Navigatie Mio Cyclo 315, 3"

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Navigatie Mio Cyclo 315, 3" de la Mio

Carcasa rezistenta la apa (IPX7)
Carcasa solida rezistenta la apa (IPX7) se asigura ca Mio Cyclo 305 HC este dispozitivul perfect de navigatie, rezistent la orice tip de vreme.
Programe de antrenament
Mio Cyclo™ 315/315 HC este echipat in totalitate pentru un ciclist competitiv si de munte. Pe langa faptul ca masoara tot ce ai nevoie sa stii despre performantele tale, ofera de asemenea si programe de antrenament, care pot fi facute afara in aer liber, dar si in interior atunci cand vremea nu permite practicarea ciclismului afara.
Functia Surprise Me™
Daca alegeti sa utilizati functia unica Surprise Me, Mio Cyclo™ 315 HC va coordona trei trasee de ciclism surprinzatoare pe baza timpului sau a distantei introduse de dvs. Aceasta este functia ideala pentru oricine a vazut toate traseele locale si pentru cei carora le place sa fie provocati intr-o regiune nefamiliara. Aceasta functie va oferi continuu noi trasee de ciclism, chiar daca optati intotdeauna pentru acelasi punct de plecare.

Navigatie facila si usor de utilizat
Navigatie facila si usor de utilizat - butoane mari de comanda amplasate pe ecran si structura simpla a meniului.
Cu senzorul ANT+™
Mio Cyclo™ 315 HC este complet echipat pentru ciclistul competitiv si practicantul de ciclism montan. Acesta masoara timpul, distanta, inaltimea, consumul de calorii si multe altele. Si, pentru ca pachetul sa fie complet, acesta este dotat cu un senzor ANT+™, un monitor pentru ritmul cardiac wireless, precum si senzori de cadenta si pentru roti.

Design suplu, greutate redusa
Design suplu, greutate redusa - ecran anti-reflexie, pe care se poate citi la lumina soarelui
Baterie cu durata indelungata de viata
Iar cu bateria reincarcabila cu functionare indelungata de 12 ore, va puteti bucura de distante mai lungi fara a fi nevoie sa va preocupati de gasirea drumului spre casa.
Aplicatia pentru PC Mio Share
Cu aplicatia de desktop Mio Share va puteti stoca datele, gestiona istoricul traseului si impartasi experientele cu prietenii. Aplicatia usor de utilizat va permite sa descarcati trasee si sa va bucurati de rute si zone noi pe care ceilalti le gasesc interesante. Aplicatia este, de asemenea, un magazin unde puteti gasi totul pentru gestionarea dispozitivului dvs. si descarcarea actualizarilor pentru harti sau a celor mai noi informatii despre produse.
Puncte de interes (POI) pentru ciclism
Datorita punctelor de interes preinstalate (POI), precum magazine de biciclete, restaurante sau locatiile pentru urgente, veti putea intotdeauna localiza cu usurinta magazine cu racoritoare sau anvelope noi.

Harti preinstalate
Având traseul de biciclete si hartile de drum preinstalate, puteti sa incepeti utilizarea imediat dupa primirea produsului. Si daca doriti, modul de navigatie auto integrat va poate oferi pas cu pas indicatii catre cel mai apropiat punct de plecare al unui traseu de ciclism selectat.
 
Procesor Procesor: Samsung 2450
Afisaj Diagonala display (inch): 3.0
Tip display: LCD
Touchscreen
Rezolutie (pixeli): 240 x 400
General Dimensiuni (W x H x D mm): 67 x 121 x 18 mm
Greutate (g): 156 g
Altele ANT+ - Suport cu senzor pentru ritmul cardiac, aiteza si senzor de cadenta
GPS Chipset: SiRFstar III built-in
Tablou de bord personalizat
Functia antrenament
Istoria detaliata
Temperatura
Altitudinea barometrica
Lista punctelor de interes (POI)
Lupa SurpriseMe
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.