Laptop Apple MacBook Pro 13, Retina, Intel Dual Core i5 2.70GHz, Broadwell, 8GB, 256GB SSD, Intel Iris Graphics 6100, OS X Mavericks, ROM KB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Apple MacBook Pro 13, Retina, Intel Dual Core i5 2.70GHz, Broadwell, 8GB, 256GB SSD, Intel Iris Graphics 6100, OS X Mavericks, ROM KB de la Apple

Laptop Apple MacBook Pro 13 procesor Intel Dual Core i5 2.70GHz, Broadwell, 13.3", Ecran Retina, 8GB, 256GB SSD, Intel Iris Graphics 6100, OS X Mavericks, ROM KB

Ecranul deschide spectacolul.

Ecran Retina revolutionar. Un trackpad nou sensibil la presiune. Arhitectura flash integrala. Procesoare Intel dual-core si quad-core puternice. Toate acestea duc notebookul la un nivel de performanta nemaivazut. Iar acest lucru e valabil pentru tot ceea ce vei crea.

 

Ecran Retina. O imagine de milioane de pixeli.

Cand proiectezi un ecran cu atat de multi pixeli — peste patru milioane la modelul de 13 inchi si peste cinci milioane la modelul de 15 inchi — rezultatele sunt absolut uimitoare. Densitatea pixelilor este atat de mare incat ochii tai nu pot distinge pixelii individuali. Imaginile capata un nivel complet nou de realism. O rezolutie spectaculoasa de 2560x1600 la MacBook Pro de 13 inchi si o rezolutie la fel de impresionanta de 2880x1800 la MacBook Pro de 15 inchi iti permit sa vezi imaginile tale de inalta rezolutie in cel mai mic detaliu. Iar textul este atat de clar incat ai impresia ca e mailurile, paginile web si documentele sunt tiparite.


Ecranul Retina reduce reflexiile, mentinand in acelasi timp calitatea si culorile incredibile. Raportul sau ridicat de contrast ofera nuante mai inchise de negru si mai deschise de alb. Iar restul culorilor sunt intense si vibrante. Tehnologia IPS ofera un unghi de vizionare a ecranului de 178 de grade, asa ca vei vedea diferenta din orice unghi privesti. Si te vei indragosti de ce vei vedea.

 

Trackpadul Force Touch. Cand pui presiune, face mai multe.

Cu Multi-Touch in OS X poti sa folosesti gesturi naturale precum glisarea sau apropierea si departarea degetelor ca sa treci de la o aplicatie la alta, sa rasfoiesti prin documentele tale si sa beneficiezi la maximum de spatiul de pe desktop.

Noul trackpad Force Touch al modelului de 13 inchi are toate capacitatile trackpadului Multi-Touch, plus senzori de presiune care detecteaza diferentele subtile din presiunea exercitata. Astfel ai o conexiune mai profunda cu documentele tale si ai la indemana mai multe caracteristici. Prin noul trackpad, MacBook Pro iti ofera acum si feedback haptic — acesta iti permite nu numai sa vezi ce se intampla pe ecran, dar sa si simti.

 

 

Procesoare mobile Intel avansate. Dual-core. Quad-core. Putere serioasa.

Cu un procesor dual-core Intel Core i5 sau Intel Core i7 de a 5-a generatie, modelul MacBook Pro de 13 inchi cu ecran Retina iti permite sa folosesti cele mai intensive aplicatii, chiar si cand esti pe drum. Asta inseamna ca oriunde iti iei camera foto, iti poti lua si intregul tau studio de fotografie digitala. Tehnologia Hyper-Threading, care creste performanta lasand fiecare nucleu sa efectueze sarcini multiple simultan, este inclusa in fiecare model. Iar cu viteze de pana la 3,1 GHz, o memorie cache L3 partajata de pana la 4 MB si viteze Turbo Boost de pana la 3,4 GHz, aceste procesoare sunt gata pentru aproape orice.


MacBook Pro de 15 inchi cu ecran Retina are suficienta putere sa faca lucruri si mai uimitoare. Procesoarele quad-core Intel Core i7 de a 4-a generatie iti permit sa efectuezi cu usurinta chiar si cele mai complexe sarcini in aplicatii profesionale precum Final Cut Pro X, datorita vitezei de pana la 2,8 GHz, memoriei cache L3 partajate de 6 MB si vitezei Turbo Boost de pana la 4,0 GHz. Iar fiecare model are ca dotare standard 16 GB de memorie ultrarapida. Toate acestea inseamna ca MacBook Pro de 15 inchi este gata sa-ti indeplineasca toate visurile, oriunde ai calatori.

 

 

Grafica avansata. Performanta care se vede.

MacBook Pro de 13 inchi cu ecran Retina este echipat cu Intel Iris Graphics 6100, perfect atat pentru sarcinile zilnice, cat si pentru aplicatiile creative grafic-intensive. Rasfoieste cu usurinta prin albume mari cu fotografii. Joaca jocuri cu detalii uimitoare. Poti chiar conecta un ecran extern sau doua. De aceea putem spune ca MacBook Pro de 13 inchi este mic ca dimensiune, dar mare ca performanta.


MacBook Pro de 15 inchi are un ecran fenomenal - cu putere grafica pe masura. Procesorul sau Intel Core i7 de a patra generatie dispune de Iris Pro Graphics, cu memorie integrata de 128 MB, care accelereaza sarcinile grafice solicitante, jucand rolul unei memorii cache ultrarapide. Pentru o performanta grafica si mai impresionanta, alege modelul de 15 inchi, care reuneste forta lui Iris Pro Graphics cu NVIDIA GeForce GT 750M. Datorita memoriei GDDR5 de 2 GB, vezi mai multe cadre pe secunda in jocurile 3D si beneficiezi de mai multa viteza si responsivitate pentru proiectele tale video.

 

Baterie de cursa lunga. Pana la 10 ore de autonomie.

 

MacBook Pro de 13 inchi are o autonomie de pana la 10 ore intre incarcari, cu o ora mai mult decat inainte. Iar modelul de 15 inchi are o autonomie de pana la 8 ore.1 Este o autonomie a bateriei impresionanta pentru orice notebook. Dar pentru un notebook ultraperformant, cu o rezolutie extrem de inalta, cu procesoare si grafica de ultima generatie intr-un design ultrasubtire, este absolut remarcabila. Bateria incorporata iti ofera pana la 1000 de cicluri complete de incarcare si descarcare.

 

Stocare flash integrala ultrarapida. Nu degeaba i se spune -fulger-

 

Datorita performantei ultrarapide la scriere si citire a memoriei flash tip PCIe, vei observa diferenta in orice faci. Pornirea este extrem de rapida, aplicatiile sunt lansate prompt, iar navigarea pe desktop este cursiva si receptiva. Modelul de 13 inchi are stocare flash, care este de 2 ori mai rapida decat generatia anterioara, astfel ca poti importa cat ai clipi colectii uriase de fotografii.2

La modelul de 15 inchi, stocarea flash lucreaza impreuna cu procesoarele quad-core si grafica de inalta performanta, pentru a efectua rapid chiar si cele mai solicitante sarcini de editare in Final Cut Pro X. Si datorita faptului ca aceste modele MacBook Pro includ pana la 1 TB de stocare flash, poti lua cu tine toate fisierele importante. In plus, stocarea flash nu are componente in miscare, asa ca este extrem de durabila si silentioasa.

 

802.11 ac Wi-Fi. Definitia rapiditatii.

 

Fa cunostinta cu cel mai tare studio creativ mobil — cu accentul pe mobil. Echipat cu tehnologie Wi Fi 802.11ac si Bluetooth 4.0 wireless, poti sa uiti de cabluri si sa ramai conectat — la reteaua ta, la perifericele tale wireless si la restul lumii. Iar cu AirPlay si Apple TV poti reda wireless materiale video, poti arata fotografii sau te poti bucura de muzica ta de pe MacBook Pro, totul pe televizorul tau panoramic. Iar cand MacBook Pro se conecteaza la o statie de baza Wi Fi 802.11ac, precum AirPort Extreme sau AirPort Time Capsule, viteza de transfer wireless creste de pana la 3 ori.

 

Thunderbolt 2. Cel mai avansat I/O.

Rapid si versatil, Thunderbolt 2 ofera bandwidth de pana la 20 Gb/s pentru fiecare dispozitiv extern. Asa ca esti complet pregatit pentru ultima generatie de periferice si ecrane de inalta performanta. Poti conecta sisteme de stocare cu capacitati imense si poti adauga o placa de extensie PCI. Si din moment ce fiecare port Thunderbolt 2 iti permite sa conectezi in serie pana la 6 periferice, doar prin intermediul acestora poti sa adaugi pana la 12 dispozitive externe.

Indiferent daca alegi modelul de 13 inchi sau de 15 inchi, beneficiezi de doua porturi Thunderbolt 2, doua porturi USB 3, un port HDMI, un slot de card SDXC si un port de casti. Prin urmare, in doar cateva minute poti construi un intreg studio profesional, avandu-l pe MacBook Pro ca piesa centrala.

 

Sunet si imagine.

Nu le-ai auzit pe toate pana nu ai auzit difuzoarele din interiorul MacBook Pro. Pentru ceva atat de subtire si de usor, sunetul este urias. Iar datorita domeniului dinamic extins, calibrarii optime si a unei calitati clare si expresive, aceste difuzoare suna atat de bine ca nu o sa ti crezi urechilor. Acest lucru se datoreaza designului elaborat cu mare grija pentru ca tu sa te poti bucura la maximum de calitatea fiecarui decibel pe care il auzi.

Microfoanele duale incorporate sunt perfecte atunci cand vrei sa te faci auzit. De exemplu, daca efectuezi un apel FaceTime, microfoanele reduc zgomotul de fundal din spatele notebookului. Iar cand folosesti Dictare, acestea creeaza un fascicul adaptiv de sunet care se ajusteaza inteligent pentru a detecta vocea ta — nu galagia din jurul tau.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Numar Nuclee
      2
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR3
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      1600
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      256
    • Tip SSD
      SATA
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      Iris Graphics
    • Model
      6100
    • Placa video
  • Conectivitate
    • Wireless
      Da
  • Porturi
    • USB 3.0
      2
    • Iesire audio
      1
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.58
    • Baterie
      Li-Po
    • Culoare
      Aluminiu
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.