Laptop Acer ConceptD 7 Ezel CC715-71P cu procesor Intel® Core™ i7-10875H pana la 5.10 GHz, 15.6", 4K UHD, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA® Quadro™ RTX3000 6GB, Windows 10 Pro, White

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Acer ConceptD 7 Ezel CC715-71P cu procesor Intel® Core™ i7-10875H pana la 5.10 GHz, 15.6", 4K UHD, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA® Quadro™ RTX3000 6GB, Windows 10 Pro, White de la Acer

Laptop Acer ConceptD 7 Ezel CC715-71P cu procesor Intel® Core™ i7-10875H pana la 5.10 GHz, 15.6", 4K UHD, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA® Quadro™ RTX3000 6GB, Windows 10 Pro, White

 

ConceptD 7 Ezel Pro - O noua perspectiva in creatie

Un laptop complet de inalta performanta pentru toate nevoile tale creative. Combinat cu procesorul Intel® Core i7 si placa grafica NVIDIA® Quadro RTX™ 3000, afisajul 4K UHD cu validare PANTONE® al ConceptD 7 Ezel Pro, cu multiple moduri de afisare, este ideal pentru artistii de grafica 3D profesionisti care au nevoie de viteza si timpul de raspuns ale unui computer desktop, intr-un format cu portabilitate ridicata, pentru a-si demonstra si corecta creatiile in timp real.

 
 

Optimizeaza-ti fluxul de lucru creativ

Articulatia Ezel™ brevetata de la Acer ofera utilizatorilor sase moduri din care pot alege, permitandu-le sa colaboreze usor cu alte persoane in modul de partajare, sa creeze eficient in modul plutire, sa lucreze din mers in modul stativ, sa revizuiasca continutul in modul plansa, sa isi prezinte lucrarile in modul afisaj si sa lucreze relaxat in modul laptop.

 
 

Capteaza inspiratia

Capteaza rapid acel moment de inspiratie cu ajutorul modului tip plutire facut posibil de articulatia Ezel™, care te asigura ca ecranul ramane fixat ferm in orice unghi sau pozitie in care trebuie sa lucrezi.

 

Prezentari flexibile

Fie ca esti la locatia clientului sau doar participi la o sedinta in afara biroului, intoarce cu usurinta afisajul cu ecran tactil inspre audienta, pentru prezentari flexibile.

 

Productivitate maximizata

Asociaza dispozitivul cu un monitor extern pentru acces rapid si simplu la straturi, culori si alte instrumente, fara ca acestea sa aglomereze afisajul principal atunci cand lucrezi cu aplicatiile preferate, cum ar fi Adobe® Photoshop®.

 

Design atemporal

Carcasa alba si sculpturala din aluminiu demonstreaza un design atemporal, ideal pentru creatorii care au nevoie sa lucreze in locatii la moda. Ai la dispozitie si o tastatura cu retroiluminare atractiva in nuanta chihlimbarului pentru lucrul in conditii de lumina scazuta.

 
 

Tastatura cu retroiluminare

Tasteaza confortabil in orice mediu, cu ajutorul tastaturii cu retroiluminare. Retroiluminarea in nuanta calda a chihlimbarului radiaza o lumina delicata, care aminteste de natura si de culoarea rasaritului.

 

Suprafata ceramica

Oxidarea in micro-arc (MAO) adauga un nivel suplimentar de duritate ceramica, rezistenta si protectie la coroziune si oxidare pentru suprafetele metalice ale laptopului.

 

Alb pur

Stratul rezistent la pete protejeaza laptopul impotriva ingalbenirii si deteriorarii cu materiale precum impuritati, markere si cafea.

 
 

Desen de precizie

Folosind tehnologia de stylus Wacom EMR, utilizatorii regasesc pe un ecran fin din sticla sentimentul natural si intuitiv al desenatului pe hartie. Cu 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune, stylusul EMR reproduce perfect fluiditatea unui stilou cu cerneala. Cu spatiul de lucru cu design digitalizat, trimite rapid creatiile tale clientilor, editorilor, tipografilor sau distribuie-le liber audientei.

 
 

Schitare digitala

Stylusul Wacom EMR ofera aceeasi finete ca toate instrumentele tale din lumea reala. Lucreaza in aproape orice mediu, capteaza inspiratia folosind software-ul preferat, cum ar fi Autodesk® SketchBook®, si fa ceea ce te pasioneaza: creeaza.

 

Animatie

Aplicatiile de creatie profesionale, cum ar fi Adobe®, Autodesk si Corel®, integreaza recunoasterea functiei de stylus si sensibilitatea la presiune Wacom, pentru a te ajuta in conceptualizare, crearea de secvente de imagini, dezvoltarea personajelor si multe altele.

 

Modelare 3D

Modeleaza, sculpteaza si picteaza cu precizie. Cu ajutorul stylusului tau sensibil la presiune, creeaza modele 3D in aplicatii cum ar fi Autodesk® Maya®, cu detalii incredibile, ca si cum ai lucra in lut.

 

Puterea de a crea

Timpii de randare si de procesare a imaginilor ale fluxurilor de lucru de creatie masive, intensive si complexe 3D CAD cu straturi multiple sunt redusi cu procesorul Intel® Core i7 si placa grafica NVIDIA® Quadro RTX™ 3000. Efectuarea de sarcini multiple este optimizata si mai mult datorita memoriei ECC DDR4 de 32 GB si a SSD-ului PCle NVMe de 1 TB.

 

NVIDIA® RTX™ Studio

Creativitatea are nevoie de putere de procesare fara compromisuri, pe care laptopurile si computerele desktop ConceptD cu GPU NVIDIA® GeForce/Quadro RTX™ o ofera. Proiectate si testate specific pentru fluxurile de lucru creative, laptopurile/computerele desktop cu NVIDIA® GeForce/Quadro RTX™ Studio ajuta studiourile de design sa lucreze mai rapid.

 
 

Fidelitate perfecta a culorilor

Acuratetea culorilor este critica pentru design, iar ConceptD 7 Ezel Pro nu dezamageste cu afisajul UHD 4K validat PANTONE®. Reproducerea fidela a culorilor este asigurata cu gama de culori RGB 100% Adobe® RGB si o acuratete a culorilor Delta E <2. Pentru a te ajuta sa lucrezi in medii luminoase, include si un afisaj anti-stralucire Corning Gorilla Glass 6.

 
 

Gama de culori RGB 100% Adobe®

Cu gama RGB 100% Adobe®, culorile vor fi mai luminoase si mai precise, datorita extensiei gamei de nuante cyan-verde. Gama RGB Adobe ® acopera o gama mai larga de culori decat o gama sRGB.

 

Validat PANTONE®

Obtine un contur profesional cu un afisaj care efectueaza corectia integrata a culorilor si care a demonstrat o fidelitate superioara in reproducerea culorilor sistemului PANTONE® Matching System (PMS).

 

Delta E <2

Afisajul a fost testat si calibrat pentru a obtine o acoperire Delta E redusa <2, pentru a reproduce fidelitatea culorilor realiste.

   

Furnizori de software independenti (ISV)

Pentru a iesi in intampinarea cerintelor inginerilor, arhitectilor, videografilor, cineastilor, animatorilor 3D, profesionistilor AI si multor altora, este nevoie de o solutie hardware testata si certificata de furnizori de software independenti (ISV). Produsele ConceptD, in configuratii specifice de modele, ofera hardware certificat ISV, in combinatie cu cele mai recente tehnologii.

   
   

Caracteristici termice optimizate – Vortex Flow

Un mediu silentios si confortabil este esential atunci cand te concentrezi asupra unei parti importante a designului. Combinatia dintre ventilatoarele AeroBlade™ 3D de a 4-a generatie si cea mai recenta tehnologie de racire genereaza un „Vortex Flow” aerodinamic unic in dispozitiv, pentru a reduce nivelurile de zgomot la mai putin de 40 dBA si a va asigura ca dispozitivul si componentele sale raman reci chiar si atunci cand sunt impinse la limita.

   
   

Design bionic

Inspirati din mecanica de zbor silentioasa si puternica a bufnitelor, am dotat ventilatoarele noastre cu o margine zimtata, care permite un flux de aer mai mare.

   

Lame ultra-subtiri

Fiecare dintre cele 59 de lame bionice are o grosime de numai 0,1 mm si este complet metalica, cu o canelura dubla stabilizatoare.

   

Reducerea zgomotului

Mecanismul de reducere a zgomotului aripioarelor, impreuna cu sistemul de reglare termica reduc si mai mult turbulentele si iti ofera un mediu linistit si confortabil pentru creatie.

   

Conectivitate completa

Conecteaza toate sistemele periferice si realizeaza mai mult cu gama completa de porturi, inclusiv porturile duale ThunderBolt™ 3 pentru transfer de date de 40 Gbps si conectarea la multiple afisaje 4K, prin care sistemele periferice pot fi incarcate si offline. Obtine o securitate suplimentara a dispozitivului, datorita slotului pentru securitate Kensington si a butonului de pornire cu amprenta.

   
   

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      10875H
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5.10
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Numar sloturi
      2
    • Capacitate maxima memorie RAM (GB)
      32
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      Quadro
    • Model
      RTX3000 6GB
    • Placa video
  • Porturi
    • USB 3.1
      2
    • Iesire audio
      Combo (Audio+Microfon)
    • Thunderbolt
      2 x v3
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1
    • DisplayPort
      1
  • Altele
    • Culoare
      White
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.