Laptop ASUS 15.6'' Vivobook X556UQ, FHD, Intel Core i5-7200U , 8GB DDR4, 1TB, GeForce 940MX 2GB, Win 10 Home, Dark Brown

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS 15.6'' Vivobook X556UQ, FHD, Intel Core i5-7200U , 8GB DDR4, 1TB, GeForce 940MX 2GB, Win 10 Home, Dark Brown de la ASUS

Performanta Fara Compromisuri.


Laptop-urile din Seria ASUS X sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core de Generatia a 6-a cu pana la 8GB de memorie RAM (expandabila pana la 16GB) si solutii grafice deosebite. Sistemele din Seria X sunt ideale pentru sarcini de utilizare zilnica si divertisment. Utilizatorii pot opta pentru un hard disk de 2TB, sau pot alege o unitate SSD pentru viteze ridicate de acces la date.

 

Experimenteaza o Lume a Culorilor cu Tehnologia ASUS Splendid


Pentru a-ti oferi doar imagini de o calitate excelenta, tehnologia exclusiva ASUS Splendid include un sistem de corectie a temperaturii de culoare, ce permite reproducerea unei palete de culori mai bogate si profunde. Aceasta dispune de patru moduri de afisare vizuale, ce pot fi accesate printr-o singura apasare de buton. Modul Culori Puternice optimizeaza contrastul pentru vizualizarea de fotografii sau urmarirea de clipuri video si filme; Modul Eye Care reduce nivelul de intensitate al luminii albastre si este ideal pentru citit pe perioade lungi de timp. Modul Normal a fost optimizat pentru sarcini de utilizare zilnica; in timp ce Modul Manual este utilizat pentru ajustari avansate ale culorilor. Laptop-urile din Seria ASUS X pot fi echipate cu ecrane ce dispun de rezolutii pana la Full HD (1920x 1080), astfel incat va veti bucura de imagini cu un nivel foarte ridicat al detaliilor.

 

Protejeaza-ti Ochii cu ASUS Eye Care


Majoritatea panourilor LED emit lumina albastra – principala cauza a problemelor retinei si a fenomenului de degenerare maculara. Modul ASUS Eye Care reduce in mod eficient nivelul de lumina albastra cu 33%, oferind astfel un nivel ridicat de confort la citire si protejandu-va impotriva oboselii ochilor sau a altor probleme ce pot aparea.

 

Culori Expresive. Finisaje Extraordinare.


Proiectate pentru utilizare zilnica, modelele foarte elegante din Seria X de la ASUS sunt disponibile in multiple variante de culori foarte expresive, si o varietate de texturi pentru a asigura faptul ca veti fi intotdeauna in centrul atentiei. Carcasele modelelor din Seria X de la ASUS au un finisaj elegant, lucios sau metalic si sunt disponibile in cinci versiuni de culori foarte expresive: Maro Ciocolatiu, Albastru Marin, Alb Arctic, Rosu Elegant si Auriu Stralucitor.

 

Baterie Li-Polimer cu durata de viata extinsa


Notebook-urile ASUS din Seria X sunt echipate cu o baterie Li-Polimer ce suporta pana la 700 de cicluri de reincarcare – o durata de viata de 2.5 ori mai buna comparativ cu bateriile cilindrice de tip Li-Ion. In plus, chiar si dupa sute de cicluri de incarcare-descarcare, o baterie Li-Polimer ofera in continuare pana la 80% din capacitatea de reincarcare initiala, astfel incat nu va trebui sa va faceti probleme legate de degradarea performantelor bateriei. Multumita unei combinatii foarte inteligente de componente hardware si optimizare la nivel software, bateria respecta cele mai stricte standarde de siguranta si va ofera un nivel optim de performanta la reincarcare, prelungindu-i astfel durata de viata.

 

Conexiuni Mai Rapide si Usoare cu Ajutorul Interfetei USB Tip-C


Modele din Seria X de la ASUS X va ofera acces la o gama extinsa de optiuni de conectivitate, inclusiv conectori USB 3.0 Tip-C, HDMI si VGA, cititor de card-uri a 3-in-1 SD/SDHC/SDXC si mai multe pentru a asigura un nivel foarte ridicat de compatibilitate cu diverse periferice si dispozitive. Conectorul reversibil USB Tip-C asigura o conectare corecta de fiecare data, indiferent de directia si pozitionarea dispozitivului ce este conectat. Interfata USB Tip-C va ofera viteze de transmitere a datelor de pana la 5Gbit/s – de aproape 10 ori mai ridicate decat cele oferite de USB 2.0. Puteti transfera fotografii, muzica, si chiar fisiere video de dimensiuni mari intr-un timp redus semnificativ – transferul unui film cu dimensiunile de 2GB dureaza mai putin de 2 secunde.

 

Design Ergonomic al Tastaturii


Tastarea este mai confortabila ca niciodata cu ajutorul tastaturii complete de tip chiclet, fabricata dintr-o singura bucata. Un proces imbunatatit de asamblare face posibila atingerea unei curse de doar 1.8mm pentru taste si minimalizarea fenomenului de ”plutire” al acestora, pentru o experienta de tastare mult mai solida.

 

Tehnologie Intuitiva de Control ASUS Smart Gesture


Tehnologia ASUS Smart Gesture utilizeaza o combinatie inteligenta de componente hardware si optimizare la nivel software pentru a va oferi o precizie ridicata in controlul dispozitivului. Utilizarea unor tehnici sofisticate de productie, imprumutate de la ecranele tactile pentru smartphone-uri, face posibila atingerea unui nivel foarte ridicat de sensibilitate al touch pad-ului, ce va permite sa faceti zoom sau sa navigati printre diferitele pagini web cu foarte mare usurinta.

  

Touchpad mai inteligent si de dimensiuni mai mari


Touchpad-urile de dimensiuni mai mari, cu suprafata de 106mm x 74mm, ce echipeaza modelele din Seria X ofera o functie de respingere a contactului cu palma, putand practic diferentia intre contactul cu varful degetului sau cu palma pentru a preveni miscarile nedorite ale cursorului.

 
 
 

Rece Chiar si Dupa Ore Intregi de Utilizare


Tehnologia ASUS IceCool le ofera modelelor din Seria X un design intern unic ce rezolva problemele de confort cauzate de supraincalzire prin prevenirea acumularii nedorite de caldura in zona suportului pentru palme. Aceasta pastreaza o temperatura de 28°C - 35°C la suprafata suportului pentru palme – semnificativ mai mica decat temperatura normala a corpului uman. Aceasta structura interna exclusiva plaseaza componentele generatoare de caldura la distanta maxima fata de punctul de interactiune cu utilizatorul si, prin utilizarea sistemului performant de racire cu radiatoare si orificii de aerisire, va ofera un nivel ridicat de confort chiar si in cazul utilizarii pe termen lung.

 

Solutie Grafica Dedicata Extraordinara de la NVIDIA


Modelele din Seria X de la ASUS sunt echipate cu solutii grafice pana la NVIDIA® GeForce® 940M, ce ofera performantele necesare pentru a se achita cu succes de sarcinile de utilizare cele mai intense din punct de vedere grafic. Urmareste un film, joaca-te cele mai recente jocuri, sau editeaza fotografii si clipuri video – toate cu ajutorul sistemelor din Seria X.

 

Sunet Expansiv, Optimizat de Experti


O combinatie de componente hardware, software, si optimizare atenta, tehnologia SonicMaster a fost dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook. Un codec profesionist asigura o performanta sonora cu un nivel de precizie foarte ridicat, un amplificator optimizat permite redarea sunetului la un volum superior, in timp ce difuzoarele si camerele de rezonanta mai largi suporta un sunet mai puternic si bass mai profund. Elementele suplimentare de procesare a semnalului audio ajuta la optimizarea performantelor componentelor hardware, filtrand zgomotul si imbunatatind claritatea audio astfel incat sa va puteti bucura de un sunet de o claritate exceptionala pe modelele voastre din Seria X.

 

Optimizare Sonora cu AudioWizard


AudioWizard va ajuta sa optimizati sunetul cu ajutorul a sase moduri de auditie pre-setate. Interfata sa simpla si intuitiva va permite sa selectati foarte rapid modul preferat pentru a beneficia de cel mai bun sunet, indiferent de tipul de continut si mediul de auditie. Sau, daca preferati, puteti sa preluati controlul complet asupra setarilor in modul manual. Modul Muzica va aduce melodiile favorite la viata, in timp ce modul Filme va ofera un sunet de calitate cinematografica. Modul de Inregistrare optimizeaza setarile pentru ca voi sa beneficiati de o calitate excelenta a inregistrarilor. Modul pentru Jocuri va ajuta sa luati parte la actiunea de pe ecran, in timp ce modul Voce asigura un nivel ridicate de claritate in dialoguri.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Numar Nuclee
      2
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      2133
  • Stocare
    • Capacitate Hard Disk (GB)
    • Viteza de rotatie (RPM)
      5400
    • Tip SSD
      SATA
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      Da
    • Wireless
      Da
  • Porturi
    • USB 2.0
      1
    • USB 3.0
      1
    • USB-C
      1
    • Iesire audio
      Combo Audio+Mic
    • VGA
      1
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.3
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      2 celule
    • Culoare
      Maro inchis
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.