Laptop ultraportabil ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA cu procesor AMD Ryzen™ 5 6600H pana la 4.50 GHz, 13.3", 2.8K OLED, Touch, 8GB, 512GB SSD, AMD Radeon™ Graphics, Windows 11 Home, Vestige Beige

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ultraportabil ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA cu procesor AMD Ryzen™ 5 6600H pana la 4.50 GHz, 13.3", 2.8K OLED, Touch, 8GB, 512GB SSD, AMD Radeon™ Graphics, Windows 11 Home, Vestige Beige de la ASUS

 

Usor de numai 1 kilogram2 Zenbook S 13 OLED este un insotitor puternic si elegant, perfect pentru cei cu un stil de viata in miscare. Impacheteaza o multime de tehnologii inovatoare in carcasa super-subtire de numai 14.9 mm, care este construita in totalitate din aliaj. Vorbim inclusiv despre cele mai noi procesoare AMD Ryzen™ din Seria 6000 si despre placile video AMD Radeon™. Finisat in culori sofisticate — Ponder Blue, Aqua Celadon, Vestige Beige si Refined White — Zenbook S 13 OLED este proiectat sa iasa in evidenta. Te vei bucura de o claritate si o reactie tactila fantastica de la ecranul de 13.3 inci si raport 16:10, 2.8K OLED NanoEdge3,4,5, care este certificat Dolby Vision pentru culori ultra-vii si pentru o experienta vizuala la superlativ. Toate simturile tale vor fi incantate, inclusiv auzul. Te vei bucura de un sunet multi-dimensional captivant de la sistemul audio certificat Dolby Atmos. Nu exista nimic mai elegant si mai rafinat decat Zenbook S 13 OLED

 

Usor, subtire si rezistent

Zenbook S 13 OLED este mai usor decat orice alt laptop de 13.3 inci din clasa, gratie sasiului de numai 1 kilogram si 14.9 milimetri grosime, care este construit dintr-un aliaj rezistent de magneziu si aluminiu. Acesta este laptopul ultra-portabil suprem pentru creativitate si productivitate fara efort, atunci cand esti in miscare.

 

Putere in miscare

Gratie bateriei sale cu autonomie crescuta, Zenbook S 13 OLED te elibereaza de cautarea constanta a unei prize atunci cand esti in miscare. Si cand ai nevoie sa te reincarci, tehnologia de incarcare rapida poate duce bateria pana la o capacitate de 60% in numai 49 de minute. Deci nu va fi nevoie sa iti intrerupi ritmul de lucru. Cu tehnologia ASUS USB-C® Easy Charge6, laptopul poate fi incarcat extrem de rapid cu orice fel de incarcator certificat USB-C Power Delivery, sau poti sa folosesti orice fel de incarcator USB-C, precum un incarcator din avion, un incarcator portabil sau o baterie externa.

 

 

Ponder Blue

Ponder Blue este o nuanta inchisa inspirata de noptile tacute petrecute singur. Proiecteaza profesionalism, intelepciune si introspectie.

 

 

Refined White

Refined White transmite un aer de puritate si curatenie. Aceasta nuanta premium este simpla, dar sofisticata in acelasi timp.

 

 

Aqua Celadon

Aqua Celadon prezinta o nuanta subtila de verde "spalacit", intalnit de obicei la obiectele din portelan, simbolizand puritatea, claritatea si eleganta.

 

 

Vestige Beige

Vestige Beige este o nuanta usoara, inaltatoare, care te duce cu gandul la gresia lucrata manual. Acest finisaj clasic intruchipeaza un sentiment de frumusete atemporala.

 

 

Preia orice sarcina

Zenbook S 13 OLED este echipat cu puternicul procesor de ultima generatie AMD Ryzen 6000-Series, cu pana la 16 GB RAM si placa video AMD Radeon, astfel incat sa poti prelua orice sarcina de munca sau de petrecere a timpului liber, oriunde ai fi. Solutia de stocare SSD asigura timpi ultra-rapizi de bootare si incarcarea instantanee a aplicatiilor, iar cu cea mai noua tehnologie WiFi 6E te vei bucura de conexiuni mai rapide, mai stabile si mai sigure. Zenbook S 13 OLED este companionul pe care te poti baza oricand si oriunde.

 

 

Vezi mai mult, mai clar

Orice imagine va arata mai bine pe superbul ecran tactil 2.8K OLED HDR de pe Zenbook S 13 OLED. Raportul extins 16:10 iti ofera un spatiu de lucru mai mare, iar designul NanoEdge cu rame ultra-subtiri pe toate cele patru laturi ofera o experienta de vizionare captivanta. Ecranul validat PANTONE® este super-luminos si are o acuratete incredibila a culorilor. In acelasi timp este certificat DisplayHDR® True Black 500 pentru cele mai profunde nuante de negru si contrast ultra-ridicat. De asemenea, este certificat TÜV Rheinland pentru emisiile scazute de lumina albastra daunatoare, protejandu-ti ochii in timpul acelor sesiuni lungi de vizionare. Ecranul tactil suporta stilouri de stilizare MPP 2.08 — precum ASUS Pen 2.0 — cu 4096 niveluri de presiune, permitand un input intuitiv si natural atunci cand iei notite, schitezi sau desenezi.

 

 

 

Un cinematograf OLED la indemana ta

Display-urile pentru laptop ASUS OLED ofera cea mai buna acoperire a gamei de culori. Acestea reproduc culorile din viata reala cu o acuratete extraordinara, pentru imagini de o calitate profesionala, facandu-le perfecte pentru creatorii profesionisti sau pentru oricine doreste pur si simplu sa se bucure de cea mai buna fidelitate a culorilor. Un afisaj OLED, datorita naturii compusilor organici emitatori de lumina pe care ii foloseste, reduce lumina albastra daunatoare cu pana la 70%9 in comparatie cu afisajele LCD, facandu-l foarte bland pentru ochi si reducand riscul de deteriorare a retinei.

 

 

 

Culori extraordinar de realiste

Afisajele OLED pentru laptopuri de la ASUS ofera cea mai ridicata calitate posibila a culorilor. Acestea reproduc culorile cu o precizie si un nivel de realism extraordinare pentru a iti permite sa te bucuri de imagini la o calitate profesionista, facandu-le solutia perfecta pentru profesionistii din segmentul creativ sau pentru oricine isi doreste sa beneficieze de ce mai buna fidelitate a culorilor. Afisajele OLED, datorita naturii specifice a compusilor emitatori de lumina organici, poate reduce emisiile de lumina albastra daunatoare cu pana la 70% comparativ cu afisajele LCD, reducand nivelul de stress asupra ochilor si riscul de a suferi eventuale deteriorari ale retinei.

 

5 motive pentru a alege laptopurile ASUS OLED

 

Cea mai buna gama de culori - 100% acoperire spectru DCI-P3

 

Afisaje vii pentru creativitate precisa, lucrul in culori si divertisment vizual vibrant.

   

70% reducere a luminii albastre daunatoare ochilor

 

Oferind niveluri reduse de lumina albastra daunatoare ochilor, ecranele OLED iti protejeaza mai bine ochii si iti permit sa te bucuri de o calitate mai buna a somnului.

   

Imagini mai clare la toate nivelurile de luminozitate

 

Culori puternice chiar si la niveluri reduse de luminozitate — intotdeauna extraordinare.

   

DisplayHDR™ 500 True Black

 

Nuantele de negru foarte profund iti permit sa vizualizezi detalii nevazute pana in acel moment in scenele intunecate din filme.

   

0.2 ms - cel mai bun timp de raspuns de pe orice laptop

 

Scene de actiune de o claritate foarte buna in filme si in jocuri, cu un scroll fluid al textelor.

 

 Cele mai bune culori de nivel profesionist

Laptopurile ASUS OLED ofera imagini exceptional de detaliate si realiste, cu o acoperire de culori de nivel cinematografic, de 100% din spectrul DCI-P3. Astfel, culorile reproduse pe ecranul laptopului sunt mai puternice si mai realiste: este solutia ideala pentru proiecte cu o intensitate ridicata a culorilor, imbunatatind in acelasi timp orice fel de continut.

 

 

Laptopurile ASUS OLED mentin o acoperire de 100% a gamei DCI-P3, atat la niveluri crescute, cat si la niveluri joase de luminozitate, in timp ce, pe laptopurile standard LCD, acoperirea gamei de culori se reduce dramatic la niveluri scazute de luminozitate. La o luminozitate de 16 G, laptopurile LCD au o acoperire de numai 11% a gamei DCI-P3, in timp ce laptopurile ASUS OLED mentin acoperirea de 100% a gamei DCI-P3.

 

 

70% reducere a emisiilor de lumina albastra pentru protectia ochilor

Este cunoscut faptul ca lumina albastra poate produce un nivel ridicat de disconfort vizual si poate afecta calitatea somnului. Cu toate acestea, datorita naturii specifice a materialelor organice speciale utilizate pentru iluminare intr-un afisaj OLED, laptopurile ASUS cu afisaje OLED emit cu 70% mai putina lumina albastra daunatoare2, fiind in acelasi timp certificate TÜV Rheinland si SGS. Si mai important, spre deosebire de filtrele de lumina albastra traditionale, modificarea spectrului nu afecteaza absolut deloc acuratetea culorilor.

 

 

Protectia ochilor, chiar mai importanta pentru copii

Deoarece ochii copiilor nu sunt dezvoltati complet, avand o cornee si un cristalin mult mai transparente, lumina albastra daunatoare poate penetra ochii cu mai mare usurinta si poate cauza potentiala imbatranire prematura a retinei.

 

Mai putina lumina albastra, protectie mai buna a ochilor

Studii de cercetare au demonstrat faptul ca, in cazul ochilor unui copil de 5 ani, aproximativ 60% din emisiile de lumina albastra receptionate trec prin retina, comparativ cu doar in jur de 20% in cazul unui adult de 60 de ani. Cu ajutorul afisajelor OLED de la ASUS, nivelurile de lumina albastra sunt reduse semnificativ, oferind astfel un nivel de protectie net superior pentru ochii copiilor.

 

OLED are un volum coloristic de 1.6x mai mare in comparatie cu LCD

In cazul afisajelor LCD conventionale, detaliile si calitatea culorilor scad dramatic pe masura ce luminozitatea este redusa. Cu toate acestea, laptopurile ASUS OLED ofera un nivel foarte ridicat al detaliilor la niveluri reduse de luminozitate, datorita nivelului ridicat de contrast si al abilitatii de a acoperi o gama extinsa de culori. Cand calculam volumul 3D al culorii — care adauga iluminare gamei de culori 2D — afisajele ASUS OLED au cu aproximativ 60% mai mult volum al culorii, oferind performante mai bune ale culorii, la orice nivel de luminozitate.

 

OLED are o luminozitate perceputa mai mare

Laptopurile ASUS OLED pot mentine o reproducere buna a culorilor la orice nivel de luminozitate, astfel incat sa poti ajusta cu usurinta luminozitatea care se potriveste mediului tau de lucru, bucurandu-te in acelasi timp de culori incredibil de vii. De exemplu, intr-o camera iluminata de obicei la 100 de lucsi, ai nevoie de 177 niti de luminozitate la un display OLED pentru a produce aceeasi imagine clara ca la 400 niti luminozitate pe un display LCD. Cu nivelurile mai scazute de luminozitate de pe ecranele OLED, va fi emisa si mai putina lumina albastra daunatoare.

 

Negru profund: Vezi absolut tot

Laptopurile ASUS cu afisaje OLED ofera o reproducere perfecta a tuturor nuantelor de negru. Un pixel OLED este format din trei sub-pixeli, fiecare beneficiind de propriul sistem de iluminare auto-generata: un afisaj Full HD (1920 x 1080) incorporeaza 2,073,600 pixeli, sau 6,220,800 sub-pixeli auto-iluminati, comparativ cu doar cateva duzini de sisteme de iluminare spate LED in cazul unui afisaj LCD. La afisarea nuantelor de negru pe un ecran OLED, pixelul este pur si simplu oprit, pentru a produce cele mai profunde nuante de negru posibile. Aceasta face posibila obtinerea unor imagini deosebit de clare chiar si in cele mai intunecate scene. Vei fi surprins sa vezi cate detalii vei putea sa identifici in filmele tale favorite!

 

Cel mai rapid timp de raspuns la un laptop

Afisajele ASUS OLED dispun de un timp de raspuns de 0.2 ms – cel mai ridicat obtinut in cazul unui sistem laptop, si de 50x mai rapid decat afisajele standard pentru LCD-uri laptop. De fapt, in realitate, majoritatea afisajelor LCD pentru laptopuri ofera un timp de raspuns intre 10 si 25 de ms. Aceasta viteza ridicata asigura cursivitate ridicata in scene de actiune rapide, jocuri cu nivel de latenta redus si detalii subtile, cum ar claritate superioara la navigarea rapida prin text.

 

Gama de culori personalizabila, pentru fiecare nevoie

Gama de culori pe care o acopera display-ul poate fi schimbata rapid si usor in functie de sarcini si de preferinte. Pe langa setarile native ultra-vii, poti alege spectrul sRGB pentru creare de continut sau pentru navigare web, DCI-P3 pentru continut cinematografic sau Display P3 pentru utilizare de zi cu zi.

 

 

Sparge bariera sunetului

Pentru o calitate audio fara rival, Zenbook S 13 OLED are un sistem audio stereo certificat de expertii audiofili de la Harman Kardon. Acesta ofera un sunet puternic si captivant cu o claritate de cristal.

Sunetul captivant Dolby Atmos® te va scufunda in divertismentul tau preferat cu un sunet care se misca in jurul tau, oferind un realism aproape de necrezut in muzica, filme sau TV.

 

 


Smart Amp — sunet cu 350% mai puternic, zero distorsiuni

Amplificatorul inteligent cu doua canale mareste volumul si suprima distorsiunile. Acesta este echipat cu un chip DSP puternic care poate duce difuzoarele duble la volumul maxim posibil, prevenind in acelasi timp deteriorarea pe termen lung a bobinelor sensibile ale difuzorului. Crearea sau ascultarea sunetului din videoclipuri, filme, muzica sau jocuri nu au fost niciodata mai placute!

 

 

Iesirea audio pentru amplificatorul inteligent este adaptata la capacitatile fizice ale difuzorului, regland fin sistemul pe intregul spectru pentru a asigura un sunet fara distorsiuni la orice nivel de volum. Rezultatul este o experienta audio de inalta calitate si o functionare fiabila pe termen lung.
   
Amplificatorul inteligent ajuta la furnizarea unui sunet mai clar prin cresterea volumului pe intregul spectru audio, nu doar la anumite frecvente. Acest lucru asigura inalte clare si bas puternic, pentru o experienta audio la superlativ.
   
Iesirea audio pentru amplificatorul inteligent este adaptata la capacitatile fizice ale difuzorului, regland fin sistemul pe intregul spectru pentru a asigura un sunet fara distorsiuni la orice nivel de volum. Rezultatul este o experienta audio de inalta calitate si o functionare fiabila pe termen lung.

 

Experienta perfecta de input

Misiunea noastra la ASUS este sa ridicam interactiunea umana cu tehnologia la un nivel mai inalt si mai intuitiv decat oricand. Cele mai recente tastaturi si touchpaduri ASUS ErgoSense sunt proiectate pentru a permite o experienta de input de neegalat, care este in armonie cu modul in care te misti, simti si atingi. Confortul tau este prioritatea noastra cea mai mare. De aceea, tastatura ASUS ErgoSense are o senzatie incredibil de satisfacatoare, cu o cursa a tastelor calculata cu precizie. Utilizarea touchpad-ului nostru ASUS ErgoSense este la fel ca atingerea matasei. Suprafata sa are un strat special cu indice de frecare scazut. De asemenea, acesta este rezistent la amprentele digitale, mentinand zona de lucru ca noua. Experimenteaza tastatura si touchpad-ul ASUS ErgoSense si te vei descoperi fara efort prin munca.

 

 

 

Distanta intre taste 19.05 mm

Este timpul sa faci cunostinta cu ErgoSense si sa iti iei ramas bun de la tastaturile inghesuite ale laptopurilor! Distanta este aceeasi ca la o tastatura de pe desktop, astfel incat sa poti trece prin munca cu confort si precizie de tastare extraordinara.

   

Adancimea capacelor tastelor 0.2 mm

Tastele cu adancime a capacului de 0,2 mm sunt proiectate pentru a se potrivi cu forma varfului degetelor tale. Indentatia cu margini netede este realizata cu atentie pentru o senzatie confortabila, dar precisa, astfel incat degetele sunt ghidate usor catre punctul de contact ideal de pe taste.

   

Cursa tastelor 1.4 mm

Un feedback tactil bun este important pentru a te anunta ca apasarea tastei a fost inregistrata. Cursa lunga a tastelor de 1,4 mm iti permite sa tastezi fara a fi nevoie sa folosesti prea multa forta. Iar sub capac se afla o cupola de cauciuc creata de expertii in tastaturi de la ASUS. Garanteaza ca forta de apasare este indeplinita cu lovitura potrivita de care ai nevoie pentru o prindere buna.

   

Taste dedicate

Apasand tasta F9 poti porni sau opri microfonul, in timp ce tasta F10 iti conecteaza camera web.

   

Autentificare printr-o atingere

Senzorul de amprenta integrat in butonul de pornire iti permite sa te autentifici rapid si sigur cu o singura atingere.

 

Inhiba 99% dintre bacterii, iti protejeaza sanatatea

Suprafata oricarui laptop adaposteste mii de bacterii potential daunatoare. Pentru a-ti mentine laptopul igienizat, acesta este protejat de ASUS Antibacterial Guard - un tratament special de suprafata care tine la distanta bacteriile. De fapt, a fost dovedit stiintific12 faptul ca Antibacterial Guard inhiba cresterea bacteriilor cu peste 99% pe parcursul a 24 de ore, asigurand faptul ca suprafetele14 laptopului raman curate si sanitarizate pentru mai mult timp, reducand potentialul de raspandire al bacteriilor daunatoare prin contact.

 

 

 

Fara ASUS Antibacterial Guard, o mostra de 10,000 de celule bacteriene s-a inmultit pana la 28,000 celule. Realizand acelasi test cu Antibacterial Guard am observat reducerea pana la numai 16 celule — o reducere de peste 99%. Testul nostru adera la standardul ISO 2219613 si implica atat bacterii E. coli cat si Staphylococcus aureus.
   

Toate bacteriile poti fi clasificate in functie de coloratia Gram, in Gram pozitive si Gram negative, numite dupa bacteriologul Hans Christian Gram. Standardul ISO 2219613 defineste bacteriile Staphylococcus aureus si E. coli in Gram pozitive, respectiv Gram negative. Multe industrii aleg aceste doua bacterii ca standarde de testare si tocmai de aceea au fost alese si pentru testarea ASUS Antibacterial Guard.

 

   

Tratamentul ASUS Antibacterial Guard consta in ioni de argint incarcati pozitiv si rezista cel putin trei ani, in conditii normale de utilizare15. Produsele de curatenie caznice si agenti precum acoolul sau apa si sapunul nu vor uza usor acest tratament, asigurant efectul de lunga durata al lui ASUS Antibacterial Guard.

 

 

 

Optimizarea imaginilor in timp real

Tehnologia ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) si noile efecte de apel video disponibile in MyASUS duc experienta de conferinta video la urmatorul nivel. 3DNR creste semnificativ calitatea imaginilor, datorita algoritmului sau unic care clarifica imaginile si le optimizeaza in timp real in timpul apelului video, pentru a elimina efectul de zgomot al imaginii.

 

 

Tehnologie audio de ultima generatie cu suport AI

Odata cu dezvoltarea nevoilor de lucru la distanta si de conferinte video, am implementat tehnologia audio ASUS de anulare a zgomotului de fundal cu suport AI, pentru a asigura cea mai buna experienta. Aceasta foloseste invatarea automata pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. Caracteristica ClearVoice Mic din aplicatia MyASUS poate filtra zgomotul ambiental si poate normaliza toate vocile individuale in modul Multi-prezentator, din diferite pozitii, pentru o calitate optima a apelurilor de conferinta de grup. Functia ClearVoice Speaker filtreaza tot zgomotul ambiental de la celalalt capat, in afara de vorbirea umana, astfel incat vei auzi clar ce spun toti ceilalti.


Conectivitate usoara

Poate ca este subtire si compact, dar Zenbook S 13 OLED are toate porturile de care ai nevoie pentru a te conecta rapid si usor la dispozitivele si perifericele tale preferate. Porturile USB-C® suporta Power Delivery si conectarea la display-uri 4K, pentru a-ti mari productivitatea, in timp ce comunicatiile si sunetul sunt asigurate de conectorul audio mixt aflat la indemana.

Optimizat cu tehnologia WiFi Master Premium

ASUS este lider in inovatie in segmentul retelelor wireless si am creat standardul ASUS WiFi Master Premium pentru a ne asigura ca laptopurile noastre ofera performante WiFi de cel mai inalt nivel, in orice situatie. Zenbook S 13 OLED beneficiaza de solutia de ultima generatie WiFi 6E17 care incarca orice tip de continut online intr-o clipita. Acesta este imbunatatit si mai mult de tehnologia exclusiva de reglat al semnalului Wi-Fi care se asigura ca vei avea viteza, stabilitatea si acoperirea de care ai nevoie pentru a indeplini cele mai stricte cerinte WiFi Master. ASUS WiFi Stabilizer filtreaza interferentele WiFi, astfel ca te vei putea bucura de cele mai mari viteze posibile. De asemenea, poti activa WiFi SmartConnect pentru a te conecta automat la cel mai bun semnal WiFi si la hotspot-urile mobile cunoscute.

 

 

USB-C® Easy Charge: Putere la indemana ta

Suportul USB-C® Easy Charge inseamna ca Zenbook S 13 OLED poate fi folosit cu o gama larga de incarcatoare standard 5-20V USB-C®. Te poti bucura de o incarcare ultra-rapida cu orice incarcator certificat PD (Power Delivery), inclusiv adaptorul de 65 wati oferit la pachet cu Zenbook S 13 OLED, ori iti poti incarca dispozitivul cu solutii portabile sau de la o baterie externa.

Flux de lucru personalizat

MyASUS gazduieste o colectie de aplicatii si unelte ASUS care te pot ajuta sa scoti mai multe de la laptopul tau, iar puternicul GlideX este o solutie de partajare a ecranului intre dispozitive. Optimizeaza performantele laptopului tau su creste-ti productivitatea cu aplicatiile ASUS!

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

 

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Tip
    • Model
      6600H
    • Numar Nuclee
      6
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.5
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      LPDDR5
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      512
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB-C
      3 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.1
    • Baterie
      Litiu Ion (Li-Ion)
    • Culoare
      Bej
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor amprenta
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.