Laptop Apple 13-inch MacBook Air: Apple M2 chip with 8-core CPU and 10-core GPU, 512GB - Midnight

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
9.671,38 lei
Pret 36 Rate Optimo: 354.51 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MLY43RO/A

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Apple 13-inch MacBook Air: Apple M2 chip with 8-core CPU and 10-core GPU, 512GB - Midnight de la Apple

 

Pana la 18 ore de autonomie a bateriei.

 

Ecran Liquid Retina mare si frumos.

 

 

Camera foto si audio avansate.

 

 

 

 

Reproiectat in jurul cipului M2, MacBook Air este extrem de subtire si aduce o putere si viteza exceptionale incapsulate in corpul sau fabricat din aluminiu. Este un laptop ultrarapid, ultracapabil, pe care il poti folosi la munca, joaca sau creatie, in orice situatie - oriunde.

 

De la miezul noptii la lumina stelelor.

Patru culori stelare.

MacBook Air este disponibil in patru finisaje superbe - fiecare cu propriul cablu de incarcare MagSafe asortat.

 

Midnight

   
Space Grey
   

Silver

   
Starlight

 

 

Exista putere in tacere. Datorita eficientei cipului M2, MacBook Air poate oferi performante uimitoare fara ventilator - astfel incat ramane complet silentios, indiferent cat de intensa este sarcina.

Construit pentru a rezista. Pune pamantul pe primul loc. Pe cat de responsabil, pe atat de durabil, MacBook Air are o carcasa compacta din aluminiu 100% reciclat.

 

Pregatiti-va pentru decolare.

Cipul M2 reprezinta inceputul urmatoarei generatii de siliciu Apple, cu o viteza si o eficienta energetica si mai mari decat cele din M1. Astfel, puteti face mai multe lucruri mai repede cu un procesor cu 8 nuclee mai puternic. Creati imagini si animatii captivante cu un GPU de pana la 10 nuclee. Lucrati cu mai multe fluxuri de clipuri video ProRes 4K si 8K cu motorul media de inalta performanta. Si continuati sa lucrati - sau sa va jucati - toata ziua si pana noaptea, cu o autonomie a bateriei de pana la 18 ore.

 

 

Mai multa viteza pentru toate aplicatiile dumneavoastra.

Toate aplicatiile pe care le folosesti ruleaza cu viteza luminii in macOS - inclusiv Microsoft 365 si multe dintre aplicatiile tale preferate pentru iOS. Si cu peste 10.000 de aplicatii si plug-in-uri optimizate pentru siliciul Apple, viitorul tau creativ este larg deschis.

Toti impreuna acum.

Efectuati si primiti apeluri de pe iPhone pe Mac. Foloseste-ti iPad-ul ca un al doilea ecran. Deblocheaza-ti Mac-ul cu Apple Watch. E ca si cum ar fi fost facute una pentru cealalta. Pentru ca asa a fost.

 

Speedy. Substantial. Depozitare. Cu o unitate SSD ultrarapida de pana la 2 TB11, MacBook Air va permite sa va luati cu dumneavoastra fotografiile, filmele, muzica si documentele - si sa le deschideti intr-o clipa.

Creati dupa pofta inimii. Datorita motorului media de inalta performanta de pe cipul M2, puteti reda si edita si mai multe fluxuri de clipuri video ProRes 4K si 8K12 - inclusiv clipuri video ProRes 4K filmate cu iPhone 13 Pro.

Pastrati secretul. Pastrati-o in siguranta. Siliconul Apple si macOS aduc securitate avansata incorporata pentru a va ajuta sa va aparati impotriva malware-ului si a virusilor. Iar Mac este conceput pentru a va oferi libertatea de a alege ce si cum partajati.

 

 

Uimitorul ecran Liquid Retina de 13,6 inchi este cel mai mare - si cel mai luminos - de pana acum pe MacBook Air, cu suport pentru 1 miliard de culori. Textul este foarte clar, iar fotografiile si filmele sunt mai stralucitoare si mai vii, cu un contrast bogat si detalii clare.

 

 

 

Faceti cea mai buna impresie in timpul apelurilor video cu camera FaceTime HD 1080p si matricea de trei microfoane. Inconjurati-va de o scena sonora extinsa, gratie sistemului audio cu patru difuzoare cu Spatial Audio. MacBook Air a fost conceput pentru a incanta simturile.

 

Camera FaceTime HD 1080p FaceTime - Aratati-va cel mai bine cu o camera foto care dubleaza rezolutia si performanta in conditii de iluminare redusa fata de generatia anterioara.

Matrice cu trei microfoane - Vorbeste tare si clar in timpul apelurilor, oriunde te-ai afla, datorita matricei cu trei microfoane cu algoritmi avansati de formare a fasciculului pentru a capta un sunet curat.

Sistem audio cu patru difuzoare cu Spatial Audio - Cufundati-va in filme si muzica cu o separare stereo imbunatatita si claritate vocala de la doua tweetere si doua woofere ultra-subtiri. Spatial Audio cu suport pentru Dolby Atmos plaseaza sunetul in jurul tau.

 

Lasa-ti degetele sa zboare.

Confortabila si silentioasa, tastatura Magic Keyboard are acum un rand de taste functionale pe toata inaltimea pentru acces rapid la comenzile si comenzile rapide preferate. Touch ID faciliteaza deblocarea Mac-ului, introducerea parolelor si efectuarea de cumparaturi sau plati sigure - toate acestea printr-o simpla atingere de deget. Iar cu trackpad-ul Force Touch mai mare, exista si mai mult spatiu pentru a lucra cu precizie.

 

Continuati sa va ocupati de asta.

Conectorul de alimentare cu eliberare rapida MagSafe se ataseaza si se detaseaza cu usurinta cu ajutorul unor magneti, prevenind orice zboruri neintentionate. Doua porturi Thunderbolt va permit sa conectati si sa alimentati accesorii de mare viteza. De asemenea, puteti conecta pana la un ecran 6K. Iar mufa pentru casti accepta casti de inalta impedanta.

 

 

Conceput cu gandul la pamant.

Materiale reciclate. Un lant de aprovizionare mai ecologic. Ambalaje responsabile. MacBook Air a fost proiectat pentru a fi la fel de usor pentru mediu pe cat este de usor in mainile tale.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Apple
    • Tip
      M2
    • Model
      Apple M2
    • Numar Nuclee
      8
  • Memorie
    • Capacitate
      8
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      512
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • Iesire audio
      1 x
    • Thunderbolt
      2 x Thunderbolt v3
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.24
    • Baterie
      18 h
    • Culoare
      Starlight
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.