Laptop ASUS Vivobook 16 A1605ZA cu procesor Intel®Core™ i5-1235U pana la 4.40 GHz, 16", WUXGA, IPS, 16GB, 512GB M.2 SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, No OS, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS Vivobook 16 A1605ZA cu procesor Intel®Core™ i5-1235U pana la 4.40 GHz, 16", WUXGA, IPS, 16GB, 512GB M.2 SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, No OS, Black de la ASUS

Fa lumea sa straluceasca alaturi de ASUS Vivobook 16, laptopul incarcat de functii care vine pe deasupra si cu ecran uimitor. Vivobook 16 iti usureaza sarcinile de orice fel, oriunde ai fi: totul a fost imbunatatit, de la puternicul procesor Intel Core mobile processor, culorile moderne si designul geometric elegant. Profita de un nou inceput cu Vivobook 16!

 

 

 

Descopera o noua experienta vizuala

Rasplateste-ti ochii cu experienta uimitoare pe care ti-o poate oferi display-ul cu design NanoEdge pe trei laturi, de pe Vivobook 16. Are unghiuri largi de vizualizare si este certificat TÜV Rheinland pentru emisii scazute de lumina albastra, reducand riscul de a-ti afecta ochii in acele sesiuni lungi de vizionare. Permite-i lui Vivobook 16 sa iti ghideze calatoria creativa, cu o experienta vizuala total noua.

 

 

 

Performante de urmatorul nivel

Vivobook 16 este companionul tau de zi cu zi care iti poate face usoara orice sarcina, fie ca vorbim de munca de birou sau de ceva personal, de prezentari sau de divertisment. Pentru sarcini de lucru mai solicitante, procesorul Intel Core™ si spatiu de stocare SSD ofera destula putere pentru a te ajuta atunci cand lucrurile devin cu adevarat complicate.

 

 

 

Creste-ti productivitatea

Vivobook 16 ofera performante de urmatorul nivel de la procesorul de ultima generatie Intel Core care iti poate usura orice sarcina, fie ca vorbim de streaming, navigare, editare, chat video sau pur si simplu de lucru de la distanta. 

 

Mai rece, mai silentios si mai rapid!

Pentru a-l pastra rece pe Vivobook 16 in orice situatie, tehnologia ASUS IceCool foloseste conducte de racire actualizate, si un ventilator IceBlade care accelereaza in mod eficient transferul de caldura. Ventilatorul cu 87 de lame si rotorul sau sunt construite dintr-un polimer de cristal-lichid, ceea ce le face mai usoare si mai subtiri decat ventilatoarele obisnuite. In plus, ventilatorul foloseste un rulment cu fluide care este mai silentios si transmite mai putine vibratii decat un rulment obisnuit. Astfel, puternicul procesor AMD poate rula confortabil la un TDP total de 45 de wati in modul Performanta - fara throttling!

 

 

Tastatura ErgoSense cu nuante stralucitoare

Misiunea noastra la ASUS este sa ridicam interactiunea umana cu tehnologia la un nivel mai inalt si mai intuitiv decat oricand. Cele mai recente tastaturi si touchpaduri ASUS ErgoSense sunt proiectate pentru a permite o experienta de input de neegalat, care este in armonie cu modul in care te misti, simti si atingi. Confortul tau este prioritatea noastra cea mai mare. De aceea, tastatura ASUS ErgoSense are o senzatie incredibil de satisfacatoare, cu o cursa a tastelor calculata cu precizie. Experimenteaza tastatura si touchpad-ul ASUS ErgoSense si te vei descoperi fara efort prin munca.

 

 

 

Distanta intre taste

19.05 mm

Este timpul sa faci cunostinta cu ErgoSense si sa iti iei ramas bun de la tastaturile inghesuite ale laptopurilor! Distanta este aceeasi ca la o tastatura de pe desktop, astfel incat sa poti trece prin munca cu confort si precizie de tastare extraordinara.

   

Adancimea capacelor tastelor

0.2 mm

Tastele cu adancime a capacului de 0,2 mm sunt proiectate pentru a se potrivi cu forma varfului degetelor tale. Indentatia cu margini netede este realizata cu atentie pentru o senzatie confortabila, dar precisa, astfel incat degetele sunt ghidate usor catre punctul de contact ideal de pe taste.

   

Cursa tastelor

1.4 mm

Un feedback tactil bun este important pentru a te anunta ca apasarea tastei a fost inregistrata. Cursa lunga a tastelor de 1,4 mm iti permite sa tastezi fara a fi nevoie sa folosesti prea multa forta. Iar sub capac se afla o cupola de cauciuc creata de expertii in tastaturi de la ASUS. Garanteaza ca forta de apasare este indeplinita cu lovitura potrivita de care ai nevoie pentru o prindere buna.

   

Scut camera web

Vivobook 16 ia foarte in serios confidentialitatea si securitatea. Capacul integreaza un scut care gliseaza peste camera web pentru a-ti oferi confidentialitate instantanee, protejandu-te de privirile indiscrete

 

Inhiba 99% dintre bacterii, iti protejeaza sanatatea

Suprafata oricarui laptop adaposteste mii de bacterii potential daunatoare. Pentru a-ti mentine laptopul igienizat, acesta este protejat de ASUS Antibacterial Guard - un tratament special de suprafata care tine la distanta bacteriile. De fapt, a fost dovedit stiintific6 faptul ca Antibacterial Guard inhiba cresterea bacteriilor cu peste 99% pe parcursul a 24 de ore, asigurand faptul ca suprafetele8 laptopului raman curate si sanitarizate pentru mai mult timp, reducand potentialul de raspandire al bacteriilor daunatoare prin contact.

 

 

 

 

Fara ASUS Antibacterial Guard, o mostra de 10,000 de celule bacteriene s-a inmultit pana la 28,000 celule. Realizand acelasi test cu Antibacterial Guard am observat reducerea pana la numai 16 celule — o reducere de peste 99%.Testul nostru adera la standardul ISO 221967, si implica atat bacterii E. coli si Staphylococcus aureus.
   
Toate bacteriile poti fi clasificate in functie de coloratia Gram, in Gram pozitive si Gram negative, numite dupa bacteriologul Hans Christian Gram. Standardul ISO 221967 defineste bacteriile Staphylococcus aureus si E. coli in Gram pozitive, respectiv Gram negative. Multe industrii aleg aceste doua bacterii ca standarde de testare si tocmai de aceea au fost alese si pentru testarea ASUS Antibacterial Guard.
   
Tratamentul ASUS Antibacterial Guard consta in ioni de argint incarcati pozitiv si rezista cel putin trei ani, in conditii normale de utilizare9. Produsele de curatenie caznice si agenti precum acoolul sau apa si sapunul nu vor uza usor acest tratament, asigurant efectul de lunga durata al lui ASUS Antibacterial Guard.

 

Sunet uimitor, pentru o experienta captivanta

ASUS SonicMaster este o combinatie de hardware, software si tuning audio proiectat cu scopul de a-ti oferi cea mai buna experientae audio. Un codec de grad profesional asigura o codare si o decodificare audio extrem de precisa; in timp ce amplificatoarele, difuzoarele si camerele de rezonanta special concepute pentru Vivobook 16X asigura un sunet puternic si un bass profund. Procesarea si reglarea suplimentara a semnalului ajuta la rafinarea detaliilor, la filtrarea zgomotului si la imbunatatirea claritatii audio, astfel incat sa obti un sunet cu adevarat captivant.

 

 

Tehnologie audio de ultima generatie cu suport AI

Pentru a oferi experiente exceptionale de lucru de la distanta si de videoconferinta, Vivobook 16 dispune de tehnologia ASUS AI Noise-Canceling, care foloseste invatarea automata pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. Aceasta tehnologie ajuta la filtrarea zgomotului ambiental pentru o calitate optima a apelurilor de conferinta de grup.

 

Perfectiune in detalii

Vivobook 16 te mentine permanent conectat datorita numeroaselor porturi. Primesti un port USB-C® 3.2 Gen 1, doua porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A, un port USB 2.0, iesire HDMI® conector audio mixt — iti va fi deci usor sa iti conectezi orice periferic, display sau proiector.

 

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel®
    • Tip
      i5
    • Model
      1235U
    • Numar Nuclee
      10
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.4
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Numar sloturi
      1
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      512
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 2.0
      1 x
    • USB 3.2 Gen 1
      2 x USB 3.2 Type A Gen 1
      1 x USB 3.2 Type C Gen 1
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.88
    • Tastatura numerica
      Da
    • Culoare
      Negru
    • Tastatura iluminata
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.