Laptop Gaming ASUS ROG Strix SCAR 15 G533QS cu procesor AMD Ryzen™ 9 5900HX, 15.6", WQHD, 165Hz, 32GB, 2TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 16GB, Windows 10 Home, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Gaming ASUS ROG Strix SCAR 15 G533QS cu procesor AMD Ryzen™ 9 5900HX, 15.6", WQHD, 165Hz, 32GB, 2TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 16GB, Windows 10 Home, Black de la ASUS

Invinge-i pe cei mai Buni. - Fii cel mai Bun.

Joaca-te la cel mai inalt nivel cu ajutorul modelului ROG Strix SCAR 15. Abordeaza cu succes orice provocare cu ajutorul puternicului procesor AMD Ryzen™ 9 5900HX si placii video GeForce® RTX™ 3080. Lanseaza-te in competiile de jocuri cu ajutorul unui afisaj ultra-rapid de 165Hz/3ms. Introdu fiecare lovitura cu un nivel foarte ridicat de precizie prin intermediul tastaturii mecanice optice cu un nivel foarte bun de raspuns. Cu ajutorul unui avantaj competitiv atat de important, vei domina cu siguranta orice arena de jocuri.

 
 

Design - VICTORIA DEPINDE DE TINE

Castiga intr-o maniera atletica si eleganta urmatorul turneu de jocuri la care vei participa. Liniile atent taiate pe capac reflecta perfect puterea extraordinara de la interior. Solutiile Armor Caps customizabile adauga un plus de culoare carcasei tale. Accentele Aura Sync artistic stilizate iti ilumineaza creativitatea. Lumina straluceste puternic prin logo-ul ROG metalic si prin tastatura opto-mecanica cu personalizare la nivel de tasta. LED-urile multiple emit o lumina constanta in jurul bazei carcasei si peste adancitura plasata strategic peste ecran.

 
 

COMPETITII LA CEL MAI INALT NIVEL

Accelereaza munca si distractia pe un sistem conceput in mod special pentru a oferi rate de afisare ale cadrelor peste 100. Solutiile grafice de ultima generatie pana la GPU GeForce RTX™ 3080 fac posibila o experienta ultra-rapida si fluida in jocuri. Un CPU AMD overclockabil ruleaza pana la 54W de putere sustinuta atunci cand GPU-ul este activ si 80W independent, iar in combinatie cu cei 32GB de memorie RAM DDR4-3200 se achita cu succes de toate sarcinile de utilizare dificile. Spatiul de stocare de 2TB iti permite sa-ti iei cu tine colectia de jocuri oriunde te-ai duce.

 
 

Laptopuri GeForce RTX Seria 30

GeForce RTX™ Seria 30 motorizeaza cele mai rapide laptopuri din lume pentru pasionatii de jocuri si creatorii de continut. Acesteas sunt construite utilizand faimoasa arhitectura Ampere —a doua generatie a arhitecturii NVIDIA RTX — cu noi Nuclee RT, Nuclee Tensor si procesoare multiple pentru streaming, toate ajutand la obtinerea celei mai realiste grafici cu trasare de raze 3D in timp real si functii AI de ultima generatie. 

 

RTX. Gata de actiune

Bucura-te de cele mai faimoase jocuri mai bine ca niciodata datorita fidelitatii vizuale oferita de tehnologia de trasare de raze in timp real si performantelor de top posibile cu ajutorul tehnologiei DLSS cu suport AI. RTX. Gata de Actiune.

   

Accelerare DLSS AI

NVIDIA DLSS reprezinta o tehnologie revolutionara de randare cu suport AI ce accelereaza ratele de afisare cu o calitate fara compromisuri a imaginilor utilizand Nuclee Tensor dedicate procesarii AI din cadrul arhitecturii GeForce RTX™. Acestea iti ofera suficient spatiu de manevra din punct de vedere al performantelor pentru a imbunatati setarile si rezolutiile si a obtine experiente vizuale incredibile. Revolutia AI este aici si in domeniul jocurilor. 

 
Imbunatateste-ti latura creativa.
Du-ti toate proiectele creative la urmatorul nivel cu ajutorul laptopurilor GeForce RTX™ Seria 30. Oferind accelerare AI in cele mai cunoscute aplicatii din segmentul creativ. Utilizand pe deplin platforma NVIDIA Studio de drivere dedicate si utilitare exclusive. Si construite pentru a oferi cele mai ridicate performante. Indiferent ca randezi scene 3D complexe, editezi clipuri video 8K sau transmiti in timp real la cele mai buna calitate a codarii si imaginilor, laptopurile GeForce RTX™ iti ofera performantele de care ai nevoie pentru a-ti crea cele mai bune proiecte. 
 
Victoria masurata in milisecunde
NVIDIA Reflex iti ofera cel mai bun avantaj competitiv posibil. Cele mai reduse latente. Cel mai ridicat nivel de raspuns, oferit de laptopurile GeForce RTX™ Seria 30. Identifica tintele mai rapid, reactioneaza mai rapid, si creste nivelul de precizie al tintirii prin intermediul unei suite revolutionare de tehnologii pentru a masura si optimiza latenta sistemului in competitiile de jocuri. 
 

AFISAJ - VIZUALIZEAZA-TI VICTORIA

Joaca-te la viteze profesioniste cu ajutorul celor mai noi afisaje pentru jocuri. Modelul Strix SCAR 15 este echipat cu afisaje pana la 300Hz/3ms ce iti permite sa experimentezi jocurile la un nivel de fluiditate foarte ridicat, similar turneelor. Urmarirea tintelor este mult mai cursiva, cu un tremur minim de imagine, datorita timpului de raspuns gri-la-gri de doar 3ms.

 
 

Racire - RACIREA DE TOP IMBUNATATESTE PERFORMANTELE

Joaca-te camuflat cu ajutorul solutiei de racire mai silentioase si eficiente. Compusul de metal lichid de pe CPU imbunatateste transferurile de caldura pentru a facilita disiparea mai usoara a acesteia. Ventilatoarele imbunatatite ofera 84 de lamele fiecare, acestea dispunand de o noua forma pentru a impinge mai mult aer cu mai putin zgomot si un nivel redus al turbulentelor. Aerul este transmis printre cele patru radiatoare si iesirile ventilatoarelor pentru a elimina foarte rapid caldura. Puteti personaliza setarile sistemului in functie de aplicatiile rulate, astfel incat racirea si nivelul de zgomot sunt optimizate automat in functie de sarcinile de utilizare. Toate aceste imbunatatiri permit tehnologiei ROG Boost sa overclockeze GPU-ul in Modul Turbo, oferind si spatiul de manevra necesar obtinerii unor valori chiar si mai ridicate ale frecventelor GPU-ului, precum si overclockarii CPU-ului.

 
 

TASTATURA- COMUTATOARELE OPTICE IMBUNATATESC PRECIZIA

Comutatoarele tastaturii noastre opto-mecanice sunt actionate aproape instantaneu, mult mai rapid decat orice alt sistem alternativ, facand posibila o experienta superioara de introducere a datelor, acuratete excelenta si durabilitate extrema. O cursa mai lunga a tastelor adauga un plus de confort in utilizare, in timp ce suprafetele curbate ale tastelor iti mentin degetele intr-o pozitie centrala. Sistemul de iluminare Aura Sync implementat la nivel de tasta individuala iti permite sa pui in evidenta comenzile cheie pentru diferite jocuri, si ofera o modalitate usoara sa-ti ilumineze intreaga lume.

 
 

LASA-TE CUPRINS DE SUNETUL CU O CLARITATE DE CRISTAL

Sunetul surround virtual pe 5.1.2 canale cu tehnologie Dolby Atmos te plaseaza direct in mijlocul actiunii. Tweeter-ele duble transmit sunetul direct catre tine pentru a te ajuta sa te bucuri de un volum sonor ridicat, in timp ce perechea de woofer-e Smart Amp reverbereaza sunetul de pe suprafata pe care se afla. Solutia Bi-Directionala de Anulare a Zgomotului de Fundal cu Suport AI elimina interferentele sonore, facand astfel transmisiunile audio, convorbirile si inregistrarile mai clare ca niciodata.

 
 

AUTONOMIE EXTINSA

O baterie de capacitate ridicata, de 90Wh, iti permite sa stai mai putin conectat la prize si mai mult exact acolo unde ti-ai dori sa fii. Suportul pentru interfata de incarcare Tip-C extinde si mai mult autonomia de functionare, facand posibila alimentarea directa de la baterii portabile pentru a ramane productiv oriunde ai fi. Pentru activitatile zilnice, cum ar fi navigarea pe Internet si transmiterea de continut video, poti folosi un adaptor USB-C de dimensiuni mai mici de pana la 100W si poti calatori chiar mai usor, cu un singur incarcator pentru telefon si laptop.

 

AURA SYNC II PERMITE PERSONALITATII TALE SA STRALUCEASCA

Redu intensitatea luminilor din locuinta ta si lasa tehnologia Aura Sync sa preia pozitia centrala. LED-urile RGB ilumineaza intregul laptop, inclusiv functiile de control la nivel de tasa ce iti permit sa pui in evidenta cele mai importante comenzi pentru recunoasterea foarta rapida a acestora. Coordoneaza solutia de iluminare pe intreg ecosistemul tau de dispozitive Aura Sync pentru a crea mediul ideal pentru jocuri. Creeaza starea de spirit perfect pentru competitiile de jocuri. Realizeaza legaturi directe intre efectele de lumina si evenimentele din jocuri. Arata-ti adevaratele culori favorite si personalizeaza-ti experientele de jocuri.

 
 

KEYSTONE 2 - TRANSFORMA-TI EXPERIENTELE DE UTILIZARE

Keystone II iti ofera o modalitate noua si versatila de a-ti personaliza sistemul si proteja datele personale. Aceste chei de acces fizice cu tehnologie NFC sunt instalate foarte usor in carcasa, adaugand accente subtile de-a lungul marginii. Atunci cand sunt conectate, dispozitivele Keystone pot debloca setari personalizate ce iti transforma felul in care iti folosesti sistemul, lansand rapid aplicatii sau jocuri favorite, oferind acces la unitatea de stocare secreta Shadow Drive pentru salvarea datelor confidentiale, si multe altele.

 
 

Conectivitate - SOLUTIE RAPIDA WI-FI 6

Conexiunea ultra-rapida Wi-Fi 6 (802.11ax) iti permite sa te joci la viteze gigabit, intr-o maniera foarte fiabila, oriunde beneficiezi de conexiuni compatibile. Wi-Fi 6 face posibile latimi de banda de top, dar si viteze de transfer, eficienta si fiabilitate superioare in spatii aglomerate, iar aceasta tehnologie reduce de asemenea latentele, astfel incat vei experimenta mai putine intarzieri. Tehnologia ROG RangeBoost minimalizeaza zonele fara acoperire si creste raza de acoperire de semnal cu pana la 30% cu ajutorul unor algoritmi unici ce evalueaza puterea semnalului celor patru antene interne si aleg perechea optima pentru locatia in care te afli.

*Cu exceptia situatiilor specific mentionate, vitezele de transfer Wi-Fi se bazeaza pe performante teoretice. Performantele reale pot varia in conditii de utilizare reale.

 
 

OPTIUNI DE CONECTIVITATE

Optiunile de conectivitate foarte versatile iti permit sa ramai conectat oriunde te-ai afla. Conecteaza accesorii de ultima generatie pentru a-ti imbunatati sistemul la viteze Gen 2 prin intermediul USB 3.2 Tip-C™ cu DisplayPort™ 1.4 si Alimentare USB. Trei interfete Tip-A USB 3.2 Gen 1 sunt gata pentru conectarea accesoriilor tale favorite pentru jocuri, in timp ce interfata HDMI 2.0b iti permite sa conectezi un monitor 4K sau un televizor pana la 60Hz. Interfetele cele mai importante sunt pozitionate strategic in partea din spate pentru a reduce aglomeratia de cabluri din spatiul tau.

 
 

ARMOURY CRATE

ROG Armoury Crate unifica functiile de control ale sistemului si iluminarii pentru a iti facilita accesul rapid, printr-o singura aplicatie. Poti defini si personaliza cu usurinta Profiluri de Utilizare ce realizeaza in mod automat modificari atunci cand lansezi jocurile favorite. In combinatie cu noua solutie ROG Keystone II, aceasta solutie de customizare iti permite sa incarci rapid setarile tale atent optimizate.

 
 

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      WQHD
      IPS
      Anti-Glare
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Tip
    • Model
      5900HX
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.6
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      3200
    • Numar sloturi
      2
      Sloturi ocupate: 2
    • Capacitate maxima memorie RAM (GB)
      64
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      PCI Express
      M.2
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      GeForce
    • Model
      RTX 3080 16GB
    • Placa video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.1
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      3 x USB 3.2 Type A Gen 1
    • USB-C
      1 x USB 3.2 Type C Gen 2
    • Iesire audio
      1 x Combo (Audio + Microfon)
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1 x 2.0
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.3
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      4 celule - 90Wh
    • Culoare
      Black
    • Tastatura iluminata
      Da
      Per Key RGB
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.