Laptop Apple MacBook Pro 13-inch,True Tone, procesor Apple M1, 8 nuclee CPU si 8 nuclee GPU, 16GB, 1TB SSD, Silver, INT KB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Apple MacBook Pro 13-inch,True Tone, procesor Apple M1, 8 nuclee CPU si 8 nuclee GPU, 16GB, 1TB SSD, Silver, INT KB de la Apple

Totul, la nivel Pro.

Cipul Apple M1 confera MacBook-ului Pro de 13 inchi o viteza si o putere de neimaginat. Cu performanta CPU pana la de 2,8x mai rapida. Performanta grafica pana la de 5x mai rapida. Cel mai avansat Neural Engine de la Apple pentru machine learning de 11x mai rapida. Si pana la 20 de ore de baterie, un record absolut pentru Mac. Este notebookul nostru cel mai popular pentru profesionisti, dus la un nivel complet nou.

 
     

Cip mic. Salt urias.

E aici. Primul nostru cip conceput special pentru Mac. Echipat cu 16 miliarde de tranzistori, sistemul pe un cip (SoC - System on a Chip) Apple M1 integreaza CPU, GPU, motor neuronal, I/O si multe altele pe un singur cip minuscul. Cu performante incredibile, tehnologii personalizate si eficienta energetica de varf, M1 nu este doar un pas urmator pentru Mac - este cu totul un alt nivel.

 
 

CPU cu 8 nuclee care devoreaza task-urile

Datorita cipului M1, MacBook Pro este incredibil de rapid si puternic. CPU-ul sau cu 8 nuclee te ajuta sa parcurgi extrem de rapid fluxuri de lucru complexe si sarcini de lucru dificile. Totul cu o performanta de procesare pana la de 2,8x mai rapida decat generatia anterioara. Iar eficienta energetica e de necrezut.

 
Neural Engine cu 16 nuclee. Super iute la minte. Machine learning (ML) ofera viteza nemaivazuta si automatizari pentru analiza video, recunoastere vocala, procesare imagini si multe altele. Iar cipul M1 cu Neural Engine cu 16 nuclee si o serie intreaga de tehnologii imping performanta ML pe MacBook Pro in stratosfera.
 

Puterea macOS Big Sur pe M1.

Dezvoltat pentru a elibera potentialul cipului M1, macOS Big Sur transforma Mac cu beneficii majore de performanta si multe altele. Actualizari puternice pentru aplicatii. Un design nou atragator. Functii de confidentialitate de top si cea mai buna securitate. Este cel mai puternic software al nostru - ruleaza pe cel mai avansat hardware de pana acum.

 

Viteza si receptivitate

Cipul M1 si macOS Big Sur functioneaza impreuna, pentru ca intregul sistem sa devina si mai rapid. MacBook Pro se reactiveaza instantaneu. Sarcinile de zi cu zi, de la parcurgerea pozelor pana la navigarea in Safari, sunt mai rapide. Iar aplicatiile care solicita mai mult procesorul au acces la puterea dorita.

     

Cea mai mare colectie de aplicatii

Rulati aplicatii puternice construite pentru M1. Toate aplicatiile existente functioneaza datorita Rosetta 2. Si pentru prima data, puteti utiliza aplicatiile dvs. preferate pentru iPhone si iPad direct pe macOS Big Sur. In total, veti avea acces la cea mai mare colectie de aplicatii realizate vreodata pentru Mac.

     
Cipul M1 aduce pana la 16GB de memorie super rapida. Aceasta memorie cu latime de banda mare, cu latenta redusa permite aplicatiilor sa partajeze date eficient intre CPU, GPU si motorul neuronal - astfel incat tot ceea ce faceti este rapid si fluid.
     

Display Retina - Culori realiste pentru o frumusete ireala.

Cu stralucitul ecran Retina, imaginile ating un nivel nemaivazut de detaliu si realism. Textul e incredibil de clar. Retroiluminarea LED stralucita ofera nuante foarte inchise de negru si foarte deschise de alb. Gama larga de culori P3 ofera si mai multe nuante vibrante de verde si rosu fata de sRGB. Si fiecare MacBook Pro are tehnologie True Tone, astfel incat balansul de alb se ajusteaza in mod automat in functie de temperatura culorii luminii din jurul tau, pentru o experienta de vizualizare mai naturala.

     
     

Tehnologia True Tone

Ceea ce vezi se ajusteaza la mediul inconjurator

     

Camera si microfoane

Datorita M1, camera FaceTime HD poate profita acum la maximum de cel mai recent procesor de semnal imagine Apple. Asa ca ai o calitate a imaginii mai buna in conferinte video si scoti in evidenta mai multe detalii atat la umbra, cat si in lumina. Si indiferent daca organizezi o intalnire, gazduiesti un podcast sau te conectezi cu prietenii si familia, te poti baza pe noile microfoane la calitate de studio pentru ca toata lumea sa te auda tare si clar.

 
 

Camera FaceTime HD

Obtineti imagini mai clare si mai precise. Vedeti mai multe detalii in umbre si trasaturi. Iar detectarea fetei foloseste motorul neuronal pentru a regla balansul de alb si expunerea pentru tonuri ale pielii mai naturale.

 

Sistem cu trei microfoane

Calitate de studio. Fara niciun studio. Raportul semnal-zgomot imbunatatit rivalizeaza cu cel al microfoanelor de calitate profesionala.

 

     

Tastatura Magic

Magic Keyboard iti permite sa faci totul mai rapid si mai eficient. Mecanismul tip foarfeca perfectionat ofera o experienta de tastare receptiva, confortabila si silentioasa. Touch Bar pune comenzile cele mai uzuale chiar acolo unde ai nevoie de ele, iar tu economisesti timp si apasari de taste. Iar Touch ID ofera autentificare rapida si usoara pentru a te conecta si a face cumparaturi in siguranta.

 
 
Mecanismul foarfeca reproiectat ofera cea mai buna experienta de tastare vreodata pe un notebook Mac.
     

Touch Bar

Noi scurtaturi catre succes. Bucura-te de si mai multe scurtaturi si functii, precum emoji-urile si limbile favorite.

 

Touch ID

O atingere pe senzor deblocheaza instantaneu Mac-ul, iar o apasare il blocheaza. Foloseste-ti amprenta pentru a cumpara aplicatii sau accesa lucruri precum documente si setari de sistem blocate, fara a fi necesar sa reintroduci parola. Iar cand faci cumparaturi online cu Apple Pay, Touch ID iti completeaza automat informatiile de expediere si facturare fara a divulga detaliile cardului.

 

Wi-Fi 6

Reteaua Wi‑Fi de ultima generatie nu este doar mai rapida, ajuta si MacBook Pro sa functioneze impecabil chiar si dupa conectarea mai multor dispozitive la retea.

 

Thunderbolt / USB 4

Latimea de banda ultra-ridicata face echipa cu super-flexibilitatea. Thunderbolt permite transfer de date, incarcare si iesire video, toate de la un singur port – iar MacBook Pro are doua.

 
Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Apple
    • Tip
      M
    • Model
      1
    • Numar Nuclee
      8
  • Memorie
    • Capacitate
      16
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
  • Conectivitate
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • Iesire audio
      1 x Combo (Audio + Microfon)
    • Thunderbolt
      2 x v3
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.4
    • Culoare
      Silver
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor amprenta
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.