Sistem de navigatie Mio Siprit 7500 FEU LM

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem de navigatie Mio Siprit 7500 FEU LM de la Mio

Sistem de navigatie Mio Siprit 7500 FEU LM

Safet Camera Data - Free Trial

Asistenta la parcare

Functie de asistenta la parcare afiseaza automat o lista de parcari disponibile cand sunteti pe o raza de 1 km de destinatie: astfel, nu va mai fi nevoie sa cautati dumneavoastra o parcare in zona

Modul pieton - functioneaza atat in masina cat si pe jos

Spirit 7500 LM are modul pietonal. Asta inseamna ca nu mai sunteti limitat cu privire la locul si momentul cand puteti folosi GPS-ul. Pe scurt, oriunde doriti sa-l luati, puteti. Pe drum, Spirit 7500 LM va va ghida catre destinatie pentru o perfecta, calatorie fara probleme de fiecare data, cu harti incarcate in prealabil a 33 de tari din Europa de Vest si de Est. Pe jos, Spirit 7500 LM este la fel in functionarea sa, daca vrei sa mergi pe jos.

Planificatorul de calatorie

Spirit 7500 LM vine cu un planificatorul pentru calatorii puternic, care va permite sa va plnificati calatoriile confortabil, de acasa, folosind aplicatia MioMore™ Desktop sau direct pe dispozitiv, unde puteti seta puncte intermediare multiple, sa le prioritizati pentru a obtine trasee optimizate si sa le previzualizati folosind modul de simulare.

Harti de inchiriat

Cand plecati intr-o calatorie scurta, veti dori sa aveti la dumneavoastra dispozitivul de navigatie, chiar daca mergeti in alta tara. Puteti inchiria harta unei tari pentru 3, 7 sau 30 de zile, economisind astfel 80% din costul achizitionarii hartii respective.

O noua abordare a benzilor si a bifurcatiilor

Cu ajutorul Lane Guidance, va aflti in permanenta pe banda corecta pentru a vira, un lucru foarte util in traficul aglomerat al zilelor noastre. Software-ul Spirit dispune, de asemenea, de vizualizari 3D realiste ale bifurcatiilor care se potrivesc semnelor majore de circulatie, acordandu-va mai mult timp sa intelegeti ceea ce urmeaza, pe masura ce va apropiati de o intersectie sau de o iesire

Langa mine

Acceseaza cele mai apropiate puncte de interes sau salveaza-le pe cele favorite.

Nume strazi pronuntate

Ascultati unde sa intoarceti si pastati ochii pe drum

IQ Routes™

Capacitatea IQ Routes™ colecteaza informatii din viata reala de la alti soferi si optimizeaza traseul in consecinta, permitandu-va pentru sa evitati congestionarea pe fiecare calatorie pe care o parcurgeti.

IQ Routes este o marca inregistrata a TomTom International BV.

Orientare tunel

O simulare bazata pe viteza va ajuta sa stiti unde va aflati intr-un tunel.

Gaseste-mi masina

Salveaza datele de localizare a masinii tale, astfel incat sa nu iti mai faci griji la intoarcere catre locul de parcare

LearnMe Pro™

Modulul perfectionat LearnMe Pro™ monitorizeaza si retine stilul dumneavoastra de condus, oferindu-va rute personalizate in functie de preferintele dumneavoastra.

Actualizare pe viata a hartilor

Datele despre drumuri se modifica tot timpul. Ne place sa va tinem la curent, astfel incat sa nu fie nevoie sa va faceti vreodata griji privind capatul drumului. Veti primi cele mai recente harti pentru toata durata de viata a dispozitivului dvs. Mio, de maxim 4 ori pe an.

SmartRoutes™

SmartRoutes™ foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi pentru a optimiza ruta calculata: veti putea astfel sa calatoriti mai rapid si mai eficient

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.