Laptop ASUS Gaming 13.4'' ROG Flow X13 GV301RE, UHD+ Touch, Procesor AMD Ryzen™ 9 6900HS, 32GB DDR5, 1TB SSD, GeForce RTX 3050 Ti 4GB, Win 11 Home, Off Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
12.163,50 lei
Pret 36 Rate Optimo: 445.87 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GV301RE-LI171W

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS Gaming 13.4'' ROG Flow X13 GV301RE, UHD+ Touch, Procesor AMD Ryzen™ 9 6900HS, 32GB DDR5, 1TB SSD, GeForce RTX 3050 Ti 4GB, Win 11 Home, Off Black de la ASUS

SISTEM COMPACT DE MARE IMPACT

Sistemele puternice pentru jocuri sub Windows 10 nu au fost niciodata atat de flexibile si portabile precum solutia 2-in-1 ROG Flow X13. Acum poti face mai multe oriunde ai fi cu cele mai noi procesoare pana la Ryzen™ 9 6900HS si solutii grafice GeForce® RTX™ 3050 Ti. Solutia optionala XG Mobile eGPU accelereaza procesarea grafica in functie de cerinte, putand fiind echipata cu placi video pana la GeForce RTX™ 6850M XT. Bucura-te de o experienta perfecta in jocuri cu ajutorul afisajelor 4K UHD sau 120Hz FHD. Urmareste-ti creativitatea oriunde te-ar duce.

PUTEREA FLEXIBILITATII

Alege un format compact fara a face compromisuri din punct de vedere al performantelor. In ciuda carcasei ultra-usoare si compacte, ROG Flow X13 editia 2022 se achita cu succes de toate sarcinile de utilizare datorita procesoarelor de ultima generatie pana la Ryzen™ 9 6900HS. O placa video dedicata GeForce® RTX™ 3050 Ti iti permite sa te bucuri de o experienta foarte cursiva in jocuri. Te poti misca mai liber ca niciodata si crea, transmite si juca oriunde ti-ai dori.

EXTINDE-TI CAMPUL VIZUAL

Versatilitatea modelului Flow X13 se extinde si la optiunile de afisaje disponibile, ce iti pot personaliza experienta de utilizare pentru jocuri foarte serioase sau creativitate. Alege varianta 4K si bucura-te de un nivel al detaliilor Ultra HD, sau alege optiunea 120Hz FHD pentru jocuri deosebit de cursive. Ambele ecrane cu margini foarte subtiri ofera un raport de aspect al imaginilor mai ridicat, cu suficient spatiu pentru bare de instrumente si ferestre. Suportul tactil si pentru dispozitive de tip stylus echilibreaza experienta vizuala cu un nivel de utilizare mult mai intuitiv pentru divertisment si creatii artistice.

Vezi cum ROG este lider in segmentul celor mai recente tehnologii de afisare.

SISTEM DE RACIRE ULTRA-PERFORMANT PENTRU DIMENSIUNI REDUSE

Pentru a putea elibera un nivel ridicat de performanta intr-un dispozitiv cu diagonala de 13” am optimizat fiecare aspect al sistemului nostru de racire. Modulul nostru termic cu auto-curatare dispune de heatpipe-uri aplatizate conectate la mai multe radiatoare si iesiri ventilator decat de obicei in cazul unor sisteme de dimensiuni atat de mici, in timp ce compusul din metal lichid mentine functionarea procesorului la temperaturi optime. Aceasta solutie de racire completa face posibile performante superioare pe termen lung.

AUTONOMIE EXTINSA

Calatoreste mai mult cu ajutorul sistemului foarte economic din punct de vedere al consumului ROG Flow. Oferind pana la 10 ore* de redare continut video, acesta iti permite sa te distrezi, dar si sa duci cu succes la indeplinire toate sarcinile de lucru, oriunde te-ai afla. Incarcatorul de 100W Tip-C inclus este mult mai mic si mai usor decat adaptoarele standard pentru laptopurile dedicate gaming-ului, dar iti permite sa fii gata de lucru foarte repede. Bateriile externe compatibile USB-C iti pot extinde autonomia in timpul utilizarii portabile, astfel incat nu va mai trebui sa te aflii in permanenta in cautarea unei prize de alimentare.

*Testele de autonomie ale bateriei efectuate de catre ASUS in Octombrie, 2020 utilizand scenariul de rulare video standard.

Configuratia sistemului de test: ROG Flow X13 GV301QH, ecran LCD FHD(WUXGA), AMD Ryzen™ 7 5800HS, 512GB PCIe® 3.0 x4 SSD, 16 GB RAM.

Setarile de testare: WiFi activat fara conectare la Access Point, luminozitatea ecranului setata la 150 cd/m2, iluminarea spate la 84%.

*Pentru a beneficia de cele mai bune performante ale acestui produs, foloseste adaptorul ASUS inclus in pachet.

TASTATURA COMPLETA. CONFORT MAXIM IN UTILIZARE

Tasteaza intr-o maniera mai confortabila cu ajutorul tastaturii de 15” extinsa de la o margine la cealalta a carcasei. Am regandit organizarea interfetelor de conectivitate pentru a putea instala o tastatura cu un design complet, in stil desktop, intr-o carcasa de 13”. Fiecare tasta este curbata pentru o experienta mai buna la atingere, iar tastele separate de acces rapid iti ofera accesul rapid la cele mai importante functii. Butonul de autentificare printr-o singura apasare poate fi apasat cu usurinta in orice mod, permitandu-ti sa te autentifici intr-o maniera la fel de intuitiva ca deblocarea unui telefon.

SUNET CU O CLARITATE DE CRISTAL

Sunetul surround virtual pe 5.1.2 canale motorizat de tehnologia Dolby Atmos te pune in centrul actiunii. Ridica nivelul de volum pentru a te bucura de un sunet mai puternic si dinamic. Tehnologia de Anulare Bi-directionala a Zgomotului de Fundal cu Suport AI indeparteaza sunetul de fundal nedorit pentru a face transmisiunile de continut, convorbirile si inregistrarile mai clare ca niciodata. Filtreaza toate zgomotele nedorite pentru a te asigura ca intreaga ta viziune creativa este perceputa foarte clar.

TRANSFORMA-TI RXPERIENTA DE UTILIZARE

In ciuda dimensiunilor reduse, modelul ROG Flow X13 dispune de toate interfetele de conectivitate de care ai avea nevoie pentru o statie de lucru sau de lupta profesionista. Poti conduce afisaje multiple. Te poti conecta la un televizor cu diagonala mare. Iti poti folosi accesoriile USB favorite. Ai nevoie de mai multO Conecteaza ROG XG Mobile prin intermediul interfetei noastre exclusive pentru a imbunatati performantele grafice si adauga foarte rapid porturi suplimentare. Aceste optiuni foarte versatile iti permit sa faci mai multe in orice situatie.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Tip
    • Model
      6900HS
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.9
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      LPDDR5
    • Capacitate maxima memorie RAM (GB)
      32
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax
    • Bluetooth
      5.2
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x USB 3.2 Type A Gen 2
      2 x USB 3.2 Type C Gen 2
    • Iesire audio
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.3
    • Baterie
      Litiu Ion (Li-Ion)
    • Culoare
      Negru
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.