Laptop ASUS Gaming 17.3'' ROG G752VS, FHD, Intel Core i7-7700HQ , 16GB DDR4, 1TB 7200 RPM + 512GB SSD, GeForce GTX 1070 8GB, Win 10 Home

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Laptop ASUS Gaming 17.3'' ROG G752VS, FHD, Intel Core i7-7700HQ , 16GB DDR4, 1TB 7200 RPM + 512GB SSD, GeForce GTX 1070 8GB, Win 10 Home de la ASUS

 
Construit pentru Victorie
 
 
Modelul G752VS reprezinta expresia perfecta a evolutiei marcii ROG, impresionand printr-un design revolutionar cu un nou finisaj Armor Titanium si schema de culori Plasma Copper. Fiind echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core i7 de Generatia 7, solutii video din seria NVIDIA GeForce GTX 10, Windows 10 si pana la 64GB de memorie RAM DDR4, ROG G752VS ofera o performanta exceptionala, pentru dominatie totala in jocuri.

G752VS dispune de un sistem de racire exclusiv formata din radiatoare duble din cupru si solutia ROG 3D Vapor Chamber pentru performante de overclocking superioare si durata de viata extinsa a sistemului. Este de asemenea echipat cu o tastatura iluminata cu sistem de detectie a apasarilor accidentale (anti-ghosting) ce suporta pana la 30 de taste, pentru comenzi si control foarte precise in bataliile virtuale.
 
PROCESOR INTEL DE GENERATIA 7 CU GPU NVIDIA GEFORCE GTX DIN SERIA 10

ROG G752VS este echipat cu cele mai recente solutii grafice NVIDIA GeForce GTX din seria 10 cu arhitectura Pascal ce ofera inovatii extraordinare, inclusiv Realitate Virtuala de ultima generatie si cea mai buna eficienta energetica.
 
 
UNGHIURI LARGI DE VIZUALIZARE, RATA DE REIMPROSPATARE DE 120HZ*, TEHNOLOGIE NVIDIA G-SYNC

ROG G752VS este echipat cu un ecran cu unghiuri largi de vizualizare si foarte rapid, de 120Hz, ce ofera o calitate superba a imaginilor si contrast de exceptie, chiar si atunci cand este urmarit din unghiuri extreme. Cursivitatea jocurilor este imbunatatita datorita tehnologiei de afisare NVIDIA G-SYNC, ce are rolul de a sincroniza ratele de reimprospatare ale ecranului cu cele ale solutiei grafice NVIDIA GTX pentru imagini deosebit de cursive. G-SYNC ajuta la evitarea intarzierilor la afisare, minimalizeaza tremurul de imagine si elimina artefactele vizuale. Aceasta tehnologie elimina problemele intalnite de utilizatori in cazul tehnologiei V-Sync, cum ar fi tremurul de imagine, cauzat de GPU-l ce poate randa cadre la alte viteze decat 1/60 sec.

Tehnologia G-SYNC iti permite sa te bucuri de cea mai rapida si fluida experienta video in jocuri – fara a afecta in vreun fel performantele sistemului!

*Specificatiile pot varia in functie de configuratia sistemului.
 
 
REALITATE VIRTUALA FOARTE IMERSIVA

Placile video cu Suport VR NVIDIA GeForce GTX 1070 accelereaza puterea si eficienta energetica pentru a atinge performante excelente in aplicatii de Realitate Virtuala. Bucurati-va de experiente de realitatea virtuala foarte cursive, cu latente reduse si fara tremur al imaginilor.
 
 
SISTEM DE RACIRE 3D VAPOR CHAMBER PENTRU EFICIENTA MAXIMA

Solutia de racire exclusiva ROG 3D Vapor Chamber, impreuna cu radiatorul din cupru, creeaza un sistem de racire eficient, ce ajuta la reducerea temperaturilor GPU-ului cu pana la 7°C. Tehnologia 3D Vapor Chamber permite racirea eficienta a GPU-urilor de top cu valori TDP (Thermal Design Power) ridicate, extinzand astfel durata de viata a componentelor si a produsului. 3D Vapor Chamber include un lichid de racire care, atunci cand este incalzit, isi schimba faza de agregare din lichid in gaz si viceversa. Aceasta permite atingerea unui nivel stabil si egalizat al temperaturilor la nivelul tuturor suprafetelor, indiferent de localizarea si densitatea sursei de caldura aflata dedesubtul bazei camerei de racire. Acest fapt ii permite solutiei de racire exclusive ROG 3D Vapor Chamber sa disipeze caldura generata de surse foarte puternice, cum ar fi procesoarele de top.
 
 
RACIRE FARA COMPROMISURI

ROG G752VS dispune de un design unic al sistemului de racire, ce directioneaza praful catre un tunel special pentru eliberarea prafului, pentru a-l tine la distanta de componentele interne. Astfel, durata de viata a componentelor este extinsa iar stabilitatea laptop-ului este imbunatatita prin prevenirea acumularii prafului pe radiator si reducerea eficientei de racire. ROG G752VS dispune de module de racire dedicate pentru CPU si GPU, permitand astfel o racire eficienta a componentelor respective. Aerul cald este administrat eficient si eliminat prin intermediul orificiilor special concepute plasate pe partea din spate, pentru a-ti oferi sesiuni de gaming cat mai confortabile.
 
 
Prima tastatura iluminata din lume cu sistem de prevenire a apasarilor accidentale cu suport de pana la 30 de taste

Tastele cu sistem de prevenire a inregistrarii apasarilor accidentale asigura faptul ca toate comenzile tale sunt interpretate instantaneu si corect – chiar daca apasati pana la 30 de taste simultan. In plus, beneficiind si de 5 taste macro, combinatiile complexe pot fi programate si efectuate fara efort. ROG G752VS dispune de taste cu un design foarte ergonomic, cu o cursa de doar 2.5mm. Acestea ofera un timp excelent de raspuns la tastare sau introducerea de comenzi – astfel incat vei putea domina cu usurinta campul de lupta virtual.
 
 
ROG GAMING CENTER

Noul ROG Gaming Center va imbunatateste experienta in jocuri. Acest centru de control integrat va ofera intreaga functionalitate de care aveti nevoie – descoperiti informatii legate de sistem, setati taste de acces rapid pentru comenzi mai rapide in jocuri, ajustati setarile audio sau inregistrati clipuri video din jocuri, toate prin intermediul unei singure interfete de control.
 
 
XSPLIT GAMECASTER

ROG G752VS este insotit de un cont XSplit Gamecaster cu valabilitate nelimitata pentru a putea inregistra sau transmite actiunea din jocuri. O singura apasare de buton va permite sa partajati sesiunea voastra de jocuri cu intreaga lume!
 
 
SONIC STUDIO & SONIC RADAR

ASUS a dezvoltat Sonic Studio si Sonic Radar in mod special pentru ROG G752VS. Sonic Studio si Sonic Radar va ofera un sunet deosebit de realist in jocuri. Sonic Studio ofera un sunet de calitate superioara in jocuri, dar si streaming si inregistrare audio excelente, pentru redarea perfecta a vocilor si reducerea zgomotului. Sonic Radar va ajuta sa detectati adversarii prin intermediul unei interfete suprapuse peste ecran ce afiseaza pozitia relativa a focurilor de arma, pasilor sau altor efecte sonore din jocuri.
 
 
INTEL THUNDERBOLT 3 CU USB TIP-C

Tehnologia Intel Thunderbolt incorporata va ofera viteze de transfer de date si semnal audio/video pe un singur cablu de pana la 40Gbits/s – o latime de banda de patru ori mai buna comparativ cu USB 3.1. ROG G752VS va ofera atat interfete Intel Thunderbolt cat si USB 3.1 Tip-C, pentru un nivel ridicat de compatibilitate cu diverse dispozitive externe.

*Specificatiile reale pot varia in functie de configuratie.
 
Vezi mai mult

  • General
  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Numar Nuclee
      4
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      2400
    • Numar sloturi
      4
  • Stocare
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
    • Wireless
      802.11 ac
    • Bluetooth
      4.1
  • Porturi
    • USB 3.0
      4
    • USB-C
      1x USB 3.1 Type C (Gen 2)
    • Iesire audio
      1
    • Microfon
      1
    • RJ-45
      1
    • HDMI
      1
    • DisplayPort
      1 x Mini
  • Altele
    • Greutate (kg)
      4.3
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      8 celule
    • Culoare
      Gri
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.