Laptop Apple MacBook 12", Intel Dual Core i5, 8GB, 512GB SSD, Intel HD Graphics 615, macOS Sierra, ROM KB, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Apple MacBook 12", Intel Dual Core i5, 8GB, 512GB SSD, Intel HD Graphics 615, macOS Sierra, ROM KB, Silver de la Apple

MacBook
Inaintea vremurilor sale, cu usurinta

Noul MacBook sfideaza imposibilul: ofera o experienta completa, in cel mai usor si mai compact notebook Mac de pana acum. Fiecare element a fost reimaginat, nu doar pentru a fi mai usor si mai subtire, dar si mai bun. Rezultatul e mult mai mult decat un nou notebook. Este viitorul notebookurilor. Iar acum, cu procesoare Intel de generatia a 6-a, performanta imbunatatita a graficii, stocare flash mai rapida si o autonomie a bateriei de pana la 10 ore,* MacBook este si mai capabil.

 

Ecran Retina
Clar duce totul pana la limita

Din momentul in care deschizi MacBook, ecranul sau stralucit Retina de 12 inchi, cu sticla de la un capat la celalalt, aduce totul in prim-plan. Fiecare poza prinde viata cu detalii bogate si culori vii. Cei peste 3 milioane de pixeli redau fiecare litera incredibil de clar. Si totul iese la lumina pe cel mai subtire ecran Retina al unui Mac, creat cu meticulozitate pentru a oferi o experienta vizuala indrazneata intr-un design care duce minimalismul la extrem.

Tastatura se extinde in mai putin spatiu

O tastatura confortabila, de dimensiuni normale, este esentiala pentru o experienta excelenta de utilizare a unui notebook. Insa pentru ca ea sa se potriveasca cu supletea eleganta a noului Macbook, a trebuit sa regandim felul in care e proiectata si fabricata. Astfel, pentru a crea noua tastatura, am reimaginat fiecare tasta si mecanismul ei de functionare — nu numai ca e mult mai subtire, dar e si mai confortabila, precisa si sensibila.

 

Trackpadul Force Touch. Mai performant sub presiune

Noul MacBook ofera un mod complet nou de a folosi trackpadul. Trackpadul Force Touch e proiectat sa ofere un clic sensibil si uniform, indiferent unde apesi. Dedesubt, senzorii de forta detecteaza puterea cu care apesi si iti ofera moduri noi de a interactiona cu Mac-ul. Acum, apasand mai puternic, poti face Force click pentru a activa capacitati noi, precum cautarea rapida a definitiei unui cuvant sau previzualizarea unui fisier. Tot ce trebuie sa faci e sa dai clic si sa tii apasat trackpadul. De asemenea, vei experimenta feedbackul haptic, o vibratie tactila a trackpadului care adauga o noua senzatie la ceea ce vezi pe ecran. Aceste capabilitati avansate functioneaza pe langa toate gesturile Multi-Touch intuitive pe care utilizatorii de Mac le iubesc. Vei fi in contact cu Mac-ul tau si mai mult decat pana acum. Fara a ridica un deget.

 

Complet adaptat unei lumi wireless

Noul MacBook e conceput sa se simta in largul lui in lumea noastra care se elibereaza din ce in ce mai mult de cabluri. Aproape tot ceea ce faci cu un notebook se poate face acum fara fire, datorita software-ului Apple care foloseste la maximum cea mai noua tehnologie wireless Wi‑Fi si Bluetooth. Indiferent unde te afli, te poti conecta la internet, poti transfera fisiere, organiza fotografii, asculta muzica si multe altele — fara sa te mai lege nimic.

 

USB-C
Versatil la modul unic

Din moment ce MacBook include un port de incarcare, ne-am asigurat ca acesta e cel mai avansat si versatil port disponibil. Noul USB‑C combina aproape tot ceea ce ai nevoie intr‑un singur port. Acest port uimitor ofera incarcare, transfer rapid de date USB 3 si iesire video intr-un design versatil, la o treime din dimensiunea unui port USB 3. In plus, permite si conectarea inversabila a mufei, oferindu-ti flexibilitatea de a conecta cu usurinta dispozitivele tale favorite.

Te conecteaza la tot ce ai nevoie

Ne-am gandit foarte mult la modul in care MacBook se conecteaza la periferice si la sursa de alimentare. Am ales USB-C datorita designului sau compact si a versatilitatii sale. Acest port singular iti permite sa-ti conectezi incarcatorul, monitoarele HDMI, DisplayPort si VGA, dispozitive USB precum drivere externe si iPhone-ul sau iPad-ul tau. Ceea ce demonstreaza clar ca uneori mai putin chiar inseamna mai mult.

 

Baterie pentru toata ziua.
Si mai mult de atat.

Cu bateriile rectangulare traditionale care nu incap in carcasa subtire a notebookului MacBook, acest lucru ar fi imposibil. De aceea, am dezvoltat propria noastra tehnologie unica de constructie a bateriilor. Si e conceputa special pentru a valorifica fiecare milimetru de spatiu disponibil. Rezultatul este o baterie etajata si conturata, care se potriveste perfect in noul MacBook incredibil de subtire. In plus, e ceva nemaiintalnit pana acum la un notebook. Iar acum, datorita procesoarelor mai eficiente si a chimiei imbunatatite a bateriei, autonomia bateriei a fost extinsa cu o ora.

 

Tace si face

MacBook a fost proiectat in cele mai mici detalii pentru a functiona silentios si eficient. Are procesoare Intel Core M de generatia a 6-a care functioneaza cu o putere de numai 5 W si care au devenit si mai eficiente datorita optimizarilor oferite de OS X. Impreuna, procesorul si OS X consuma atat de putina energie incat sistemul genereaza foarte putina caldura. De aceea, nu este necesar un ventilator pentru a raci computerul. Asa ca nu vei auzi nimic cand MacBook functioneaza. Placa de baza pe care este montat procesorul a fost reproiectata cu extrem de multa grija pentru a cuprinde toata performanta pe care o astepti de la un Mac intr-un spatiu cat mai mic posibil.

Vizibil mai rapid


MacBook are procesoare Intel Core m3, m5 si m7 de generatia a 6-a, cu viteze de pana la 1,3 GHz si grafica cu pana la 25% mai rapida. De asemenea, are memorie mai rapida, de 1866 MHz. Asa ca MacBook-ul tau este mai rapid si are o viteza de raspuns mai mare.

Vezi mai mult

  • General
  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Numar Nuclee
      2
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR3
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      1866
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      512
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      Da
    • Bluetooth
      Da
  • Porturi
    • USB 3.0
      1
    • Iesire audio
      1
    • DisplayPort
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      0.92
    • Baterie
      Li-Po
    • Culoare
      Argintiu
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.