Mio Sistem de navigatie Spirit 6900, diagonala 5", Full Europe + actualizari gratuite pe viata

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem de navigatie Spirit 6900, diagonala 5", Full Europe + actualizari gratuite pe viata de la Mio

Sistem de navigatie Mio Spirit 6900

  • diagonala 5"
  • Full Europe + actualizari gratuite pe viata
Descriere
 
   
Noua gama de produse GPS Mio Spirit
Intuitive si usor de utilizat, noile navigatoare auto Mio Spirit ofera o experienta placuta atunci cand sunteti la volan, transformandu-se in copilotul dumneavoastra de incredere.
   
   
Actualizare pe viata a hartilor
Datele despre drumuri se modifica tot timpul. Ne place sa va tinem la curent, astfel incat sa nu fie nevoie sa va faceti vreodata griji privind capatul drumului. Veti primi cele mai recente harti pentru toata durata de viata a dispozitivului dvs. Mio, de maximum 4 ori pe an.
   
   
Avertizare radare
Dispozitivele Mio vin acum cu baza de date pentru radarele fixe preinstalate in memorie. Modelele Mio Spirit 4970, 6970 si 6970Truck includ actualizarea gratuita pe viata a bazei de date pentru radare. Pentru modelele Mio Spirit 4900, 6900 si 6950 functia este gratuita in primele 3 luni.
   
   
SmartRoutes™ si LearnMe™Pro
Tehnologie utilizata pentru optimizarea rutelor calculate. SmartRoutes™ foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi si are abilitatea de a monitoriza si retine stilul de condus al soferului, oferindu-i rute personalizate in functie de preferinte (LearnMe Pro™).
   
   
Alegerea rutelor
Obtineti selectia de rute inainte de a porni la drum. Cu noua optiune de Alegere a rutelor, in loc de o singura ruta, puteti previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica, pentru a alege varianta de care aveti nevoie in momentul respectiv.
   
   
Asistenta pe banda
Cu ajutorul Lane Guidance™, va aflati in permanenta pe banda corecta pentru a vira, un lucru foarte util in traficul aglomerat al zilelor noastre. Aplicatia Spirit dispune, de asemenea, de vizualizari 3D realiste ale bifurcatiilor care se potrivesc semnelor majore de circulatie, acordandu-va mai mult timp sa intelegeti ceea ce urmeaza, pe masura ce va apropiati de o intersectie sau de o iesire.
   
   
Puncte de interes
Datorita punctelor de interes preinstalate (POI sau PDI), precum magazine, restaurante, hoteluri, benzinarii, bancomate, cluburi, aeroporturi, gari s.a. vei putea localiza cu usurinta destinatia cautata.
   
   
Mod pieton
Ideal pentru excursiile tale. Acum mergi mai departe pe jos si descopera orasul.
   
Asistenta la parcare
Functia de asistenta la parcare afiseaza o lista de parcari pe o raza de 1 km, fiind extrem de utila atunci cand ajungeti intr-o noua destinatie.
   
Harti preinstalate - Full Europa
Lista hartilor preinstalate*: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Olanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.
*Acoperirea difera de la o tara la alta
   
Port Audio-Video
Mio Spirit poate receptiona semnal AV de la un dispozitiv extern: media player, camera de marsarier si multe altele.
   
Ecran tactil de 5.0'' / 12.70 cm
Dimensiunea generoasa a ecranului aparatului va va ajuta sa vedeti in detaliu traseul, evitand astfel ratarea unei iesiri sau a unei schimbari de directie.
   
Slot de card MicroSD
Extindeti memoria aparatului dumneavoastra adaugand un card MircoSD.
   
Harti de inchiriat
Mergi in excursie intr-o tara in care GPS-ul tau Mio nu are harta preinstalata? Nu-i nimic, acum poti inchiria pentru 3, 7 sau 30 de zile hartile pentru Europa, SUA, Canada si Australia.
   

 

Specificatii

Sistem de navigatie Mio Spirit 6900, diagonala 5", Full Europe + actualizari gratuite pe viata

 
Cod: MioS6900FElt
 
Caracteristici generale

Utilizare:

Autoturism

 
Procesor

Model Procesor:

CSR SiRFatlasV

Frecventa procesor (MHz):

664

 
Ecran

Diagonala display:

5"

Rezolutie:

480 x 272

 
GPS

Chipset GPS:

SE4150L

TMC:

Nu

 
Conectivitate

Bluetooth:

Nu

USB:

Da

 
Software

Harta:

Full Europe

 
Altele

Caracteristici speciale:

Road Speed limit information
Spoken street names (TTS)
Lane Guidance
Lifetime Map Updates
IQ Routes™
LearnMe Pro™
Pedestrian Mode
Trip planner
Near Me
Find My Car
Tunnel guidance

Accesorii incluse:

Suport masina
Incarcator masina

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.