Ultrabook Allview Allbook Q cu procesor Qualcomm Snapdragon 835 pana la 2.45 GHz, 13.3", Full HD, IPS, 4GB, 64GB UFS 2.1, 4G, Qualcomm Adreno 540, Windows 10 Home

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Ultrabook Allview Allbook Q cu procesor Qualcomm Snapdragon 835 pana la 2.45 GHz, 13.3", Full HD, IPS, 4GB, 64GB UFS 2.1, 4G, Qualcomm Adreno 540, Windows 10 Home de la Allview

Performante ridicate. Perfectiune portabila.

Allbook Q este primul notebook cu procesor Qualcomm® disponibil in Romania, creat special pentru a oferi puterea si instrumentele necesare unei performante de invidiat. Mobilitatea si conectivitatea capata noi valente, datorita capacitatilor procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 835. Device-ul incorporeaza avantajele unei tablete si performantele unui laptop, fiind un partener de incredere, indiferent ca va aflati la birou sau in deplasari prelungite.
   
Elegant si usor

Cu un design compact si cu o greutate perfect adaptata nevoilor curente, Allbook Q aduce un nou nivel al mobilitatii in orice imprejurare. Extrem de usor, laptopul cantareste doar 1.27 kg si are o grosime de 15.1 mm. Acesta vine echipat cu o carcasa metalica, ce ofera rezistenta si durabilitate, facandu-l in acelasi timp usor de transportat.
 
 
Margini subtiri. Display mai mare.

Display-ul FHD de 13.3” ofera o experienta de vizualizare wide-angle, de 178°. Rama ingusta este la fel de functionala pe cat este de eleganta; reducandu-se dimensiunea ramei, suprafata ecranului creste, fara ca acest lucru sa influenteze marimea carcasei.
   
Concentrati-va pe ceea ce faceti, nu pe gasirea unei surse de alimentare.

Autonomie extinsa
Pentru cei care au multe proiecte de rezolvat, sunt mereu in miscare si nu isi permit sa depinda de o priza, Allbook Q este solutia ideala. Autonomia bateriei de pana la 14 ore ofera libertatea de miscare atat de necesara in prezent.
   
Viteza de procesare uimitoare

Datorita vitezei de procesare rapida, Allbook Q este partenerul tehnologic care nu va dezamagi. Device-ul ofera viteze de reactie uimitoare, asemeni smartphone-urilor, ceea ce ofera acces rapid la video conferinte, super browsing si ore nelimitate de convorbiri. De acum, orice proiect va lua avant datorita eficientei notebook-ului Allbook Q.
   
Conectivitate continua

A fi conectat continuu reprezinta pe deplin era modernismului. Datorita integrarii tehnologiei 4G LTE, beneficiati acum de cea mai buna experienta computerizata. Allbook Q va permite sa va conectati la internet oriunde doriti. Luati-va adio de la plata pentru acces la reteaua hoteliera, la aeroport sau la centrul de conferinte, la punctele de acces Wi-Fi nesecurizate si la conectarea tethering care epuizeaza bateria smartphone-ului. Mai mult decat atat, Gigabit LTE promite viteze de descarcare de pana la 1 Gbps - de la trei pana la sapte ori mai rapid decat vitezele medii broadband.
   
Antreprenoriat SMART

Intrece competitia SMART, nu hard. Cu tehnologia 4G LTE, o baterie care rezista si un design subtire si usor, echipa ta ramane conectata si productiva, oriunde si oricand. Ia-ti laptopul care nu doar promite, dar si ofera o performanta reala si o autonomie extinsa.
   

Windows* include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.

*Windows 10 for ARM (versiune Windows pentru procesoare cu arhitectura ARM) include un emulator de aplicatii proiectate pentru arhitecturile x86 (32 biti).

Procesorul Qualcomm Snapdragon 835 existent pe produsul  Allbook Q poate rula in mod emulator NUMAI aplicatii pe 32 de biti.
Aplicatiile proiectate pentru 64 de biti nu pot fi instalate pe acest produs.

 

 
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
   
Continut pachet:
 
- Notebook;
- Manual de utilizare;
- Certificat de garantie;
- Alimentator;
- Ac SIM.
 
 

Ce aplicatii pot instala pe AllBook Q?
Aplicatiile functioneaza diferit pe dispozitivele ARM cu Windows 10, avand o serie de limitari cum ar fi:

Drivere pentru hardware, jocuri si aplicatii vor functiona numai daca sunt create pentru un PC ARM cu Windows. Pentru mai multe informatii, consultati producatorul de hardware sau firma care a dezvoltat driver-ul. Perifericele sau dispozitivele functioneaza doar daca driverele de care depind sunt incorporate in Windows 10, sau daca dezvoltatorul de hardware a produs drivere ARM64 pentru dispozitiv.

Aplicatiile pe 64 biti (x64) nu vor functiona. Aveti nevoie de aplicatii de 64-biti (ARM64), aplicatii de 32-biti (ARM32), sau aplicatii de 32-biti (x86). De obicei, puteti gasi versiuni de aplicatii de 32-biti (x86), dar unii dezvoltatori de aplicatii ofera doar aplicatii de 64-biti (x64).
Anumite jocuri nu vor functiona. Jocurile si aplicatiile nu vor functiona daca utilizeaza o versiune de OpenGL mai mare de 1.1, sau daca se bazeaza pe drivere „anti-cheat”, care nu au fost facute pentru PC-uri ARM cu Windows 10.
Anumite software-uri de antivirus, de la terte parti, nu pot fi instalate. Nu veti putea instala anumite software-uri de antivirus de la terte parti pe un PC ARM cu Windows 10. Cu toate astea, Windows Security va va proteja pe intreaga durata de viata a dispozitivului cu Windows 10.
Windows Fax si Scanare nu este disponibil. Aceasta functie nu este disponibila pe nici un dispozitiv ARM cu Windows.

Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
    • Tehnologie ecran
      IPS
  • Procesor
    • Producator
      Qualcomm
    • Numar Nuclee
      8
  • Memorie
    • Capacitate
      4
    • Tip memorie RAM
      LPDDR4X
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 a/b/g/n/ac
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 3.0
      1
    • USB-C
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.3
    • Tastatura numerica
      Nu
    • Culoare
      Gri
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.