Laptop ASUS 13.3'' X302UV, HD, Intel Core i5-6200U, 4GB, 500GB + 24GB SSD, GeForce 920MX 2GB, FreeDos, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS 13.3'' X302UV, HD, Intel Core i5-6200U, 4GB, 500GB + 24GB SSD, GeForce 920MX 2GB, FreeDos, Black de la ASUS

ASUS X302

Un notebook accesibil echipat cu functii dedicate unui confort superior in utilizarea zilnica


Notebook-urile ASUS din Seria X sunt foarte accesibile si echilibrate, reprezentand solutia perfecta pentru munca si distractie. Echipate cu procesoare Intel, sistemele din Seria X se adreseaza acelora ce vor sa iasa in evidenta. Acestea ofera un sunet de o calitate deosebita cu ajutorul tehnologiei audio ASUS SonicMaster; de asemenea, va ofera un timp de revenire de doar 2 secunde din modul asteptare, fiind intotdeauna gata de lucru. In plus, mai sunt echipate cu interfete USB 3.0 pentru transferuri de date ultra-rapide.

 
   

Un notebook de calitate cu un finisaj premium


Un notebook cu un pret accesibil nu trebuie neaparat sa aiba si un design/caracteristici ieftine. Notebook-urile ASUS din Seria X va ofera o experienta de utilizare completa intr-un finisaj deosebit, foarte placut la atingere si cu un aspect premium. Acesta raspunde tuturor cerintelor tale, facandu-l alegerea ideala pentru necesitatile tale de utilizare de zi cu zi.

   

Detaliile sunt esentiale


Oferindu-va o gama extinsa de finisaje si culori din care puteti alege, notebook-urile ASUS din Seria X va permit sa va exprimati din plin stilul personal. Dar aspectul nu este totul; sistemele din Seria X ofera toate caracteristicile si optiunile de conectivitate de care aveti nevoie in utilizarea de zi cu zi. Pentru ca, pana la urma, detaliile sunt esentiale.

   

Proiectate pentru productivitate si divertisment


Notebook-urile ASUS din Seria X sunt echipate cu procesoare Intel sau AMD, fiind capabile sa ofere un nivel foarte bun de performanta si o experienta de utilizare foarte cursiva. Aceasta performanta ridicata la procesare, cuplata cu o solutie video puternica si un controller avansat al modulelor de memorie implementat pe placa de baza fac din Seria X solutii ideale pentru sarcini de lucru uzuale sau vizionarea de filme si clipuri video. Seria X se poate achita cu succes de toate aceste sarcini, oferindu-ti intreaga performanta de care ai nevoie pentru lucru sau distractie intr-o carcasa foarte compacta.

   

Culori deosebit de realiste cu ajutorul Tehnologiei ASUS Splendid


Dezvoltata de catre echipa ASUS Golden Eye, tehnologia exclusiva ASUS Splendid iti ofera culori si temperaturi de culoare deosebit de precise. Aceasta iti permite sa te bucuri de culori foarte puternice si vibrante prin optimizarea diverselor setari si parametrii de afisaj.

   

Un Notebook cu accesibilitate similara unui smartphone


Notebook-urile ASUS din Seria X iti ofera o experienta de utilizare similara unui smartphone, cu un timp de repornire in doar 2 secunde din modul asteptare, astfel incat poti incepe sa navighezi pe Internet sau sa lucrezi aproape instantaneu.
Sistemele din Seria X iti ofera de asemenea multiple moduri de functionare optimizate din punct de vedere al consumului, astfel incat poti impinge la maxim capabilitatile bateriei. Acestea pot ramane in modul asteptare pentru perioade de pana la 2 saptamani! Nu trebuie sa-ti faci griji privind siguranta datelor tale, deoarece acestea sunt salvate in mod automat atunci cand nivelul de incarcare al bateriei scade sub 5%.

   

Optiuni de conectivitate extinse


Notebook-urile ASUS din Seria X dispun de interfete de conectivitate USB 3.0, HDMI si VGA, un cititor de card-uri de memorie 3-in-1 SD/SDHC/SDXC si alte optiuni de conectivitate, asigurand compatibilitatea cu o gama extinsa de periferice si dispozitive.

   

USB 3.0 pentru transferuri de date ultra-rapide


USB 3.0 va ofera viteze de transfer de date de zece ori mai rapide decat USB 2.0, permitandu-va sa salvati fotografii sau sa transferati muzica sau fisiere video de dimensiuni mari intr-un timp redus considerabil. Transferul unui film la calitate Blu-ray cu dimensiunea de 25GB dureaza acum doar 70 de secunde.

   

Sunet precis si foarte clar


Cele mai multe notebook-uri folosesc doar difuzoarele incorporate, de obicei de dimensiuni mici, pentru generarea sunetului, iar acesta, fiind generat de o singura sursa, este foarte plat. Modelele ASUS din Seria X sunt echipate cu tehnologiile SonicMaster si ASUS AudioWizard, ce iti permit sa te bucuri de un sunet de inalta fidelitate. Experimenteaza de un sunet omnidirectional si foarte nuantat cu sistemele din Seria X si asculta muzica ta favorita in cele mai bune conditii.

   

ASUS SonicMaster: un sunet incredibil


Optimizata de catre echipa ASUS Golden Ear pentru a oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook, tehnologia SonicMaster este o combinatie de componente hardware si software ce ofera notebook-urilor din Seria X de la ASUS capabilitatea de a genera un sunet cu o claritate de cristal. Tehnologia ASUS SonicMaster impreuna cu solutia de optimizare audio proprietara AudioWizard iti permit sa beneficiezi de o experienta sonora deosebita; indiferent ca folosesti casti sau boxe externe, vei beneficia de un sunet mai puternic si detaliat.

   

Cinci moduri de functionare pre-setate cu AudioWizard


AudioWizard este o aplicatie software de optimizare audio cu cinci moduri pre-setate pentru a raspunde cat mai bine cerintelor voastre. Bucura-te de un sunet foarte realist pentru muzica, filme si jocuri, toate aceste moduri fiind optimizate cu atentie de catre echipa ASUS Golden Ear. Interfata proprietara este foarte usor de folosit, oferindu-ti acces rapid si direct la continutul tau preferat.

   

Smart Gesture - Sistem multi-touch foarte intuitiv si usor de folosit


Touchpad-urile cu sistem de detectie multi-punct cu care sunt echipate sistemele din Seria X dispun de tehnologie Smart Gesture, ce ofera o experienta de utilizare superioara.

Tehnologia Smart Gesture suporta o serie intreaga de comenzi tactile, precum zoom, scroll sau apasare, ce simuleaza functiile Windows 8 dedicate in mod special ecranelor cu control tactil.

   

Tastatura ergonomica


Tastatura de tip chiclet cu sistem de asamblare posterior, fabricata dintr-o singura bucata si dispunand de o cursa a tastelor de 1.6mm previne senzatia de ”plutire” a tastelor, asigurandu-ti o experienta de tastare foarte confortabila.

 

Tastatura completa, foarte rezistenta, garantata sa reziste la 10 milioane de apasari


Tastatura se bucura de un design ergonomic pentru un nivel superior de raspuns al tastelor, fiind atent optimizata din punct de vedere al fortei de apasare, vitezei de revenire si cursei fiecarui buton. Astfel, veti beneficia de o experienta mai confortabila in utilizare, chiar si in timpul sesiunilor maraton de tastare.
ASUS testeaza tastaturile la standarde foarte ridicate, garantand astfel faptul ca tastaturile notebook-urilor din Seria X sunt suficient de durabile pentru a rezista la peste 10 milioane de apasari.

 
 

Mentine temperatura suportului pentru palme la un nivel scazut


Notebook-urile ASUS dispun de un design unic al configuratiei componentelor internet ce previne problemele de confort termic prin reducerea temperaturilor in zona de suport a palmelor. Tehnologia ASUS IceCool mentine temperatura suportului pentru palme in intervalul 28゚C – 35゚C, semnificativ mai scazuta comparativ cu temperatura corpului uman, ceea ce creste nivelul de confort in utilizare.

 
Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Numar Nuclee
      2
  • Memorie
    • Capacitate
      4
    • Tip memorie RAM
      DDR3
    • Numar sloturi
      1
  • Stocare
    • Tip Stocare
    • Capacitate Hard Disk (GB)
      500
    • Capacitate SSD (GB)
      24
    • Viteza de rotatie (RPM)
      5400
    • Tip SSD
      SATA
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
    • Wireless
      802.11 b/g/n
    • Bluetooth
      4.0
  • Porturi
    • USB 2.0
      2
    • USB 3.0
      1
    • Iesire audio
      Combo Audio+Mic
    • VGA
      1
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.59
    • Baterie
      2 celule
    • Culoare
      Negru
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.