Ultrabook ASUS 14'' ExpertBook B9 B9400CEA, FHD, Intel Core i7-1165G7, 16GB DDR4X, 2x 1TB SSD, Intel Iris Xe, Win 10 Pro, Star Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Ultrabook ASUS 14'' ExpertBook B9 B9400CEA, FHD, Intel Core i7-1165G7, 16GB DDR4X, 2x 1TB SSD, Intel Iris Xe, Win 10 Pro, Star Black de la ASUS

 


ASUS ExperBook B9-Maestru al puterii si portabilitatii
Preia controlul afacerii tale cu ajutorul modelului ASUS ExpertBook B9. Carcasa sa minimalista, finisata cu un nivel foarte ridicat de precizie impinge mai departe limitele conceptului de portabilitate, oferindu-ti in acelasi timp o rezistenta de neegalat. Sistemul este special conceput pentru utilizare portabila, oferind o autonomie extraordinara, de pana la 24 de ore, dar si un design dual pentru sistemul de stocare a datelor, un set complet de optiuni de conectivitate si solutia exclusiva ASUS NumberPad pentru a-ti imbunatati eficienta de lucru oriunde te-ai afla. Solutia de securitate de nivel corporatist asigura siguranta datelor tale, demonstrant cu usurinta motivul pentru care ExpertBook B9 reprezinta noul etalon al sistemelor portabile dedicate sectorului comercial. Extrem de portabil, puternic si rezistent, este partenerul tau ideal de afaceri.


Mai usor, mai rezistent si mai portabil

Similar cu predecesorul sau, ExpertBook B9 are o greutate foarte redusa, de doar 870g, datorita carcasei dintr-un aliaj de magneziu si litiu, dar este si cu 38% mai rezistent pentru a suporta cu succes rigorile utilizarii portabile. Marginile foarte subtiri ale carcasei modelului ExpertBook B9 permit utilizarea unui ecran de 14 inci intr-o carcasa de 13 inci, facandu-l astfel extrem de compact. ExpertBook B9 poate fi transportat cu usurinta intr-o servieta, oferind un nivel sporit de productivitate fie ca te afli la birou sau in deplasare.

 

Mai mult decat rezistent

Aliajul de magneziu-litiu utilizat in cazul celui mai recent model ExpertBook B9 este unul dintre cele mai usoare metale disponibile pentru fabricarea sistemelor laptop, desi in termeni de greutate comparabili, este mai rezistent decat aliajele de aluminiu si otel. Rezultatul este un laptop cu 16% mai usor si cu 38% mai rezistent decat modelele anterioare fabricate din aliaj de magneziu.

 

Prelucrare CNC pentru rezistenta ridicata

Pentru a putea crea capacul taiat cu precizie ridicata si elementele complexe din jurul tastaturii modelului ExpertBook B9, am utilizat un proces de prelucrare CNC de inalta precizie pentru fabricarea pieselor metalice solide. Aceasta procedura reduce numarul de goluri interne inutile, ajutand la imbunatatirea rezistentei intregii carcase comparativ cu metodele traditionale de prelucrare a metalului.

 

Prima impresie conteaza

Fiind inspirat de conceptul de jungla urbana, ExpertBook B9 incorporeaza elemente de arhitectura atragatoare in designul sau deosebit. De la colturile perfect taiate la marginile si finisajele sale elegante, ExpertBook B9 face o prima impresie extraordinara.


Indeplineste-ti toate sarcinile de lucru fara efort

Nu exista sarcina de lucru pe care compactul model ExpertBook B9 sa nu o poata duce la indeplinire: te ajuta sa-ti termini cat mai rapid si mai eficient posibil toate sarcinile de lucru. Este echipat cu procesoare pana la Intel® Core™ i7 pentru performante rapide, cu un nivel de raspuns foarte bun, si dispune de doua unitati SSDs pentru accesul ultra-rapid la date si capabilitati extinse de stocare a datelor. ExpertBook B9 detine de asemenea Certificarea Intel Project Athena, astfel incat poti fii sigur ca ofera cele mai buna performante, eficienta ridicata si optiuni de conectivitate.

 

Viteza este esentiala

O unitate SSD de inalta performanta cu interfata PCIe 3.0 x4 ii confera modelului ExpertBook B9 cea mai rapida solutie de stocare posibila, permitand timpi de pornire foarte ridicati si asteptare zero la incarcarea aplicatiilor. In plus, deoarece nu dispun de elemente mobile, SSD-urile sunt incredibile de fiabile si silentioase.


Autonomie extinsa, incarcare mai rapida

ExpertBook B9 nu te va dezamagi niciodata pe durata zilei de lucru sau in timpul unui zbor indelungat. Sistemul ofera o autonomie de pana la 24 de ore dupa o singura incarcare a bateriei de inalta capacitate, datorita si tehnologiei deosebit de eficiente din punct de vedere al consumului Panel Self Refresh. In plus, tehnologia de incarcare rapida iti permite sa incarci bateria la o capacitate de pana la 60% in doar 39 de minute, astfel incat vei fi gata de lucru oricand

 

Tehnologie Auto-Reimprospatare a Afisajului

Tehnologia de Auto-Reimprospatare a Afisajului se bazeaza pe un modul de memorie dedicata incorporat afisajului efectiv. Acesta este folosit atunci cand ecranul afiseaza o imagine statica, facand economie de energie prin oprirea procesorului video si a circuitelor aferente acestuia. Acest nivel redus de consum face posibila o durata de viata semnificativ mai lunga.


Conectivitate fara compromisuri

In ciuda profilului subtire, ExpertBook B9 ofera numeroase optiuni de conectivitate, inclusiv Thunderbolt™ 3 pentru viteze de transfer foarte ridicate, iesire video si suport pentru incarcare rapida. In plus fata de iesirile standard USB Tip-A si HDMI, acesta ofera optiuni de conectivitate pe fir cu o adresa MAC individuala pentru administrarea usoara a dispozitivelor.


Rezistenta si calitate la standarde militare

Functionarea portabila poate fi deosebit de dificila, dar ExpertBook B9 respecta si depaseste cerintele din acest sector, inclusiv standardele militare deosebit de exigente MIL-STD 810G. Sistemul este supus unor serii de proceduri de testare interna foarte dure, fiind verificate inclusiv rezistenta la apasare a ecranulului, rezistenta la socuri si la cadere pentru a asigura durabilitate acestuia. In plus, balamaua si interfetele de conectivitate sunt supuse catorva mii de cicluri de utilizare.


Cea mai buna experienta de control

De la tastatura la touchpad, procesele de tastare si control al cursorului reprezinta o experienta deosebit de placuta in cazul modelului ExpertBook B9 datorita unei serii intregi de caracteristici si functii ce au scopul de a imbunatati productivitatea si confortul.


Imagini de neegalat

Afisajul de 14 inci cu margini ultra-subtiri de tip NanoEdge instalat pe modelul ExpertBook B9 este o adevarata capodopera, oferindu-ti experienete de vizionare deosebit de imersive, dintr-o margine in cealalta a ecranului. Panoul anti-stralucire reduce de asemenea reflexiile nedorite, asigurand imagini de o calitate vibranta chiar si in medii luminoase, reducand cazurile de oboseala a ochilor chiar si dupa ore intregi de vizionare.


Sunet deosebit de imersiv

ExpertBook B9 iti ofera o calitate audio de top datorita celor patru microfoane omnidirectionale cu tehnologie de detectie in camp indepartat, tehnologiei de amplificare inteligente si difuzoarelor cu certificare Harman Kardon. Microfoanele instalate pe partea superioara a afisajului surprind vocile intr-o maniera deosebit de clara si ofera un sistem de anulare a zgomotului de fundal pentru a-ti optimiza conferintele video. Echipa ASUS Golden Ear a colaborat cu renumitii experti audio de la Harman Kardon pentru a asigura faptul ca ExpertBook B9 ofera o calitate a sunetului surround la nivel cinematografic.


Alexa cu bara de iluminare incorporata

Alexa iti permite sa-ti duci cu usurinta la indeplinire toate sarcinile de lucru, fara a-ti folosi mainile. Roag-o pe Alexa sa-ti programeze intalniri, sa-ti citeasca mesajele email, sa planifice rute sau calatorii. Este un sistem mult mai inteligent si eficient de a-ti duce la indeplinire toate sarcinile de lucru. O bara de iluminare dedicata se aprinde atunci cand vorbesti cu Alexa. Intreaba, si Alexa iti va raspunde instantaneu.


Securitate la nivel corporatist

Datele reprezinta esenta afacerii tale, si, din acest motiv, PC-Urile ASUS destinate Sectorului Comercial ofera un nivel extins de securitate, de la protectia fizica a componentelor hardware la elementele de protectie a identitatii.

 

Scut Camera Web

Pentru a-ti proteja datele personale si informatiile confindentiale impotriva atacurilor, ExpertBook B9 dispune de un scut de protectie incorporat, ce gliseaza deasupra camerei web pentru un nivel mai ridicat de protectie.

 

Camera IR

Solutiile hardware biometrice avansate functioneaza perfect impreuna cu Windows Hello, astfel incat iti poti reporni laptopul si te poti autentifica utilizandu-ti in acest scop doar propria fata.


Sustinand mediul inconjurator

Fiind dedicati crearii unui viitor sustenabil, ASUS adera celor mai exigente standarde de mediu, garantand faptul ca toate produsele sale respecta aceste standarde in toate etapele ciclului de viata al acestora. Detinand certificarile Energy Star® 7.1 si EPEAT™ Gold, ExpertBook B9 este foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie pentru a ajuta la reducerea costurilor de utilizare pe termen lung.


 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • General
  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel®
    • Tip
      i7
    • Model
      1165G7
    • Numar Nuclee
      4
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.7
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      LPDDR4X
    • Capacitate maxima memorie RAM (GB)
      32
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x USB 3.2 Type A Gen 2
    • Iesire audio
      1 x
    • Thunderbolt
      2 x Thunderbolt v3
    • Microfon
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      0.88
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      24 h
    • Culoare
      Negru
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor amprenta
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.