Laptop Gaming ASUS ROG Zephyrus Duo 15 GX550LXS cu procesor Intel® Core™ i9-10980HK pana la 5.30 GHz, 15.6", Full HD, 300Hz, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER™ Max-Q 8GB, Windows 10 Home, Gunmetal Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Gaming ASUS ROG Zephyrus Duo 15 GX550LXS cu procesor Intel® Core™ i9-10980HK pana la 5.30 GHz, 15.6", Full HD, 300Hz, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER™ Max-Q 8GB, Windows 10 Home, Gunmetal Gray de la ASUS

Extinde-ti orizonturile creative si experientele in jocuri cu ajutorul extraordinarului nou model Zephyrus Duo 15, echipat cu un afisaj secundar ROG ScreenPad Plus ce duce experienta de utilizare Windows 10 la noi niveluri. Sistemul de racire foarte inovativ cu metal lichid si un design iesit din comun elibereaza puterea de top a celor mai noi procesoare Intel® Core™ de Generatia 10 si a GPU-urilor NVIDIA® GeForce® RTX. Alege intre un ecran ultra-rapid pana la la 300Hz/3ms destinat competiilor de jocuri sau un afisaj 4K pentru crearea de continut la nivel profesionist. Fiind si extraordinar de portabil datorita bateriei de inalta capacitate de 90Wh, sistemul iti permite sa creezi, sa te joci si sa fii productiv oriunde te-ai afla.

ROG SCREENPAD PLUS

Dubleaza-ti posibilitatile

Accelereaza-ti productivitatea cu ajutorul primului laptop pentru jocuri echipat cu noul afisaj secundar ROG ScreenPad Plus. Inclinat la 13° pentru o vizualizare cat mai confortabila, afisajul secundar foarte inovativ usureaza semnificativ sarcinile de lucru, dispunand si de aplicatii optimizate ce te ajuta sa-ti imbunatatesti fluxul de lucru. Pastreaza toate convorbirile si controlul redarii video la o atingere distanta in timp ce te joci pe ecranul principal, si bucura-te de o arie de lucru extinsa pentru toate proiectele tale creative cu ajutorul spatiului suplimentar unde poti salva utilitarele tale cele mai importante.

PERFORMANTA

Performanta la cel mai inalt nivel

Munceste si distreaza-te la maxim cu ajutorul procesoarelor pana la Intel® Core™ i9 de Generatia 10 si GPU-urilor NVIDIA® GeForce® pana la RTX 2080 SUPER™. Procesorul ofera viteze foarte serioase pentru sarcini de utilizare intense, cum ar fi editarea foto, randarile 3D si transmiterea de continut video, in timp ce placa video foarte puternica face posibile rate de afisare foarte ridicate si un nivel incredibil de realism in jocuri. Cu suport pana la 48GB de memorie RAM DDR4-3200 si pana la 2TB de stocare SSD in configuratie RAID 0 foarte performanta, vei reusi sa duci foarte rapid la indeplinire si cele mai serioase sarcini de lucru, oferind de asemenea timpi de incarcare foarte rapizi pentru toate jocurile si aplicatiile tale.

AFISAJ

Inalta rezolutie sau rata de reimprospatare ridicata

Alege afisajul principal perfect pentru cerintele tale. Creatorii de continut se vor bucura pe deplin de detaliile de inalta rezolutie si gama de culori extinsa a versiunii de ecran 4K UHD, calibrata din fabrica pentru a oferi un nivel de acuratete a culorilor de peste 100% in spatiul de culori Adobe RGB. Pasionatii de jocuri pot beneficia de afisajul FHD tactat la 300Hz si dedicat in mod special unei experiente superioare in afisare elementelor de grafica din jocuri la nivel profesionist. Timpul sau de raspuns gri-la-gri de 3ms minimalizeaza fenomenul de dublare a imaginilor, oferind astfel un nivel superior de precizie la urmarirea tintelor aflate in miscare. Modul NVIDIA G-SYNC® duce realismul vizual la un cu totul alt nivel, permitandu-ti sa te bucuri de cea mai cursiva experienta posibila in jocuri. Afisajul secundar ScreenPad Plus adauga un nivel superior de functionalitate datorita controlului tactil, suportului pentru dispozitive stylus si spatiului vital oferit pentru intrega ta gama de aplicatii creative.

RACIRE

Raspunde oricarei provocari

Maximizarea performantelor pentru un laptop ultra-subtire dedicat jocurilor, echipat cu componente de inalta performante si doua afisaje integrate, necesita multiple inovatii. Noul sistem AAS Plus se bazeaza pe solutia Sistem Aerodinamic Activ (AAS) clasica, dar introduce o priza de aer de dimensiuni mai mari, de 28.5mm, aflata in spatele ecranului secundar, ce are rolul de a atrage aerul mai rece si de a reduce zgomotul. In combinatie cu masurile inovative precum pasta termica din metal lichid aplicata pe procesor, acest sistem dinamic sustine performante incredibile. Aplicatia software ROG Armoury Crate optimizeaza si mai mult performantele sistemului de racire si acustic, schimband in mod automat modurile de operare in functie de sarcina de utilizare curenta.

DESIGN

Sistem de Jocuri Ultra-Subtire cu Design Elevat

Combinarea unor performante exceptionale, unui aspect estetic foarte atragator si unui ecran secundar necesita un nivel incredibil de precizie. Rezultatul este reprezentat de un design unic al balamalei ce inclina afisajul secundar automat, odata cu deschiderea capacului, fara efort, oferindu-ti un unghi de utilizare mai confortabil pentru vizualizarea si interactiunea cu ecranul tactil, deschizand in acelasi timp o priza de aer extinsa pentru a imbunatati intr-o maniera radicala performantele sistemului de racire in interiorul carcasei metalice usoare.

OPTIUNI DE ACTUALIZARE COMPONENTE

Pregatit pentru viitor

Suportul pentru interfetele USB Tip-C cu Thunderbolt™ 3 le permite creatorilor de continut, pasionatilor de jocuri si utilizatorilor profesionisti sa lucreze oriunde s-ar afla. Conecteaza afisaje multiple pentru un nivel ridicat de productivitate sau adauga solutii de stocare de inalta viteza pentru editare media si transfer la viteze foarte ridicate. Datorita latimii de banda maxime de pana la 40Gbps oferite de catre aceasta interfata, puteti transmite continut media catre televizoare UHD, monitoare si multe alte dispozitve la rezolutii de pana la 8K. Viteza si timpul de raspuns sunt imbunatatite cu ajutorul celor pana la 32 de GB de memorie RAM de inalta performanta tactata la 3200Mhz RAM, ce poate fi extinsa pana la impresionanta valoare de 48GB cu ajutorul unui conector SO-DIMM suplimentar.

SISTEM AUDIO

Dezlantuie puterea ESS® Sabre

Lasa-te cuprins de sunetul de o calitate superioara, Hi-RES oferit de catre unitatea DAC Hi-Fi ESS® Sabre HiFi. Foloseste-ti castile favorite pentru a te bucura de un sunet puternic si clar, cu surround virtual pentru un nivel superior de realism. Foloseste conectorul de microfon separat pentru a atasa un microfon dedicat pentru comunicatii de echipa, streaming video si multe altele. Difuzoarele duble cu Amplificator Inteligent se mentin in limitele normale de temperatura si dilatare pentru a preveni posibilele daune la nivelul conurilor. Amplifica volumul cu un nivel redus de distorsiune sonora, o gama extinsa si bass mai profund.

TASTATURA

Cheia vitezei in utilizare

Proiectata pentru a oferi un nivel ridicat de precizie, tastatura de inspiratie desktop ofera spatii extinse intre tastele functionale pentru identificarea intuitiva a acestora, taste de acces rapid dedicate ce au rolul de a pastra comenzile vitale la o distanta accesibila, si solutia de prevenire a apasarilor false N-key, ce inregistreaza foarte precis apasarile simultane. Pozitia sa avansata iti indeparteaza mainile din zonele mai calde ale carcasei, reducand temperaturile de suprafata pentru un nivel superior de confort in sesiunile maraton de jocuri, in timp ce suportul palmar detasabil imbunatateste ergonomia pentru a spori usurinta in utilizare. Cursa de 1.4mm iti permite sa apesi fiecare tasta fara efort, ajutandu-te sa-ti imbunatatesti astfel viteza de tastare. Solutia de customizare individuala a sistemului de iluminare RGB a tastelor este excelenta pentru a pune in evidenta tastele cheie pentru anumite jocuri, dar si scurtaturile specifice ce te ajuta sa fii mai productiv.

CONECTIVITATE

Optiuni de conectivitate extinsa

Uita de adaptoarele USB datorita nivelului de echipare foarte flexibil oferit de catre modelul Zephyrus Duo 15. O interfata USB 3.2 Gen 2 Tip-C™ cu DisplayPort™ 1.4, Thunderbolt™ 3, si Suport Alimentare iti permit conectarea dispozitivelor de ultima generatie pentru viteze de transfer de date foarte ridicate si incarcare rapida, in timp ce cele trei interfete USB 3.2 Tip A ofera suficient spatiu pentru toate dispozitivele tale favorite pentru jocuri. Doi conectori audio permit conectarea usoara a unui microfon extern pentru comunicatii de voce si streaming audio mult mai usoare. Joaca-te sau ruleaza continut de divertisment pe ecranul de dimensiuni mari cu ajutorul interfetei HDMI 2.0b ce suporta rezolutii 4K UHD pana la 60Hz.

*Specificatiile pot varia de la un model la altul in functie de configuratie.

Vezi mai mult

  • General
  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i9
    • Model
      10980HK
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5.3
  • Memorie
    • Capacitate
      32
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      M.2 PCIe
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      GeForce
    • Model
      RTX 2080 SUPER Max-Q 8GB
    • Placa video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
    • Wireless
      802.11 ax
    • Bluetooth
      v5.1
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      3 x type A
      1 x type C
    • Iesire audio
      Combo (Audio+Microfon)
    • Thunderbolt
      1 x v3
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.48
    • Baterie
      Li-Ion
    • Culoare
      Gunmetal Gray
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.