Laptop ultraportabil ASUS Vivobook PRO 14 OLED M3401QC cu procesor AMD Ryzen™ 7 5800H, 14", 2.8K, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce® RTX 3050 4GB, No OS, Quiet Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop ultraportabil ASUS Vivobook PRO 14 OLED M3401QC cu procesor AMD Ryzen™ 7 5800H, 14", 2.8K, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce® RTX 3050 4GB, No OS, Quiet Blue de la ASUS

 

Arata-ti adevaratele culori

Este viu. Este vibrant. Este Vivobook Pro 14 OLED si arata adevaratele culori ale universului tau. Cu ecranul sau fantastic NanoEdge 2.8K OLED1 de 14 inci si sunetul uimitor certificat Harman Kardon, Vivobook Pro 14 OLED te scufunda in ceea ce ai de facut, fie ca este vorba de munca sau de divertisment. Alimentat de cele mai noi procesoare mobile pana la AMD Ryzen™ 9 5900HX, cu grafici pana la NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050 si sistem dual de racire, impreuna cu solutia inteligenta WiFi 6, acest extrem de elegant Vivobook Pro 14 OLED iti permite sa iti atingi adevaratul potential.

 

PERFORMANTE

Dezlantuie posibilitatile

Vivobook Pro 14 OLED este pregatit si gata sa te insoteasca in calatoria ta de a descoperi lucruri noi. Indiferent ce ai de facut — navighezi, creeazi sau te joci — procesorul mobil pana la AMD Ryzen™ 9 5900HX si placa video pana la NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050, memoria pana la 16 GB si solutia de stocare pana la 1 TB PCIe® SSD iti ofera toata puterea de care ai nevoie pentru a-ti pune in aplicare ideile. Placile video GeForce RTX ofera capabilitati de trasare cu raze accelerate de hardware si functii AI speciale pentru creatorii profesionisti, care au nevoie de performante de urmatorul nivel. Randeaza mai repede, transmite mai clar si editeaza videoclipuri mai bine cu laptopurile si sistemele desktop cu GPU Nvidia.

 

DISPLAY

Descopera o noua viziune asupra lumii

Extinde-ti viziunea dincolo de granite si scufunda-te in uimitorul afisaj cu raport 16:10 al Vivobook Pro 14 OLED. Acest afisaj 2.8K OLED NanoEdge este foarte luminos - pana la 600 de niti - si are un raport ecran-corp de 84%, impreuna cu o acoperire 100% a gamei DCI-P3 pentru culori ultra-vii. De asemenea, este validat PANTONE® pentru o acuratete profesionala a culorilor si este certificat TÜV Rheinland pentru emisii reduse de lumina albastra. Lasa Vivobook Pro 14 OLED sa iti ghideze calatoria, cu o noua experienta vizuala.

 

Culori extraordinar de realiste

Afisajele OLED pentru laptopuri de la ASUS ofera cea mai ridicata calitate posibila a culorilor. Acestea reproduc culorile cu o precizie si un nivel de realism extraordinare pentru a iti permite sa te bucuri de imagini la o calitate profesionista, facandu-le solutia perfecta pentru profesionistii din segmentul creativ sau pentru oricine isi doreste sa beneficieze de ce mai buna fidelitate a culorilor. Afisajele OLED, datorita naturii specifice a compusilor emitatori de lumina organici, poate reduce emisiile de lumina albastra daunatoare cu pana la 70% comparativ cu afisajele LCD, reducand nivelul de stress asupra ochilor si riscul de a suferi eventuale deteriorari ale retinei.

 

5 motive pentru a alege laptopurile ASUS OLED

 

Cea mai buna gama de culori - 100% acoperire spectru DCI-P3

 

Afisaje vii pentru creativitate precisa, lucrul in culori si divertisment vizual vibrant.

   

70% reducere a luminii albastre daunatoare ochilor

 

Oferind niveluri reduse de lumina albastra daunatoare ochilor, ecranele OLED iti protejeaza mai bine ochii si iti permit sa te bucuri de o calitate mai buna a somnului.

   

Imagini mai clare la toate nivelurile de luminozitate

 

Culori puternice chiar si la niveluri reduse de luminozitate — intotdeauna extraordinare.

   

DisplayHDR™ 600 True Black

 

Nuantele de negru foarte profund iti permit sa vizualizezi detalii nevazute pana in acel moment in scenele intunecate din filme.

   

0.2 ms - cel mai bun timp de raspuns de pe orice laptop

 

Scene de actiune de o claritate foarte buna in filme si in jocuri, cu un scroll fluid al textelor.

 

 Cele mai bune culori de nivel profesionist

Laptopurile ASUS OLED ofera imagini exceptional de detaliate si realiste, cu o acoperire de culori de nivel cinematografic, de 100% din spectrul DCI-P3. Astfel, culorile reproduse pe ecranul laptopului sunt mai puternice si mai realiste: este solutia ideala pentru proiecte cu o intensitate ridicata a culorilor, imbunatatind in acelasi timp orice fel de continut.

 

 

Laptopurile ASUS OLED mentin o acoperire de 100% a gamei DCI-P3, atat la niveluri crescute, cat si la niveluri joase de luminozitate, in timp ce, pe laptopurile standard LCD, acoperirea gamei de culori se reduce dramatic la niveluri scazute de luminozitate. La o luminozitate de 16 G, laptopurile LCD au o acoperire de numai 11% a gamei DCI-P3, in timp ce laptopurile ASUS OLED mentin acoperirea de 100% a gamei DCI-P3.

 

 

70% reducere a emisiilor de lumina albastra pentru protectia ochilor

Este cunoscut faptul ca lumina albastra poate produce un nivel ridicat de disconfort vizual si poate afecta calitatea somnului. Cu toate acestea, datorita naturii specifice a materialelor organice speciale utilizate pentru iluminare intr-un afisaj OLED, laptopurile ASUS cu afisaje OLED emit cu 70% mai putina lumina albastra daunatoare2, fiind in acelasi timp certificate TÜV Rheinland si SGS. Si mai important, spre deosebire de filtrele de lumina albastra traditionale, modificarea spectrului nu afecteaza absolut deloc acuratetea culorilor.

 

 

Protectia ochilor, chiar mai importanta pentru copii

Deoarece ochii copiilor nu sunt dezvoltati complet, avand o cornee si un cristalin mult mai transparente, lumina albastra daunatoare poate penetra ochii cu mai mare usurinta si poate cauza potentiala imbatranire prematura a retinei.

 

Mai putina lumina albastra, protectie mai buna a ochilor

Studii de cercetare au demonstrat faptul ca, in cazul ochilor unui copil de 5 ani, aproximativ 60% din emisiile de lumina albastra receptionate trec prin retina, comparativ cu doar in jur de 20% in cazul unui adult de 60 de ani. Cu ajutorul afisajelor OLED de la ASUS, nivelurile de lumina albastra sunt reduse semnificativ, oferind astfel un nivel de protectie net superior pentru ochii copiilor.

 

OLED are un volum coloristic de 1.6x mai mare in comparatie cu LCD

In cazul afisajelor LCD conventionale, detaliile si calitatea culorilor scad dramatic pe masura ce luminozitatea este redusa. Cu toate acestea, laptopurile ASUS OLED ofera un nivel foarte ridicat al detaliilor la niveluri reduse de luminozitate, datorita nivelului ridicat de contrast si al abilitatii de a acoperi o gama extinsa de culori. Cand calculam volumul 3D al culorii — care adauga iluminare gamei de culori 2D — afisajele ASUS OLED au cu aproximativ 60% mai mult volum al culorii, oferind performante mai bune ale culorii, la orice nivel de luminozitate.

 

OLED are o luminozitate perceputa mai mare

Laptopurile ASUS OLED pot mentine o reproducere buna a culorilor la orice nivel de luminozitate, astfel incat sa poti ajusta cu usurinta luminozitatea care se potriveste mediului tau de lucru, bucurandu-te in acelasi timp de culori incredibil de vii. De exemplu, intr-o camera iluminata de obicei la 100 de lucsi, ai nevoie de 177 niti de luminozitate la un display OLED pentru a produce aceeasi imagine clara ca la 400 niti luminozitate pe un display LCD. Cu nivelurile mai scazute de luminozitate de pe ecranele OLED, va fi emisa si mai putina lumina albastra daunatoare.

 

Negru profund: Vezi absolut tot

Laptopurile ASUS cu afisaje OLED ofera o reproducere perfecta a tuturor nuantelor de negru. Un pixel OLED este format din trei sub-pixeli, fiecare beneficiind de propriul sistem de iluminare auto-generata: un afisaj Full HD (1920 x 1080) incorporeaza 2,073,600 pixeli, sau 6,220,800 sub-pixeli auto-iluminati, comparativ cu doar cateva duzini de sisteme de iluminare spate LED in cazul unui afisaj LCD. La afisarea nuantelor de negru pe un ecran OLED, pixelul este pur si simplu oprit, pentru a produce cele mai profunde nuante de negru posibile. Aceasta face posibila obtinerea unor imagini deosebit de clare chiar si in cele mai intunecate scene. Vei fi surprins sa vezi cate detalii vei putea sa identifici in filmele tale favorite!

 

Cel mai rapid timp de raspuns la un laptop

Afisajele ASUS OLED dispun de un timp de raspuns de 0.2 ms – cel mai ridicat obtinut in cazul unui sistem laptop, si de 50x mai rapid decat afisajele standard pentru LCD-uri laptop. De fapt, in realitate, majoritatea afisajelor LCD pentru laptopuri ofera un timp de raspuns intre 10 si 25 de ms. Aceasta viteza ridicata asigura cursivitate ridicata in scene de actiune rapide, jocuri cu nivel de latenta redus si detalii subtile, cum ar claritate superioara la navigarea rapida prin text.

 

CULORI

Iti inspira adevarata identitate

Lasa-l pe Vivobook Pro 14 OLED sa te inspire sa faci o schimbare, prin culorile sale unice si indraznete, care reflecta perspectivele tale pozitive si diverse. Alege dintre linistitorul Quiet Blue si tinerescul Cool Silver — alege-l pe cel care iti exprima cel mai bine identitatea!

 

DESIGN

Proiectat sa impresioneze

Uita de obisnuit, alege Vivobook. Logo-ul 3D unic ASUS, cu modelul sau de chevron anodizat si textura tactila, produce entuziasm chiar inainte de a deschide capacul. Exploreaza mai departe si vezi cum designul expresiv se continua sub capac, avand in prim plan o tasta Enter cu dungi de avertizare.

 

 

USOR

Pregatit sa ajunga oriunde

Vivobook Pro 14 OLED te mentine productiv si distrat, chiar si atunci cand esti plecat. Cu o greutate totala de numai 1.65 kg5, Vivobook Pro 14 OLED intra cu usurinta in rucsac si ajunge acolo unde mergi si tu. Deci, iesi in lume si arata-le tuturor cine esti!

 

TERMICA

Ramane rece, iar tu ramai productiv

Caldura este inamicul performantelor. Vivobook Pro 14 OLED este totdeauna rece, datorita sistemului sau de racire extrem de eficient, cu doua ventilatoare. Acest design avansat de racire asigura faptul ca laptopul tau ramane rece pentru a-ti oferi performantele maxime, oriunde si oricand. Tehnologia ASUS IceCool Plus maximizeaza performanta chiar si in aceasta carcasa usoara si subtire - din aplicatia MyAsus poti selecta dintre 3 profiluri de ventilare, in functie de nevoile tale.

 

WIFI MASTER

O conexiune mai rapida catre viitor

Lasa-ti biroul in urma si paseste in viitor — fie ca lucrezi de acasa, de la o cafenea sau din aeroport. Spatiul tau de lucru poate fi oriunde iti doresti. Vivobook Pro 14 OLED este echipat cu WiFi 6 (802.11ax), care ofera viteze super-rapide in retea, pentru transfer rapid de fisiere mari, experiente responsive in gaming-ul online si apeluri video super-netede. Este imbunatatit si mai mult de tehnologia ASUS WiFi Master: aceasta vine cu ASUS WiFi SmartConnect, care selecteaza automat cea mai buna sursa WiFi, pentru ca laptopul sa se conecteze pe nesimtite la cel mai bun semnal WiFi si la hotspoturile mobile cunoscute.

 

AUDIO

Sunet premium care iti zguduie lumea

Bucura-te de sistemul audio incredibil, certificat Harman Kardon, din Vivobook Pro 14 OLED. Cu Vivobook Pro 14 OLED, filmele si jocurile tale sunt aduse la viata cu un sunet captivant.

 

ANULAREA ZGOMOTULUI DE FUNDAL

Tehnologie audio de ultima generatie cu AI

Cresterea nevoii de munca de la distanta si a conferintelor video, ne-a facut sa implementam tehnologia ASUS de anulare a zgomotului cu AI, pentru a asigura cea mai buna experienta. Tehnologia ASUS de anulare a zgomotului cu AI foloseste invatarea automata pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. In modul Multi-prezentatori, functia ClearVoice Mic din aplicatia MyASUS poate filtra zgomotul ambiental si normaliza toate vocile individuale din diferite pozitii, pentru o calitate optima a apelurilor de conferinta in grup. Functia ClearVoice Speaker filtreaza toate zgomotele ambientale, in afara de vorbirea umana - asa ca vei putea auzi ceea ce spun toti ceilalti.

 

Sigur si securizat

Cu scutul webcam integrat , Vivobook Pro 14 OLED are grija de confidentialitatea si de securitatea ta.

 

Pastreaza-ti intimitatea

Intimitatea este importanta, astfel ca am dotat Vivobook Pro 14 OLED un scut integrat care gliseaza peste camera web, pentru confidentialitate instanta. Gliseaza-l si te va proteja de ochii curiosilor si de neplaceri.

 

Toate conexiunile posibile

Vivobook Pro 14 OLED te mentine complet conectat, cu o gama larga de porturi I/O care include USB 3.2 Gen 1 Type-C® (USB-C®) cu functia "orice parte in sus", porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A si USB 2.0, precum si un port HDMI si un cititor de carduri microSD - astfel incat sa iti poti conecta cu usurinta cele mai noi periferice, monitoare sau proiectoare.

 

TASTATURA ILUMINATA

Adevarata experienta de tastare

Tastatura iluminata de dimensiuni complete de pe Vivobook Pro 14 OLED este perfecta pentru lucrul in medii cu lumina slaba. Proiectata ergonomic, constructia sa robusta, dintr-o singura bucata, si cursa tastelor de 1,35 mm ofera o experienta de tastare extrem de confortabila.

Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
      14
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      OLED
      Glossy
    • Touchscreen
      Nu
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Tip
    • Model
      5800H
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.4
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      512
    • Tip SSD
      PCI Express
      M.2
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      GeForce
    • Model
      RTX 3050 4GB
    • Placa video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 2.0
      2
    • USB 3.2 Gen 1
      1
    • USB-C
      1
    • Iesire audio
      1 x Combo (Audio + Microfon)
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.45
    • Baterie
      3 celule - 63 Wh
    • Culoare
      Quiet Blue
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor card
      Micro SD
  • Software
    • Sistem de operare
      Nu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.