Laptop Gaming ASUS TUF Dash F15 cu procesor Intel® Core™ i5-11300H, 15.6", Full HD, 144Hz, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 6GB, Eclipse Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Gaming ASUS TUF Dash F15 cu procesor Intel® Core™ i5-11300H, 15.6", Full HD, 144Hz, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 6GB, Eclipse Gray de la ASUS

ULTRA-SUBTIRE - PENTRU VICTORIE

Fii curajos. Fa mai multe oriunde te-ai afla. Noul sistem TUF Dash F15 iti permite sa te bucuri de o experienta excelenta de jocuri intr-o carcasa super-subtire. Fiind echipat cu procesoare de Generatia 11 si GPU GeForce RTX™, sistemul iti permite sa te bucuri de jocuri foarte cursive pe ecranul incredibil de rapid. In ciuda grosimii de doar 19.9mm, aceasta carcasa TUF respecta standardele foarte riguroase MIL-STD in ceea ce priveste durabilitatea, rezistand cu succes loviturilor si socurilor din timpul utilizarii zilnice. Autonomia bateriei de pana la 16.6 ore iti permite sa duci cu succes la indeplinire mai multe sarcini cu ajutorul acestui laptop suficient de usor pentru a te insoti in actiune oriunde te-ai duce.

 

 

 

DESIGN - LANSEAZA-TE IN FOCUL ACTIUNII

Liniile clare si concise definesc aspectul noului TUF Dash F15. Elementele de finisaj tipografice simple ieste in evidenta in cazul ambelor variante de culori, Moonlight White sau Eclipse Gray. Chiar si carcasa evoca conceptul de scriere lineara, avand o grosime de doar 19.9mm. Marginile ultra-subtiri continua intregul concept tematic, maximizand spatiul disponibil pe ecran si minimalizand elementele ce iti pot distrage atentia. Aspectul foarte atragator nu compromit insa rezistenta clasica TUF ce respecta standardele militare MIL-STD.

 

 

 

OPTIMIZAT

Spatii deschise. Linii precise. Unghiuri ascutite. Noul nostru logo evoca rezistenta si durabilitatea ce reprezinta emblema marcii TUF. Modelul Dash F15 reprezinta un nou capitol in evolutia marcii TUF, separand trecutul de un viitor mai subtire, mai usor si mai incluziv. Construim pe o platforma foarte solida pentru a le oferi tuturor experiente de top in jocuri.

 

PUTERNIC SI REZISTENT

Pentru a-si merita pe deplin apartenenta la familia TUF Gaming, laptopurile noastre trebuie sa supravietuiasca unei serii de teste foarte riguroase la standarde militare MIL-STD-810H, inclusiv caderi, vibratii, umiditate si temperaturi extreme. Putandu-te baza pe ele chiar si in cele mai dificile conditii, laptopurile TUF sunt aliati de incredere impotriva loviturilor si socurilor din timpul utilizarii zilnice.

 

PORTABILITATEA PENTRU INTREAGA ZI

Noul design ultra-subtire are o grosime de doar 19.9mm, permitand transportul usor al sistemului oriunde te-ai duce. Este cel mai puternic laptop TUF produse vreodata: cu 10% mai usor si cu un volum cu 20% mai mic decat modelele standard TUF Gaming, fara a-i compromite insa performantele. Beneficiind de atat de multa putere intr-o carcasa atat de bine optimizata, nu trebuie sa-ti faci probleme legate de transport si performanta, fiind intotdeauna gata sa sari in focul actiunii impreuna cu echipa ta.

 

PERFORMANTA - PREGATIT PENTRU JOCURI

Intotdeauna gata de actiune, modelul Dash F15 poate alterna cu usurinta intre jocuri, streaming si multe altele. Echipat cu procesoare pana la Intel® Core™ i7-11375H de Generatia 11, acesta indeplineste cu succes toate sarcinile de utilizare zilnica. Grafica este rapida si fluida datorita GPU-ului GeForce RTX™  cu Dynamic Boost 2.0 ce livreaza intr-o maniera fiabila rate de afisare a cadrelor foarte ridicate. Memoria RAM de pana la 32GB DDR4-3200 iti permite sa schimbi foarte usor aplicatiile active, in tim ce unitatea SSD ultra-rapida NVMe PCIe® SSD accelereaza timpii de incarcare in toate aplicatiile si jocurile tale.

 

 

 

AFISAJ - ACCELEREAZA VICTORIA

 Cu Adaptive-Sync, rata de reimprospatare a afisajului se sincronizeaza cu rata de afisare a GPU-ului pentru a reduce intarzierile, minimaliza tremurul de imagine si elimina artefactele vizuale pentru o experienta ultra-cursiva si imersiva in jocuri.

 

 

 

VITEZE DE NIVEL PROFESIONIST

 Exploreaza un nivel bogat al detaliilor in lumi randate intr-o maniera foarte fluida. Bucura-te de un avantaj competitiv in jocurile FPS si multiplayer pline de actiune cu imagini foarte precise si actiuni cu o claritate de cristal.

 

SINCRONIZARE ADAPTIVA

Performantele in jocuri pot varia semnificativ in functie de jocurile active si de actiunea din acestea. Majoritatea afisajelor se reimprospateaza la o frecventa constanta, ceea ce poate crea probleme atunci cand noile cadre nu sunt gata fix la momentul oportun. Tehnologia de Sincronizare Adaptiva ajusteaza intr-o maniera dinamica ratele de reimprospatare ale afisajelor pentru a corespunde ratei de afisare a cadrelor din GPU, minimalizand astfel tremurul de imagine si intarzierile de afisare, si eliminand artefactele vizuale ce pot distruge senzatia de realism.

 

PRODUCTIVITATE - AUTONOMIE EXTRAORDINARA

Joaca-te, transmite si scrie cod oriunde te-ai afla. Interfata ultra-rapida Thunderbolt™ 4 iti permite sa te conectezi foarte usor si rapid la cele mai noi dispozitive, cum ar fi unitati GPU externe sau unitati de docare. Solutia de incarcare Tip-C iti permite sa suplimentezi nivelul de incarcare al bateriilor utilizand solutii de alimentare portabile, astfel incat nu va mai trebui sa cauti o priza atunci cand nivelul bateriei scade.

 

 

 

THUNDERBOLT 4

Avand o latime de banda de 4x mai mare decat cea a interfetei USB 3.1, Thunderbolt™ 4 ofera conectivitate ultra-rapida pentru o gama foarte mare de dispozitive. Foloseste-i latimea de banda enorma pentru a conecta un GPU extern si a-ti amplifica puterea grafica in jocuri la rezolutii Ultra HD sau randari 3D. Conecteaza-te la o statie de docare pentru a crea un sistem cu performante similare desktop-urilor oriunde v-ati afla. Suportul pentru DisplayPort™ 1.4 iti permite sa conectezi doua afisaje 4K la 60Hz, sau un TV sau monitor 8K UHD pentru imagini imersive si realiste.

 

INCARCARE TIP-C

Tehnologia de Alimentare USB suporta incarcarea secundara de la acumulatori portabili, astfel incat nu va trebui sa te grabesti sa gasesti o priza cand nivelul de incarcare al bateriei scade. Suportul pentru tehnologii de incarcare rapide inverseaza directia, utilizand pana la 3A pentru a reincarca rapid telefoanele inteligente sau celelalte dispozitive conectate. In cazul in care nu incarcati procesorul sau placa video dedicata cu sarcini de utilizare deosebit de intense, poti folosi un adaptor de dimensiuni mai mici, de pana la 100W, pentru a usura transportul.

 

WI-FI 6

Solutia utra-rapida Wi-Fi 6 (802.11ax) iti permite sa te joci intr-o maniera foarte fiabila la viteze LAN oriunde exista conexiuni compatibile. Conectivitatea la retea este mai rapida si mai eficienta, ceea ce este deosebit de util in spatii inchise, unde traficul de date este ridicat. Wi-Fi 6 include de asemenea un mecanism imbunatatit de Tinta Timp Revenire ce extinde autonomia bateriei, precum si un nou standard de securitate WPA3 ce imbunatateste protectia wireless.

 

SISTEM AUDIO - CLARITATE AUDIO DE CRISTAL

Cele doua difuzoare cu patru orificii sunt puternice si imersive, permitandu-ti sa te bucuri pe deplin de profunzimea sunetului de fidelitate foarte ridicata DTS:X™ Ultra. Comunicatiile de voce sunt mai clare ca niciodata datorita Tehnologiei de Anulare Bidirectionala a Zgomotului de Fond cu Suport AI, ce elimina zgomotele nedorite din transmisiunile sonore. Sistemul de sunet surround virtual pe 7.1 canale amplifica orientarea spatiala in jocuri, astfel incat iti poti surprinde cu usurinta toti inamicii. Modurile pre-setate optimizate iti imbunatatesc experienta de utilizare, impreuna cu egalizatorul ce ofera optiuni de customizare avansate.

 

 

 

TEHNOLOGIE BIDIRECTIONALA DE ANULARE A ZGOMOTULUI DE FUNDAL CU SUPORT AI

Tehnologia noastra avansata de Anulare Bi-Directionala a Zgomotului de Fundal cu Suport AI functioneaza pentru orice dispozitiv ce incarca continut dar si pentru conexiunile de descarcare, permitandu-ti sa elimini atat zgomotul inregistrat de microfonul tau cat si cel prezent in apelurile video sau audio receptionate. De asemenea, ruleaza cu suportul procesorului, eliberand astfel GPU-ul pentru a permite atingerea unor performante superioare. Setarile de anulare a zgomotului de fundal pot fi chiar personalizate in functie de aplicatiile rulate, filtrand aplicatii specifice cum ar fi conversatiile de voce fara a afecta sunetul din jocuri, unde un nivel de claritate foarte ridicat este extrem de important.

 

RACIRE - SISTEM DE RACIRE EFICIENT

Sistemul de racire extins sustine fiabilitatea pe termen lung a sistemului si extinde durata de viata a lui Dash F15. Cele cinci heatpipe-uri atrag caldura din zonele CPU-ului, GPU-ului, VRM-ului si VRAM-ului pentru a o disipa rapid prin intermediul celor patru radiatoare si orificii de aerisire ale ventilatoarelor, mentinand temperaturile componentelor la valori optime. Designul cu auto-curatare indeparteaza particulele de murdarie din sistemul de racire pentru a asigura functionalitate completa pe termen lung. Cele doua ventilatoare n-Blade fabricate dintr-un polimer de cristale lichide foarte rezistent fac posibila utilizare de lamele mai subtiri ce-si mentin forma chiar si la viteze mai ridicate, pentru a maximiza fluxul de aer.

 

 

 

ACOPERIRE EXTINSA A SISTEMULUI DE RACIRE

Sistemul foarte eficient de redistribuire a caldurii face posibila disiparea mai rapida si viteze sustinute mult mai ridicate. Configuratia atent conceputa de heatpipe-uri din cupru absoarbe caldura din zona CPU-ului, GPU-ului, VRM-ului si VRAM-ului si o indeparteaza rapid. Un radiator extins plasat deasupra CPU-ului ajuta suplimentar la mentinerea unor temperaturi optime la nivelul procesorului, pentru performante fiabile chiar si sub incarcari foarte serioase.

 

SISTEM IMBUNATATIT DE RACIRE CU AUTO-CURATARE

Sistemul de racire cu auto-curatare ajuta la mentinerea curateniei componentelor critice si la optimizarea disiparii caldurii. Designul nostru imbunatatit dispune de tuneluri anti-praf mai scurte ce lasa pana la 5% mai mult spatiu in jurul ventilatorului, imbunatatind fluxul de aer cu pana la 15%. Acestea canalizeaza praful din zona paletelor ventilatoarelor, lamelelor radiatorului si ale celorlalte componente pentru a asigura stabilitatea si fiabilitatea pe termen lung a sistemului.

 

RADIATOARE IMBUNATATITE

Energia termica este disipata de catre radiatoarele plasate pe partile laterale. Fiecare dintre acestea dispune de lamele ultra-subtiri ce creeaza o suprafata de dimensiuni semnificative pentru disiparea caldurii cu o rezistenta minima a aerului. Noul design include patru radiatoare si iesiri de evacuare pentru ventilatoare ce elimina caldura mai rapid si mai eficient din carcasele ultra-subtiri.

 

VENTILATOARE N-BLADE

Carcasele subtiri lasa foarte putin spatiu pentru sistemul de racire, si, din acest motiv, am imbunatatit fiecare aspect al ventilatoarelor n-Blade pentru a maximiza fluxul de aer. Orificiile de aspiratie au o forma atent proiectata si sunt pozitionate pentru a atrage mai mult aer. Odata ce aerul se afla la interior, este impins catre radiatoare de catre cele 83 de lamele ce sunt mai subtiri decat designul conventional, dar suficient de puternice pentru a se invarti la valori RPM foarte ridicate. Cu ajutorul Tehnologiei 0dB, ventilatoarele se opresc complet atunci cand temperaturile CPU-ului si GPU-ului scad sub 50°C in modul de functionare Silentios. Astfel, racirea devine cu adevarat silentioasa in conditii de incarcare usoare.

 

PROFILURI UTILIZARE

Profilurile de Utilizare modifica in mod automat modurile de functionare pentru a optimiza performantele si nivelul de zgomot in functie de sarcinile de utilizare curente. Modul Turbo utilizeaza cele mai ridicate viteze ale ventilatoarelor si frecvente pentru a sustine performante maxime, modul Performanta ajusteaza frecventele si sistemul de racire pentru a reduce nivelurile de zgomot in jocuri, iar modul Silentios ruleaza chiar mai silentios pentru sarcinile mai usoare de lucru si divertisment. Personalizeaza Profilurile de Utilizare pentru a schimba foarte usor modurile de lucru in functie de preferinte, sau foloseste o scurtatura pe tastatura pentru a schimba modurile manual.

 

DURABILITATE - REZISTENTA LA STANDARDE MILITARE

Pentru a-si castiga dreptul de a face parte din familia TUF Gaming, laptopurile trebuie sa supravietuiasca unei serii intregi de teste foarte riguroase la standarde militare MIL-STD-810H. Dispozitivele de testare sunt supuse testelor de rezistenta la cadere, vibratii, umiditate si temperaturi extreme pentru a asigura fiabilitatea. De incredere chiar si in cele mai dificile conditii, modelul Dash F15 este mai mult decat capabil sa reziste loviturilor accidentale si caderilor din timpul utilizarii normale.

 

 

 

OPTIUNI DE UPGRADE - DESIGN SPECIAL PENTRU FACILITAREA PROCEDURILOR DE UPGRADE

Un design ce faciliteaza procedurile de upgrade simplica procedurile de upgrade ale memoriei si solutiei de stocare a datelor. Desurubarea surubului inovativ cu actiune rapida indeparteaza partea de jos a carcasei de restul acesteia. Carligele ce mentin aceste margini alaturi sunt mai mici si mai puternice decat inainte, permitand in acelasi timp ridicarea mai usoara a panoului pentru a avea acces in interiorul carcasei. Interfetele SO-DIMM si SSD sunt usor accesibile prin panoul inferior, permitandu-ti astfel sa upgradezi de unul singur sistemul, fara probleme.

 

 

 

TASTATURA -  LOVITURI DE INALTA PRECIZIE

Noua noastra tastatura silentioasa mentine nivelul de zgomot la apasarea butoanelor sub 30dB pentru mai multa discretie oriunde te-ai afla. Organizarea de tip desktop a tastaturii ofera spatii intre tastele functionale pentru identificarea foarte intuitiva si taste de acces rapid pentru mentinerea comenzilor vitale la o atingere distanta. O cursa a tastelor de doar 1.7mm permite apasarea fara efort, oferind si potentialul cresterii vitezei de tastare.

 

TASTE DE ACCES RAPID PENTRU JOCURI

Cele patru taste de acces rapid dedicate pentru jocuri permit accesul rapid la o serie intreaga de functii precum controlul volumului, oprirea microfonului sau colectia de utilitare sistem Armoury Crate. Activeaza-ti microfonul pentru a putea stabiliti strategia castigatoare impreuna cu echipa ta sau ridica volumul pentru a putea auzi fiecare miscare a inamicilor din apropriere fara a trebui sa iesi din joc.

 

 CONECTIVITATE - OPTIUNI EXTINSE DE CONECTIVITATE

Sistemul este echipat cu o multitudine de interfete de conectivitate ce iti permit conectarea dispozitivelor favorite si un nivel ridicat de productivitate oriunde te-ai afla. Cele trei porturi USB 3.2 Tip-A sunt gata pentru conectarea unui maus de gaming, gamepad si multe altele. HDMI 2.0b si DisplayPort 1.4 via Tip-C pot conduce afisaje externe duale pentru a beneficia de un nivel de productivitate superior. Acceseaza un nou nivel de putere cu ajutorul interfetei Thunderbolt 4 foarte versatile pentru a te bucura de cele mai noi periferice. Indiferent ce-ai avea nevoie, TUF Dash F15 va raspunde pe deplin tuturor cerintelor tale.

 

 

Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      IPS
      Anti-Glare
    • Touchscreen
      Nu
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Model
      11300H
    • Numar Nuclee
      4
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.4
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      3200
    • Numar sloturi
      1
      Sloturi ocupate: 1
    • Capacitate maxima memorie RAM (GB)
      32
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      512
    • Tip SSD
      PCI Express
      M.2
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      GeForce
    • Model
      RTX 3060 6GB
    • Placa video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.1
  • Porturi
    • Iesire audio
      1 x Combo (Audio + Microfon)
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1 x 2.0
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2
    • Tastatura numerica
      Nu
    • Baterie
      4 celule - 76Wh
    • Culoare
      Eclipse Gray
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software
    • Altele
      Rata refresh ecran 144Hz

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.