Laptop ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED UX582ZM cu procesor Intel® Core™ i9-12900H, 15.6", 4K, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce® RTX™ 3060, Windows 11 Pro, Celestial Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED UX582ZM cu procesor Intel® Core™ i9-12900H, 15.6", 4K, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce® RTX™ 3060, Windows 11 Pro, Celestial Blue de la ASUS

 

ZenBook Pro Duo 15 OLED iti permite sa fii productiv cu stil: calm, eficient, fara probleme. Este companionul tau de ultima generatie puternic si elegant, perfect pentru productivitate si creativitate portabile, si fiind echipat cu un ecran de control tactil OLED HDR 4K extraordinar. De asemenea, acesta include si afisajul secundar 4K ASUS ScreenPad™ Plus cu un design inclinat complet nou, ce ofera un nivel ridicat de ergonomie si iti optimizeaza fluxul de lucru. Echipat cu procesoare pana la Intel® Core™ i9 cu 8 nuclee si GPU NVIDIA® GeForce RTX™ , ZenBook Pro Duo 15 OLED iti ofera toate beneficiile tehnologiei viitorului, astazi.

 

 

Dragoste la prima vedere

ZenBook Pro Duo 15 OLED iti ofera o experienta de vizualizare deosebit de realista, cu ajutorul afisajului 4K OLED HDR1 NanoEdge ce ofera culori deosebit de vii si nuante de negru profunde. Spectrul sau de culori de nivel cinematografic DCI-P3, acoperit 100%, precum si nivelul ridicat de acuratete a culorilor Delta-E < 22 fac din acest sistem solutia ideala pentru creatie de continut la nivel profesionist, acesta fiind de asemenea Validat PANTONE® pentru acuratetea culorilor la nivel profesionist si certificat TÜV Rheinland pentru nivelul ridicat de protectie a ochilor.

ZenBook Pro Duo 15 OLED include si noul ecran cu sistem de inclinare ScreenPad Plus, un ecran de control tactil secundar ce se inclina automat pana la un unghi de 9.5°, creand astfel un unghi de 144.5° intre afisajul principal si ScreenPad Plus pentru o experienta de vizualizare mult mai confortabila. Te poti bucura de imagini foarte cursive pe ambele afisaje si poti beneficia de o productivitate ridicata datorita aplicatiilor optimizate pentru ScreenPad Plus incluse ce iti imbunatatesc fluxul de lucru.

 

 

 

Imagini mai realiste ca niciodata

Pentru a putea afisa cele mai puternice si realiste culori posibile, afisajul 4K OLED HDR de pe modelul ZenBook Pro Duo 15 OLED suporta o gama de culori exceptional de extinsa cu 100% acoperire DCI-P3 si 133% acoperire sRGB. Spatiul de culori DCI-P3 este alegerea preferata de catre profesionistii creativi datorita gamei sale extinse de posibile culori acoperite, facand ca imaginile afisate de ZenBook Pro Duo 15 OLED sa arate de-a dreptul extraordinar.

 

 

 

Culori mai precise

Tehnologia ASUS de Calibrare a Culorilor incorporata modelului ZenBook Pro Duo 15 OLED ofera optiuni de optimizare a culorilor si compensare pentru uniformizare, usurand astfel recalibrarea luminozitatii ecranului si consistentei culorilor. In plus, datorita valorilor Delta-E impresionant de reduse, poti fi sigur ca toate culorile pe care le vezi sunt foarte precise.

 

 

 

Grafica la nivel profesionist

Proiectate pentru a ajuta creatorii de continut sa-si lase amprenta asupra lumii inconjuratoare, laptopurile ce poarta marca NVIDIA Studio echipate cu placi video GeForce RTX 3060 sunt ofera performante extraordinare intr-un format portabil. Surprinde fiecare detaliu pe afisajul suprarealist, cu o acuratete a culorilor si detaliilor la nivel de pixel. Dezlantuie noile functii cu suport AI, cum ar fi Dynamic Boost 2.0, pentru a optimiza aplicatiile voastre creative favorite si a reduce timpul de asteptare, astfel incat iti vei putea exprima neintrerupt geniul creativ.

 

 

 

GPU GeForce RTX™ 3060

ZenBook Pro Duo 15 OLED impinge mai departele limitele performantelor grafice cu ajutorul GPU-ului sau NVIDIA GeForce RTX 3060 pentru Laptopuri, bazat pe platforma Ampere — a doua generatie a arhitecturii NVIDIA RTX. Aceasta include noi Nuclee Ray Tracing, Nuclee Tensor cu suport sparsity, tehnologie de super-rezolutie cu suport AI DLSS 2.0 si multi-procesoare pentru streaming ce ofera performante semnificativ imbunatatite. Acest GPU nou si remarcabil ofera cele mai realiste efecte de trasare raze, functii de ultima generatie si profita din plin de puterea AI.

 

 

Experimenteaza cel mai bun nivel de productivitate

Noul ecran cu sistem de inclnare ASUS ScreenPad Plus are la dispozitie noua aplicatie software ScreenXpert 2, ce a fost imbunatatita pentru a usura si mai mult tranzitia de continut intre ecran si a imbunatati creativitatea. Fi mai productiv cu ajutorul aplicatiilor incorporate, si revolutioneaza-ti fluxurile de lucru creative cu ajutoul noii aplicatii exclusive Panou Control.

 

 

 

Personalizeaza-ti fluxul de lucru cu Panou Control

Panou Control este un utilitar nou si foarte interesant ce iti ofera controlul precis si intuitiv asupra aplicatiilor tale creative.Cu Panou Control vei putea schimba cu usurinta dimensiunile pensulelor, saturatia, poti ajusta opacitatea straturilor si multe altele. Sunt disponibile patru tipuri de functii de control — Cadran, Buton, Slider, si Translatare — fiecare functionand intr-o maniera diferita pentru a te ajuta sa-ti optimizezi fluxul de lucru creativ. Panou Control este compatibil cu Adobe Photoshop, Lightroom Classic, Premiere Pro si After Effects. Acesta este si complet customizabile — si multe alte aplicatii compatibile sunt deja in lucru!

 

 

 

Ergonomie de ultima generatie pentru stylus sau tastatura

Cu ZenBook Pro Duo 15 OLED si un stylus activ de a doua generatie cu 4096 niveluri de presiune, cum ar fi dispozitivul ASUS Pen inclus in pachet, poti sa-ti eliberezi pe deplin fluxul creativ. Cand ZenBook Pro Duo 15 OLED este plasat pe Standul Duo inclus in pachet, noul ScreenPad Plus cu sistem de inclinare iti ofera o platforma si mai ergonomica si stabila pentru scriere sau desen. Ia-ti notite, schiteaza-ti ideile sau realizeaza editare grafica cu un nivel de precizie foarte ridicat in cea mai intuitiva maniera posibila.

 

 

 

Performante de top

ZenBook Pro Duo 15 OLED este un sistem cu adevarat iesit din comun din punct de vedere al performantelor. Acesta este echipat cu procesor pana la Intel® Core™ i9 de Generatia 12 cu 14 nuclee, pana la 32 GB de memorie si cele mai recente solutii grafice pentru laptopuri ultra-performante NVIDIA® GeForce RTX™ 3060, plus o unitate SSD PCIe® ultra-rapida pentru a asigura timpi de pornire redusi si incarcarea foarte rapida a aplicatiilor. Cu ajutorul acestei combinatii ultra-puternice, ZenBook Pro Duo 15 OLED se poate achita cu foarte mare usurinta de toate sarcinile de utilizare profesionista, cum ar fi editarea foto multi-strat sau editarea video, productia muzicala sau chiar si randarile grafice 3D.

 

 

 

Racire evoluata

ZenBook Pro Duo 15 OLED incorporeaza noul nostru sistem Active Aerodynamic System Plus, ce utilizeaza mecanismul balamalei ErgoLift si ecranul ScreenPad Plus cu sistem de inclinare pentru a creste fluxul de aer interiorul sistemului cu pana la 36%. Aceasta permite mentinerea unei temperaturi interne optime in vederea atingerii unor performante de top. In interior, laptopul este echipat cu un solutie puternica cu doua ventilatoare cu sase heat pipe-uri pentru disiparea eficienta a caldurii. AAS Plus va asigura ca modelului ZenBook Pro Duo 15 OLED are sa sustina performante incredibile, indiferent cat de dificile ar fi sarcinile de lucru.

 

 

 

Inspirat de viitor

Aliajul avansat de magneziu - aluminiu utilizat la fabricarea modelului ZenBook Pro Duo 15 OLED ajuta la reducerea greutatii acestuia cu 100g. Este finisat in varianta de culoare Celestial Blue, o nuanta futurista cu un aer sofisticat de inovatie atemporala. Capacul dispune de o versiune asimetrica foarte atragatoare a faimosului finisaj metalic de inspiratie Zen: un detaliu de design foarte interesant ce ii confera modelului ZenBook Pro Duo 15 OLED o identitate complet unica. Marginile de dimensiuni mari, finisate foarte precis prin taiere cu diamant reflecta mediul inconjurator cu un nota subtila de stil ambiental: in realitate, controlezi perfect felul in care arata laptopul tau.

 

 

Conectivitate de ultima generatie

Pentru conectarea foarte usoara a tuturor perifericelor, ZenBook Pro Duo 15 OLED ofera capabilitati extinse de inalta performanta, inclusiv o pereche de interfete de ultima generatie Thunderbolt™ 4 USB-C®. Acestea suporta DisplayPort si o latime de banda de 40 Gbps care iti permite sa conectezi un display 8K3 sau doua display-uri 4K UHD, ori sa conectezi un display in timp ce te bucuri de viteze mari de date pe al doilea port. ZenBook Pro Duo 15 OLED include si WiFi 6 (802.11ax), astfel incat vei putea crea si partaja cu usurinta continut oriunde te-ai afla.

 

 

 

Solutie Wi-Fi 6 ultra-rapida

Atingand viteze superioare celor pe fir, de pana la 2.4 Gbps — 3x mai rapide decat WiFi 5 — solutia dual-band WiFi 6 implementatat modelului ZenBook Pro Duo 15 OLED iti permite sa te bucuri de transferul rapid al fisierelor de dimensiuni mari, cu o raza de acoperire extinsa si conexiuni mult mai stabile la retea.

 

 

 

Autentificare fara contact cu deblocare prin recunoastere faciala

Bucura-te de avantajele oferite de sistemul de autentificare fara contact implementat modelului ZenBook Pro Duo 15 OLED ce foloseste camera cu infrarosii si Windows Hello pentru a se autentifica printr-o singura privire — chiar si in conditii de iluminare slaba!

 

 

 

Sunet de o Calitate Extraordinara

Echipa ASUS Golden Ear a colaborat indeaproape cu specialistii in sisteme audio de la Harman Kardon pentru a crea cea mai recenta iteratie a tehnologiei audio ASUS SonicMaster, iar rezultatele sunt de-a dreptul extraordinare. Aceasta combinatie unica de solutii hardware si software ii confera modelului ZenBook Pro Duo 15 OLED cel mai incredibil sunet pe care l-ai auzit vreodata in cazul unui sistem laptop.

 

 

 

Smart Amp — sunet cu 350% mai puternic, zero distorsiuni

Amplificatorul inteligent cu doua canale mareste volumul si suprima distorsiunile. Acesta este echipat cu un chip DSP puternic care poate duce difuzoarele duble la volumul maxim posibil, prevenind in acelasi timp deteriorarea pe termen lung a bobinelor sensibile ale difuzorului. Crearea sau ascultarea sunetului din videoclipuri, filme, muzica sau jocuri nu au fost niciodata mai placute!

 

 

 

Durabilitate la standarde militare

ZenBook Pro Duo 15 OLED respecta standardele militare deosebit de exigente MIL-STD 810H in ceea ce priveste fiabilitatea si durabilitatea, fiind supuse unui regim de testare foarte serios ce include teste extinse pentru functionare in medii foarte dificile, cum ar fi altitudini extreme, temperaturi si umiditate ridicate. De asemenea, acesta trece cu succes toate testele de calitate ale laptopurilor ASUS, ce depasesc de departe standardele din industrie.

 

 

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      OLED
      Ultra HD/4K
      Glossy
    • Touchscreen
      Da
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i9
    • Model
      12900H
    • Numar Nuclee
      14
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      LPDDR5
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      PCI Express
      M.2
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x USB 3.2 Type A Gen 2
    • Iesire audio
      1 x Combo (Audio + Microfon)
    • Thunderbolt
      2 x Thunderbolt v4
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.34
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      8 celule - 92Wh
    • Culoare
      Celestial Blue
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.