Navigator GPS Auto Mio Spirit 7670 Full Europa, 5"

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Navigator GPS Auto Mio Spirit 7670 Full Europa, 5" de la Mio

Mio Spirit 7670 LM

 

Noua gama de produse GPS Mio Spirit


Noul Spirit 7670 LM este plin de functii practice si are o optiune de actualizare pe viata a hartilor, astfel incat sa nu fie nevoie sa va faceti vreodata griji privind modificarea planurilor de drumuri si a hartilor. Pentru a verifica daca urmatoarele actualizari sunt accesibile, este de ajuns conectarea navigatiei la calculator si instalarea MioMore™. Veti primi harti noi pentru toata durata de viata a navigatiei d-voastra de maxim 4 ori pe an.

   

 

Actualizare pe viata a hartilor


Datele despre drumuri se modifica tot timpul. Ne place sa va tinem la curent, astfel incat sa nu fie nevoie sa va faceti vreodata griji privind capatul drumului. Veti primi cele mai recente harti pentru toata durata de viata a dispozitivului dvs. Mio, de maxim 4 ori pe an.

veti fi informat din timp de punctele negre date de
accidentele de pe ruta dvs., ceea ce inseamna ca veti sti unde sa fiti atenti la viteza si sa va deplasati cu grija. Actualizarile camerelor de securitate sunt incluse in actualizarile hartilor.

Actualizari pe viata a bazei de camere de securitate


Mentinandu-va aparatul Mio cu baza de camere de securitate actualizata inseamna ca traseul in consecinta, permitandu-va pentru sa evitati congestionarea pe fiecare calatorie pe care o parcurgeti.

Modulul perfectionat LearnMe Pro™ monitorizeaza si retine stilul dumneavoastra de condus, oferindu-va rute personalizate in functie de preferintele dumneavoastra.

Alegerea rutelor


Obtineti selectia de rute inainte de a porni la drum. Cu noua optiune de Alegere a rutelor, in loc de o singura ruta, puteti previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica, pentru a alege varianta de care aveti nevoie in momentul respectiv.

   

Asistenta la parcare

Functie de asistenta la parcare afiseaza automat o lista de parcari disponibile cand sunteti pe o raza de 1 km de destinatie: astfel, nu va mai fi nevoie sa cautati dumneavoastra o parcare in zona.

   

Bluetooth

Utilizati Spirit 7670 LM pentru apeluri cu mainile libere atunci cand este combinat cu un telefon mobil cu tehnologie fara fir Bluetooth

   

Media Player


Redarea continutului media pe dispozitivul tau.

Harti preinstalate – Full Europa ( 44 harti)


Lista hartilor preinstalate*: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Olanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.
*Acoperirea difera de la o tara la alta

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Autoturism

Model Procesor Mstar
Frecventa procesor (MHz) 800

Slot memorie MicroSD

Diagonala display 5"
Rezolutie 480 x 272 pixeli


Alte conexiuni 1 x AV in
Bluetooth Da

SOFTWARE

Harta Europa

Design Slim
Dimensiuni (W x H x D mm) 135.5 x 86 x 12.7
Greutate (g) 158

BATERIE Tip Li-Ion 

AUDIO-VIDEO

Difuzor Da


Caracteristici speciale

Actualizare gratuita pentru toata viata
Road Speed limit information
IQ Routes™
LearnMe Pro™
Planificator calatorie
Near Me
Find My Car
Tunnel guidance
Meniu si ghidare vocala in limba romana
Accesorii incluse Incarcator auto
Suport auto
CD software

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.