Laptop ASUS Gaming 17.3'' ROG G752VL, FHD IPS, Intel Core i7-6700HQ, 16GB, 1TB 7200 RPM, GeForce GTX 965M 2GB, FreeDos

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop ASUS Gaming 17.3'' ROG G752VL, FHD IPS, Intel Core i7-6700HQ, 16GB, 1TB 7200 RPM, GeForce GTX 965M 2GB, FreeDos de la ASUS

 

Solutia perfecta pentru dominare mondiala. In varianta evoluata.

Cel mai recent laptop pentru jocuri de la ROG – modelul G752 – reprezinta expresia perfecta a evolutiei marcii, impresionand printr-un design revolutionar cu un nou finisaj Armor Titanium si schema de culori Plasma Copper. Fiind echipat cu Windows 10, un procesor Intel Skylake de Generatia a 6-a, pana la 64GB si cele mai recente solutii grafice NVIDIA GeForce GTX, ROG G752 ofera o performanta exceptionala in jocuri. Acesta dispune chiar si de o solutie de racire exclusiva ROG cu sistem de eliminare a prafului pentru o stabilitate si durata de viata extinsa a sistemului, si o tastatura iluminata cu sistem de detectie a apasarilor accidentale (anti-ghosting) ce suporta pana la 30 de taste, pentru comenzi si control foarte precise in bataliile virtuale.

 
 

IMBUNATATIREA PERFORMANTELOR

Toate actiunile noastre urmaresc atingerea unei performante cat mai ridicate. Dorim sa va oferim un avantaj decisiv.

 
 
PIONIERI AI ARHITECTURILOR TEHNOLOGICE AVANSATE


Ca adevarati pionieri in domeniul tehnologiei, suntem pregatiti sa exploram noi configuratii ale componentelor si forme cat mai inovative.
 
 
DINCOLO DE ORICE ASTEPTARI


Rolul nostru nu este acela de a fi predictibili. Testele sintetice sunt create pentru a fi dominate.
 
 

Procesor Intel Skylake cu solutie grafica NVDIA GeForce GTX


ROG G752 va ofera o performanta de neegalat datorita procesorului Intel Skylake Core i7 de a 6-a Generatie si a celor mai recente placi video NVIDIA GeForce GTX — experimenteaza jocurile la setari maxime sau joaca-te si transmite actiunea in timp real.

 
 

Solutia de Racire Exclusiva ROG – Camera De Vaporizare 3D ( 3D mobile Vapor Chamber)


Camerele de vaporizare ce asigura uniformizarea temperaturilor sunt utilizate in mod frecvent pentru placile video de inalta performanta, ce functioneaza la voltaje inalte, pentru a creste eficienta sistemului de racire.
Solutia de Racire Exclusiva ROG – Camera De Vaporizare 3D ( 3D mobile Vapor Chamber), impreuna cu radiatorul de cupru, creeaza un sistem de racire foarte eficient, ce ajuta la imbunatatirea performantelor GPU-ului cu 6 procente, pentru jocuri foarte cursive si stabile.

 
 

Tunel termic pentru eliminarea eficienta a prafului


ROG G752 dispune de un design unic al sistemului de racire ce impinge praful intr-un tunel special conceput pentru eliminarea acestuia, tinandu-l la distanta de componentele interne.
Acesta prelungeste durata de viata a componentelor si imbunatateste nivelul general de stabilitate al laptop-ului.

 
 

Module de racire dedicate pentru CPU si GPU


ROG G752 dispune de module de racire dedicate pentru CPU si GPU, permitand astfel o racire eficienta a componentelor respective. Aerul cald este administrat eficient si eliminat prin intermediul orificiilor special concepute plasate pe partea din spate, pentru a-ti oferi sesiuni de gaming cat mai confortabile.

 
 

Prima tastatura iluminata din lume cu sistem de prevenire a apasarilor accidentale cu suport de pana la 30 de taste


Tastele cu sistem de prevenire a inregistrarii apasarilor accidentale asigura faptul ca toate comenzile tale sunt interpretate instantaneu si corect – chiar daca apasati pana la 30 de taste simultan. In plus, beneficiind si de taste macro, ai la indemana toate functiile de care ai nevoie.

ROG G752 dispune de taste cu un design foarte ergonomic, cu o cursa de doar 2.5mm. Acestea ofera un timp excelent de raspuns la tastare sau introducerea de comenzi – astfel incat vei putea domina cu usurinta campul de lupta virtual.
 

Suporta pana la 64GB de memorie RAM DDR4


ROG G752 este echipata cu patru conectori DDR4, suportand pana la 64GB de memorie DDR4 RAM pentru o performanta cu 20% mai ridicata si eficienta energetica crescuta cu 30%.

 
 

Cele mai noi unitati SSD NVMe pentru transferuri ultra-rapide


ROG G752 utilizeaza cea mai noua tehnologie SSD NVM Express (NVMe) pentru a-ti oferi viteze de citire si scriere date foarte ridicate. Comparativ cu tehnologia anterioara (Advanced Host Controller Interface - AHCI), NVMe nu doar maximizeaza vitezele de citire si scriere secventiale, dar minimalizeaza in acelasi timp latentele la citirea si scrierea aleatorie. Rezultatul – procese de sistem mai rapide si, evident, viteze crescute in jocuri.

Testat cu: IOMETER
Nota: Disponibila doar pentru anumite modele echipate cu un SSD NVME de 256GB/512GB
 

ROG Gaming Center


Noul ROG Gaming Center va imbunatateste experienta in jocuri. Acest centru de control integrat va ofera intreaga functionalitate de care aveti nevoie – descoperiti informatii legate de sistem, setati taste de acces rapid pentru comenzi mai rapide in jocuri, ajustati setarile audio sau inregistrati clipuri video din jocuri, toate prin intermediul unei singure interfete de control.

 
 

XSplit Gamecaster


ROG G752 este insotit de un cont XSplit Gamecaster cu valabilitate nelimitata pentru a putea inregistra sau transmite actiunea din jocuri. O singura apasare de buton va permite sa partajati sesiunea voastra de jocuri cu intreaga lume!

 
 

Sonic Studio & Sonic Radar


ASUS a dezvoltat Sonic Studio si Sonic Radar in mod special pentru ROG G752. Sonic Studio si Sonic Radar va ofera un sunet deosebit de realist in jocuri. Sonic Studio ofera un sunet de calitate superioara in jocuri, dar si streaming si inregistrare audio excelente, pentru redarea perfecta a vocilor si reducerea zgomotului. Sonic Radar va ajuta sa detectati adversarii prin intermediul unei interfete suprapuse peste ecran ce afiseaza pozitia relativa a focurilor de arma, pasilor sau altor efecte sonore din jocuri.

 
 

Intel Thunderbolt 3 cu USB Type-C


Tehnologia Intel Thunderbolt incorporata va ofera viteze de transfer de date si semnal audio/video pe un singur cablu de pana la 20Gbits/s – o latime de banda dubla comparativ cu USB 3.1. ROG G752 va ofera atat interfete Intel Thunderbolt cat si USB 3.1 Tip-C, pentru un nivel ridicat de compatibilitate cu diverse dispozitive externe.

 

Imagini de calitate superioara in jocuri cu NVIDIA G-SYNC


ROG G752 este echipat cu tehnologia de afisare NVIDIA G-SYNC, ce are rolul de a sincroniza ratele de reimprospatare ale ecranului cu cele ale solutiei grafice NVIDIA GTX pentru imagini deosebit de cursive. G-SYNC ajuta la evitarea intarzierilor la afisare, minimalizeaza tremurul de imagine si elimina artefactele vizuale. Aceasta tehnologie iti permite sa te bucuri de cea mai rapida si fluida experienta video in jocuri – fara a afecta in vreun fel performantele sistemului!

 
Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Numar Nuclee
      4
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      2133
    • Numar sloturi
      4
  • Stocare
    • Capacitate Hard Disk (GB)
    • Viteza de rotatie (RPM)
      7200
    • Tip SSD
      SATA
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      Da
    • Wireless
      Da
  • Porturi
    • USB 3.0
      4
    • Iesire audio
      1
    • Microfon
      1
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      4
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      6 celule
    • Culoare
      Gri
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.