Navigatie GPS TomTom Via 135 M GPS

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Navigatie GPS

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Navigatie GPS TomTom Via 135 M GPS de la Tomtom

Sistem de navigatie TomTom Via 135 M Europa Traffic, cu actualizari gratuite alte hartilor. Ecran tactil de 13 cm. Conectati telefonul prin Bluetooth la TomTom. ParkAssistent. Lane guide asistance. Acoperire 44 tari Europene. Tehnologia IQ RoutesNavigare ușoară!
TomTom Via 135 M Europa Traffic cu ecran tactil de 13cm, concentreaza cele mai noi tehnologii ca sa iti ofere cea mai placuta calatorie. Focusul nostru este sa iti oferim cea mai placuta si relaxanta experienta de navigare, astfel am inglobat controlul vocal cu peste 1000 de comenzi (limba engleza).
Focus la condus!
Conectati telefonul prin Bluetooth la TomTom și va bucurati de toate avantajele unui handsfree în mașină. Sunteti intotdeauna in siguranta cu mainile pe volan și vă puteți concentra pe deplin asupra condusului.
Asistenta inteligenta te insoteste mereu!
Asistenta pentru banda de mers iti indica banda potrivita astfel incat sa nu ratezi iesirea de pe autostrada. Iar functia Park Assistent practic cunoaște cea mai apropiată parcare publică astfel incat sa te opresti cat mai aproape de destinatie.
Instalează și actualizează hărți din întreaga lume fără costuri suplimentare pe toata durata de viață a navigatorului!
Tehnologia IQ Routes
TomTom utilizează datele reale de viteză colectate de la milioane de utilizatori pentru a calcula cu precizie timpul de parcurs al traseului. Aceasta ia in calcul orelede vârf, semafoare si evenimente impoirtante. Indiferent de traseu vă puteți baza pe IQ Routes pentru a ajunge la destinatie la ora fixa.
Acoperire hartă:
Andora, Austria, Belgia, Bulgaria 75%, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Luxemburg, Lituania, Liechtenstein, Madeira, Malta, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania 98%, Rusia75%, San Marino, Serbia, Slovenia, Slovania, Spania, InsuleleCanare, Suedia, Elvetia, Turcia 92%, Ucraina 45%, Marea Britanie, Vatican.
Denumiri similare la GPS TomTom Via 135 M: Via135M

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.