Ultrabook ASUS 13.3'' Zenbook UX310UA, QHD+, Intel Core i7-7500U , 16GB DDR4, 1TB + 256GB SSD, GMA HD 620, Win 10 Pro, Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Ultrabook ASUS 13.3'' Zenbook UX310UA, QHD+, Intel Core i7-7500U , 16GB DDR4, 1TB + 256GB SSD, GMA HD 620, Win 10 Pro, Grey de la ASUS

ASUS ZenBook UX310

Ultra-Subtire - Performanta Non-Stop

Noul ZenBook UX310 va ofera eleganta, sofisticare si performante superbe, intr-un design extraordinar de subtire si usor. Fabricat din aluminiu solid si ornat cu un finisaj metalic cu cercuri concentrice, emblematic pentru familia de produse Zen, ZenBook UX310 are o grosime de doar 18.35mm. De asemenea, greutatea sa scazuta, de doar 1.45kg, il face companionul perfect pentru calatorii, in timp ce utilizarea sa este intotdeauna deosebit de placuta, datorita ecranului de 13.3 inchi ce ofera o claritate si calitate superioare ale imaginilor, precum si unghiuri largi de vizualizare. Echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core de Generatia a 7-a, solutie grafica performanta si solutie de stocare ultra-rapida, ZenBook UX310 nu este deloc lenes - ofera toata performanta de care aveti nevoie pentru a duce la indeplinire cu succes toate sarcinile de lucru. ZenBook UX310 face toate lucrurile mai usoare, intr-o maniera eleganta.

 

Ultra-Subtire - Ultra Elegant

Seria ZenBook a reinventat practic conceptul de sistem portabil subtire si usor, iar ZenBook UX310 continua aceasta traditie prin intermediul design-ului sau complet nou, dar extrem de elegant, cu o grosime de doar 18.35mm. Prin utilizarea unui aliaj de aluminiu foarte solid, greutatea este mentinuta la o valoare scazuta (1.45kg), dar este necesar un proces de fabricatie deosebit de atent controlat pentru a rezulta acest profil deosebit de atragator. Finisajul metalic unic, cu cercuri concentrice, de inspiratie Zen, este utilizat pe capac, in timp ce restul carcasei dispune de un finisaj metalizat foarte rezistent. ZenBook UX310 este colorat printr-un proces de anodizare in una din cele doua nuante inspirate de natura: Gri Cuartz sau Auriu Roze.

 

Performante Incredibile

Performantele portabile superbe sunt una din trasaturile definitorii ale seriei ZenBook, iar in cazul lui ZenBook UX310, acestea sunt obtinute cu ajutorul unui procesor Intel Core de Generatia a 7-a, disponibil pana in varianta i7, impreuna cu pana la 16GB de memorie RAM DDR4 tactata la 2133MHz si o placa grafica NVIDIA GeForce 940MX pentru redarea de continut video foarte cursiva si experienta excelenta in jocuri. Interfata Wi-Fi dual-band 802.11ac de ultima generatie ofera viteze de transfer foarte ridicate, in timp ce modulul Bluetooth 4.1 va permite conectarea usoara la toate gadget-urile voastre favorite. Profesionistii au intotdeauna nevoie de cea mai buna si mai noua tehnologie, iar revolutionarul conector reversibil USB Tip-C va ofera viteze de acces ridicate la periferice ultra-performante, de ultima generatie. Cu ajutorul port-ului HDMI veti reusi sa conectati monitoare, televizoare sau proiectoare fara niciun fel de probleme. Indeplinire fara efort a sarcinilor uzuale, redare foarte cursiva a continutului video si viteze foarte ridicate de lansare a aplicatiilor - ZenBook UX310 este intotdeauna gata de lucru. De asemenea, este extrem de eficient din punct de vedere al consumului de energie, oferind o autonomie sporita!

 

Solutie Grafica de Top

Un ecran de o calitate atat de ridicata precum cel oferit de ZenBook UX310 merita doar cea mai buna calitate grafica integrata sau dedicata, pentru redare video de inalta definitie deosebit de cursiva.

 

Culori mai Multe - Culori mai Bune

Ecranul modelului ZenBook UX310 ofera o sacoperire de 72% a spectrului de culori NTSC, 100% a spectrului sRGB si 74% al spectrului Adobe RGB. Cu alte cuvinte, acesta afiseaza mai multe culori, culori mai precise si mai puternice decat orice afisaj standard. De asemenea, tehnologia cu unghiuri largi de vizualizare asigura faptul ca atat contrastul, cat si reproducerea culorilor nu sunt afectate pana la 178 de grade, ZenBook UX310 ridicand stacheta calitatii in segmentului afisajelor pentru sisteme laptop.

 

ASUS Splendid

ASUS Splendid dispune de patru moduri pre-setate accesibile printr-o singura apasare de buton: Modul Normal, Modul de Protectie a Ochilor (Eye Care), Modul Culori Puternice si Modul Manual. Modul Normal va ofera setarile optimizate din fabrica, modul de Protectie a Ochilor reduce nivelurile emisiilor de lumina albastra pentru un nivel ridicat de confort in utilizare, iar modul Culori Puternice ajusteaza in mod inteligent setarile de afisare pentru a oferi imaginilor un aspect cat mai puternic si vibrant, fara a face culorile sa para artificiale. Modul Manual va permite sa controlati setarile temperaturilor de culoare, astfel incat veti putea ajusta monitorul incat acesta sa raspunda perfect tuturor cerintelor si preferintelor voastre.

 

Protejeaza-ti Ochii cu ASUS Eye Care

Un nivel mult prea ridicat de expunere la lumina albastra generata de catre afisajele LCD poate afecta sanatatea ochilor. Modul ASUS Eye Care reduce emisiile de lumina albastra cu pana la 30% (in functie de caracteristicile panoului LCD), astfel incat ochii vostri vor fi intotdeauna protejati in timpul utilizarii Modului Eye Care.

 

Solutie de Stocare a Datelor Avansata

Solutiile de stocare de viteza ridicata sunt extrem de importante pentru lansarea rapida a aplicatiilor si o experienta de utilizare cat mai cursiva, iar unitatea de stocare HDD de 1TB combinata cu un SSD de pana la 512GB incluse ZenBook UX310 sunt printre cele mai rapide de pe piata. Salvarea si incarcarea fisierelor de dimensiuni mari este incredibil de rapida comparativ cu hard disk-urile traditionale, iar timpul de pornire al sistemului este de asemenea redus semnificativ. Unitatile SSD sunt rezistente si durabile, ceea ce ii ofera lui ZenBook UX310 o fiabilitate superba.

 

Ultra Conectivitate

ZenBook UX310 este echipat cu noul conector USB reversibil Tip-C, cu un design ce permite conectarea dispozitivelor in orice directie si usureaza semnificativ procesul de atasare al unui accesoriu externe. De asemenea, acesta ofera viteze de transfer de pana la 10 ori mai rapide decat interfetele USB 2.0 de generatie veche!

In plus, ZenBook UX310 este echipat cu port-uri USB 3.0, un conector HDMI si un conector pentru card-uri de memorie SD, astfel incat veti putea conecta dispozitivele voastre periferice, monitoare si proiectoare, fara niciun fel de probleme.

 

Interfata 802.11ac Wi-Fi Ultra-Rapida

ZenBook UX310 iti permite sa te conectezi mai rapid si la o distanta mai mare cu ajutorul celei mai recente solutii de conectare pentru retele Wi-Fi 802.11ac —este de aproximativ 2.8 ori mai rapida decat 802.11 b/g/n! In plus, modulul Bluetooth 4.1 iti permite sa conectezi cu usurinta dispozitivele tale favorite, avand in acelasi timp un impact mai redus asupra duratei de viata a bateriei. ZenBook UX310 iti ofera libertatea de a duce la indeplinire tot ce-ti propui, indiferent unde te-ai afla!

 

Tastatura luminata, Extraordinar de Confortabila

Tastatura completa, iluminata, a modelului ZenBook UX310 este fabricata dintr-o singura bucata, fiind foarte rezistenta si oferind o experienta de tastare superba. Este o adevarata opera de arta din punct de vedere al ergonomiei, dispunand de o cursa optimizata a tastelor, de 1.6mm, pentru o senzatie confortabila in utilizare. Sistemul discret de iluminare asigura utilizarea usoara in conditii de luminozitate redusa.

Touchpad-ul cu finisaj de sticla si precizie foarte ridicata foloseste o tehnologie exclusiva dezvoltata in mod special pentru ecranele de control tactil ale smartphone-urilor, pentru o sensibilitate si precizie incredibile. Acesta include de asemenea un cititor de amprente foarte avansat, pentru autentificare rapida, usoara si sigura*. Si, fiind un sistem din gama ZenBook, acesta dispune si de un aspect deosebit de atragator, cu o margine perfect dreapta, obtinuta in urma unui proces de taiere cu diamant.

 

ASUS SonicMaster: Un Sunet Incredibil

Sunetul de o calitate incredibila a devenit deja o marca distinctiva a familiei de produse ZenBook. Dezvoltata de catre echipa ASUS Golden Ear in colaborare cu Harman Kardon, tehnologia audio ASUS SonicMaster produce cel mai incredibil sunet intalnit in cazul unui laptop. Combinatia perfecta de componente hardware de calitate superioara si software inteligent conceput ii permit modelului ZenBook UX310 sa va ofere cea mai buna experienta sonora.

Vezi mai mult

  • General
  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Numar Nuclee
      2
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      2133
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ac
    • Bluetooth
      4.1
  • Porturi
    • USB 2.0
      2
    • USB 3.0
      1
    • USB-C
      1 x USB 3.1 Type-C (Gen 1)
    • Iesire audio
      Combo Audio+Mic
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.45
    • Baterie
      3 celule
    • Culoare
      Gri
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.