Laptop ASUS VivoBook S 14 Flip TP3402ZA cu procesor Intel® Core™ i3-1220P pana la 4.40 GHz, 14", 2.8K, OLED, 90Hz, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, Windows 11 Home, Quiet Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop ASUS VivoBook S 14 Flip TP3402ZA cu procesor Intel® Core™ i3-1220P pana la 4.40 GHz, 14", 2.8K, OLED, 90Hz, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, Windows 11 Home, Quiet Blue de la ASUS

Fii gata de aventura cu Vivobook S 14 Flip OLED, laptopul convertibil si super-versatil dotat cu o balama cu deschidere la 360° care iti ofera libertatea de a lucra sau de a te juca, in felul tau. Bucura-te de performantele oferite de procesorul Intel® Core™ de a 12-a generatie si de spatiul de stocare SSD si bucura-ti ochii cu incredibilul ecran tactil 2.8K OLED NanoEdge. Este alegerea perfecta pentru a trece cu usurinta peste sarcinile zilnice de lucru sau, pur si simplu, de a te relaxa cu stil. Ai si o multime de porturi la dispozitie pentru a-ti completa experienta, inclusiv un port Thunderbolt™ 4, care te poate ajuta sa conectezi orice, oriunde. Alege chiar acum intre cele doua variante de culoare, Quiet Blue sau Cool Silver, si fa-l pe Vivobook S 14 Flip OLED al tau!

 

 

 

Performante rapide

Vivobook S 14 OLED Flip face orice sarcina de lucru mai usoara. Cu memoria RAM DDR4 si tehnologia de racire ASUS IceCool, cu spatiul de stocare SSD si solutia ultra-rapida WiFi 6, Vivobook S 14 Flip OLED iti face sarcinile zilnice de lucru usoare si comode.

 

 

Imputernicit pentru productivitate

Vivobook S 14 Flip OLED este alimentat de un procesor Intel® Core™ de a 12-a generatie care face oricine sarcina zilnica de calcul mai usoara. Fie ca vrei sa faci streaming, sa navighezi, sa editezi sau sa participi la o conferinta video, S14 Flip OLED este pregatit sa iti faca viata mai usoara.

 

 

Rece, silentios si rapid!

Pentru a oferi performante termice de cel mai inalt nivel, tehnologia de racire ASUS IceCool de pe Vivobook S 14 Flip OLED foloseste conducte de racire de 8 mm si de 6 mm si un ventilator IceBlade, care accelereaza in mod eficient transferul de caldura. Ventilatorul cu 79 de lame si rotorul sau sunt construite dintr-un polimer de cristale-lichide, care le face mai subtiri si mai usoare decat solutiile obisnuite de pe piata. In plus, ventilatorul IceBlades foloseste rulmenti cu dinamica fluida, ceea ce il face mai silentios si sa vibreze mai putin decat un ventilator obisnuit!

 

 

O experienta vizuala mai placuta

Delecteaza-ti ochii cu noul display 2.8K NanoEdge cu raport 16:10 de pe Vivobook S 14 Flip OLED, care pe deasupra este dotat si cu Corning Gorilla® Glass NBT™ pentru o mai mare rezistenta la zgarieturi in utilizarea de zi cu zi. Cu o luminozitate de vârf de 600 nits, o gamă de culori DCI-P3 de 100% pentru culori ultra-violete și un raport ecran-corp de 85%, totul arată mai bine. De asemenea, este certificat PANTONE® Validated și VESA DisplayHDR™ True Black 600 pentru a asigura culori precise și cele mai profunde negre posibile. Nivelurile sale scăzute de lumină albastră sunt certificate atât de SGS, cât și de TÜV Rheinland, astfel încât ochii dvs. sunt protejați chiar și în timpul celor mai lungi sesiuni de vizionare.

 

 

Culori extraordinar de realiste

Afisajele OLED pentru laptopuri de la ASUS ofera cea mai ridicata calitate posibila a culorilor. Acestea reproduc culorile cu o precizie si un nivel de realism extraordinare pentru a iti permite sa te bucuri de imagini la o calitate profesionista, facandu-le solutia perfecta pentru profesionistii din segmentul creativ sau pentru oricine isi doreste sa beneficieze de ce mai buna fidelitate a culorilor. Afisajele OLED, datorita naturii specifice a compusilor emitatori de lumina organici, poate reduce emisiile de lumina albastra daunatoare cu pana la 70% comparativ cu afisajele LCD, reducand nivelul de stress asupra ochilor si riscul de a suferi eventuale deteriorari ale retinei.

 

5 motive pentru a alege laptopurile ASUS OLED

 

Cea mai buna gama de culori - 100% acoperire spectru DCI-P3

 

Afisaje vii pentru creativitate precisa, lucrul in culori si divertisment vizual vibrant.

   

70% reducere a luminii albastre daunatoare ochilor

 

Oferind niveluri reduse de lumina albastra daunatoare ochilor, ecranele OLED iti protejeaza mai bine ochii si iti permit sa te bucuri de o calitate mai buna a somnului.

   

Imagini mai clare la toate nivelurile de luminozitate

 

Culori puternice chiar si la niveluri reduse de luminozitate — intotdeauna extraordinare.

   

DisplayHDR™ 600 True Black

 

Nuantele de negru foarte profund iti permit sa vizualizezi detalii nevazute pana in acel moment in scenele intunecate din filme.

   

0.2 ms - cel mai bun timp de raspuns de pe orice laptop

 

Scene de actiune de o claritate foarte buna in filme si in jocuri, cu un scroll fluid al textelor.

 

 Cele mai bune culori de nivel profesionist

Laptopurile ASUS OLED ofera imagini exceptional de detaliate si realiste, cu o acoperire de culori de nivel cinematografic, de 100% din spectrul DCI-P3. Astfel, culorile reproduse pe ecranul laptopului sunt mai puternice si mai realiste: este solutia ideala pentru proiecte cu o intensitate ridicata a culorilor, imbunatatind in acelasi timp orice fel de continut.

 

 

Laptopurile ASUS OLED mentin o acoperire de 100% a gamei DCI-P3, atat la niveluri crescute, cat si la niveluri joase de luminozitate, in timp ce, pe laptopurile standard LCD, acoperirea gamei de culori se reduce dramatic la niveluri scazute de luminozitate. La o luminozitate de 16 G, laptopurile LCD au o acoperire de numai 11% a gamei DCI-P3, in timp ce laptopurile ASUS OLED mentin acoperirea de 100% a gamei DCI-P3.

 

 

70% reducere a emisiilor de lumina albastra pentru protectia ochilor

Este cunoscut faptul ca lumina albastra poate produce un nivel ridicat de disconfort vizual si poate afecta calitatea somnului. Cu toate acestea, datorita naturii specifice a materialelor organice speciale utilizate pentru iluminare intr-un afisaj OLED, laptopurile ASUS cu afisaje OLED emit cu 70% mai putina lumina albastra daunatoare2, fiind in acelasi timp certificate TÜV Rheinland si SGS. Si mai important, spre deosebire de filtrele de lumina albastra traditionale, modificarea spectrului nu afecteaza absolut deloc acuratetea culorilor.

 

 

Protectia ochilor, chiar mai importanta pentru copii

Deoarece ochii copiilor nu sunt dezvoltati complet, avand o cornee si un cristalin mult mai transparente, lumina albastra daunatoare poate penetra ochii cu mai mare usurinta si poate cauza potentiala imbatranire prematura a retinei.

 

Mai putina lumina albastra, protectie mai buna a ochilor

Studii de cercetare au demonstrat faptul ca, in cazul ochilor unui copil de 5 ani, aproximativ 60% din emisiile de lumina albastra receptionate trec prin retina, comparativ cu doar in jur de 20% in cazul unui adult de 60 de ani. Cu ajutorul afisajelor OLED de la ASUS, nivelurile de lumina albastra sunt reduse semnificativ, oferind astfel un nivel de protectie net superior pentru ochii copiilor.

 

OLED are un volum coloristic de 1.6x mai mare in comparatie cu LCD

In cazul afisajelor LCD conventionale, detaliile si calitatea culorilor scad dramatic pe masura ce luminozitatea este redusa. Cu toate acestea, laptopurile ASUS OLED ofera un nivel foarte ridicat al detaliilor la niveluri reduse de luminozitate, datorita nivelului ridicat de contrast si al abilitatii de a acoperi o gama extinsa de culori. Cand calculam volumul 3D al culorii — care adauga iluminare gamei de culori 2D — afisajele ASUS OLED au cu aproximativ 60% mai mult volum al culorii, oferind performante mai bune ale culorii, la orice nivel de luminozitate.

 

OLED are o luminozitate perceputa mai mare

Laptopurile ASUS OLED pot mentine o reproducere buna a culorilor la orice nivel de luminozitate, astfel incat sa poti ajusta cu usurinta luminozitatea care se potriveste mediului tau de lucru, bucurandu-te in acelasi timp de culori incredibil de vii. De exemplu, intr-o camera iluminata de obicei la 100 de lucsi, ai nevoie de 177 niti de luminozitate la un display OLED pentru a produce aceeasi imagine clara ca la 400 niti luminozitate pe un display LCD. Cu nivelurile mai scazute de luminozitate de pe ecranele OLED, va fi emisa si mai putina lumina albastra daunatoare.

 

Negru profund: Vezi absolut tot

Laptopurile ASUS cu afisaje OLED ofera o reproducere perfecta a tuturor nuantelor de negru. Un pixel OLED este format din trei sub-pixeli, fiecare beneficiind de propriul sistem de iluminare auto-generata: un afisaj Full HD (1920 x 1080) incorporeaza 2,073,600 pixeli, sau 6,220,800 sub-pixeli auto-iluminati, comparativ cu doar cateva duzini de sisteme de iluminare spate LED in cazul unui afisaj LCD. La afisarea nuantelor de negru pe un ecran OLED, pixelul este pur si simplu oprit, pentru a produce cele mai profunde nuante de negru posibile. Aceasta face posibila obtinerea unor imagini deosebit de clare chiar si in cele mai intunecate scene. Vei fi surprins sa vezi cate detalii vei putea sa identifici in filmele tale favorite!

 

Cel mai rapid timp de raspuns la un laptop

Afisajele ASUS OLED dispun de un timp de raspuns de 0.2 ms – cel mai ridicat obtinut in cazul unui sistem laptop, si de 50x mai rapid decat afisajele standard pentru LCD-uri laptop. De fapt, in realitate, majoritatea afisajelor LCD pentru laptopuri ofera un timp de raspuns intre 10 si 25 de ms. Aceasta viteza ridicata asigura cursivitate ridicata in scene de actiune rapide, jocuri cu nivel de latenta redus si detalii subtile, cum ar claritate superioara la navigarea rapida prin text.

 

Gama de culori personalizabila, pentru fiecare nevoie

Gama de culori pe care o acopera display-ul poate fi schimbata rapid si usor in functie de sarcini si de preferinte. Pe langa setarile native ultra-vii, poti alege spectrul sRGB pentru creare de continut sau pentru navigare web, DCI-P3 pentru continut cinematografic sau Display P3 pentru utilizare de zi cu zi.

 

 

Lucrezi non-stop

Bucura-te de o productivitate non-stop gratie bateriei de 70 Wh montata pe Vivobook S 14 Flip. Vei ramane productiv si distrat oricand si oriunde - si pentru mai mult timp!

 

 

Fii indraznet, fii cool, fii tu insuti!

Vivobook S 14 Flip oled poate veni in doua variante de culori - elegantul Quiet Blue sau clasicul Cool Silver - in timp ce capacul metalic ii ofera acea senzatie extra de produs premium. La interior, designul cu linii de atentionare al tastei Enter ii da o senzatie unica acestui sistem. Este si usor sa il porti cu tine peste tot, datorita greutatii de numai 1.5 kg si a profilului ultra-subtire care ii permite sa fie luat cu usurinta in orice rucsac sau geanta. Vivobook S 14 Flip OLED este gata sa te insoteasca, oriunde te-ar duce viata!

 

 

 

Dura si rezistenta

Pentru o rezistenta cat mai mare, balamaua cu deschidere la 360° care este montata pe Vivobook S 14 Flip a fost supusa la un test cu 20,000 de cicluri de deschidere-inchidere. Poti sa il foloseste pe Vivobook S 14 Flip OLED fie in modul laptop, cort, stand sau tableta - sau orice altceva intre - si sa fii sigur ca va raspunde tot timpul cerintelor tale, pentru multi ani de-acum incolo!

 

 

 

Creativitate la indemana ta

Vivobook S 14 Flip este proiectat pentru a-ti oferi o experienta tactila suprema, fiind dotat cu un ecran tactil cu un indice de raspuns incredibil, care, pe deasupra, mai este finisat si cu solutia Corning Gorilla® Glass NBT™ pentru extra-rezistenta. Acest ecran poate detecta chiar si cele mai subtile miscari ale degetelor. Iar suportul pentru ASUS Pen 2.0 inseamna ca iti poti da frau liber creativitatii, fara sa iti faci griji ca vei zgaria ecranul laptopului.

 

 

 

Un laptop bine conectat

Vivobook S 14 Flip OLED iti pune la dispozitie toate porturile de care ai nevoie, astfel ca iti va fi foarte usor sa iti conectezi perifericele, display-urile sau proiectoarele preferate. Ultra-rapidul Thunderbolt™ 4 USB-C® suporta display-uri externe 4K si viteze de transfer de pana la 40 Gbps. Exista si un port HDMI® 2.0 care permite conectarea la dispozitive 4K 60 Hz si un port USB 3.2 Gen 2 Type-A cu viteze de pana la 10 Gbps, plus un conector audio mixt, pentru un confort mai mare.

 

 

Tastatura ErgoSense cu nuante stralucitoare

Misiunea  la ASUS este de a ridica interactiunea umana cu tehnologia la un nivel mai inalt si mai intuitiv decat oricand. Cele mai recente tastaturi si touchpaduri ASUS ErgoSense sunt proiectate pentru a permite o experienta de input de neegalat, care este in armonie cu modul in care te misti, simti si atingi. Confortul tau este prioritatea noastra cea mai mare. De aceea, tastatura ASUS ErgoSense are o senzatie incredibil de satisfacatoare, cu o cursa a tastelor calculata cu precizie. Experimenteaza tastatura si touchpad-ul ASUS ErgoSense si te vei descoperi fara efort prin munca.

 

 

 

Distanta intre taste 19.05 mm

Este timpul sa faci cunostinta cu ErgoSense si sa iti iei ramas bun de la tastaturile inghesuite ale laptopurilor! Distanta este aceeasi ca la o tastatura de pe desktop, astfel incat sa poti trece prin munca cu confort si precizie de tastare extraordinara.

   

Adancimea capacelor tastelor 0.2 mm

Tastele cu adancime a capacului de 0,2 mm sunt proiectate pentru a se potrivi cu forma varfului degetelor tale. Indentatia cu margini netede este realizata cu atentie pentru o senzatie confortabila, dar precisa, astfel incat degetele sunt ghidate usor catre punctul de contact ideal de pe taste.

   

Cursa tastelor 1.4 mm

Un feedback tactil bun este important pentru a te anunta ca apasarea tastei a fost inregistrata. Cursa lunga a tastelor de 1,4 mm iti permite sa tastezi fara a fi nevoie sa folosesti prea multa forta. Iar sub capac se afla o cupola de cauciuc creata de expertii in tastaturi de la ASUS. Garanteaza ca forta de apasare este indeplinita cu lovitura potrivita de care ai nevoie pentru o prindere buna.

 

Inhiba 99% dintre bacterii, iti protejeaza sanatatea.

Suprafata oricarui laptop adaposteste mii de bacterii potential daunatoare. Pentru a-ti mentine laptopul igienizat, acesta este protejat de ASUS Antibacterial Guard - un tratament special de suprafata care tine la distanta bacteriile. De fapt, a fost dovedit stiintific faptul ca Antibacterial Guard inhiba cresterea bacteriilor cu peste 99% pe parcursul a 24 de ore, asigurand faptul ca suprafetele laptopului raman curate si sanitarizate pentru mai mult timp, reducand potentialul de raspandire al bacteriilor daunatoare prin contact.

 

 

Fara ASUS Antibacterial Guard, o mostra de 10,000 de celule bacteriene s-a inmultit pana la 28,000 celule. Realizand acelasi test cu Antibacterial Guard am observat reducerea pana la numai 16 celule — o reducere de peste 99%.Testul nostru adera la standardul ISO 221969,si implica atat bacterii E. coli cat si Staphylococcus aureus.
   
Toate bacteriile poti fi clasificate in functie de coloratia Gram, in Gram pozitive si Gram negative, numite dupa bacteriologul Hans Christian Gram. Standardul ISO 221969 defineste bacteriile Staphylococcus aureus si E. coli in Gram pozitive, respectiv Gram negative. Multe industrii aleg aceste doua bacterii ca standarde de testare si tocmai de aceea au fost alese si pentru testarea ASUS Antibacterial Guard.
   
Tratamentul ASUS Antibacterial Guard consta in ioni de argint incarcati pozitiv si rezista cel putin trei ani, in conditii normale de utilizare10. Produsele de curatenie caznice si agenti precum acoolul sau apa si sapunul nu vor uza usor acest tratament, asigurant efectul de lunga durata al lui ASUS Antibacterial Guard.
   

Scut camera web

Vivobook S 14 Flip ia foarte in serios confidentialitatea si securitatea. Capacul integreaza un scut care gliseaza peste camera web pentru a-ti oferi confidentialitate instantanee, protejandu-te de privirile indiscrete.

 

 

 

Optimizarea imaginilor in timp real

Tehnologia ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) si noile efecte de apel video disponibile in MyASUS duc experienta de conferinta video la urmatorul nivel. 3DNR creste semnificativ calitatea imaginilor, datorita algoritmului sau unic care clarifica imaginile si le optimizeaza in timp real in timpul apelului video, pentru a elimina efectul de zgomot al imaginii. Efectele video din MyASUS iti ofera cateva functii extrem de utile de procesare a imaginii: Incetosare Fundal - confidentialitate crescuta; Optimizare Iluminare - elimina umbrele nedorite; Urmarirea Miscarii - te mentine tot timpul in centrul imaginii; Urmarirea ochilor - reduce efectul ochilor tai care pierd contactul cu camera web.

 

 

Tehnologie audio de ultima generatie cu suport AI

Pentru a oferi experiente exceptionale de lucru de la distanta si de videoconferinta, Vivobook S 14 Flip dispune de tehnologia ASUS AI Noise-Canceling, care foloseste invatarea automata pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. Aceasta tehnologie ajuta la filtrarea zgomotului ambiental pentru o calitate optima a apelurilor de conferinta de grup.

 

Sunet uimitor

Vivobook S 14 Flip OLED este echipat cu un incredibil sistem audio certificat de expertii Harman Kardon. Dolby Atmos iti permite sa asculti muzica, filmele sau podcasturile preferate cu un sunet multi-dimensional, cu o claritate de cristal. Amplificatorul inteligent imbunatateste si mai mult experienta, oferindu-ti un sunet mai puternic si cu mai putine distorsiuni. Vivobook S 14 Flip OLED iti ofera o experienta audio cum nu ai mai trait niciodata.

 

 

 

Smart Amp — sunet cu 350% mai puternic, zero distorsiuni

Amplificatorul inteligent cu doua canale mareste volumul si suprima distorsiunile. Acesta este echipat cu un chip DSP puternic care poate duce difuzoarele duble la volumul maxim posibil, prevenind in acelasi timp deteriorarea pe termen lung a bobinelor sensibile ale difuzorului. Crearea sau ascultarea sunetului din videoclipuri, filme, muzica sau jocuri nu au fost niciodata mai placute!

 

 

Sistemul  inteligent de amplificare foloseste un amplificator de mare putere care poate creste volumul difuzorului cu pana la 350%.
   
Amplificatorul inteligent ajuta la furnizarea unui sunet mai clar prin cresterea volumului pe intregul spectru audio, nu doar la anumite frecvente. Acest lucru asigura inalte clare si bas puternic, pentru o experienta audio la superlativ.
   
Iesirea audio pentru amplificatorul inteligent este adaptata la capacitatile fizice ale difuzorului, regland fin sistemul pe intregul spectru pentru a asigura un sunet fara distorsiuni la orice nivel de volum. Rezultatul este o experienta audio de inalta calitate si o functionare fiabila pe termen lung.

 

 

Optimizat cu tehnologia ASUS WiFi Master

Vivobook S 14 Flip ofera o acoperire wireless extinsa. Solutia de ultima generatie WiFi 6 iti permite sa incarci continut online intr-o clipita si este imbunatatita si mai mult de tehnologia ASUS WiFi Master Premium, care include ASUS WiFi SmartConnect. WiFi SmartConnect selecteaza in mod automat cea mai buna sursa WiFi, astfel incat laptopul tau sa se conecteze rapid la cel mai bun semnal WiFi si la hotspot-urile mobile cunoscute.

 

 

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i3
    • Model
      1220P
    • Numar Nuclee
      10
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.4
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR4
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      256
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 2.0
      1 x
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x USB 3.2 Type A Gen 2
    • Thunderbolt
      1 x Thunderbolt 4
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.5
    • Baterie
      70Wh
    • Culoare
      Albastru
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.