Laptop 2-in-1 ASUS 13.3'' ZenBook Flip UX360CA, FHD Touch, Intel Core m3-6Y30, 4GB, 128GB SSD, GMA HD 515, Win 10 Home, Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop 2-in-1 ASUS 13.3'' ZenBook Flip UX360CA, FHD Touch, Intel Core m3-6Y30, 4GB, 128GB SSD, GMA HD 515, Win 10 Home, Gray de la ASUS

360° de Libertate. 100% ZenBook.
   
ZenBook Flip combina eleganta sofisticata a seriei ZenBook cu flexibilitatea si versatilitatea unui ecran ce poate fi rotit la 360°. Acest convertibil ultra-subtire si ultra-usor este in acelasi timp un laptop elegant, o tableta foarte usor de folosit, sau orice altceva pe aceste coordonate – si este proiectat sa va insoteasca oriunde v-ati duce. Procesorul sau Intel Core va permite sa duceti cu succes la indeplinire orice sarcini zilnice, in timp ce bateria sa extraordinara ofera o autonomie de pana la 12 ore!
   

Subtire, Elegant si Sofisticat.


ZenBook Flip este o adevarata opera de arta, deosebit de elegant si fabricat complet din aluminiu solid. Carcasa este fabricata dintr-un singur bloc de metal, procesat cu atentie pana la atingere unei grosimi de doar 13.9mm si a unei greutati de doar 1.3kg, ceea ce usureaza semnificativ transportul. Finisajul metalic, cu modelele sale in cercuri concentrice, de inspiratie Zen, este anodizat in doua noi culori exclusive pentru a se potrivi oricarui stil: Auriu Inghetat sofisticat si Gri Mineral ultra-elegant.

 

Versatilitate cu o

Precizie Uluitoare.


Fiind echipat un mecanism intern metalic cu viteze multiple, de inalta precizie, balamaua cu deschidere la 360° a modelului ZenBook Flip are o cursa deosebit de lina, mentinand ecranul deschis intr-o pozitie sigura, indiferent de unghi. Pentru a asigura un nivel maxim de fiabilitate, mecanismul este supus unor teste deosebit de dure, cu peste 20,000 de cicluri de test inchidere/deschidere, asigurand astfel faptul ca veti putea transforma oricand modelul ZenBook Flip dintr-un laptop ultra-performant intr-o tableta usoara si portabila – fara probleme!

 

Culori Foarte Realiste, Din Orice Unghi.


Trebuie sa vezi ca sa crezi. Ecranul de control tactil cu o claritate deosebita atinge o rezolutie de pana la 3200 x 1800 pixeli (QHD+) si acopera 72% din spectrul de culori NTSC, permitandu-i modelului ZenBook Flip sa va ofere un adevarat caleidoscop de culori, mai puternice si apropiate de realitate. Cu un nivel de luminozitate al ecranului de 350cd/m2, imaginile afisate pe ecran sunt mult mai realiste.

 
 

Proiectat pentru Portabilitate si Autonomie Extinsa.


ZenBook Flip UX360CA a fost proiectat sa raspunda cerintelor celor cu un stil de lucru si de viata foarte mobil, fiind echipat cu un procesor Intel Core foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie si o baterie litiu-polimer de inalta capacitate, ce ofera o autonomie de functionare de pana la 12 ore. Astfel, chiar si in cazul unui zbor intercontinental, ZenBook Flip se va descurca fara probleme.

 
 

Incredibil de Rapid, Complet Silentios.


ZenBook Flip a fost dotat cu cele mai bune componente de de piata. Echipat cu pana la 8GB de memorie RAM, o unitate SSD ultra-rapida si cele mai recente procesoare Intel Core de generatia a 7-a, ZenBook Flip ofera o performanta excelenta indiferent de scenariul de utilizare! In plus, designul inteligent, cu un sistem de racire pasiva, elimina orice zgomot nedorit: am echipat modelul ZenBook Flip cu un radiator special ultra-subtire, de doar 0.5mm, fabricat din crom-cupru ce va permite sa va bucurati de liniste completa, chiar si atunci cand sistemul este utilizat la putere maxima.

 

Conectivitate Fara Compromisuri.


Atunci cand lucrati in deplasare, este vital sa va puteti conecta la orice dispozitiv extern. ZenBook Flip este echipat cu revolutionarul conector USB Type-C ce permite conectarea in orice directie a dispozitivelor compatibile, precum si transferuri de date ultra-rapide. De asemenea, acesta include doua port-uri USB 3.0 Type-A, un conector micro HDMI si un conector pentru card-uri de memorie SD, astfel incat va va fi foarte usor sa conectati toate dispozitivele voastre actuale si viitoare.

 

Conectivitate Wi-Fi Mai Rapida, Mai Buna.


ZenBook Flip este echipata cu cea mai moderna interfata 802.11ac Wi-Fi, ce poate atinge viteze de transfer foarte ridicate, de pana la 867Mbps. Aceasta este de trei ori mai rapida decat generatiile Wi-Fi anterioare, si ofera un semnal mai puternic si stabil. ZenBook Flip suporta de asemenea tehnologia Intel WiDi, astfel incat veti putea transmite muzica, filme, fotografii si jocuri catre orice HDTV compatibil WiDi, sau utiliza televizorul ca un ecran secundar interactiv pentru efectuarea in paralel a mai multor sarcini de lucru pe un ecran de dimensiuni mari.

 

Control Tactil, Perfectionat.


ZenBook Flip a fost proiectat pentru a oferi cea mai buna experienta de control tactil, fiind echipat cu un ecran ultra-sensibil, extrem de placut in utilizare, indiferent de modul activ. Senzorii sai tactili pot detecta o suprafata de 6mm – mult mai sensibili decat standardul din industrie, de 9mm – astfel incat pana si cele mai subtile miscari ale degetelor vor fi detectate.

2x-Mai Sensibil

10 Puncte- Detectie a gesturilor

 

 

Confort in tastare


Tastarea nu mai trebuie sa fie acum o sarcina dificila. Tastatura de dimensiuni complete a modelului ZenBook Flip, fabricata dintr-o singura bucata, este o adevarata opera de arta din punct de vedere al ergonomiei, cu un design imbunatatit ce ofera o cursa lunga a tastelor, de 1.5mm, pentru o experienta mai confortabila in utilizare, similara cu cea a unei tastaturi desktop. In plus, cand activati modul tableta, tastatura si touchpad-ul sunt blocate in mod automat!

 
Touchpad-ul cu un nivel de precizie foarte ridicat de pe ZenBook Flip este echipat cu tehnologie ASUS Smart Gesture pentru o senzatie mai intuitiva si naturala in utilizare, folosind multe dintre gesturile pe care le poti intrebuinta pentru controlul sistemului de operare Windows prin intermediul unui ecran tactil. Touchpad-ul foloseste o tehnologie exclusiva dezvoltata in mod special pentru ecranele de control tactil ale smartphone-urilor, pentru o sensibilitate si precizie incredibile.
 

SonicMaster, Proiectat pentru Un Sunet Incredibil.


Sunetul incredibil a fost intotdeauna una dintre caracteristicile principale ale modelelor din familia ZenBook. Dezvoltata de catre echipa ASUS Golden Ear in colaborare cu ICEpower, tehnologia audio ASUS SonicMaster produce cel mai incredibil sunet intalnit in cazul unui laptop. Combinatia perfecta de componente hardware de calitate superioara si software inteligent conceput ii permit modelului ZenBook Flip sa va ofere cea mai buna experienta sonora.

 
 

Familiar si usor de folosit


Folosind caracteristicile familiare: meniul Start, Task bar-ul si Desktop-ul, va veti simti ca un expert. Live Tile-urile se actualizeaza cu informatii de interes.


OneDrive


Stocare in Cloud care iti permite sa accesezi si sa partajezi usor documente, poze si multe altele, de pe orice device*.
*Necesita conexiune la internet. Se pot aplica taxe ISP.

   

Microsoft Edge


Noul browser, perfect pentru toate lucrurile pe care le faceti online. Cauta, gaseste si citeste rapid. Poti chiar si sa iei notite direct in pagina web pentru a le putea partaja cu ceilalti.

Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      LED backlit
    • Touchscreen
      Da
  • Procesor
  • Memorie
    • Capacitate
      4
    • Tip memorie RAM
      LPDDR3
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      1866
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      128
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      Da
  • Porturi
    • USB 3.0
      2
    • Iesire audio
      1
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.3
    • Baterie
      3 celule
    • Culoare
      Gri
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.