Laptop ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED W7600H3A cu procesor Intel® Core™ i7-11800H, 16", 4K, 32GB, 2TB, NVIDIA® RTX™ A3000 6GB, Windows 11 Pro, Star Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED W7600H3A cu procesor Intel® Core™ i7-11800H, 16", 4K, 32GB, 2TB, NVIDIA® RTX™ A3000 6GB, Windows 11 Pro, Star Black de la ASUS

Transforma-ti viziunea creativa in realitate cu laptopul ProArt Studiobook Pro 16 OLED: impinge limitele pentru a-ti oferi experienta creativa fara efort pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna, dar nu ai crezut ca este posibila. Cu display-ul sau de 16 inci 4K OLED HDR 16:10, certificat pentru acuratete a culorilor, cu un procesor puternic Intel, cu grafici NVIDIA RTX™, o memorie uriasa si spatiu de stocare ultra-rapid, plus o gama larga de interfete si inovatorul ASUS Dial care iti pune la dispozitie o unealta de control ultra-precisa pentru toate aplicatiile creative, ProArt Studiobook Pro 16 OLED este pur si simplu cel mai bun laptop pentru creatori.

 

 

Performante pentru profesionisti

ProArt Studiobook Pro 16 OLED a fost proiectat cu un singur scop: de a-ti oferi toate performantele brute de care ai nevoie pentru a trece chiar si peste cele mai dure, cele mai solicitante proiecte. Este echipat cu incredibilul procesor Intel Xeon, cu grafica profesionala NVIDIA RTX, unul dintre cele mai rapide SSD-uri din lume si cu o configuratie de memorie flexibila cu pana la 64 GB RAM de mare viteza. Este laptopul profesional de ultima generatie, creat pentru cei mai buni profesionisti.

 

Dezlantuie-ti imaginatia

ProArt Studiobook Pro 16 OLED este alimentat de un procesor Intel de a 11-a generatie, care face ca randarea fotorealistica, vizualizarea, simularea sau dezvoltarea de aplicatii sa para simple adieri de vant. Procesorul cu 8 nuclee iti ofera o statie de lucru mobila cu performante profesionale, intrecand cu usurinta in performante modelele de serie. Astfel, fluxul tau de lucru creativ va fi unul fara efort.

 

Grafici rapide, drivere stabile

Puterea mare de procesare a graficilor 3D este oferita de o placa video NVIDIA RTX, care este bazata pe arhitectura NVIDIA Ampere, tehnologia NVIDIA RTX de a doua generatie. Trece cu usurinta prin cele mia dificile sarcini, precum modelare complexa CAD, design 3D ori editare video la rezolurie inalta. Totul, datorita optiunilor avansate din placa video, inclusiv trasarea cu raze si accelerarea produsa de inteligenta artificiala, ori memoria rapida GDDR6, alaturi de abilitatea de a creste puterea placii video de la 80 W la 110 W, ajustand viteza ventilatoarelor pentru a oferi performanta maxima. Pentru o stabilitate exceptionala a driverelor, folosim NVIDIA Studio Drivers pentru a ne asigura de performante maxime, fiabilitate solida si o compatibilitate software larga. 

 

Racire silentioasa

Sa pastrezi rece un laptop ca ProArt Studiobook Pro 16 OLED este vital pentru a beneficia de cele mai bune performante, dar zgomotul nedorit este dusmanul creativitatii.  Lamele subtiri sunt fabricate dintr-un polimer epoxidic cu cristale lichide(SCP), iar designul 3D-curbat, economic si silentios, creste fluxul de aer cu 16%4. Sase conducte de racire si sapte senzori inteligenti asigura performantele optime de racire, in timp ce pastreaza tot sistemul silentios - sub 40 dB in Modul Normal - astfel incat sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut, fara distrageri. In plus, ProArt Studiobook Pro 16 OLED beneficiaza de tehnologia NVIDIA alimentata de AI, WhisperMode 2.0, care iti ofera chiar mai mult control asupra ventilatoarelor, astfel incat sa poti balansa performantele si acustica.

 

Display 16” 4K OLED HDR 16:10 

Creatiile tale cer perfectiune vizuala, iar ProArt Studiobook Pro 16 OLED o ofera prin ecranul 4K OLED HDR6 care este intr-o clasa doar a sa. Display-ul ofera imagini foto-realistice care sunt certificate VESA DisplayHDR™ 500 True Black pentru contrastul mare si nuantele de negru profund. Acoperirea 100% a standardului DCI-P3 te asigura ca vezi culori vii si realistice, pe cat de multe se poate. Pentru ca ofera o acuratete incredibila a culorilor, acest display remarcabil a fost certificat de Calman si de PANTONE® si are o valoare Delta-E pentru acuratete a culorii mai mica de 27. ProArt Studiobook Pro 16 OLED iti protejeaza si ochii in acele lungi sesiuni nocturne de lucru, cu emisii de lumina albastra cu pana la 70% mai mici decat pe modelele LCD, fiind certificat si de TÜV Rheinland pentru protectia ochilor.

 

Culori extraordinar de realiste

Afisajele OLED pentru laptopuri de la ASUS ofera cea mai ridicata calitate posibila a culorilor. Acestea reproduc culorile cu o precizie si un nivel de realism extraordinare pentru a iti permite sa te bucuri de imagini la o calitate profesionista, facandu-le solutia perfecta pentru profesionistii din segmentul creativ sau pentru oricine isi doreste sa beneficieze de ce mai buna fidelitate a culorilor. Afisajele OLED, datorita naturii specifice a compusilor emitatori de lumina organici, poate reduce emisiile de lumina albastra daunatoare cu pana la 70% comparativ cu afisajele LCD, reducand nivelul de stress asupra ochilor si riscul de a suferi eventuale deteriorari ale retinei.

 

5 motive pentru a alege laptopurile ASUS OLED

 

Cea mai buna gama de culori - 100% acoperire spectru DCI-P3

 

Afisaje vii pentru creativitate precisa, lucrul in culori si divertisment vizual vibrant.

   

70% reducere a luminii albastre daunatoare ochilor

 

Oferind niveluri reduse de lumina albastra daunatoare ochilor, ecranele OLED iti protejeaza mai bine ochii si iti permit sa te bucuri de o calitate mai buna a somnului.

   

Imagini mai clare la toate nivelurile de luminozitate

 

Culori puternice chiar si la niveluri reduse de luminozitate — intotdeauna extraordinare.

   

DisplayHDR™ 500 True Black

 

Nuantele de negru foarte profund iti permit sa vizualizezi detalii nevazute pana in acel moment in scenele intunecate din filme.

   

0.2 ms - cel mai bun timp de raspuns de pe orice laptop

 

Scene de actiune de o claritate foarte buna in filme si in jocuri, cu un scroll fluid al textelor.

 

 Cele mai bune culori de nivel profesionist

Laptopurile ASUS OLED ofera imagini exceptional de detaliate si realiste, cu o acoperire de culori de nivel cinematografic, de 100% din spectrul DCI-P3. Astfel, culorile reproduse pe ecranul laptopului sunt mai puternice si mai realiste: este solutia ideala pentru proiecte cu o intensitate ridicata a culorilor, imbunatatind in acelasi timp orice fel de continut.

 

 

Laptopurile ASUS OLED mentin o acoperire de 100% a gamei DCI-P3, atat la niveluri crescute, cat si la niveluri joase de luminozitate, in timp ce, pe laptopurile standard LCD, acoperirea gamei de culori se reduce dramatic la niveluri scazute de luminozitate. La o luminozitate de 16 G, laptopurile LCD au o acoperire de numai 11% a gamei DCI-P3, in timp ce laptopurile ASUS OLED mentin acoperirea de 100% a gamei DCI-P3.

 

 

70% reducere a emisiilor de lumina albastra pentru protectia ochilor

Este cunoscut faptul ca lumina albastra poate produce un nivel ridicat de disconfort vizual si poate afecta calitatea somnului. Cu toate acestea, datorita naturii specifice a materialelor organice speciale utilizate pentru iluminare intr-un afisaj OLED, laptopurile ASUS cu afisaje OLED emit cu 70% mai putina lumina albastra daunatoare2, fiind in acelasi timp certificate TÜV Rheinland si SGS. Si mai important, spre deosebire de filtrele de lumina albastra traditionale, modificarea spectrului nu afecteaza absolut deloc acuratetea culorilor.

 

 

Protectia ochilor, chiar mai importanta pentru copii

Deoarece ochii copiilor nu sunt dezvoltati complet, avand o cornee si un cristalin mult mai transparente, lumina albastra daunatoare poate penetra ochii cu mai mare usurinta si poate cauza potentiala imbatranire prematura a retinei.

 

Mai putina lumina albastra, protectie mai buna a ochilor

Studii de cercetare au demonstrat faptul ca, in cazul ochilor unui copil de 5 ani, aproximativ 60% din emisiile de lumina albastra receptionate trec prin retina, comparativ cu doar in jur de 20% in cazul unui adult de 60 de ani. Cu ajutorul afisajelor OLED de la ASUS, nivelurile de lumina albastra sunt reduse semnificativ, oferind astfel un nivel de protectie net superior pentru ochii copiilor.

 

OLED are un volum coloristic de 1.6x mai mare in comparatie cu LCD

In cazul afisajelor LCD conventionale, detaliile si calitatea culorilor scad dramatic pe masura ce luminozitatea este redusa. Cu toate acestea, laptopurile ASUS OLED ofera un nivel foarte ridicat al detaliilor la niveluri reduse de luminozitate, datorita nivelului ridicat de contrast si al abilitatii de a acoperi o gama extinsa de culori. Cand calculam volumul 3D al culorii — care adauga iluminare gamei de culori 2D — afisajele ASUS OLED au cu aproximativ 60% mai mult volum al culorii, oferind performante mai bune ale culorii, la orice nivel de luminozitate.

 

OLED are o luminozitate perceputa mai mare

Laptopurile ASUS OLED pot mentine o reproducere buna a culorilor la orice nivel de luminozitate, astfel incat sa poti ajusta cu usurinta luminozitatea care se potriveste mediului tau de lucru, bucurandu-te in acelasi timp de culori incredibil de vii. De exemplu, intr-o camera iluminata de obicei la 100 de lucsi, ai nevoie de 177 niti de luminozitate la un display OLED pentru a produce aceeasi imagine clara ca la 400 niti luminozitate pe un display LCD. Cu nivelurile mai scazute de luminozitate de pe ecranele OLED, va fi emisa si mai putina lumina albastra daunatoare.

 

Negru profund: Vezi absolut tot

Laptopurile ASUS cu afisaje OLED ofera o reproducere perfecta a tuturor nuantelor de negru. Un pixel OLED este format din trei sub-pixeli, fiecare beneficiind de propriul sistem de iluminare auto-generata: un afisaj Full HD (1920 x 1080) incorporeaza 2,073,600 pixeli, sau 6,220,800 sub-pixeli auto-iluminati, comparativ cu doar cateva duzini de sisteme de iluminare spate LED in cazul unui afisaj LCD. La afisarea nuantelor de negru pe un ecran OLED, pixelul este pur si simplu oprit, pentru a produce cele mai profunde nuante de negru posibile. Aceasta face posibila obtinerea unor imagini deosebit de clare chiar si in cele mai intunecate scene. Vei fi surprins sa vezi cate detalii vei putea sa identifici in filmele tale favorite!

 

Cel mai rapid timp de raspuns la un laptop

Afisajele ASUS OLED dispun de un timp de raspuns de 0.2 ms – cel mai ridicat obtinut in cazul unui sistem laptop, si de 50x mai rapid decat afisajele standard pentru LCD-uri laptop. De fapt, in realitate, majoritatea afisajelor LCD pentru laptopuri ofera un timp de raspuns intre 10 si 25 de ms. Aceasta viteza ridicata asigura cursivitate ridicata in scene de actiune rapide, jocuri cu nivel de latenta redus si detalii subtile, cum ar claritate superioara la navigarea rapida prin text.

 

Fa lucruri magice cu ASUS Dial

Descopera noi moduri de a lucra cu noul si exclusivul ASUS Dial, un controler care iti ofera control instant si intuitiv asupra parametrilor din aplicatiile tale creative. Poti sa schimbi cu usurinta marimea pensulei, sa schimbi saturatia, sa ajustezi nivelul de opacitate sau sa anulezi rapid unele actiune. Poti de asemenea sa ajustezi luminozitatea ecranului sau nivelul sunetului, sau sa faci scroll vertical pentru ca fluxul tau de lucru sa devina mai lin. Sunt disponibile peste 70 de functii care iti vor netezi fluxul de lucru creativ. ASUS Dial este in acest moment compatibil cu patru aplicatii Adobe: Adobe Photoshop, Premiere Pro, Photoshop Lightroom Classic si After Effects. Este complet personalizabil, iar si mai multe aplicatii compatibile sunt deja pe drum!

 

Da putere imaginatiei tale

Hub-ul creatorilor ProArt ofera un panou de control general si iti permite sa schimbi intre diferite moduri de performanta, sa calibrezi culorile ecranului tau sau sa iti optimizezi functiile ASUS Dial. Este un portal personal unde poti monitoriza statusul laptopului tau, poti personaliza setari ori sa iti optimizezi fluxul de lucru. Poti de asemenea sa iti personalizezi functiile ASUS Dial, ori sa iti setezi Taste Personalizate in platforma Setari de Control, pentru o creativitate fara limite.

 

Experienta

Design inovativ bine gandit

Pentru a-ti fluidiza fluxurile de lucru creative, laptopul tau trebuie sa fie o extensie a ta. ProArt Studiobook Pro16 OLED incorporeaza cateva functii hardware proiectate special pentru creatori, pentru a-ti oferi un control precis si intuitiv pentru fiecare actiune.

 

Touchpad cu trei butoane

Touchpad-ul cu trei butoane este special proiectat pentru designerii 3D, care au nevoie de un buton mijlociu pentru a controla functii speciale in aplicatii - precum panoramare, rotire sau orbitare. Impreuna cu ASUS Dial, care se afla in imediata apropiere, formeaza combinatia de vis pentru creatorii care cauta un control precis.

 

Taste personalizate

Pentru si mai multa interactivitate, cele doua taste personalizabile de pe tastatura lui ProArt Studiobook Pro 16 OLED pot fi atribuite functiilor tale favorite, prin intermediul Hub-ului creatorilor ProArt, salvand timp si efort si pastrandu-te concentrat pe ceea ce ai de facut.

 

Touchpad cu suport pentru stilou

Touchpad-ul marit suporta pana la 1024 de niveluri de presiune pentru stiloul Stylus, oferindu-to un input aproape natural pentru desenat sau scris de mana.

 

Toate conexiunile de ccare ai nevoie

Cu un set complet de interfete la dispozitia ta, sa iti conectezi laptopul ProArt Studiobook Pro 16 OLED la perifericele din studio, la ecrane externe sau la diferite retele nu a fost niciodata mai usor. Exista un port Thunderbolt™ 4 USB-C®, un port USB 3.2 Gen 2 Type-C® cu Power Delivery, DisplayPort si suport VR, un port standard RJ45 Gigabit Ethernet LAN, cea mai recenta solutie HDMI® 2.1, precum si un citior de card SD Express 7.0. ProArt Studiobook Pro 16 OLED include si solutia WiFi 6 (802.11ax), astfel incat sa te te poti conecta, sa poti creea si sa poti partaja cu usurinta atunci cand esti in miscare.

 

Sparge bariera sunetului

Sound by Harman Kardon and DTS®

Expertii audio de la Harman Kardon au certificat faptul ca sistemul audio optimizat pentru utilizatorii finali indeplineste standardele lor extrem de precise. Tehnologia DTS® ofera o experienta sonota uimitoare pe mai multe canale, de la orice fel de sursa. Amplificatoarele inteligente cu doua canale, care maresc nivelul sunetului si anuleaza distorsiunile, le permit celor doua difuzoare sa atinga nivelul lor maxim de volum, prevenind in acelasi timp deteriorarea bobinelor extrem de sensibile ale boxelor. Sa creezi sau sa asculti sunetele din videoclipuri, din filme, muzica sau jocuri nu a fost niciodata atat de placut!

 

Fidelitate ridicata, standarde mai mari

Da viata muzicii si sunetelor cu sistemul de grad audiofil ESS® SABRE DAC, care ofera certificare Hi-Res Audio pentru cea mai buna calitate audio si abilitatea de a folosi cele mai sofisticate casti cu impedanta mare din lume. Gama dinamica extinsa si distorsiunile reduse iti permit sa te bucuri de inalte mai bogate si mai clare si de un bass mai profund, astfel incat sa te scufunzi in sunetul surround pe 7.1 canale.

 

Cartificat ISV

Pentru creatorii de continut, software-ul este esential. De aceea, ASUS testeaza si investeste in procese certificate ISV (Independent Software Vendor) pentru a se asigura ca ProArt Studiobook Pro 16 OLED functioneaza conform asteptarilor cu aplicatii profesionale de la cele mai importante companii de software din lume.

 

Arata ca nou, tot timpul

Un nano-invelist sofisticat cu proprietati anti-amprente pastreaza aspectul curat al finisajul mat Star Black de pe ProArt Studiobook Pro 16 OLED. Acest invelis nu este doar rezistent si durabil, dar reduce de asemenea gradul de reflectabilitate si ii ofera laptopului o senzatie matasoasa la atingere. Picaturile de apa de pe suprafata poate fi sterse cu usurinta, datorita proprietatilor anti-varsare ale invelisului.

 

Ultra-dur, rezistenta de grad militar

ProArt Studiobook Pro 16 OLED indeplineste standardele militare americane ultra-solicitante MIL-STD 810H pentru fiabilitate si rezistenta, fiind supus unui regim de testare cazon care a inclus teste extinse pentru operare in medii ostile. A trecut, de asemenea, testele interne ASUS, care depasesc cu mult standardele stabilite de industrie.

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
      16
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      OLED
      Glossy
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      11800H
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.6
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      GeForce
    • Model
      RTX A3000 6GB
    • Placa video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.2
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      2
    • USB-C
      1
    • Iesire audio
      1 x Combo (Audio + Microfon)
    • Thunderbolt
      1 x v4
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1 x HDMI 2.1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.4
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      4 celule - 90Wh
    • Culoare
      Star Black
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor amprenta
      Da
    • Cititor card
      SD
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.