Apple Laptop MacBook Air 11, Intel Dual Core i5 1.60GHz, Broadwell, 4GB, 128GB SSD, Intel HD Graphics 6000, OS X Mavericks, INT KB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Laptop MacBook Air 11, Intel Dual Core i5 1.60GHz, Broadwell, 4GB, 128GB SSD, Intel HD Graphics 6000, OS X Mavericks, INT KB de la Apple

Laptop MacBook Air 11 procesor Intel Dual Core i5 1.60GHz, Broadwell, 11.6", 4GB, 128GB SSD, Intel HD Graphics 6000, OS X Mavericks, INT KB

MacBook Air

Noi procesoare Intel Core de generatie a 5-a. Thunderbolt 2. Aceeasi autonomie pentru intreaga zi.

 

Baterie care tine pana la 12 ore. Energie pentru intreaga zi.

Datorita stocarii flash integrale compacte din MacBook Air, exista suficient spatiu pentru o baterie mare. Aceasta este capabila de performante exceptionale, fiind sustinuta si de eficienta energetica a arhitecturii Intel Core de generatia a 5-a. Modelul de 11 inchi are o autonomie a bateriei de pana la 9 ore la o singura incarcare si de pana la 12 ore pentru modelul de 13 inchi. Asa ca ai o zi intreaga de autonomie pentru a naviga pe internet sau pentru a urmari filme pe iTunes. Tine-ti MacBook Air in modul sleep pentru mai mult de 3 ore si acesta va intra in standby pentru a conserva bateria pana la 30 de zile. Iar daca activezi Power Nap, vei continua sa primesti e mailuri noi si invitatii in calendar in timp ce computerul tau este in standby.

 

 

Procesor Intel Core de generatie a 5-a. Performanta face acum echipa cu anduranta.

MacBook Air este echipat cu procesoare Intel Core i5 si i7 de generatia a 5-a. Aceasta arhitectura extrem de eficienta a fost proiectata pentru a folosi mai putina energie, oferind in acelasi timp performanta inalta. Deci nu numai ca poti sa realizezi tot ce-ti propui, dar poti continua sa faci asta pentru mai mult timp ca niciodata. In plus, procesorul grafic Intel HD Graphics 6000 ofera performanta avansata, pe care o vei observa mai ales la jocuri sau la executarea altor sarcini grafic-intensive.

 

Wi-Fi 802.11 ac. Definitia rapiditatii.

 

MacBook Air este compatibil cu conexiunea ultrarapida Wi Fi 802.11ac. Cand este conectat la o statie de baza 802.11ac — inclusiv AirPortExtreme si AirPort Time Capsule — performanta wireless este de pana la de 3 ori mai rapida decat cu Wi Fi 802.11n.2 Iar aria de acoperire Wi Fi este, de asemenea, mai mare. Datorita tehnologiei Bluetooth, poti sa conectezi MacBook Air la dispozitive cu Bluetooth activat, precum difuzoare si casti. Chiar si fara cabluri, esti complet conectat.

 

Stocare flash integrala rapida. Pe locuri. Fii gata. Ai terminat.

 

Unul dintre motivele pentru care MacBook Air raspunde atat de rapid la comenzi este faptul ca e proiectat in intregime in jurul stocarii flash. De aceea, MacBook Air este mai usor si mai portabil decat notebookurile traditionale si ofera, de asemenea, acces mai rapid la date. Disponibila in capacitati de pana la 512 GB,3 aceasta stocare flash de tip PCIe este de pana la de 17 ori mai rapida decat o unitate hard disc traditionala de 5400-rpm de notebook.4 Asa ca, atunci cand deschizi MacBook Air, acesta e imediat gata de lucru. Chiar si dupa o luna in standby, ecranul se aprinde cat ai clipi.

 

 

Thunderbolt 2 si USB 3.0. Fa-ti niste conexiuni puternice.

Cu un port Thunderbolt 2, care este de doua ori mai rapid decat generatia anterioara, poti sa conectezi MacBook Air la dispozitive si monitoare de ultima generatie, precum Apple Thunderbolt Display. Dar asta nu e tot. MacBook Air are, de asemenea, doua porturi USB 3 pentru a conecta cele mai noi dispozitive USB 3, dar si toate dispozitivele tale USB 2. Cu doar cateva conexiuni, MacBook Air se transforma dintr-un notebook ultraportabil intr-o statie de lucru completa.

 

Ecran cu retroiluminare LED. Milioane de pixeli. Milimetri grosime.

 

Pixel cu pixel, dintr-un capat intr-altul, ecranul noului MacBook Air este o realizare tehnologica de proportii si un progres in termeni de design. Ecranul are o grosime de numai 4,86 milimetri, dar datorita rezolutiei sale ai impresia ca privesti un ecran mai mare. Modelul MacBook Air de 11 inchi are o rezolutie de 1366x768 pixeli, iar modelul de 13 inchi te uluieste cu o rezolutie de 1440x900 pixeli. Iar datorita retroiluminarii LED, culorile sunt stralucitoare si vibrante de la o margine la alta. Asa ca indiferent daca editezi fotografii, aranjezi o prezentare sau urmaresti un film, o sa iubesti tot ceea ce vezi.

 

Camera FaceTime HD 720p. Te vezi clar mai bine.

Prietenii si familia te vor vedea mai bine cu camera FaceTime HD 720p. Fiecare zambet este luminos, chiar si din cealalta parte a lumii. Iar formatul widescreen permite tuturor sa incapa in cadru, fara sa se inghesuie in jurul ecranului.

Microfoane duale. Ca sa te auda mai bine.

Microfoanele duale ale MacBook Air sunt perfecte atunci cand vrei sa te faci auzit. De exemplu, daca efectuezi un apel FaceTime microfoanele reduc zgomotul de fundal din spatele notebookului. Iar cand folosesti Dictare, acestea creeaza un fascicul adaptiv de sunet care se ajusteaza inteligent pentru a detecta vocea ta — nu galagia din jurul tau.

 

 

Trackpad Multi-Touch. Merge mana in mana cu OS X.

Gesturile Multi-Touch ale OS X fac totul sa fie mai intuitiv, direct si distractiv pe MacBook Air. Iar spatiosul trackpad Multi-Touch e perfect proiectat pentru ele, fie ca este vorba de o deplasare cu trei degete pentru a activa Mission Control sau alunecare cu patru degete pentru a-ti vedea toate aplicatiile in Launchpad. Viteza de raspuns a gesturilor este cursiva si realista. Asa ca atunci cand derulezi in sus si in jos o pagina web sau aluneci de la o aplicatie full-screen la alta, este ca si cum atingi ceea ce vezi.

 

Tastatura retroilumintata. Vezi ce scrii.

Indiferent de cat de compact este MacBook Air, tot include o tastatura normala care face ca tastarea sa fie pe cat de naturala, pe atat de confortabila. Iar tastatura este retroiluminata, asa ca poti tasta cu usurinta chiar si pe intuneric. Un senzor pentru lumina ambientala incorporat detecteaza schimbarile de iluminare si ajusteaza automat luminozitatea ecranului si a tastaturii. De la un loc insorit intr-o cafenea la un scaun de avion intr-un zbor de noapte, vei avea mereu luminozitatea perfecta pentru orice mediu.



Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Numar Nuclee
      2
  • Memorie
    • Capacitate
      4
    • Tip memorie RAM
      DDR3
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      1600
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      128
    • Tip SSD
      SATA
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      Da
  • Porturi
    • USB 3.0
      2
    • Iesire audio
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.08
    • Baterie
      Li-Po
    • Culoare
      Aluminiu
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.