Laptop ultraportabil Acer ConceptD 3 Ezel CC314-72 cu procesor Intel® Core™ i5-10300H pana la 4.50 GHz, 14", Full HD, 8GB, 512GB SSD, Intel UHD Graphics, Windows 10 Pro, White

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop ultraportabil Acer ConceptD 3 Ezel CC314-72 cu procesor Intel® Core™ i5-10300H pana la 4.50 GHz, 14", Full HD, 8GB, 512GB SSD, Intel UHD Graphics, Windows 10 Pro, White de la Acer

ConceptD 3 Ezel - Pregateste-te sa fii creativ

Creativitatea te poate gasi oriunde, iar ConceptD iti este alaturi. ConceptD 3 Ezel este trusa de instrumente versatile si creative conceputa pentru creatorii aflati in deplasare, cu o autonomie a bateriei de pana la 15 ore. Complet convertibil, usor si dotat cu un afisaj tactil FHD de 15,6” cu validare PANTONE® si propriul stylus andocabil, te poti bucura de un nou nivel al procesului de creatie, oriunde vrei sa mergi.

 
 

Ilustratori

   

Editori video

   

Designeri de interior

   

Design modernizat

Atunci cand creezi, creeaza cu stil. Sasiul din aliaj de aluminiu premium si elegant asigura o greutate de numai 1,90 kg pentru acest laptop extrem de portabil,

 
 

Suprafata ceramica

Oxidarea in micro-arc (MAO) adauga un nivel suplimentar de duritate ceramica, rezistenta si protectie la coroziune si oxidare pentru suprafetele metalice ale laptopului.

 

Alb pur

Stratul rezistent la pete protejeaza laptopul impotriva ingalbenirii si deteriorarii cu materiale precum impuritati, markere sau cafea.

 

Usor si durabil

Comparativ cu aluminiul normal, aliajul MgAl (magneziu-aluminiu) este cu 20% mai usor si aproape de doua ori mai rezistent la aceeasi grosime, asigurand un design solid al corpului, insa extrem de usor.

 

Flexibilitate in creatie

Articulatia Acer Ezel™ inovatoare iti ofera sase moduri convertibile din care sa alegi, ceea ce iti permite sa creezi, sa colaborezi si sa partajezi in orice mod vrei.

 
 

Capteaza inspiratia

Capteaza rapid acel moment de inspiratie cu ajutorul modului de tip float facut posibil de articulatia Ezel™, care te asigura ca ecranul ramane fixat ferm in orice unghi sau in orice pozitie in care trebuie sa lucrezi.

 

Prezentari flexibile

Fie ca esti la biroul unui client sau doar participi la o sedinta in afara biroului, intoarce cu usurinta afisajul cu ecran tactil inspre audienta, pentru prezentari flexibile.

 

Productivitate maximizata

Asociaza dispozitivul cu un monitor extern pentru acces rapid si simplu la documente, culori si alte instrumente, fara ca acestea sa aglomereze afisajul principal atunci cand lucrezi cu aplicatiile preferate, cum ar fi Adobe® Photoshop®.

 

Inspira-te din experiente noi

Dezlantuie-ti creativitatea cu incredibila senzatie de stilou pe hartie si cu precizia stylusului activ Acer andocabil, care se incarca rapid, beneficiind de 90 de minute de utilizare neingradita dupa o incarcare de numai 15 secunde.

 
 
 

Schite digitale

Stylusul reincarcabil ofera aceeasi finete ca toate instrumentele tale din lumea reala. Lucreaza in aproape orice mediu, capteaza inspiratia folosind software-ul preferat, cum ar fi Autodesk® SketchBook®, si fa ceea ce te pasioneaza: creeaza.

 

Animatie

Aplicatiile de creatie profesionale, cum ar fi Adobe®, Autodesk si Corel®, integreaza recunoasterea functiei de stylus si sensibilitatea la presiune Wacom, pentru a te ajuta in conceptualizare, crearea de secvente de imagini, dezvoltarea personajelor si multe altele.

 

Modelare 3D

Modeleaza, sculpteaza si picteaza cu precizie. Cu ajutorul stylusului tau sensibil la presiune, creeaza modele 3D in aplicatii cum ar fi Autodesk® Maya®, cu detalii incredibile, ca si cum ai lucra in lut.

 
A. Buton de click dreapta | B. Functie de radiera | C. Sensibilitate cu 4096 niveluri de presiune
 

Accelereaza-ti creatiile

Gestioneaza cu usurinta designurile 2D/3D si editeaza videoclipuri fara intreruperi, cu experienta de creatie incredibil de rapida si receptiva oferita de procesorul Intel® Core™ i5 din a 10-a generatie, memorie DDR4 de capacitate ridicata de 8 GB si un SSD PCle de 512GB.

 

Statia ta de lucru mobila

Procesoarele Intel® Core™ de a 10-a generatie alimenteaza laptopurile supreme pentru specialistii din domeniul creatiei. Avand capacitatea de optimizare pana la 2,5 GHz si fiind dotat cu 4 nuclee si 8 fire, poti crea, edita si partaja cu usurinta toate creatiile si videoclipurile tale, mai rapid ca pana acum. Pur si simplu vei zbura prin fluxurile de lucru, cu incarcarea accelerata a aplicatiilor si a continutului, pentru abilitate de multi-tasking de neegalat.

 
 

Acuratetea culorilor garantata

Fiecare detaliu conteaza. Cu gama de culori sRGB 100%, acuratetea culorilor la nivel Delta E <2 si un afisaj IPS FHD de 15,6” validat PANTONE®1 cu finisaj Corning® Gorilla® Glass 5 anti-reflexie, precizia creativa este imbunatatita atunci cand lucrezi pe un dispozitiv cu o fidelitate nemaiintalnita a culorilor.

 
   

Validare PANTONE®

Obtine un avantaj profesional cu un afisaj care prezinta o corectie integrata a culorilor si care a demonstrat fidelitate superioara in reproducerea culorilor sistemului PANTONE® Matching System (PMS).

 

Delta E <2

Afisajul a fost testat si calibrat pentru a obtine o acoperire Delta E medie redusa de <2, pentru a reproduce acuratetea realista a culorilor.

 

Corning® Gorilla® Glass

Finisajul Corning® Gorilla® Glass 5 ajuta la reducerea reflexiilor in timp ce imbunatateste contrastul, astfel incat sa poti vedea ecranul clar si confortabil, in orice mediu.

   

Caracteristici termice optimizate – Vortex Flow

Performanta ridicata nu trebuie sa insemne un dispozitiv cald sau ventilatoare galagioase si deranjante. Ventilatoarele duble, de eficienta ridicata, si cea mai recenta tehnologie a noastra pentru racire lucreaza impreuna pentru a genera un „Vortex Flow” aerodinamic si unic, care reduce nivelurile de zgomot la mai putin de 40 dBA si garanteaza ca toate componentele din dispozitiv raman reci, chiar si la solicitari ridicate.

   
   

Creativitate adaptabila

Da un imbold creativitatii tale, cu o autonomie a bateriei de pana la 15 ore si o conexiune incredibil de rapida si fiabila alimentata de Intel® Wi-Fi 6 (Gig+).

   

Extinderea potentialului tau creativ

Tastatura de dimensiune completa are taste rapide speciale pentru optiuni media, care iti permit sa decupezi rapid imagini sau sa comuti intre profilurile de culori, in timp ce iluminarea de fundal delicata, in culoarea chihlimbarului, te ajuta sa lucrezi rapid si simplu chiar si in cele mai intunecate camere.

   
   

Tastatura scissor-switch

Designul tactil al tastaturii scissor-switch si cursa tastelor de 1,55 mm asigura o experienta de tastare mai receptiva, mai confortabila si mai silentioasa.

   

Trackpad imbunatatit

Trackpad-ul cu sticla Corning® Gorilla® este cu 27% mai mare comparativ cu generatia anterioara, oferind si mai mult spatiu pentru derulare si navigare, acceptand in acelasi timp gesturi cu atingere multipla in Windows.

   

Taste rapide pentru creatori

Foloseste cele 3 taste rapide suplimentare speciale pentru creatie, pentru a accesa rapid lucruri precum instrumentul de decupare, comutarea aplicatiilor si prelevarea culorilor.

   

Conectare securizata cu o singura atingere

Conecteaza-te la laptop in propriul tau stil. Avand la dispozitie conectarea Windows Hello fara parola, iti poti accesa fara niciun efort dispozitivul, folosind cititorul de amprente integrat direct in butonul de pornire. Obtine si mai multa protectie pentru dispozitivul tau cu TPM 2.0 si slotul pentru securitate Kensington.

   
   

Plin de porturi

Acest laptop este dotat cu toate porturile de care s-ar putea sa ai nevoie, precum HDMI, SD 7.0 si multe altele. In plus, muta rapid chiar si cele mai mari fisiere sau lucreaza intre dispozitive si afisaje multiple cu portul Thunderbolt™ 3 USB Type-C, care iti ofera viteze de transfer de fisiere de pana la 40 Gbps.

   
   

Furnizori de software independenti (ISV)

Pentru a veni in intampinarea cerintelor inginerilor, arhitectilor, videografilor, cineastilor, animatorilor 3D, profesionistilor AI si multor altora, este nevoie de o solutie hardware testata si certificata de furnizori de software independenti (ISV). Produsele ConceptD, in configuratii specifice ale modelelor, ofera hardware cu certificare ISV, in combinatie cu cele mai recente tehnologii.

   
   

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
      14
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      IPS
    • Touchscreen
      Da
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Model
      10300H
    • Numar Nuclee
      4
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.50
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR4
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      512
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      2 x type A
      1 x type C
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.9
    • Tastatura numerica
      Nu
    • Baterie
      4 celule - 57.5Wh
    • Culoare
      Alb
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor amprenta
      Da
  • Software
    • Sistem de operare
    • Altele
      Dimensiuni 326.7 x 17.9 - 23.9 x 229 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.