Ultrabook ASUS 14'' ZenBook Duo 14 UX482EA, FHD, Intel Core i7-1165G7, 16GB DDR4X, 1TB SSD, Intel Iris Xe, Win 10 Pro, Celestial Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ultrabook ASUS 14'' ZenBook Duo 14 UX482EA, FHD, Intel Core i7-1165G7, 16GB DDR4X, 1TB SSD, Intel Iris Xe, Win 10 Pro, Celestial Blue de la ASUS

ASUS ZenBook Duo - Laptopul viitorului
ZenBook Duo 14 va permite sa faceti lucrurile cu stil: calm, eficient si fara agitatie. Este partenerul dvs. puternic si elegant pentru productivitate si creativitate in miscare, oferind afisajul secundar ScreenPad ™ Plus cu un design nou de inclinare, care ofera ergonomie si fluxuri de lucru fara probleme. Alimentat de cele mai recente procesoare Intel® Core ™ din a 11-a generatie, ZenBook Duo 14 va aduce astazi toate avantajele tehnologiei de maine.
 
 

AFISAJ

ZenBook Duo 14 va ofera o experienta vizuala captivanta, cu un ecran NanoEdge frameless, care este foarte luminos si are margini ultra-subtiri pentru un raport ecran-corp de 93%. Este, de asemenea, validat PANTONE® pentru o acuratete a culorii de calitate profesionala si certificat TUV Rheinland pentru emisii reduse de lumina albastra, deci este confortabil de utilizat pentru sesiuni creative indelungate.

 

ZenBook Duo 14 include, de asemenea, noul ecran inclinabil ScreenPad Plus, un ecran secundar tactil care se inclina automat pana la un unghi de 7 °, ceea ce reduce stralucirea si reflexiile pentru o mai buna lizibilitate. Va puteti bucura de imagini fluide pe ambele afisaje, cu multitasking facil datorita aplicatiilor integrate ScreenPad Plus optimizate care va imbunatatesc fluxul de lucru.

 
 

PERFORMANTA

ZenBook Duo 14 valorifica puterea ultimelor procesoare Intel Core din a 11-a generatie, combinate cu o memorie RAM rapida, plus Intel® Iris® Xe. Exista, de asemenea, un SSD PCIe® ultrarapid pentru a asigura durate de pornire rapide si incarcari rapide ale aplicatiilor.

 
 

TERMIC - Racire imbunatatita

ZenBook Duo 14 este proiectat cu Active Aerodynamic System Plus, care foloseste mecanismul de articulatie ErgoLift si inclinarea ScreenPad Plus pentru a creste fluxul total de aer cu 49%. La randul sau, acest lucru permite mentinerea unei temperaturi interne optime pentru performante maxime. In interior, exista o configuratie puternica cu ventilator dual, cu un heatpipe cu alezaj mare pentru o disipare eficienta a caldurii. Combinat cu alte masuri inovatoare, cum ar fi compusul termic metalic lichid pe CPU, AAS Plus permite ZenBook Duo 14 sa sustina performante incredibile, indiferent cat de solicitanta este sarcina de lucru.

 
 

Procesor - Procesor Intel® Core ™ din a 11-a generatie

ZenBook Duo 14 este alimentat de un procesor Intel® Core ™ i7 din a 11-a generatie. Nucleele sale multiple fac munca mai usoara folosind ScreenPad Plus si afisajul principal.

   
   

MOBILITATE - Lucrati mai productiv in deplasare

Am redus noul ZenBook Duo 14, astfel incat este cu 3 mm mai subtire decat generatia anterioara: acest lucru este posibil datorita designului inclinabil ScreenPad Plus, care reduce necesitatea fluxului de aer intern. Autonomia bateriei a fost, de asemenea, marita pentru productivitate pe tot parcursul zilei. Balama ErgoLift, proiectata cu precizie, inclina tastatura cu 4,5 ° pentru o tastare ergonomica.

   
   

SCREENPAD PLUS - Experimentati productivitatea absoluta

Noul ScreenPad™ cu ScreenXpert 2.0 imbunatateste experienta traditionala de utiliare a laptopurilor prin adaugarea unui ecran de control tactil secundar interactiv ce iti imbunatateste productivitatea oferindu-ti mai multe posibilitati. Interfata sa intuitiva, similara smartphone-urilor, iti permite sa administrezi cu usurinta sarcini de utilizare multiple.

   
   

Mai mult Spatiu

ScreenPad Plus iti ofera un spatiu de lucru virtual extins semnificativ pentru sarcinile tale de lucru, astfel incat vei putea administra sarcini multiple pe ecranul principal in timp ce utilizezi ecranul secundar pentru afisarea barelor de lucru suplimentare, fisierelor comune si aplicatiilor insotitoare — toate in acelasi timp! Iar cu noul design inclinabil ScreenPad Plus, multitaskingul pe mai multe ecrane este mai fluid decat oricand.

 
Control Intuitiv
Cu ajutorul functiilor ScreenPad Plus incorporate, cele doua afisaje vor interactiona perfect prin intermediul aplicatiilor adaptive, numeroaselor utilitare avansate si solutiei foarte intuitive de administrare a ferestrelor. ScreenPad Plus reprezinta cea mai buna solutie de imbunatatire a fluxului tau de lucru creativ.
 
Administrare mai Usoara
ScreenPad Plus te ajuta sa-ti organizezi cu usurinta munca. Poti administra simultan ferestre multiple si poti chiar lansa cateva aplicatii printr-o singura apasare de buton. ScreenPad Plus iti ofera controlul complet asupra sarcinilor tale de lucru, indiferent ce-ai face si oriunde te-ai afla.
 

SCREENPAD PLUS - Personalizati-va fluxul de lucru cu Panoul de control

Panoul de control este un nou instrument interesant care va ofera un control precis si intuitiv asupra aplicatiilor dvs. creative. Cu Panoul de control, puteti modifica cu usurinta dimensiunea pensulei, schimba saturatia, regla opacitatea layer-ului si multe altele. Sunt disponibile patru tipuri de control - Apelare, Buton, Slider si Scroll- si fiecare functioneaza intr-un mod diferit pentru a va ajuta sa va imbunatatiti fluxul de lucru creativ. Panoul de control functioneaza cu Adobe Photoshop, Lightroom Classic, Premiere Pro si After Effects. Este complet personalizabil - si exista mai multe aplicatii compatibile!

   
   
Ergonomie perfecta pentru stylus sau tastatura
Cu ajutorul lui ZenBook Duo si al stylus-ului iti poti elibera pe deplin creativitatea. ScreenPad Plus iti ofera o platforma de o stabilitate si ergonomie superbe pentru a scrie sau desena. Ia notite, schiteaza-ti ideile sau realizeaza creatii grafice de inalta precizie in cea mai intuitiva maniera posibila.
 
 

CONECTIVITATE

Pentru conexiuni usoare la periferice, ZenBook Duo 14 are capabilitati I/O de inalta performanta, inclusiv cele mai noi porturi Thunderbolt ™ 4 USB-C®. Acestea accepta Power Delivery si DisplayPort, iar latimea de banda de 40 Gbps va permite sa conectati un afisaj extern 8K sau doua afisaje 4K UHD. ZenBook Duo 14 include si WiFi 6 (802.11ax), imbunatatit cu tehnologia ASUS WiFi Master Premium, astfel incat sa puteti crea si partaja cu usurinta cand sunteti in miscare.

 
 
CAMERA IR - Autentificare ultra-rapida prin deblocare faciala
Bucura-te de autentificare ultra-rapida pe laptopul tau utilizand camera cu infrarosii si functia Windows Hello - aceasta iti permite deblocarea sistemului printr-o singura privire, chiar si in conditii de iluminare slaba!
 
 

AUDIO

Echipa ASUS Golden Ear a conlucrat cu specialistii in sisteme dedicate audiofililor de la Harman Kardon pentru a crea cea mai recenta iteratie a tehnologiei audio ASUS SonicMaster, iar rezultatele sunt uimitoare. Aceasta combinatie unica de hardware si software ofera ZenBook Duo 14 cel mai incredibil sunet auzit vreodata pe un laptop.

 
 

Durabilitate la standarde militare

ZenBook DUo 14 respecta standardele militare deosebit de exigente deosebit de exigente MIL-STD 810H in ceea ce priveste fiabilitatea si durabilitatea, fiind supus unui regim de testare extrem de dificil, ce include teste extinse de functionare in medii adverse. De asemenea, acesta a trecut cu succes testele speciale de calitate ale laptopurilor ASUS, ce depasesc cu mult standardele din industrie.

   
   

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • General
  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel®
    • Tip
      i7
    • Model
      1165G7
    • Numar Nuclee
      4
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.7
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      LPDDR4X
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x USB 3.2 Type A Gen 1
    • Iesire audio
      1 x
    • Thunderbolt
      2 x Thunderbolt v4
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.57
    • Baterie
      Baterie 4 celule - 70Wh
    • Culoare
      Albastru
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.