Laptop ultraportabil ASUS Zenbook 14 OLED UX3402ZA cu procesor Intel® Core™ i7-1260P pana la 4.70 GHz, 14", 2.8K, OLED, 16GB, 1TB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Home

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ultraportabil ASUS Zenbook 14 OLED UX3402ZA cu procesor Intel® Core™ i7-1260P pana la 4.70 GHz, 14", 2.8K, OLED, 16GB, 1TB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Home de la ASUS

Aqua Celadon

Aqua Celadon este o nuanta subtila de verde pal, intalnita frecvent la obiectele din portelan si care simbolizeaza puritatea, claritatea si eleganta.

 

Ponder Blue

Ponder Blue este o schema de culori mai inchisa, inspirata de noptile tacute petrecute singur. Proiecteaza intelepciune profesionala si introspectie.

     
 

 

 

Perfectiune portabila

Conceput pentru o experienta sublima in miscare, Zenbook 14 OLED include o specificatie premium si un set complet de interfete intr-un sasiu compact, subtire si usor din aluminiu, care este gata sa mearga cu tine oriunde. Saluta noul tau insotitor de calatorie preferat.

 

 

 

Putere non-stop

Nu trebuie sa intri in panica daca prizele de curent sunt insuficiente: bateria de 75 Wh a lui Zenbook 14 OLED te poate mentine productiv pentru pana la 18 ore. Si cand vine timpul sa reincarci, nu trebuie sa iti incetinesti ritmul - e nevoie de numai 49 de minute pentru a reincarca bateria la un nivel de 60%.

 

 

Productivitate fara efort

Indiferent ce sarcina ai, Zenbook 14 OLED este pregatit sa iti ofere toata puterea de multitasking a celor mai recente procesoare Intel® Core™ din a 12-a generatie, combinate cu 16 GB RAM si grafica Intel Iris® Xe. SSD-urile ultrarapide PCIe 4.0 x4 se ocupa de nevoile tale de stocare, iar cel mai recent WiFi 6E (802.11ax) iti ofera conexiuni wireless de clasa gigabit.

 

 

 

Optimizat cu tehnologia ASUS WiFi Master Premium

ASUS ofera o gama cuprinzatoare de solutii de conectivitate wireless. WiFi 6E este cel mai recent si mai rapid standard WiFi, iar Zenbook 14 OLED isi imbunatateste si mai mult performanta cu tehnologia ASUS WiFi Master Premium. Aceasta include ASUS WiFi Stabilizer, care ofera conexiunilor tale WiFi o stabilitate solida si care filtreaza interferentele wireless, astfel incat sa te bucuri intotdeauna de cele mai rapide viteze posibile. In plus, WiFi SmartConnect selecteaza automat cea mai buna sursa WiFi, astfel incat Zenbook 14 OLED se conecteaza fara probleme la cel mai bun semnal WiFi si la hotspot-uri mobile cunoscute.

 

 


Vezi mai mult, mai frumos

Bucura-te de imagini captivante, incredibil de detaliate, cu culori ultra-vii, pe uimitorul ecran tactil 2.8K OLED NanoEdge cu raport 16:10 al Zenbook 14 OLED. Designul NanoEdge cu rama subtire are un raport ecran-corp de 90%, ceea ce face ca Zenbook 14 OLED sa fie atat subtire, cat si compact. Ecranul este validat PANTONE® pentru culori precise, iar negrul cel mai intens posibil este asigurat de certificarea DisplayHDR™ True Black 500. In timpul sesiunilor lungi de utilizare, nivelurile scazute de lumina albastra, certificate de SGS si TÜV Rheinland, vor avea grija de ochii tai.

 

 

Un cinematograf OLED in mainile tale

Ecranul lui Zenbook 14 OLED are cea mai buna acoperire a gamei de culori din clasa. Reproduce culorile cu o acuratete superba in viata reala pentru imagini de calitate profesionala, facandu-l perfect pentru munca profesionala si creativa sau pentru oricine doreste pur si simplu sa se bucure de cea mai buna fidelitate a culorilor. Un afisaj OLED, datorita naturii compusilor emitatori de lumina pe care ii foloseste, reduce lumina albastra daunatoare cu pana la 70%6 in comparatie cu afisajele LCD, facandu-l foarte bland pentru ochi, pentru a reduce riscul de deteriorare a retinei.

 

Culori extraordinar de realiste

Afisajele OLED pentru laptopuri de la ASUS ofera cea mai ridicata calitate posibila a culorilor. Acestea reproduc culorile cu o precizie si un nivel de realism extraordinare pentru a iti permite sa te bucuri de imagini la o calitate profesionista, facandu-le solutia perfecta pentru profesionistii din segmentul creativ sau pentru oricine isi doreste sa beneficieze de ce mai buna fidelitate a culorilor. Afisajele OLED, datorita naturii specifice a compusilor emitatori de lumina organici, poate reduce emisiile de lumina albastra daunatoare cu pana la 70% comparativ cu afisajele LCD, reducand nivelul de stress asupra ochilor si riscul de a suferi eventuale deteriorari ale retinei.

 

5 motive pentru a alege laptopurile ASUS OLED

 

Cea mai buna gama de culori - 100% acoperire spectru DCI-P3

 

Afisaje vii pentru creativitate precisa, lucrul in culori si divertisment vizual vibrant.

   

70% reducere a luminii albastre daunatoare ochilor

 

Oferind niveluri reduse de lumina albastra daunatoare ochilor, ecranele OLED iti protejeaza mai bine ochii si iti permit sa te bucuri de o calitate mai buna a somnului.

   

Imagini mai clare la toate nivelurile de luminozitate

 

Culori puternice chiar si la niveluri reduse de luminozitate — intotdeauna extraordinare.

   

DisplayHDR™ 600 True Black

 

Nuantele de negru foarte profund iti permit sa vizualizezi detalii nevazute pana in acel moment in scenele intunecate din filme.

   

0.2 ms - cel mai bun timp de raspuns de pe orice laptop

 

Scene de actiune de o claritate foarte buna in filme si in jocuri, cu un scroll fluid al textelor.

 

 Cele mai bune culori de nivel profesionist

Laptopurile ASUS OLED ofera imagini exceptional de detaliate si realiste, cu o acoperire de culori de nivel cinematografic, de 100% din spectrul DCI-P3. Astfel, culorile reproduse pe ecranul laptopului sunt mai puternice si mai realiste: este solutia ideala pentru proiecte cu o intensitate ridicata a culorilor, imbunatatind in acelasi timp orice fel de continut.

 

 

Laptopurile ASUS OLED mentin o acoperire de 100% a gamei DCI-P3, atat la niveluri crescute, cat si la niveluri joase de luminozitate, in timp ce, pe laptopurile standard LCD, acoperirea gamei de culori se reduce dramatic la niveluri scazute de luminozitate. La o luminozitate de 16 G, laptopurile LCD au o acoperire de numai 11% a gamei DCI-P3, in timp ce laptopurile ASUS OLED mentin acoperirea de 100% a gamei DCI-P3.

 

 

70% reducere a emisiilor de lumina albastra pentru protectia ochilor

Este cunoscut faptul ca lumina albastra poate produce un nivel ridicat de disconfort vizual si poate afecta calitatea somnului. Cu toate acestea, datorita naturii specifice a materialelor organice speciale utilizate pentru iluminare intr-un afisaj OLED, laptopurile ASUS cu afisaje OLED emit cu 70% mai putina lumina albastra daunatoare2, fiind in acelasi timp certificate TÜV Rheinland si SGS. Si mai important, spre deosebire de filtrele de lumina albastra traditionale, modificarea spectrului nu afecteaza absolut deloc acuratetea culorilor.

 

 

Protectia ochilor, chiar mai importanta pentru copii

Deoarece ochii copiilor nu sunt dezvoltati complet, avand o cornee si un cristalin mult mai transparente, lumina albastra daunatoare poate penetra ochii cu mai mare usurinta si poate cauza potentiala imbatranire prematura a retinei.

 

Mai putina lumina albastra, protectie mai buna a ochilor

Studii de cercetare au demonstrat faptul ca, in cazul ochilor unui copil de 5 ani, aproximativ 60% din emisiile de lumina albastra receptionate trec prin retina, comparativ cu doar in jur de 20% in cazul unui adult de 60 de ani. Cu ajutorul afisajelor OLED de la ASUS, nivelurile de lumina albastra sunt reduse semnificativ, oferind astfel un nivel de protectie net superior pentru ochii copiilor.

 

OLED are un volum coloristic de 1.6x mai mare in comparatie cu LCD

In cazul afisajelor LCD conventionale, detaliile si calitatea culorilor scad dramatic pe masura ce luminozitatea este redusa. Cu toate acestea, laptopurile ASUS OLED ofera un nivel foarte ridicat al detaliilor la niveluri reduse de luminozitate, datorita nivelului ridicat de contrast si al abilitatii de a acoperi o gama extinsa de culori. Cand calculam volumul 3D al culorii — care adauga iluminare gamei de culori 2D — afisajele ASUS OLED au cu aproximativ 60% mai mult volum al culorii, oferind performante mai bune ale culorii, la orice nivel de luminozitate.

 

OLED are o luminozitate perceputa mai mare

Laptopurile ASUS OLED pot mentine o reproducere buna a culorilor la orice nivel de luminozitate, astfel incat sa poti ajusta cu usurinta luminozitatea care se potriveste mediului tau de lucru, bucurandu-te in acelasi timp de culori incredibil de vii. De exemplu, intr-o camera iluminata de obicei la 100 de lucsi, ai nevoie de 177 niti de luminozitate la un display OLED pentru a produce aceeasi imagine clara ca la 400 niti luminozitate pe un display LCD. Cu nivelurile mai scazute de luminozitate de pe ecranele OLED, va fi emisa si mai putina lumina albastra daunatoare.

 

Negru profund: Vezi absolut tot

Laptopurile ASUS cu afisaje OLED ofera o reproducere perfecta a tuturor nuantelor de negru. Un pixel OLED este format din trei sub-pixeli, fiecare beneficiind de propriul sistem de iluminare auto-generata: un afisaj Full HD (1920 x 1080) incorporeaza 2,073,600 pixeli, sau 6,220,800 sub-pixeli auto-iluminati, comparativ cu doar cateva duzini de sisteme de iluminare spate LED in cazul unui afisaj LCD. La afisarea nuantelor de negru pe un ecran OLED, pixelul este pur si simplu oprit, pentru a produce cele mai profunde nuante de negru posibile. Aceasta face posibila obtinerea unor imagini deosebit de clare chiar si in cele mai intunecate scene. Vei fi surprins sa vezi cate detalii vei putea sa identifici in filmele tale favorite!

 

Cel mai rapid timp de raspuns la un laptop

Afisajele ASUS OLED dispun de un timp de raspuns de 0.2 ms – cel mai ridicat obtinut in cazul unui sistem laptop, si de 50x mai rapid decat afisajele standard pentru LCD-uri laptop. De fapt, in realitate, majoritatea afisajelor LCD pentru laptopuri ofera un timp de raspuns intre 10 si 25 de ms. Aceasta viteza ridicata asigura cursivitate ridicata in scene de actiune rapide, jocuri cu nivel de latenta redus si detalii subtile, cum ar claritate superioara la navigarea rapida prin text.

 

Sparge bariera sunetului

Pentru o calitate audio de neegalat, Zenbook 14 OLED are un sistem stereo Dolby Atmos care este certificat de expertii audio de la Harman Kardon. Ofera un sunet puternic, captivant, care este limpede, cu peisajul sonor multidimensional al Dolby Atmos. Te cufunda in divertismentul tau preferat cu un sunet care se misca in jurul tau cu un realism uluitor, fie ca vorbim de muzica, filme sau experienta clasica de TV.

 

 

Smart Amp — sunet cu 350% mai puternic, zero distorsiuni

Amplificatorul inteligent cu doua canale mareste volumul si suprima distorsiunile. Acesta este echipat cu un chip DSP puternic care poate duce difuzoarele duble la volumul maxim posibil, prevenind in acelasi timp deteriorarea pe termen lung a bobinelor sensibile ale difuzorului. Crearea sau ascultarea sunetului din videoclipuri, filme, muzica sau jocuri nu au fost niciodata mai placute!

 

 

Sistemul nostru inteligent de amplificare foloseste un amplificator de mare putere care poate creste volumul difuzorului cu pana la 350%.

 

 

Amplificatorul inteligent ajuta la furnizarea unui sunet mai clar prin cresterea volumului pe intregul spectru audio, nu doar la anumite frecvente. Acest lucru asigura inalte clare si bas puternic, pentru o experienta audio la superlativ.

 

 

Iesirea audio pentru amplificatorul inteligent este adaptata la capacitatile fizice ale difuzorului, regland fin sistemul pe intregul spectru pentru a asigura un sunet fara distorsiuni la orice nivel de volum. Rezultatul este o experienta audio de inalta calitate si o functionare fiabila pe termen lung.

 

 

 

Tastatura si touchpad ErgoSense in nuante stralucitoare

Misiunea noastra la ASUS este sa ridicam interactiunea umana cu tehnologia la un nivel mai inalt si mai intuitiv decat oricand. Cele mai recente tastaturi si touchpaduri ASUS ErgoSense sunt proiectate pentru a permite o experienta de input de neegalat, care este in armonie cu modul in care te misti, simti si atingi. Confortul tau este prioritatea noastra cea mai mare. De aceea, tastatura ASUS ErgoSense are o senzatie incredibil de satisfacatoare, cu o cursa a tastelor calculata cu precizie. Utilizarea touchpad-ului nostru ASUS ErgoSense este la fel ca atingerea matasei. Suprafata sa are un strat special cu indice de frecare scazut. De asemenea, acesta este rezistent la amprentele digitale, mentinand zona de lucru ca noua.

 

 

 

Distanta intre taste

19.05 mm

Este timpul sa faci cunostinta cu ErgoSense si sa iti iei ramas bun de la tastaturile inghesuite ale laptopurilor! Distanta este aceeasi ca la o tastatura de pe desktop, astfel incat sa poti trece prin munca cu confort si precizie de tastare extraordinara.

   

Adancimea capacelor tastelor

0.2 mm

Tastele cu adancime a capacului de 0,2 mm sunt proiectate pentru a se potrivi cu forma varfului degetelor tale. Indentatia cu margini netede este realizata cu atentie pentru o senzatie confortabila, dar precisa, astfel incat degetele sunt ghidate usor catre punctul de contact ideal de pe taste.

   

Cursa tastelor

1.4 mm

Un feedback tactil bun este important pentru a te anunta ca apasarea tastei a fost inregistrata. Cursa lunga a tastelor de 1,4 mm iti permite sa tastezi fara a fi nevoie sa folosesti prea multa forta. Iar sub capac se afla o cupola de cauciuc creata de expertii in tastaturi de la ASUS. Garanteaza ca forta de apasare este indeplinita cu lovitura potrivita de care ai nevoie pentru o prindere buna.

   

Touchpad ultra fin

Finisajul hidrofob aplicat pe touchpad-ul nostru are un unghi mare de contact. Acest lucru inseamna ca suprafata ofera un feedback mai fin pentru fiecare miscare. E ca si cum ai atinge matasea!

   

Touchpad anti-amprenta

Aplicam un strat PVD anti-amprenta de inalta calitate care asigura o rezistenta excelenta la uzura. Acest finisaj face suprafata foarte usor de curatat. Si chiar si dupa mai mult de 10.000 de glisari, touchpad-ul va fi in continuare neted ca nou.

 

 

Design atent

Facem eforturi suplimentare pentru a-ti oferi o experienta mai simpla si mai plina de bucurie, la serviciu sau la joaca.

 

 

Taste functionale dedicate

Apasand F9 poti porni sau opri microfonul, iar tasta F10 controleaza scutul camerei web.

   

Autentificare cu o singura atingere

Senzorul de amprenta integrat in butonul de pornire permite autentificarea simpla si sigura printr-o singura atingere.

   

ASUS NumberPad 2.0

Pentru o introducere usoara a datelor numerice, touchpad-ul include tastatura numerica ASUS NumberPad 2.0.

 

Optimizarea imaginii webcam in timp real

Tehnologia ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) si software-ul de colaborare inteligenta duc experienta de apelare video la nivelul urmator. 3DNR imbunatateste semnificativ claritatea imaginii camerei web, cu un algoritm unic care clarifica imaginile si elimina distorsiunile in timp real, pentru a se asigura ca totul arata clar in timpul apelurilor video.

 

 

 

Tehnologie audio de ultima generatie cu suport AI

Odata cu cresterea nevoii de lucru de la distanta si a conferintelor video, am implementat tehnologia de anulare a zgomotului de fundal cu suport AI, pentru a asigura cea mai buna experienta. Aceasta tehnologie foloseste procese de invatare automata pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. In modul Multi-prezentator, caracteristica ClearVoice Mic din aplicatia MyASUS poate filtra zgomotul ambiental si poate normaliza toate vocile individuale din diferite pozitii pentru o calitate optima a apelurilor de conferinta de grup. Functia ClearVoice Speaker filtreaza tot zgomotul ambiental, in afara de vorbirea umana, astfel incat vei auzi ce spun toti ceilalti.

 

Toate conexiunile posibile

Zenbook 14 OLED este dotat cu toate porturile I/O de care ai nevoie pentru o conexiune usoara la dispozitivele si perifericele tale. Cele mai recente porturi ultrarapide Thunderbolt™ 4 USB-C® accepta incarcare rapida, afisaje externe 4K UHD si transferuri de date de pana la 40 Gbps9. Solutia de conectivitate mai include un port HDMI® si un port USB 3.2 Gen 2 Type-A, alaturi de un cititor de carduri microSD . Comunicatiile si conexiunile audio sunt asigurate de conectorul audio mixt.

 

 

USB-C® Easy Charge10: Putere oricand, oriunde

Suportul USB-C® Easy Charge inseamna ca Zenbook 14 OLED poate fi utilizat cu o gama larga de incarcatoare standard USB-C® de 5-20 V. Te poti bucura de incarcare ultrarapida cu orice incarcator certificat PD (Power Delivery), inclusiv adaptorul de incarcare rapida de 65 de wati furnizat cu Zenbook 14 OLED, sau iti poti alimenta dispozitivul din mers cu incarcatoarele din avion, incarcatoare portabile sau baterii externe!

 

 


Rezistenta pe care te poti baza

Zenbook 14 OLED a fost proiectat pentru a indeplini standardele ultra-solicitante ale standardului militar american MIL-STD-810H pentru rezistenta si durabilitate. A fost supus unui regim nemilos de testare, pentru a ne asigura de buna sa functionare in medii dificile, inclusiv teste de cadere in timp ce era pornit, teste de vibratii si de functionare la extreme de umiditate, de altitudine si de temperatura. Zenbook 14 OLED a trecut cu succes si extrem desolicitantele teste interne ASUS, care depasesc cu mult standardul stabilit de industrie.

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel®
    • Tip
      i7
    • Model
      1260P
    • Numar Nuclee
      12
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.7
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      LPDDR5
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x USB 3.2 Type A Gen 2
    • Thunderbolt
      2 x Thunderbolt v4
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.39
    • Tastatura numerica
      Da
    • Culoare
      Albastru
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor amprenta
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.