Laptop ASUS VivoBook 15X OLED X1503ZA cu procesor Intel® Core™ i3-1220P pana la 4.40 GHz, 15.6", Full HD, OLED, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, Windows 11 Home S, Quiet Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop ASUS VivoBook 15X OLED X1503ZA cu procesor Intel® Core™ i3-1220P pana la 4.40 GHz, 15.6", Full HD, OLED, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, Windows 11 Home S, Quiet Blue de la ASUS

Fa lumea sa straluceasca cu ASUS Vivobook 15X OLED, laptopul plin de functii utile si cu un uimitor display OLED HDR cu acoperire completa a gamei DCI-P3. Vivobook 15X OLED iti va usura sarcinile, oriunde au fi: totul in ceea ce il priveste a fost imbunatatit, de la procesorul Intel® de a 12-a generatie pana la balamaua cu deschidere la 180°, culorile moderne si designul geometric precis. Profita de un nou inceput cu Vivobook 15X OLED!

 

 

 

Descopera o noua viziune

Extinde-ti viziunea dincolo de limite si scufunda-te in superbul ecran OLED cu raport 16:9 de pe Vivobook 15X OLED. Acest display OLED HDR1 cu design NanoEdge pe trei laturi este super-luminos si are o acoperire 100% a gamei DCI-P3, care asigura culori ultra-vii. Este de asemenea Validat PANTONE® pentru o acuratete mare aa culorilor si certificat TÜV Rheinland pentru emisii scazute de lumina albastra daunatoare. Permite-i lui Vivobook 15X OLED sa iti ghideze calatoria creativa, cu o experienta vizuala de urmatorul nivel.

 

 

Culori extraordinar de realiste

Afisajele OLED pentru laptopuri de la ASUS ofera cea mai ridicata calitate posibila a culorilor. Acestea reproduc culorile cu o precizie si un nivel de realism extraordinare pentru a iti permite sa te bucuri de imagini la o calitate profesionista, facandu-le solutia perfecta pentru profesionistii din segmentul creativ sau pentru oricine isi doreste sa beneficieze de ce mai buna fidelitate a culorilor. Afisajele OLED, datorita naturii specifice a compusilor emitatori de lumina organici, poate reduce emisiile de lumina albastra daunatoare cu pana la 70% comparativ cu afisajele LCD, reducand nivelul de stress asupra ochilor si riscul de a suferi eventuale deteriorari ale retinei.

 

5 motive pentru a alege laptopurile ASUS OLED

 

Cea mai buna gama de culori - 100% acoperire spectru DCI-P3

 

Afisaje vii pentru creativitate precisa, lucrul in culori si divertisment vizual vibrant.

   

70% reducere a luminii albastre daunatoare ochilor

 

Oferind niveluri reduse de lumina albastra daunatoare ochilor, ecranele OLED iti protejeaza mai bine ochii si iti permit sa te bucuri de o calitate mai buna a somnului.

   

Imagini mai clare la toate nivelurile de luminozitate

 

Culori puternice chiar si la niveluri reduse de luminozitate — intotdeauna extraordinare.

   

DisplayHDR™ 600 True Black

 

Nuantele de negru foarte profund iti permit sa vizualizezi detalii nevazute pana in acel moment in scenele intunecate din filme.

   

0.2 ms - cel mai bun timp de raspuns de pe orice laptop

 

Scene de actiune de o claritate foarte buna in filme si in jocuri, cu un scroll fluid al textelor.

 

 Cele mai bune culori de nivel profesionist

Laptopurile ASUS OLED ofera imagini exceptional de detaliate si realiste, cu o acoperire de culori de nivel cinematografic, de 100% din spectrul DCI-P3. Astfel, culorile reproduse pe ecranul laptopului sunt mai puternice si mai realiste: este solutia ideala pentru proiecte cu o intensitate ridicata a culorilor, imbunatatind in acelasi timp orice fel de continut.

 

 

Laptopurile ASUS OLED mentin o acoperire de 100% a gamei DCI-P3, atat la niveluri crescute, cat si la niveluri joase de luminozitate, in timp ce, pe laptopurile standard LCD, acoperirea gamei de culori se reduce dramatic la niveluri scazute de luminozitate. La o luminozitate de 16 G, laptopurile LCD au o acoperire de numai 11% a gamei DCI-P3, in timp ce laptopurile ASUS OLED mentin acoperirea de 100% a gamei DCI-P3.

 

 

70% reducere a emisiilor de lumina albastra pentru protectia ochilor

Este cunoscut faptul ca lumina albastra poate produce un nivel ridicat de disconfort vizual si poate afecta calitatea somnului. Cu toate acestea, datorita naturii specifice a materialelor organice speciale utilizate pentru iluminare intr-un afisaj OLED, laptopurile ASUS cu afisaje OLED emit cu 70% mai putina lumina albastra daunatoare2, fiind in acelasi timp certificate TÜV Rheinland si SGS. Si mai important, spre deosebire de filtrele de lumina albastra traditionale, modificarea spectrului nu afecteaza absolut deloc acuratetea culorilor.

 

 

Protectia ochilor, chiar mai importanta pentru copii

Deoarece ochii copiilor nu sunt dezvoltati complet, avand o cornee si un cristalin mult mai transparente, lumina albastra daunatoare poate penetra ochii cu mai mare usurinta si poate cauza potentiala imbatranire prematura a retinei.

 

Mai putina lumina albastra, protectie mai buna a ochilor

Studii de cercetare au demonstrat faptul ca, in cazul ochilor unui copil de 5 ani, aproximativ 60% din emisiile de lumina albastra receptionate trec prin retina, comparativ cu doar in jur de 20% in cazul unui adult de 60 de ani. Cu ajutorul afisajelor OLED de la ASUS, nivelurile de lumina albastra sunt reduse semnificativ, oferind astfel un nivel de protectie net superior pentru ochii copiilor.

 

OLED are un volum coloristic de 1.6x mai mare in comparatie cu LCD

In cazul afisajelor LCD conventionale, detaliile si calitatea culorilor scad dramatic pe masura ce luminozitatea este redusa. Cu toate acestea, laptopurile ASUS OLED ofera un nivel foarte ridicat al detaliilor la niveluri reduse de luminozitate, datorita nivelului ridicat de contrast si al abilitatii de a acoperi o gama extinsa de culori. Cand calculam volumul 3D al culorii — care adauga iluminare gamei de culori 2D — afisajele ASUS OLED au cu aproximativ 60% mai mult volum al culorii, oferind performante mai bune ale culorii, la orice nivel de luminozitate.

 

OLED are o luminozitate perceputa mai mare

Laptopurile ASUS OLED pot mentine o reproducere buna a culorilor la orice nivel de luminozitate, astfel incat sa poti ajusta cu usurinta luminozitatea care se potriveste mediului tau de lucru, bucurandu-te in acelasi timp de culori incredibil de vii. De exemplu, intr-o camera iluminata de obicei la 100 de lucsi, ai nevoie de 177 niti de luminozitate la un display OLED pentru a produce aceeasi imagine clara ca la 400 niti luminozitate pe un display LCD. Cu nivelurile mai scazute de luminozitate de pe ecranele OLED, va fi emisa si mai putina lumina albastra daunatoare.

 

Negru profund: Vezi absolut tot

Laptopurile ASUS cu afisaje OLED ofera o reproducere perfecta a tuturor nuantelor de negru. Un pixel OLED este format din trei sub-pixeli, fiecare beneficiind de propriul sistem de iluminare auto-generata: un afisaj Full HD (1920 x 1080) incorporeaza 2,073,600 pixeli, sau 6,220,800 sub-pixeli auto-iluminati, comparativ cu doar cateva duzini de sisteme de iluminare spate LED in cazul unui afisaj LCD. La afisarea nuantelor de negru pe un ecran OLED, pixelul este pur si simplu oprit, pentru a produce cele mai profunde nuante de negru posibile. Aceasta face posibila obtinerea unor imagini deosebit de clare chiar si in cele mai intunecate scene. Vei fi surprins sa vezi cate detalii vei putea sa identifici in filmele tale favorite!

 

Cel mai rapid timp de raspuns la un laptop

Afisajele ASUS OLED dispun de un timp de raspuns de 0.2 ms – cel mai ridicat obtinut in cazul unui sistem laptop, si de 50x mai rapid decat afisajele standard pentru LCD-uri laptop. De fapt, in realitate, majoritatea afisajelor LCD pentru laptopuri ofera un timp de raspuns intre 10 si 25 de ms. Aceasta viteza ridicata asigura cursivitate ridicata in scene de actiune rapide, jocuri cu nivel de latenta redus si detalii subtile, cum ar claritate superioara la navigarea rapida prin text.

 

 

Cea mai mare claritate a miscarii cu display-ul OLED

Iti ofera mult mai multe decat cele mai bune culori si cea mai buna calitate pentru orice fel de continut - gamingul, crearea de continut, munca de zi cu zi sau divertismentul pot beneficia cu toate de experiente de vizualizare mai netede ca niciodata. Intr-un singur cuvant - este pur si simplu exceptional!

 

 

Gama de culori personalizabila, pentru fiecare nevoie

Gama de culori pe care o acopera display-ul poate fi schimbata rapid si usor in functie de sarcini si de preferinte. Pe langa setarile native ultra-vii, poti alege spectrul sRGB pentru creare de continut sau pentru navigare web, DCI-P3 pentru continut cinematografic sau Display P3 pentru utilizare de zi cu zi.

 

 

 

Performante de urmatorul nivel

Vivobook 15X OLED este partenerul tau zilnic, totdeauna pregatit sa faca o sarcina usoara din orice i-ai arunca in cale, fie ca vorbim de treburi de birou sau personale, de prezentari sau de divertisment. Procesorul Intel® Core™ de a 12-a generatie, imbunatatit de tehnologia ASUS Intelligent Performance (AIPT), memorie RAM si stocarea SSD iti ofera destula putere la indemana pentru a trece peste orice problema.

 

 

 

Procesorul Intel® Core™  de a 12-a Generatie

Vivobook 15X OLED ofera performante de cel mai inalt nivel de la procesorul Intel® Core™  de a 12-a generatie, pentru a-ti face fiecare sarcina mai usoara, fie ca vorbim de streaming, de navigare web sau editare, de chat video sau pur si simplu de a-ti aduce munca de la birou acasa. 

 

Mai rece, mai silentios, mai rapid!

Pentru a-l pastra rece pe Vivobook 15X OLED in orice situatie, tehnologia ASUS IceCool foloseste conducte de racire actualizate6, si un ventilator IceBlade care accelereaza in mod eficient transferul de caldura. Ventilatorul cu 87 de lame si rotorul sau sunt construite dintr-un polimer de cristal-lichid, ceea ce le face mai usoare si mai subtiri decat ventilatoarele obisnuite. In plus, ventilatorul foloseste un rulment cu fluide care este mai silentios si transmite mai putine vibratii decat un rulment obisnuit. Astfel, puternicul procesor Intel poate rula confortabil la un TDP total de 45 de wati in modul Performanta - fara throttling!

 

 

Iesi din tipare!

Cu designul sau curat si cele doua nuante care intorc orice privire, Vivobook 15X OLED este oricum, numai nu obisnuit. Alege intre fermecatorul Quiet Blue sau distinsul Transparent Silver — oricare dintre ele ti-ar sopti ‘eu te reprezint cel mai bine!’ Este destul de subtire pentru a fi purtat in orice rucsac si destul de usor pentru a fi carat oriunde cu o singura mana.

 

 

Deschidere completa, pentru partajare usoara

Vivobook 15X OLED beneficiaza de o balama construita cu precizie, care se aseaza complet plat, pentru a-ti fi mai usor sa partajez continut cu altii sau sa colaborezii cu cei din grupul tau in jurul unui birou.

 

 

 

Tastatura ErgoSense cu nuante stralucitoare

Misiunea noastra la ASUS este sa ridicam interactiunea umana cu tehnologia la un nivel mai inalt si mai intuitiv decat oricand. Cele mai recente tastaturi si touchpaduri ASUS ErgoSense sunt proiectate pentru a permite o experienta de input de neegalat, care este in armonie cu modul in care te misti, simti si atingi. Confortul tau este prioritatea noastra cea mai mare. De aceea, tastatura ASUS ErgoSense are o senzatie incredibil de satisfacatoare, cu o cursa a tastelor calculata cu precizie. Experimenteaza tastatura si touchpad-ul ASUS ErgoSense si te vei descoperi fara efort prin munca.

 

 

 

Distanta intre taste 19.05 mm

Este timpul sa faci cunostinta cu ErgoSense si sa iti iei ramas bun de la tastaturile inghesuite ale laptopurilor! Distanta este aceeasi ca la o tastatura de pe desktop, astfel incat sa poti trece prin munca cu confort si precizie de tastare extraordinara.

   

Adancimea capacelor tastelor 0.2 mm

Tastele cu adancime a capacului de 0,2 mm sunt proiectate pentru a se potrivi cu forma varfului degetelor tale. Indentatia cu margini netede este realizata cu atentie pentru o senzatie confortabila, dar precisa, astfel incat degetele sunt ghidate usor catre punctul de contact ideal de pe taste.

   

Cursa tastelor 1.4 mm

Un feedback tactil bun este important pentru a te anunta ca apasarea tastei a fost inregistrata. Cursa lunga a tastelor de 1,4 mm iti permite sa tastezi fara a fi nevoie sa folosesti prea multa forta. Iar sub capac se afla o cupola de cauciuc creata de expertii in tastaturi de la ASUS. Garanteaza ca forta de apasare este indeplinita cu lovitura potrivita de care ai nevoie pentru o prindere buna.

   

 

Sigur si securizat

 

Scut camera web

Vivobook 15X OLED ia foarte in serios confidentialitatea si securitatea. Capacul integreaza un scut care gliseaza peste camera web pentru a-ti oferi confidentialitate instantanee, protejandu-te de privirile indiscrete.

   

Deblocare cu o singura atingere

Accesarea lui Vivobook 15X OLED nu a fost niciodata mai simpla sau mai sigura. Cu senzorul de amprenta8 integrat in touchpad si cu Windows Hello, , nu va mai fi nevoie sa iti introduci de fiecare data parola - e nevoie doar de o singura atingere!

 

 

Optimizarea imaginilor in timp real

Tehnologia ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) si noile efecte de apel video disponibile in MyASUS duc experienta de conferinta video la urmatorul nivel. 3DNR creste semnificativ calitatea imaginilor, datorita algoritmului sau unic care clarifica imaginile si le optimizeaza in timp real in timpul apelului video, pentru a elimina efectul de zgomot al imaginii. Efectele video din MyASUS iti ofera cateva functii extrem de utile de procesare a imaginii: Incetosare Fundal - confidentialitate crescuta; Optimizare Iluminare - elimina umbrele nedorite; Urmarirea Miscarii - te mentine tot timpul in centrul imaginii; Urmarirea ochilor - reduce efectul ochilor tai care pierd contactul cu camera web.

 

 

 

Inhiba 99% dintre bacterii, iti protejeaza sanatatea

Suprafata oricarui laptop adaposteste mii de bacterii potential daunatoare. Pentru a-ti mentine laptopul igienizat, acesta este protejat de ASUS Antibacterial Guard - un tratament special de suprafata care tine la distanta bacteriile. De fapt, a fost dovedit stiintific9 faptul ca Antibacterial Guard inhiba cresterea bacteriilor10 cu peste 99% pe parcursul a 24 de ore, asigurand faptul ca suprafetele11 laptopului raman curate si sanitarizate pentru mai mult timp, reducand potentialul de raspandire al bacteriilor daunatoare prin contact.

 

 

 

Fara ASUS Antibacterial Guard, o mostra de 10,000 de celule bacteriene s-a inmultit pana la 28,000 celule. Realizand acelasi test cu Antibacterial Guard am observat reducerea pana la numai 16 celule — o reducere de peste 99%.Testul nostru adera la standardul ISO 2219610, si implica atat bacterii E. coli cat si Staphylococcus aureus.

 

 

Toate bacteriile poti fi clasificate in functie de coloratia Gram, in Gram pozitive si Gram negative, numite dupa bacteriologul Hans Christian Gram. Standardul ISO 2219610 defineste bacteriile Staphylococcus aureus si E. coli in Gram pozitive, respectiv Gram negative. Multe industrii aleg aceste doua bacterii ca standarde de testare si tocmai de aceea au fost alese si pentru testarea ASUS Antibacterial Guard.

 

 

Tratamentul ASUS Antibacterial Guard consta in ioni de argint incarcati pozitiv si rezista cel putin trei ani, in conditii normale de utilizare12. Produsele de curatenie caznice si agenti precum acoolul sau apa si sapunul nu vor uza usor acest tratament, asigurant efectul de lunga durata al lui ASUS Antibacterial Guard.

 

 

 

Sunet uimitor, pentru o experienta captivanta

ASUS SonicMaster este o combinatie de hardware, software si setari de tuning audio proiectat cu scopul de a-ti oferi cea mai buna experienta audio. Un codec profesional asigura codificare si decodificare audio precisa in timp ce aplificatoarele, difuzoarele si camerele de rezonanta proiectate special pentru Vivobook 15X OLED asigura un sunet mai fidel si un bass mai puternic. Procesarea si reglarea suplimentara a semnalului ajuta la rafinarea detaliilor, la filtrarea zgomotului si la imbunatatirea claritatii audio, astfel incat sa obtineti un sunet cu adevarat captivant.

 

 

 

Tehnologie audio de ultima generatie cu suport AI

Pentru a oferi experiente exceptionale de lucru de la distanta si de videoconferinta, Vivobook 15X OLED dispune de tehnologia ASUS AI Noise-Canceling, care foloseste invatarea automata pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. Aceasta tehnologie ajuta la filtrarea zgomotului ambiental pentru o calitate optima a apelurilor de conferinta de grup.

 

 

 

Perfectiune in detalii

Vivobook 15X OLED te mentine permanent conectat datorita numeroaselor porturi. Primesti un port USB-C® 3.2 Gen 1, doua porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A, un port USB 2.0, iesire HDMI® si un conector audio mixt — iti va fi deci usor sa iti conectezi orice periferic, display sau proiector.

 

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel®
    • Tip
      i3
    • Model
      1220P
    • Numar Nuclee
      10
    • Numar Thread-uri
      12
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.4
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR4
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      256
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 2.0
      1 x
    • USB 3.2 Gen 1
      2 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.7
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Li-ion
    • Culoare
      Albastru
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor amprenta
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.