Laptop ultraportabil ASUS ZenBook S UX393EA cu procesor Intel® Core™ i7-1165G7 pana la 4.70 GHz, 13.9", Full HD, 8GB, 1TB SSD, Intel® Iris Xe Graphics, Windows 10 Home, Jade Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ultraportabil ASUS ZenBook S UX393EA cu procesor Intel® Core™ i7-1165G7 pana la 4.70 GHz, 13.9", Full HD, 8GB, 1TB SSD, Intel® Iris Xe Graphics, Windows 10 Home, Jade Black de la ASUS

 

Frumusete irezistibila, putere suprema

ZenBook S este subtire, usor si dispune de un design extraordinar, cu o carcasa compacta, fabricata cu precizie dintr-o singura bucata de metal intr-o forma complet noua. Acesta este construit in jurul unui extraordinar ecran de control tactil de tip NanoEdge cu rezolutie 3.3 K si un raport de aspect al imaginilor de 3:2 ce ofera un spatiu de lucru extins, reducand nevoia de translatare a paginilor. De asemenea, acesta dispune si de un design deosebit de atragator, cu un finisaj nou si sofisticat Jade Black si margini taiate cu diamant in nuante rosii Red Copper. Datorita aspectului irezistibil si puterii supreme, iti vei dori ca ZenBook S sa te insoteasca oriunde te-ai duce!

 
 

Design - Perfectiunea fabricatiei

ZenBook S este o capodopera cu finisaje de inalta precizie, cu o carcasa metalica dintr-o singura bucata ce utilizeaza un aliaj de magneziu si aluminiu pentru rezistenta maxima si greutate redusa. Finisajul sau luxos Jade Black este pus in evidenta si mai mult de marginile taiate cu diamant si finisate intr-o varianta de culoare subtila Red Copper, creata utilizand un proces de anodizare cu 2 faze. Logo-ul ASUS usor descentrat de pe capac este punctul de focalizare pentru faimosul finisaj metalic, cu designul cu cercuri concentrice de inspiratie Zen. ZenBook S va face o impresie foarte buna oriunde te-ai duce.

 
 

Balama ErgoLift de inalta precizie

ZenBook S dispune de o balama ErgoLift de inalta precizie ce ridica usor partea din spate a laptopului atunci cand este deschisa, inclinand tastatura pentru a atinge un unghi optim de tastare. De asemenea, aceasta actiune ridica carcasa, permitandu-ti sa te bucuri de un nivel de racire optimizat, precum si o calitate audio superioara.

 
 

Mobilitate - Super-usor, super-compact

ZenBook S a fost fabricat utilizand materiale de top, foarte usoare, cantarind doar 1.35 kg si usurand semnificativ transportul. Designul sau subtire si compact ii permite transportul fara probleme in orice geanta, iar autonomia extraordinara a bateriei iti permite chiar sa lasi incarcatorul acasa de multe ori. Atunci cand trebuie sa incarci bateria lui ZenBook S, capabilitatile sale de incarcare rapida ii permit reincarcarea la 60% in doar 49 de minute. Este intotdeauna o placere sa lucrezi pe ZenBook S cand te afli in deplasare.

 
 

Afisaj - Vezi mai mult, translatezi mai putin!

ZenBook S introduce un raport de aspect al imaginilor cu totul nou, de 3:2 pentru ecranul sau de control tactil foarte compact de tip NanoEdge. Mai inalt decat formatul ecran lat, acesta iti permite sa te bucuri de o suprafata extinsa a ecranului fara a translata imaginea, astfel incat iti va fi mult mai usor sa citesti sau sa creezi continut bazat pe text. Rezolutia 3.3K (3300 x 2200) ofera o acoperire larga a spectrelor de culori, cu 100% acoperire DCI-P3 si 133% acoperire sRGB pentru culori foarte puternice. Este de asemenea Validat PANTONE® pentru acuratetea superioara a culorilor si ofera certificare TÜV Rheinland privind protectia ochilor. Afisajul NanoEdge dispune de margini ultra-subtiri pe toate cele patru laturi, ce fac posibil un raport ecran-carcasa de 92%, pentru imagini de un realism deosebit.

 
 

Afisaj NanoEdge cu raport de aspect imagini 3:2

Datorita ecranului sau NanoEdge cu un nou raport de aspect al imaginilor, de 3:2, ZenBook S iti ofera un spatiu de lucru vizual extins, mentinandu-si in acelasi timp dimensiunile compacte. Ecranul mai inalt iti permite sa vezi mai mult din site-ul web sau documentul la care lucrezi, fara a trebui sa translatezi in sus sau in jos. Este solutia perfect pentru citire, scriere de documente sau programare.

 
 
 

Gama de culori extinsa

Pentru a putea afisa culori puternice si realiste, ZenBook S suporta o gama de culori extinsa, cu acoperire 100% a spectrului DCI-P3 si 133% a spectrului sRGB. Spatiul de culori DCI-P3 reprezinta alegerea favorita a profesionistilor din sectorul creativ datorita gamei sale extinse de culori suportate, ce ajuta ZenBook S sa afiseze imagini de o calitate absolut iesita din comun.

 
 

Super-luminos

ZenBook S dispune de un afisaj cu o luminozitate exceptionala de 500 niti (cd/m2), ce iti permite vizualizarea usoara a continutului chiar si atunci cand te aflii la exterior sau intr-un birou foarte bine iluminat.

 
 

Performante - Functionare cursiva, fara probleme

Cele mai recente procesoare Intel® Core™ de Generatia 11 implementate modelului ZenBook S ofera performante superioare ce se achita cu succes de sarcinile de lucru, productivitate si divertisment, in timp ce noua solutie grafica integrata Intel Iris® Xe ofera imagini deosebit de cursive. ZenBook S mai include de asemenea solutia ultra-rapida SSD PCIe® NVMe™ 3.0 x4 si conectivitate Intel WiFi 6 cu Gig+ (802.11ax) de ultima generatie, pentru performante superbe in functionare.

 
 

Tehnologie optimizata ASUS WiFi Master

ASUS ofera o gama extinsa de solutii de conectivitate wireless. Solutia WiFi 6 din ZenBook S permite incarcarea aproape instantanee a continutului online, fiind imbunatatita suplimentar de catre tehnologia ASUS WiFi Master, ce include ASUS WiFi Stabilizer si ASUS WiFi SmartConnect. Pentru a asigura o stabilitate superioara a conexiunilor tale WiFi, tehnologia ASUS WiFi Stabilizer filtreaza interferentele wireless, astfel incat te vei putea bucura intotdeauna de vitezele cele mai ridicate. Tehnologia ASUS WiFi SmartConnect selecteaza in mod automat cea mai buna sursa de semnal WiFi, astfel incat laptopul tau se va conecta fara efort la cel mai bun semnal WiFi si la hotspot-urile mobile cunoscute.

 

 

 

Cele mai noi procesoare Intel® Core™ de Generatia 11

ZenBook S include numeroase componente de inalta performanta, inclusiv cele mai recente procesoare pana la Intel Core i7 de Generatia 11, grafica Intel Iris Xe, si 8GB de memorie RAM de inalta viteza.

 

 

 

Stocare SSD ultra-rapida

Solutia de stocare foarte rapida SSD PCIe 3.0 x4 ii permite sistemului ZenBook S sa porneasca in doar cateva secunde, in timp ce aplicatiile se incarca aproape instantaneu. ZenBook S te ajuta sa-ti accelerezi fluxul de lucru pentru o productivitate iesita din comun.

 

 

 

Conectivitate - Toate interfetele de care ai nevoie

ZenBook S include toate optiunile de conectivitate de care ai avea nevoie pentru stilul tau de viata mobil si alert, inclusiv o interfata HDMI de dimensiuni normale, conectori USB Tip-A si port-uri Thunderbolt™ 4 USB-C® ce suporta incarcare rapida, afisaje externe 4K UHD si viteze de transfer ale datelor de pana la 40Gbps. De asemenea, acesta mai include si un cititor de card-uri MicroSD pentru transferul usor al datelor catre dispozitivele tale mobile.

 
 

USB-C® Easy Charge: Power anytime, anywhere

Suportul pentru functia de Incarcare USB-C® Rapida ii permite modelului ZenBook S sa fie folosit in conditii de siguranta superioare impreuna cu o serie larga de incarcatoare standard 5-20 V USB-C. Te poti bucura de incarcare intr-un timp foarte scurt cu orice incarcator cu certificare PD (Power Delivery- Suport Alimentare), inclusiv adaptorul de 65 watti pentru incarcare rapida livrat in pachetul lui ZenBook S, sau iti poti alimenta dispozitivul folosind solutiile de alimentare oferite de diverse linii aeriene, incarcatoare portabile sau chiar acumulatoare portabile!

 
 

Solutie ultra-rapida Thunderbolt™ 4

Cele doua porturi Thunderbolt 4 USB-C de pe modelul ZenBook S iti ofera versatilitate de neegalat cu viteze de transfer foarte ridicate. Acestea suporta tehnologia USB-C Power Delivery, afisaje externe 4K UHD si ofera viteze de transfer de pana la 40 Gbps pentru conectarea perifericelor de inalta performanta.

 

 

 

Anulare Zgomot de Fundal - Tehnologie audio de ultima generatie cu suport AI pentru anularea zgomotului de fundal

Venind in intampinarea cresterii popularitatii lucrului la distanta si al conferintelor video, am implementat tehnologia ASUS cu suport AI pentru anularea zgomotului de fundal, in vederea asigurarii unei experiente de utilizare optime. Tehnologia ASUS cu suport AI pentru anularea zgomotului de fundal foloseste un sistem de invatare avansat pentru a izola zgomotele nedorite de vocea umana. Functia Microfon ClearVoice din cadrul aplicatiei MyASUS poate filtra zgomotele ambientale si normaliza toate vocile individuale in modul Multi-prezentator din diferite pozitii pentru o calitate optima a conferintelor de grup. Functia Difuzor ClearVoice filtreaza tot zgomotul ambiental cu exceptia vocilor umane - astfel incat vei putea auzi foarte clar ce spun ceilalti. Incearca demonstratia de mai jos pentru a experimenta diferentele extraordinare in medii de utilizare variate oferite de tehnologia ASUS cu suport AI pentru anularea zgomotului de fundal.

 
 

Sunet de claritate superioara in conferinte

Conferintele audio, unde mai multi colegi se pot aduna in jurul unui singur laptop, prezinta anumite provocari specifice in ceea ce priveste claritatea audio — datorita faptului ca vocile provin din directii diferite si de la distante diferite. Aici intervine modul Conferinta Audio Multi-Prezentator al Microfonului ClearVoice. Cand aceasta functie inteligenta este activata, MyASUS detecteaza si optimizeaza vocile individuale inainte de a le reda pe toate la acelasi nivel de volum - asigurand un nivel de calitate imbunatatita pentru apelurile de grup.

 

 

 

Experienta de Utilizare - Proiectat pentru a raspundecerintelor tale

ZenBook S dispune de o tastatura ergonomica iluminata extinsa de la o margine la cealalta a carcasei, de dimensiuni extinse pentru o tastare mai confortabila, ce are de asemenea si un aspect extraordinar! ASUS NumberPad 2.0 usureaza semnificativ introducerea datelor datorita tastaturii cu iluminare LED de dimensiuni complete incorporate touchpad-ului. Windows Hello functioneaza impreuna cu camera cu infrarosii (IR) integrata modelului ZenBook S pentru a usura semnificativ autentificarea faciala, chiar si in medii intunecate.

 

NUMBERPAD 2.0

ZenBook S este echipat cu solutia foarte inovativa ASUS NumberPad 2.0, un touchpad cu dubla functionalitate ce dispune de o tastatura numerica cu iluminare LED integrata. Chiar si atunci cand functia NumberPad este activata, touchpad-ul poate fi folosit pentru controlul cursorului datorita aplicatiei sale software inteligente.

 
 

TASTATURA EXTINSA

Pentru a asigura o experienta de tastare cat mai confortabila, noua tastatura extinsa din margine in margine dispune de taste cu o suprafata mai mare.

 
 

TASTE FUNCTIONALE

Pentru versatilitate suplimentara, poti realiza capturi de ecran, bloca camera web, sau accesa aplicatia MyASUS prin intermediul tastelor functionale.

 
 

CAMERA IR

Cu ZenBook S si Windows Hello, fata ta ia locul parolelor! Camera cu infrarosii (IR) frontala iti recunoaste fata in doar cateva secunde, si iti permite sa te autentifici instant si sigur.

   
   

Solutie NumberPad 2.0 eficienta

ASUS NumberPad iti ofera o maniera intuitiva de a introduce date, imbunatatind productivitatea prin rezolvarea problemelor cauzate de lipsa unei tastaturi numerice pe dispozitivele foarte compacte. Noul NumberPad 2.0 le ofera chiar mai multe optiuni utilizatorilor: apasand pictograma NumberPad din dreapta sus timp de o secunda va activa sau dezactiva aceasta functie, iar o apasare pe pictograma din stanga sus iti permit sa alegi intre doua niveluri de luminozitate. Poti de asemenea translata in orice directie pornind de la pictograma din stanga sus pentru a activa aplicatia Calcuator din Windows direct pe ecran.

   

Webcam imbunatatit, apeluri video mai clare

Noua tehnologie de optimizare a camerei ASUS IR de pe modelul ZenBook S permit autentificarea foarte rapida utilizand recunoasterea faciala precum si capabilitati extinse de procesare a imaginilor comparativ cu generatia anterioara. Toti colegii te vor putea vedea mult mai clar chiar si in timpul conferintelor video, si chiar si in medii intunecate.

   
   

Sistem Audio - Sunet extraordinar

Sistemul de sunet extraordinar al modelului ZenBook S este certificat de catre specialistii in sisteme audio de la Harman Kardon pentru a asigura un sunet deosebit de imersiv si realist pentru comunicatii si divertisment.

 
 

Standarde Militare - Mai rezistent decat toti competitorii

ZenBook S respecta standardele militare foarte exigente MIL-STD-810H create de armata Statelor Unite in ceea ce priveste fiabilitatea si durabilitatea. Incercarile constau intr-un regim de testare deosebit de exigent ce include teste extinse de functionare in conditii de mediu ostile, teste de rezistenta la cadere cu sistemul pornit si teste de functionare la valori extreme de altitudine si temperatura. ZenBook S a trecut de asemenea cu succes testele interne de calitate concepute pentru laptopurile ASUS, ce depasesc cu mult standardele din industrie.

   
   

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      LCD LED
    • Touchscreen
      Da
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      1165G7
    • Numar Nuclee
      4
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.7
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      LPDDR4X
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      4266
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      1
    • Thunderbolt
      2 x v4
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.35
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      4 celule - 67Wh
    • Culoare
      Jade Black
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor card
      Da (Micro SD)
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.