Laptop ASUS Vivobook Pro 16X N7600PC cu procesor Intel® Core™ i7-11370H, 16", WQXGA, 120Hz, 16GB, 512GB SSD + 32GB Optane, NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050 4GB, No OS, Comet Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS Vivobook Pro 16X N7600PC cu procesor Intel® Core™ i7-11370H, 16", WQXGA, 120Hz, 16GB, 512GB SSD + 32GB Optane, NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050 4GB, No OS, Comet Grey de la ASUS

Dezlantuie-ti creativitatea

Dezlantuie-ti creativitatea cu Vivobook Pro 16X, sistemul care iti ofera puterea fara compromisuri de a-ti descoperi potentialul si de a explora viitorul. Vivobook Pro 16X iti aduce viteza si acuratetea de care ai nevoie pentru a-ti pune in aplicare ideile, cu un ecran NanoEdge de 16 inci, un procesor Intel® H de a 11-a generatie si placa video NVIDIA® GeForce RTX™ 3050. Functia exclusiva ASUS DialPad iti ofera un control precis si intuitiv al instrumentelor tale creative, iar designul de racire cu doua ventilatoare iti permite sa lucrezi fara probleme. Vivobook Pro 16X iti deschide usa catre un viitor creativ.

 

Puterea de a crea

Calatoria catre noi descoperiri incepe aici, iar Vivobook Pro 16X da putere explorarilor tale. Indiferent de volumul de lucru - scene sau foi de calcul, documente sau modele - Procesorul Intel® H Series de a 11-a generatie si grafica NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050 iti ofera cele mai bune performante intr-un laptop ultra subtire. Cu o memorie DDR4 si un SSD PCIe®, esti gata pentru orice, indiferent daca este vorba de multitasking de inalta presiune, editare multimedia sau doar unele jocuri relaxante.

 

Faci mai multe, astepti mai putin cu graficile GeForce RTX

Creeaza si editeaza fara griji cu placile video NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050, care iti ofera toata puterea de care ai nevoie pentru a-ti duce proiectele creative la bun sfarsit. Fie ca esti un artist aspirant sau un veteran in industrie care incearca sa scoata pe piata cea mai buna lucrare, placile video NVIDIA o fac rapid. Randeaza mai repede. Transmite mai clar. Editeaza videoclipuri mai bine. De la trasarea cu raze si realitatea virtuala, pana la editarea video 8K cu inteligenta artificiala, placile video NVIDIA din laptopurile si desktopurile de Studio cresc fluxul de lucru. Si sunt dublate de anumite drivere exclusive si gratuite, care vor scoate in evidenta ce este mai bun in aplicatiile tale creative.

 

Culori pentru viitor

Creativitatea nu ia niciodata pauza, asa ca am conceput Vivobook Pro 16X pentru a fi neutru, dar contemporan, astfel incat sa se potriveasca oricarui stil, oricand. Comet Grey are un model unic de tesatura pe capacul metalic, creand o atmosfera subtila, conceputa pentru a-ti exprima adevarata personalitate. Acest strat este de asemenea bun pentru a respinge amprentele si petele. Cool Silver este proiectat cu o textura de aluminiu anodizat si o senzatie simpla, incurajandu-te sa iti urmezi instinctele.

 

Comet Grey

O personalitate indrazneata se combina cu textura calma a modelului de tesatura de pe capacul metalic. Comet Grey iti reflecta atat personalitatea tale profesionala, cat si pe cea "din strada".

   

Cool Silver

Cool Silver rezoneaza cu entuziasmul generatiei tale, incurajandu-te mereu sa explorezi fiecare posibilitate.

 

Exploratori, bine ati venit!

Logo-ul unic ASUS provoaca emotie chiar inainte de a deschide capacul. Exploreaza in continuare si vezi cum designul expresiv continua sub capac, unde locul central este ocupat de o tasta Enter cu dungi de avertizare. Tema industriala este continuata de designul Warning Orange al tastei ESC, reflectand atitudinea curajoasa a lumii in care vei intra. Tastatura reproiectata reflecta aspectul unei deck de studio sau a unei tastaturi mecanice, oferindu-ti un impuls pentru a da frau liber posibilitatilor.

 

Gata sa exploreze

Vivobook Pro 16X te mentine productiv si distrat, oriunde ai fi. Cantarind numai 1.95 kg, Vivobook Pro 16X intra cu usurinta in rucsacul tau. Ajunge unde mergi si tu, astel ca poti explora noi lumi oricand, oriunde.

 

Ramane rece, 24/7

Caldura ucide performanta, dar Vivobook Pro 16X ramane rece tot timpul datorita sistemului sau de racire extrem de eficient, cu doua ventilatoare si cu doua conducte de caldura. Chiar daca este mai puternic ca niciodata, designul avansat de racire al Vivobook Pro 16X te asigura de faptul ca laptopul ramane rece - si silentios - pentru performante maxime, oricand si oriunde. Tehnologia ASUS IceCool Plus maximizeaza performanta chiar si in aceasta carcasa usoara si subtire - din aplicatia MyAsus poti selecta dintre 3 profiluri de ventilare, in functie de nevoile tale.

 

Exploreaza mai mult cu NanoEdge

Extinde-ri viziunea dincolo de granite cu ecranul NanoEdge pe trei laturi si cu rata de reimprospatare de 120 Hz al lui Vivobook Pro 16X. Acesta iti ofera o experienta de vizionare imersiva si vie, pe un ecran spatios, micsorand in acelasi timp dimensiunile lui Vivobook Pro 16X pentru a-i oferi o amprenta ultra-compacta. Vivobook Pro 16X iti ocupa mai putin spatiu pe birou si iti lasa mai mult spatiu sa te extinzi.

 

Creativitate non-stop

Vivobook Pro 16X este proiectat pentru a face viata in miscare sa fie fara efort, astfel ca l-am echipat cu o baterie puternica, cu autonomie crescuta. Vivobook Pro 16X continua sa mearga, la fel ca imaginatia ta.

 

Domina lumea cu DialPad

Lumea se misca intr-un ritm rapid, iar cu Vivobook Pro 16X te poti misca si tu mai repede in timp ce te scufunzi in proiectele tale creative. ASUS DialPad este o interfata virtuala de pe touchpad care iti permite sa controlezi ajustarile din software-ul Adobe® compatibil, astfel incat sa poti ramane pe deplin concentrat asupra sarcinii la indemana.

 

O conexiune mai rapida catre viitor

ASUS ofera o gama completa de solutii de conectivitate wireless. WiFi 6 din Vivobook Pro 16X iti permite sa incarci continut online intr-o clipita si este imbunatatit si mai mult de tehnologia ASUS WiFi Master Premium, care include ASUS WiFi SmartConnect. WiFi SmartConnect selecteaza automat cea mai buna sursa WiFi, astfel incat laptopul tau sa se conecteze perfect la cel mai bun semnal WiFi si la hotspoturile mobile cunoscute.

 

Tehnologie audio de ultima generatie cu AI

Cresterea nevoii de munca de la distanta si a conferintelor video, ne-a facut sa implementam tehnologia ASUS de anulare a zgomotului cu AI, pentru a asigura cea mai buna experienta. Tehnologia ASUS de anulare a zgomotului cu AI foloseste invatarea automata pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. In modul Multi-prezentatori, functia ClearVoice Mic din aplicatia MyASUS poate filtra zgomotul ambiental si normaliza toate vocile individuale din diferite pozitii, pentru o calitate optima a apelurilor de conferinta in grup. Functia ClearVoice Speaker filtreaza toate zgomotele ambientale, in afara de vorbirea umana - asa ca vei putea auzi ceea ce spun toti ceilalti.

 

 

Securitate totala, oriunde

Scutul integrat pentru camera web de pe Vivobook Pro 16X gliseaza peste camera laptopului pentru a-ti oferi confidentialitate instantanee, asigurandu-se ca nu esti deranjat si iesi de sub lumina reflectoarelor atunci cand ai nevoie.

 

Iti face viata mai usoara

Vivobook Pro 16X este proiectat pentru productivitate non-stop, cu functii super-utile care iti vor face viata in miscare mai usoara. Aceste functii includ touchpad-ul moale de marimi complete, senzorul de amprenta incorporat in butonul de pornire si tastatura iluminata. Include si o gama larga de porturi I/O de care ai nevoie pentru un stil de viata rapid si versatil. Vorbim aici despre port HDMI, porturi USB Type-A si Thunderbolt™ 4 USB-C®, care suporta incarcare rapida, legaturi cu monitoare externe 4K UHD si viteze de transfer de pana la 40 Gbps. Exista si un cititor de carduri microSD pentru transfer rapid de date de pe dispozitivele mobile.

 

Autentificare cu o atingere incorporata in butonul de pornire

Sa iti accesezi laptopul Vivobook Pro 16X nu a fost niciodata mai usor sau mai sigur. Cu senzorul de amprenta incorporat pe butonul de alimentare si Windows Hello, nu este nevoie sa introduci parola de fiecare data - tot ce ai nevoie este la o singura atingere distanta.

 

Touchpad mai mare

Touchpad-ul de pe Vivobook Pro 16X este acum cu 44% mai mare3, cu o acoperire PET care ii ofera o textura super-fina, pentru un control mai precis si functii DialPad.

 

Adevarata experienta de tastare

Tastatura iluminata de dimensiuni complete de pe Vivobook Pro 16X este perfecta pentru lucrul in medii cu lumina slaba. Proiectata ergonomic, constructia sa robusta, dintr-o singura bucata, si cursa tastelor de 1,35 mm ofera o experienta de tastare extrem de confortabila.

 

Toate conexiunile posibile

Vivobook Pro 16X este extrem de bine conectat, cu un port Thunderbolt™ 4 (anumite modele) cu functia "orice parte in sus", cu USB 3.2 Gen 1 Type-A si USB 2.0, precum si cu output HDMI si cititor de carduri microSD. Este perfect pentru a conecta toate perifericele si proiectoarele de ultima generatie, fara probleme. In plus, suportul de incarcare rapida prin USB-C® inseamna ca laptopul tau Vivobook Pro 16X poate fi folosit cu o gama variata de incarcatoare USB-C standard, de 5-20V. Te poti bucura de o incarcare rapida, fara probleme cu incarcatorul certificat PD (Power Delivery), inclusiv adaptorul pentru incarcare rapida ASUS de 120 wati.

Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
      16
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      WQXGA
      IPS
      Anti-Glare
    • Touchscreen
      Nu
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      11370H
    • Numar Nuclee
      4
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.8
  • Memorie
    • Capacitate
      16
  • Stocare
    • Tip Stocare
    • Capacitate Hard Disk (GB)
      32
    • Capacitate SSD (GB)
      512
    • Tip SSD
      PCI Express
      M.2
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      GeForce
    • Model
      RTX 3050 4GB
    • Placa video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 2.0
      2
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x USB 3.2 Type A Gen 1
    • USB-C
      1 x USB 3.2 Type C Gen 2
    • Iesire audio
      1 x Combo (Audio + Microfon)
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.95
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      6 celule - 96Wh
    • Culoare
      Comet Grey
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor card
      Micro SD
  • Software
    • Sistem de operare
      Nu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.