Sistem de navigatie Mio Spirit 7550 EU, diagonala 5", Full Europe + actualizari gratuite pe viata

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem de navigatie Mio Spirit 7550 EU, diagonala 5", Full Europe + actualizari gratuite pe viata de la Mio

Noul Spirit 7550 LM este plin de functii practice si are o optiune de actualizare pe viata a hartilor, astfel incat sa nu fie nevoie sa va faceti vreodata griji privind modificarea planurilor de drumuri si a hartilor. Pentru a verifica daca urmatoarele actualizari sunt accesibile, este de ajuns conectarea navigatiei la calculator si instalarea MioMore™. Veti primi harti noi pentru toata durata de viata a navigatiei d-voastra de maxim 4 ori pe an.
   

Alegerea rutelor


Obtineti selectia de rute inainte de a porni la drum. Cu noua optiune de Alegere a rutelor, in loc de o singura ruta, puteti previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica, pentru a alege varianta de care aveti nevoie in momentul respectiv.

   

O noua abordare a benzilor si a bifurcatiilor.


Cu ajutorul Lane Guidance, va aflti in permanenta pe banda corecta pentru a vira, un lucru foarte util in traficul aglomerat al zilelor noastre. Software-ul Spirit dispune, de asemenea, de vizualizari 3D realiste ale bifurcatiilor care se potrivesc semnelor majore de circulatie, acordandu-va mai mult timp sa intelegeti ceea ce urmeaza, pe masura ce va apropiati de o intersectie sau de o iesire.

   

Fiti informati din timp despre trafic


Evitati intarzierile si blocajele in trafic. Prin utilizarea celei mai noi tehnologii despre monitorizarea traficului, Spirit 7550 LM va ofera informatii din trafic in timp real, astfel incat veti cunoaste din timp ceea ce este pe drum.

   

Slot de card MicroSD


Extindeti memoria aparatului dumneavoastra adaugand un card MircoSD.

   

Harti de inchiriat


Mergeti in excursie intr-o tara in care GPS-ul tau Mio nu are harta preinstalata? Nu-i nimic, acum puteti inchiria pentru 3, 7 sau 30 de zile hartile pentru Europa, SUA, Canada si Australia.

   

Modul pieton - functioneaza atat in masina cat si pe jos


Spirit 7550 LM are modul pietonal. Asta inseamna ca nu mai sunteti limitat cu privire la locul si momentul cand puteti folosi GPS-ul. Pe scurt, oriunde doriti sa-l luati, puteti. Pe drum, Spirit 7550 LM va va ghida catre destinatie pentru o calatorie perfecta, fara probleme. Spirit 7550 LM este la fel in functionarea sa, daca vrei sa mergi pe jos.

   
Planificatorul de calatorie

Spirit 7550 LM vine cu un planificatorul pentru calatorii puternic, care va permite sa va plnificati calatoriile confortabil, de acasa, folosind aplicatia MioMore™ Desktop sau direct pe dispozitiv, unde puteti seta puncte intermediare multiple, sa le prioritizati pentru a obtine trasee optimizate si sa le previzualizati folosind modul de simulare.

   

Gaseste-mi masina


Salveaza datele de localizare a masinii tale, astfel incat sa nu iti mai faci griji la intoarcere catre locul de parcare.

   

Harti preinstalate – Full Europa ( 44 harti)


Lista hartilor preinstalate*: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Olanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.
*Acoperirea difera de la o tara la alta

 

Utilizare Autoturism

PROCESOR

Model Procesor Mstar
Frecventa procesor (MHz) 800

ECRAN

Diagonala display 5"
Tehnologie Touchscreen
Rezolutie 480 x 272

GPS

TMC Da

SOFTWARE

Harta Full Europe

DIMENSIUNI

Design Slim
Dimensiuni (W x H x D mm) 134.5 x 86 x 12.7
Greutate (g) 158

BATERIE

Tip Li-Ion

ALTELE

Caracteristici speciale

Actualizare gratuita pentru toata viata

IQ Routes

Near Me Find My Car

Tunnel guidance

Caracteristici speciale Trip planner LearnMe Pro
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.