Laptop ultraportabil ASUS ExpertBook B5302FEA cu procesor Intel® Core™ i5-1135G7, 13.3", Full HD, 16GB, 1TB SSD, Intel Iris Xᵉ Graphics, No OS, Star black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ultraportabil ASUS ExpertBook B5302FEA cu procesor Intel® Core™ i5-1135G7, 13.3", Full HD, 16GB, 1TB SSD, Intel Iris Xᵉ Graphics, No OS, Star black de la ASUS

Putere totala pentru afacerea ta

ASUS ExpertBook B5 este construit pentru a te ajuta sa castigi cu stil in lumea afacerilor. Are un sasiu minimalist, creat cu precizie, care depaseste limitele portabilitatii. Este setat pentru deplasari lungi, avand o uimitoare autonomie a bateriei de 14 ore, si este proiectat cu multe tehnologii de ultima ora pentru a-ti imbunatatii eficienta in timpul deplasarii. Acestea includ cele mai noi procesoare Intel® Core™, tehnologia audio de ultima ora cu AI, SSD dual cu suport RAID. De asemenea, este dotat cu functii pentru a-ti proteja confidentialitatea si datele comerciale, inclusiv un senzor de amprenta incorporat si un chip TPM 2.0. Certificat Intel Evo, ExpertBook B5 este partenerul tau portabil si puternic pentru lumea afacerilor.

 

Mai usor, mai puternic si mai portabil

Atat capacul superior, cat si cel inferior al ExpertBook B5 sunt realizate din aluminiu pur, in timp ce zona din jurul tastaturii este din aliaj de magneziu-aluminiu - mentinand o greutate de numai 1 kg1. Ia-l pe ExpertBook B5 in servieta si iti va sta tot timpul la dispozitie, gata pentru productivitate la birou sau in afara acestuia.

 

Fa-ti treaba fara efort

Pentru a trece cu usurinta peste toate sarcinile tale de afaceri, ExpertBook B5 este alimentat de un procesor pana la Intel Core i7 de a 11-a generatie, cu grafici Iris Xe si super-rapidul Intel WiFi 6, oferind performante rapide la nivel enterprise. Are doua unitati SSD care ii ofera o viteza mai mare si o capacitate uriasa de pana la 2x 1 TB. In plus, suporta tehnologia RAID pentru o fiabilitate mai mare a datelor sau o functionare mai rapida. ExpertBook B5 este, de asemenea, certificat Intel Evo, deci poti fi sigur ca ofera cele mai bune performante, eficienta si conectivitate.

 

 

Tehnologia RAID

RAID (Redundant Array of Independent Disks) este o tehnologie de stocare care permite mai multor unitati sa se comporte ca una singura. ExpertBook B5 accepta atat nivelul RAID 0, cat si RAID 12 pentru performante superioare sau o securitate imbunatatita a datelor. RAID O aduna datele stocate uniform pe cele doua unitati pentru operatii de doua ori mai rapide. RAID 1 creeaza automat copii de rezerva ale tuturor datelor de pe ambele discuri - daca unul se strica, datele sunt usor de recuperat de pe celalalt.

 

Finisaj anti-orbire

Ecranul genial beneficiaza, printre altele, de finisaj anti-orbire pentru a minimiza reflexiile, permitandu-ti sa il folosesti pe ExpertBook B5 atat in afara, cat si in interior. Alaturi de certificarea TÜV Rheinland pentru protectia ochilor, acest ecran impresionant este un multifunctional perfect pentru munca sau divertisment.

 

Rezista mai mult, se incarca mai repede

ExpertBook B5 nu te va dezamagi niciodata pe parcursul unei zile lucratoare sau a unui zbor pe distante lungi. Ofera o autonomie a bateriei pe tot parcursul zilei dupa o singura incarcare. In plus, tehnologia de incarcare rapida iti permite sa reincarci bateria pana la 60% in doar 39 de minute, astfel incat sa fii gata de plecare cat mai repede.

 

Tehnologie audio de ultima generatie cu suport AI

Pentru a creste calitatea sunetului in timpul conferintelor online, ExpertBook B5 are o tehnologie bidirectionala de anulare a zgomotului cu suport AI, care utilizeaza tehnici sofisticate de invatare automata. Tehnologia include atat o functie de intrare pentru a filtra zgomotul din jurul microfonului, cat si o functie de iesire pentru a elimina zgomotul de la persoana de la celalalt capat al firului. Incearca demonstratia de mai jos pentru a experimenta diferenta uimitoare pe care o poate face tehnologia ASUS cu suport AI.

 

 

Camera 3DNR

Tehnologia inovativa 3DNR (3D noise-reduction) a camerei de pe ExpertBook B5 elimina pana la 23% din granulatia obisnuita care apare la toate camerele, in special in medii cu lumina slaba — imbunatateste astfel semnificativ calitatea imaginii, fara sa compromita nivelurile de expunere sau de detalii.

 

Gata de actiune

Viata pe drum este dificila, asa ca ExpertBook B5 este conceput pentru a depasi pragurile exigente din industrie - inclusiv standard militar american MIL-STD 810H. Este construit pentru a supravietui fiecarei extreme, de la temperaturi inghetate pana la caldura din desert si de la socuri de mare viteza pana la denivelarile zilnice. B5 este supus, de asemenea, unor teste interne stricte, inclusiv teste de soc si presiune asupra panoului, pentru a ne asigura de rezistenta lui.

 

Conectivitate completa fara compromisuri

In ciuda profilului sau subtire, ExpertBook B5 este incarcat cu porturi I/O. Acestea includ Thunderbolt™ 4, solutia de conectivitate prin fir universala, de ultima generatie, care suporta USB4, viteze de transfer de date de pana la 40 Gbps, iesire pentru un display 4K si incarcare rapida. Laptopul ofera si USB Type-A si o iesire HDMI, plus conectivitate prin cablu la retea, cu o adresa MAC unica, pentru gestionarea usoara a dispozitivului.

 

Afisare 4K la puterea a treia

ASUS ExpertBook B5 te ajuta sa minimizezi problemele si inconvenientele lucrului la distanta. Cu doua porturi Thunderbolt 4 si unul HDMI 2.0 disponibile, poti conecta pana la trei afisaje externe 4K UHD. De exemplu, ai putea gazdui o conferinta video pe propriul ecran in timp ce utilizezi trei ecrane pentru a pastra in campul tau vizual informatiile importante.

 

 Protectie puternica a datelor si confidentialitate

ExpertBook B5 vine cu un sistem de securitate robust, pentru a se asigura ca datele tale confidentiale nu sunt furate. Acestea includ un senzor de amprenta integrat, scutul camerei web si chip-ul de securitate TPM 2.0, care te asigura ca atacatorii nu vor putea trage cu ochiul la viata ta privata. Exista chiar si un slot de blocare Kensington integrat, ceea ce face rapida si usoara securizarea dispozitivului ExpertBook B5.

 

Scutul camerei web

Un capac ascunde camera web a lui ExpertBook B5 atunci cand nu este utilizata, pentru a-ti asigura confidentialitate instantanee. Gliseaza-l pentru a efectua apeluri video sau inregistrari, apoi acoperi din nou camera dupa ce ai terminat.

   

Buton de pornire cu senzor de amprenta

ExpertBook B5 are securitate biometrica incorporata, cu un senzor de amprenta integrat in butonul de alimentare. Trebuie doar sa atingi butonul pentru a porni si pentru a te conecta - fara parole sau coduri PIN greu de retinut!

   

TPM 2.0

Un chip de securitate dTPM stocheaza in siguranta informatiile de autentificare utilizate de software, cum ar fi parolele sau cheile de criptare, pentru a proteja datele si tranzactiile importante. Detaliile tale raman criptate, eliminand riscul de a cadea victima hackerilor.

 

Experienta de input suprema

De la tastatura la touchpad, tastarea si controlul cursorului pe ExpertBook B5 sunt experiente foarte placute, datorita functiilor si imbunatatirilor care iti vor spori atat productivitatea, cat si confortul.

 

 

Tastatura iluminata

Tastatura iluminata iti permite sa tastezi fara efort in medii intunecate, de la mesele de cafea crepusculare pana la cabina unui avion in zbor.

   

Indicator Status Utilizator

O mica lumina LED de pe capacul superior al ExpertBook B5 ofera un indiciu despre activitatea ta - se aprinde automat atunci cand esti ocupat intr-un apel. Colegii de munca vor sti sa nu te deranjeze cand esti intr-o intalnire pe Skype sau Teams!

   

Balama ErgoLift

ExpertBook B5 este conceput pentru a face experienta de tastare mai confortabila si mai precisa. Balamaua ASUS ErgoLift inclina automat tastatura in cea mai confortabila pozitie de tastare. De asemenea, are taste distantate si curse lungi, care ofera un feedback tactil receptiv pentru o tastare mai precisa.

   

Taste functionale

Pentru un plus de confort, poti face instantaneu capturi de ecran, poti activa camera web sau dezactiva microfonul, poti activa functia de anulare a zgomotului cu AI sau poti accesa aplicatia MyASUS, totul prin intermediul tastelor functionale.

Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      LCD LED
      Anti-Glare
    • Touchscreen
      Nu
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Model
      1135G7
    • Numar Nuclee
      4
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.2
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      3200
    • Numar sloturi
      1
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      PCI Express
      M.2
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x USB 3.2 Type A Gen 2
    • Iesire audio
      1 x Combo (Audio + Microfon)
    • Thunderbolt
      2 x Thunderbolt v4
    • HDMI
      1 x micro HDMI
      1 x HDMI 2.0
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.2
    • Tastatura numerica
      Nu
    • Baterie
      4 celule - 66Wh
    • Culoare
      Star Black
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor amprenta
      Da
  • Software
    • Sistem de operare
      Nu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.