Laptop ASUS Zenbook 14 UM425IA cu procesor AMD Ryzen™ 5 4500U, 14", Full HD, 8GB, 512GB SSD, AMD Radeon™ Graphics, Windows 10 Pro, Lilac Mist

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop ASUS Zenbook 14 UM425IA cu procesor AMD Ryzen™ 5 4500U, 14", Full HD, 8GB, 512GB SSD, AMD Radeon™ Graphics, Windows 10 Pro, Lilac Mist de la ASUS

Frumusete eterna, portabilitate incredibila

Sistemul extraordinar de compact, subtire si usor ZenBook 14 este echipat cu Procesoare Mobile AMD Ryzen™ Seria 4000 pentru performante extraordinare, si include interfete HDMI, USB-C® si USB Tip-A, precum si un cititor carduri MicroSD pentru versatilitate de neegalat. Datorita designului sau foarte atragator si portabilitatii ridicate, ZenBook 14 este alegerea perfecta pentru un stil de viata foarte mobil, fara efort.

 
 

MOBILITATE - Calatoreste usor si inteligent

Designul complet metalic compact, subtire si usor al modelului ZenBook 14 face din acesta companionul ideal pentru calatorii. Este de asemenea unul dintre cele mai subtiri laptopuri de 14 inci din lume dotat cu un set complet de optiuni de conectivitate — inclusiv HDMI standard si USB Tip-A — astfel incat vei putea sa te bucuri de conectivitate versatila oriunde te-ai afla.

 
 

AUTONOMIE BATERIE - Nu ai incarcatorul la indemana? Nicio problema!

Datorita autonomiei incredibile a modelului ZenBook 14 nu este o problema sa calatoresti fara sa ai un incarcator la indemana. Atunci cand trebuie sa reincarci bateria, functia sa de incarcare rapida poate reincarca bateria pana la 60% in doar 49 de minute, astfel incat vei fi gata de lucru imediat.

 
 

Eleganta compactasi portabila

Sistemul compact si elegant ZenBook 14 este incredibil de usor, devenind companionul tau indispensabil in orice calatorie. Indiferent unde te-ai duce, performantele sale extraordinare si functiile versatile te vor ajuta sa lucrezi mai eficient si iti vor permite sa-ti descatusezi inspiratia.

 
 

Lilac Mist

Lilac Mist, transmite o nota subtila de lux. Eleganta si moderna, fermecatoare si sofisticata, aceasta nuanta mata se potriveste perfect cu finisajul clasic metalic al modelului ZenBook.

 
 

AFISAJ - Afisaj luminos, clar, eficient din punct de vedere al consumului

Afisajul cu patru laturi NanoEdge FHD iti ofera imagini de o claritate si luminozitate extraordinare. Marginile subtiri creeaza un raport ecran-carcasa de 90% pentru o experienta de vizualizare mult mai imersiva. 

 
 

CONECTIVITATE - Complet conectat!

ZenBook 14 redefineste conceptul de laptop ultra-subtire, oferindu-ti o serie completa de optiuni de conectivitate, inclusiv o interfata HDMI de dimensiuni standard, conectori USB Tip-A si USB-C®. Pentru a usura transferurile de date de pe dispozitivul tau mobil, laptopul mai este echipat si cu un cititor de carduri microSD.

 
 
 

Tastatura extinsa

ZenBook 14 introduce un nou design extins al tastaturii. Aceasta dispune acum de suficient spatiu pentru a include un rand suplimentar de taste functionale in partea dreapta, imbunatatind astfel productivitatea.

 
 

Taste functionale

Pentru versatilitate suplimentara, poti realiza capturi de ecran, bloca camera web, sau accesa aplicatia MyASUS prin intermediul tastelor functionale.

 
 

Camera IR

Cu ZenBook 14 si Windows Hello, fata ta ia locul parolelor! Camera cu infrarosii (IR) frontala iti recunoaste fata in doar cateva secunde, si iti permite sa te autentifici instant si sigur.

 
 
 
 

Webcam imbunatatit, apeluri video mai clare

Noua tehnologie ASUS pentru optimizarea camerelor IR, precum si senzorul de dimensiuni mari al camerei permit autentificarea foarte rapida utilizand solutia de recunoastere faciala, precum si capabilitati de procesare ale imaginilor semnificativ imbunatatite comparativ cu generatiile anterioare. Colegii tai vor putea sa te vada mai clar ca niciodata in timpul conferintelor video, chiar si in medii de utilizare cu un nivel redus de luminozitate.

 
 

ERGOLIFT - Balama ErgoLift de inalta precizie

ZenBook 14 dispune de o balama ErgoLift de inalta precizie ce ridica usor partea din spate a laptopului atunci cand este deschisa, inclinand tastatura pentru a atinge un unghi optim de tastare. De asemenea, aceasta actiune ridica carcasa, permitandu-ti sa te bucuri de un nivel de racire optimizat, precum si o calitate audio superioara.

 
 

PERFORMANTA - Mai multa putere portabila

Performantele reprezinta o componenta cruciala a experientei de utilizare ZenBook. ZenBook 14 este echipat cu Procesoare Mobile AMD Ryzen™ Seria 4000 ce ofera un nivel foarte rapid de raspuns in cele mai dificile sarcini de utilizare. ZenBook 14 mai include de asemenea unitati SSD rapide PCIe® 3.0 x2 si cea mai recenta tehnologie Intel WiFi 6 cu Gig+ (802.11ax) pentru performante superbe.

 
 

Procesoare Mobile AMD Ryzen Seria 4000

Procesoarele Mobile AMD Ryzen Seria 4000 ofera performante mai ridicate, cursivitate ridicata in utilizare si un nivel mai bun de raspuns. Echipat cu 8 GB de memorie RAM ultra-rapida, sistemul asigura faptul ca sarcinile de utilizare zilnica sunt indeplinite cu usurinta. Solutiile de stocare de viteza mare, utilizand unitati SSD PCIe® 3.0 x2, asigura timpi de pornire rapizi si incarcarea aproape instantanee a aplicatiilor. Datorita solutiei de ultima generatie WiFi 6 (802.11ax) te poti bucura de viteze de transmitere wireless de pana la 3x mai rapide decat WiFi 5, cu o latime de banda de 4x mai mare si latente cu pana la 75% mai mici. Indiferent unde te-ai afla si indiferent de activitate, ZenBook 14 iti ofera performanta ce te ajuta sa duci totul la indeplinire, fara efort.

 
 

SISTEM AUDIO -Calitate audio certificata

Sistemul audio implementat modelului ZenBook 14 este certificat de catre specialistii in solutii audio Harman Kardon pentru a garanta faptul ca asigura un sunet imersiv si deosebit de clar pentru comunicatii si divertisment.

 
 

STANDARDE MILITARE - Rezistenta pe care te poti baza

ZenBook 14 respecta standardele militare foarte exigente MIL-STD-810G create de armata Statelor Unite in ceea ce priveste fiabilitatea si durabilitatea. Incercarile constau intr-un regim de testare deosebit de exigent ce include teste extinse de functionare in conditii de mediu ostile, teste de rezistenta la cadere cu sistemul pornit si teste de functionare la valori extreme de altitudine si temperatura. ZenBook 14 a trecut de asemenea cu succes testele interne de calitate concepute pentru laptopurile ASUS, ce depasesc cu mult standardele din industrie.

 
Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
      14
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      IPS
      Anti-Glare
    • Touchscreen
      Nu
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Tip
    • Model
      4500U
    • Numar Nuclee
      6
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      LPDDR4X
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      512
    • Tip SSD
      PCI Express
      M.2
  • Placa Video
    • Producator
      AMD
    • Serie
      Radeon Graphics
    • Placa video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • HDMI
      1 x 2.0
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.22
    • Baterie
      4 celule - 67Wh
    • Culoare
      Lilac Mist
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor card
      MicroSD
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.