Laptop 2-in-1 ASUS 12.6'' Transformer 3 Pro T303UA, WQHD+, Intel Core i7-6500U, 8GB, 256GB SSD, GMA HD 520, Win 10 Home

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop 2-in-1 ASUS 12.6'' Transformer 3 Pro T303UA, WQHD+, Intel Core i7-6500U, 8GB, 256GB SSD, GMA HD 520, Win 10 Home de la ASUS

ASUS Transformer 3 Pro a fost proiectat cu un singur scop: acela de a va oferi un nivel de performanta nemaiintalnit in cazul unui sistem 2-in-1. Este incredibil de puternic, deosebit de flexibil – si ofera de asemenea optiuni de extensie incredibile. Puteti conecta ROG XG Station 2 pentru a beneficia de solutii grafice ultra-performante, experimentati un sunet de exceptie cu ajutorul dispozitivului extern Audio Pod, fiti mai productivi cu ajutorul Unitatii de Docare Universale si mai creativi datorita stiloului digital ASUS Pen. ASUS Transformer 3 Pro este mult mai mult decat un sistem 2-in-1 — este o adevarata forta portabila.

 

Carcasa metalica de calitate premium. Frumusete pura.


ASUS Transformer 3 Pro este o adevarata capodopera de design, fiind echipat cu un modul tableta fabricat cu atentie dintr-un aliaj de aluminiu si magneziu. Acest material de top ii permite sistemului ASUS Transformer 3 Pro sa fie incredibil de subtire si usor – cantareste sub 800g si are o grosime de 8.35mm — fara a sacrifica in nici un fel rezistenta sau rigiditatea. Este de asemenea un material incredibil de rezistent, ce ajuta la protejarea sistemului ASUS Transformer 3 Pro impotriva zgarieturilor si loviturilor inerente in timpul utilizarii zilnice. De asemenea, detaliile foarte fine, taiate cu diamant, de pe capac adauga un nivel suplimentar de frumusete subtila.

Eleganta in stilul tau


In cazul in care intampinati probleme in a descoperi un dispozitiv cu un design perfect pentru stilul vostru personal, atunci avem o noutate fantastica pentru voi. In cazul lui ASUS Transformer 3 Pro, introducem o abordare complet noua a conceptului de culoare, oferindu-va o paleta de 8 combinatii de culori unice din care puteti alege. Dispozitivul ofera doua optiuni extraordinare de culoare pentru modului tableta – sofisticatul Auriu Inghetat si Gri Titaniu, foarte high-tech – plus patru versiuni de culoare deosebit de atragatoare pentru Tastatura ASUS Transformer, astfel incat veti putea alege combinatia ideala potrivita stilului vostru de viata.

Experienta de vizualizare personalizata


Stim ca suporturile pentru tablete traditionale nu va ofera un nivel ridicat de flexibilitate din punct de vedere al unghiului de vizualizare. Din acest motiv, am echipat suportul metalic integrat modelului ASUS Transformer 3 Pro cu o balama sub un unghi de 155°, fara pozitii prestabilit, ce va permite sa setati ecranul la aproape orice unghi v-ati dori – pana la un impresionant 170°. Astfel, indiferent ca stati jos sau in picioare, creand opere de arta pe canapea sau relaxandu-va pe podeaua pe care si invatati, versatilul ASUS Transformer 3 Pro va permite sa faceti toate acestea in confort total!

Mai multe culori, mai multe detalii, mai mult realism


Ecranul cu diagonala de 12.6 inchi al modelului ASUS Transformer 3 Pro este de-a dreptul remarcabil. Nu ofera doar un nivel superb al detaliilor datorita rezolutiei sale 3K (2880 x 1920 pixeli) si al densitatii pixelilor de 275ppi, dar beneficiaza de o acoperire extinsa a spectrului de culori sRGB (121%) si NTSC (85%). Si daca aceste acronime nu inseamna foarte mult pentru voi, este suficient sa spunem ca ASUS Transformer 3 Pro poate afisa culori mult mai precise – si mai puternice – decat majoritatea rivalilor sai, ceea ce inseamna de asemenea ca imaginile au un aspect mult mai natural si realist.

Un cadou pentru ochii vostri


ASUS Transformer 3 Pro include cateva tehnologii exclusive ASUS proiectate pentru a va imbunatati experienta de vizualizare. Modul de Protectie a Ochilor (Eye-Care) reduce cantitatea de lumina albastra daunatoare emisa de catre ecran cu pana la 30%, protejandu-va ochii si reducand oboseala ochilor in medii cu un nivel de lumina redus. ASUS Tru2Life Video utilizeaza algoritmi software inteligenti pentru a optimiza claritatea si contrastul fiecarui pixel din fiecare cadru video – peste 1 milion de calcule pe secunda – astfel incat clipurile video au un aspect mai clar, mai detaliat si mai realist. ASUS TruVivid este numele tehnologiei noastre de contact direct, ce elimina anumite straturi de sticla din componenta ecranului ce pot atrage lumina, in vederea imbunatatirii claritatii si reducerii reflexiilor cu pana la 67%.

Performanta portabila suprema


ASUS Transformer 3 Pro este echipat cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a va maximiza productivitatea si creativitatea. Procesorul Intel de generatia a 6-a, disponibil in variante pana la Core i7, si cei 16GB de memorie foarte rapida LPDDR3 RAM va ajuta sa aduceti la indeplinire si cele mai dificile sarcini de lucru, in timp ce unitatea de stocare a datelor (pana la SSD 1TB PCIex4) va ofera un timp ultra-rapid de pornire si incarcare a aplicatiilor. Interfata sa Thunderbolt 3 ofera viteze de transfer de date incredibile, de pana la 40Gbps cu ajutorul conectorului USB-C — de 80 de ori mai rapid decat USB 2.0 — suportand in acelasi timp monitoare externe duale 4K UHD. Dar asta nu e tot: versatilul conector USB-C, ce permite atasarea in orice directie a dispozitivelor conectate, suporta si dispozitivele USB 3.1 Gen 2 la viteze de pana la 20Gbps, de 40 de ori mai rapid decat USB 2.0!

 

Numeroase conexiuni, mai putine probleme


Adaptoarele, convertoarele si accesoriile USB pot reprezenta probleme foarte serioase pentru utilizatorii foarte mobili, si, din acest motiv, am decis sa le eliminam complet. ASUS Transformer 3 Pro este echipat cu un port HDMI standard de dimensiuni normale, ceea ce usureaza semnificativ conectarea la proiectoare, monitoare sau televizoare cu diagonala mare. De asemenea, include o interfata USB 3.0 Tip-A standard pentru conectarea fara probleme la orice tip de dispozitiv USB. In plus, acesta include si un cititor de card-uri micro SD pentru flexibilitate portabila suplimentara. Conectarea accesoriilor portabile nu a fost niciodata mai usoara.

Dimensiuni reduse, optiuni extinse de conectivitate


Conectarea tuturor dispozitivelor tale acasa sau la birou devine acum mult mai usoara cu ajutorul Unitatii de Docare Universale ce insoteste modelul ASUS Transformer 3 Pro. Aceasta include toate port-urile de care aveti nevoie, cum ar fi un cititor de card-uri SD, LAN, VGA, HDMI, USB 3.0 si USB-C.

Performanta pentru intreaga zi


Performantele extraordinare nu inseamna foarte mult in cazul in care bateria cedeaza, si, din acest motiv, designul incredibil de eficient din punct de vedere al consumului de energie al modelului ASUS Transformer 3 Pro va permite sa va bucurati de o autonomie extinsa a bateriei, pe timpul intregii zile. In plus, chiar si atunci cand vine momentul sa reincarcati bateria, nu va trebui sa asteptati prea mult: tehnologia sa de reincarcare rapida va ajuta sa atingeti un nivel de reincarcare al bateriei de 60% in doar 60 de minute*!
* Conditiile standard de test sunt in modul asteptare.

Cea mai buna tastatura pentru un sistem portabil


Utilizarea unei tastaturi pe un sistem portabil nu mai trebuie sa fie un compromis intre dimensiuni si confort datorita extraordinarei Tastaturi ASUS Transformer Cover. Aceasta ofera un nivel de iluminare placut, pentru vizibilitate perfecta in orice mediu de utilizare, in timp ce cursa de 1.4mm a tastelor este mai lunga decat cea oferita de numeroase tastaturi portabile ultra-subtire, permitand astfel o experienta mai placuta de utilizare, similara celei oferite de un laptop. Touchpad-ul de dimensiuni mari, cu finisaj de sticla si nivel de precizie foarte ridicat, suporta gesturile tactile intuitive disponibile in sistemul de operare Windows, pentru navigatie si control foarte usoare.

Surprinde — creeaza!


Intuitive, naturale si fara efort: acestea ne dorim sa fie atributele interactiunilor voastre cu ASUS Transformer 3 Pro. Iar cu ajutorul stylus-ului digital de inalta precizie ASUS Pen suntem de parere ca am reusit sa obtinem acest lucru. Noteaza-ti imediat ideile, adnoteaza fotografii create cu ajutorul uneia dintre cele doua camere foto ale modelului ASUS Transformer 3 Pro (da, sunt 2, inclusiv o camera de 13MP pe partea din spate!), sau pur si simplu lasa-ti creativitatea sa zburde. Indiferent ce-ai vrea sa faci, ASUS Transformer 3 Pro este intotdeauna gata pentru tine.

Cea mai buna experienta de utilizare Windows 10


Windows Hello este o modalitate de-a dreptul futurista de a te autentifica in Windows 10 fara problemele cauzate de necesitatea introducerii unei parole. ASUS Transformer 3 Pro este echipat cu o camera cu infrarosii frontala ce iti identifica fata in doar cateva secunde si iti permite sa accesezi sistemul de operare instant si sigur. Cortana este asistentul tau digital personal, ce poate fi controlat prin intermediul vocii tale. Datorita microfoanelor in serie cu care este echipat ASUS Transformer 3 Pro, nivelul zgomotelor de fond este redus semnificativ, astfel incat vocea voastra este surprinsa foarte clar si din orice directie, oferindu-va posibilitatea recunoasterii foarte precise a vocii si a unei calitati ridicate a inregistrarilor.

Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      LED backlit
    • Touchscreen
      Da
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Numar Nuclee
      2
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR3
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      1866
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      256
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      Da
  • Porturi
    • USB 3.0
      1
    • USB 3.1
      1
    • Iesire audio
      Combo Audio+Mic
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      0.79
    • Baterie
      Li-Po
    • Culoare
      Negru-Gri
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.