Laptop Dell Alienware Area 51M, 17.3" FHD, Intel Core i7-9700K, 32GB DDR4, 1TB (+8GB SSHD) + 512GB SSD, NVidia GeForce RTX 2080 8GB, Windows 10 Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Dell Alienware Area 51M, 17.3" FHD, Intel Core i7-9700K, 32GB DDR4, 1TB (+8GB SSHD) + 512GB SSD, NVidia GeForce RTX 2080 8GB, Windows 10 Pro de la Dell

CONSIDERAȚI CĂ JOCUL S-A SCHIMBAT
Alienware Area-51m este diferit de orice dispozitiv mobil pentru jocuri creat vreodată. Cu puterea de procesare fără precedent, de nivel similar cu cea pentru desktopuri, posibilitate de upgrade pentru microprocesor si procesorul grafic, sistem avansat de răcire si un design premium, revolutionar, adevărata experientă de joc de pe desktop este acum disponibilă într-un laptop.
 
PUTERE DE DESKTOP ÎNTR-UN LAPTOP
PUTERE DE DESKTOP ÎNTR-UN LAPTOP
Area - 51m beneficiază de o multitudine de premiere pentru performanţe de vârf şi putere. Este primul nostru laptop Alienware care beneficiaza de procesoare Intel cu 8 nuclee, 16 fire de executie, oferind un nivel superior de calcul fata de alte laptopuri pentru jocuri Proiectat cu procesoare pentru desktopuri, procesorul poate fi supraalimentat cu pana la 125%, ceea ce permite supratactarea de inalta performanta. Aceasta duce la cresterea performantei pentru megatasking, jocuri care solicita procesorul, cat si aplicatiile de zi cu zi. Care permite supratactarea de înaltă performanţă. Aceasta duce la o performanţă mai mare pentru megatasking, solicită Procesorul pentru jocuri, cât şi aplicaţiile de zi cu zi.

Lăsaţi-vă în materie de jocuri vii, fără întreruperi, datorită graficii® NVIDIA GeForce RTX™, cu viteză maximă de alimentare şi până la 30 w de supratactare generos de creştere – totul dintr-o captivantă 144 Hz G-SYNC afişaj cu rezoluţie Full HD de 17". Utilizatorii pot supratacta setările prin noul Alienware Command Center.   

Area - 51m este, de asemenea, ne primul laptop Alienware pentru a accepta până la 64GB de memorie DDR4, care vă asigură au suficientă memorie RAM pentru a face faţă celor mai solicitante activităţi.
 
alienware-17-area51m-laptop-unprecedented
UPGRADE-URI FĂRĂ PRECEDENT
Amatorii de jocuri ne-au pus clar în vedere că au observat o lipsă de capacitate de upgrade a microprocesorului si a procesorului grafic, la laptopurile pentru jocuri.

Area-51m a fost proiectat tinând cont de acest aspect, oferindu-le în sfârsit jucătorilor posibilitatea să valorifice o putere comparabilă cu cea a celui mai performant desktop si să profite de cele mai recente tehnologii de la NVIDIA®, precum trasarea radială, DLSS si grafica îmbunătătită prin inteligenta artificială.

Se pot face upgrade-uri ale microprocesorului cu procesoare din clasa pentru desktopuri standard, iar procesorul grafic poate fi upgradat prin înlocuirea modulului de placă grafică integrat sau cu ajutorul amplificatorului grafic Alienware.
 
TEHNOLOGIE DE RĂCIRE ADVANCED ALIENWARE CRYO-TECH
TEHNOLOGIE DE RĂCIRE ADVANCED ALIENWARE CRYO-TECH
Tehnologia noastră termică, Advanced Alienware Cryo-Tech v2.0, optimizează răcirea componentelor, ceea ce maximizează performanta generală si mentine laptopul rece la atingere. Iată o vedere mai detaliată asupra solutiei noastre inovatoare de răcire.

Design cu dublă-admisie, dublă-evacuare a debitului de aer: sasiul Area-51m prioritizează performanta cu un design pentru ventilator dual, care extrage aerul rece prin orificiile de ventilare din partea inferioară si superioară si în acelasi timp evacuează aerul prin orificiile de ventilare posterioare si laterale, pentru o răcire optimă a principalelor componente. (Configuratia Intel® Core™ i7-8700 cu NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 nu are o evacuare prin lateral)

Ventilator alimentat la tensiune înaltă: ventilatorul rezistent la foc, din polimer cu cristale lichide are palete de 0,2 mm grosime, lagăre inelare si comandă trifazică, pentru a crea mai putină frecare si a antrena aerul în mod mai eficient. Ventilatoarele Area-51m ocupă o suprafată a 95x105 mm, cu o grosime între 19 mm si 21,5 mm, si pot circula peste 708 litri pe minut în aer liber, capacitate regăsită în mod normal doar la desktopuri.

Conducte de căldură care echilibrează sarcina: dinamica activitătii termice între componentele principale, cum ar fi procesorul grafic si CPU este degajată în mod inteligent prin diverse conducte de căldură dedicate si comune, de cupru-compozit, de 8 mm si 6 mm. Configuratiile cele mai avansate beneficiază de 7 conducte de căldură în total.

Lamele din cupru: Area-51m prezintă cele mai bune temperaturi de suprafată din clasa sa, în mare parte datorită modulului termic, care cuprinde patru lamele de cupru de 0,15 mm. Căldura este atrasă de la componentele esentiale pentru a pune pe primul plan performanta si longevitatea sistemului.

Controlul temperaturii: tehnologia Cryo-Tech v2.0 asigură o valorificare de 100 % a puterii termice proiectate a procesorului grafic al sistemului si, în acelasi timp, asigură o înaltă performantă a jocurilor care solicită intens procesorul central.

Silentios:  sistemul de răcire al Area-51m este atât de puternic, încât nu veti auzi aproape niciun zgomot în timp ce vă ocupati de activitătile de zi cu zi.
 
DESIGNUL EMBLEMATIC, CU O NOTĂ MODERNĂ
DESIGNUL EMBLEMATIC, CU O NOTĂ MODERNĂ
Alienware Area-51m ridică stacheta în materie de proiectare inovatoare, cu designul său revolutionar. Noua identitate vizuală a fost inspirată de primele noastre designuri industriale, marcând o revenire la formă si găsirea inspiratiei în originile noastre.

Noul design futurist al Area-51m reflectă natura diversă, în continuă dezvoltare a jucătorilor de pretutindeni, înglobând un contrast ridicat, proiectare axată pe performantă cu osatură eterogenă, sectiuni unghiulare, iluminare îndrăzneată si module termice de invidiat.

Iluminare îndrăzneată: cel mai recent sistem de iluminare AlienFX are un inel uimitor de lumină în partea din spate a sistemului, evidentiind performanta sistemului si mentinând în acelasi timp o capacitate fenomenală de personalizare.

Cadru îngust: Area-51m reduce drastic marginile ecranului, datorită cadrului îngust cu o balama cu trei elemente de fixare. Acest lucru reduce greutatea si mentine o conexiune puternică la bază.  

Design de tip fagure: noul model termic prezintă orificii de ventilare hexagonale, pentru un debit de aer îmbunătătit, cu o îmbunătătire de 47 % fată de modelele anterioare, ceea ce permite o performantă mai mare în timp ce sistemul rămâne răcit.

Carcasă premium: exoscheletul unic din aliaj de magneziu permite o rigiditate îmbunătătită, reducând greutatea generală a sasiului. Acest lucru le permite mai mult spatiu pentru componentele de înaltă performantă în interiorul sistemului.

Două opţiuni cromatice: amatorii de jocuri pot alege între aspectul nou si futurist Lunar Light sau aspectul mai întunecat, traditional Dark Side of the Moon.
 
NOUL CENTRU DE COMANDĂ ALIENWARE
 
CALIBRAȚI COMENZILE
CALIBRAȚI COMENZILE
Acum aveti control asupra mediilor dvs. de hardware si software. Puteti adapta echipamentul hardware pentru fiecare joc în parte si, de asemenea, puteti personaliza spatiul si configuratia astfel încât software-ul să arate si să functioneze exact asa cum doriti, fără a vă afecta jocul sau alte activităti.
INTERFAȚĂ ACE LIBRARY SCIENCE
INTERFAȚĂ ACE LIBRARY SCIENCE
Interfata usor de utilizat conectează toate setările sistemului la o bibliotecă pentru jocuri, simplificând accesarea informatiilor de joc. Indiferent de sursă, centrul de comandă vă oferă acces simplu la jocuri si posibilitatea de a regla fin setările jocurilor individuale. Profilurile unice de joc pe care le creati rămân exact asa cum doriti, indiferent de unde lansati jocul.
ILUMINARE ALIENFX
ILUMINARE ALIENFX
Salvati noi teme, alocati-le jocurilor si editati setările perifericelor cu noul sistem hardware si software AlienFX, care acceptă valori RGB maxime si până la 16,8 milioane de culori. Este inclusă o nouă interfată cu utilizatorul pentru a localiza efecte la nivel de sistem si a crea altele noi, astfel încât să puteti gestiona iluminarea si setările folosind acelasi sistem de control. De asemenea, anumite sisteme si echipamente hardware oferă setări de culoare pentru taste individuale sau grupuri de taste de pe tastatură.
 
DUCEȚI PLĂCILE GRAFICE LA EXTREM
DUCEȚI PLĂCILE GRAFICE LA EXTREM
Amplificatorul grafic Alienware acceptă plăcile grafice de ultimă generatie de la NVIDIA® si AMD si include un hub USB 3.0 suplimentar cu 4 porturi, pentru adăugarea de periferice. Cu placa de retea dedicată PCI-Express X4 din a treia generatie, cu debit de până la 40 Gb/s, nu mai trebuie să vă faceti griji pentru dezavantajele impuse de conexiunile partajate.
 
CARACTERISTICI CARE ÎNSUFLEȚESC JOCURILE
CARACTERISTICI CARE ÎNSUFLEȚESC JOCURILE
Tastatură fără egal: la tastatura Alienware TactX îmbunătătită, tehnologia de identificare corectă a tastei în cazul apăsării concomitente gresite permite peste 108 de comenzi de la tastatură, pentru un număr maxim de actiuni pe minut, si cursa de 2,2 mm a tastelor permite o reactie rapidă la orice apăsare. Iluminarea individuală a tastelor AlienFX oferă profiluri de iluminare personalizabile, în timp ce tastele de macrocomenzi programabile vă permit să creati comenzi rapide pentru peste 150 de jocuri si nu numai. Tastatura TactX include, de asemenea, o placă posterioară de otel, care oferă rigiditate îmbunătătită si reactie uniformă la apăsarea pe toate tastele, pentru o experientă îmbunătătită, care asigură până la 10 de milioane de apăsări.

Port Ethernet de 2,5 Gb/s: Area-51m este primul nostru sistem care asigură o conexiune Ethernet cu lătime de bandă de 2,5 Gb/s, oferind amatorilor de jocuri de 2,5 ori mai mult decât conexiunile Ethernet cu fir, pentru transfere de fisiere extrem de rapide prin intermediul portului Ethernet Killer E3000.

Port Thunderbolt™ Type-C: port multifunctional pregătit pentru utilizare ca port USB 3.1, care oferă transfer de date la 10 Gb/s, conexiune Thunderbolt™ de 40 Gb/s sau chiar port DisplayPort, permitând utilizarea diverselor monitoare compatibile cu protocolul DisplayPort.

Autonomie exceptională de functionare: bateria de până la 90 Wh oferă o experientă mai durabilă de joc neîntrerupt.

Auziti fiecare strigăt de luptă: bucurati-vă de fiecare sunet cu boxele cele mai bune din clasa laptopurilor. Suportul de înaltă calitate pentru căsti oferă o fidelitate extraordinară, în timp ce sistemul audio în câmp depărtat îmbunătăteste performanta microfonului.
 
ALIENWARE MOBILE CONNECT
ALIENWARE MOBILE CONNECT
Alienware Mobile Connect creează o integrare avansată, completă, în mod wireless între PC si smartphone-ul iOS sau Android.

Bucurati-vă de functionalitatea pentru smartphone iOS sau Android prin intermediul mouse-ului, tastaturii si ecranului tactil al PC-ului Alienware.

Efectuati sau preluati apeluri, trimiteti si primiti mesaje text, accesati-vă lista de persoane de contact, obtineti notificări mobile si, pe Android, afisati în oglindă ecranul telefonului pe PC, pentru implicare interactivă cu oricare dintre aplicatiile din smartphone-ul dvs.
 
Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      Eyesafe(R) Display Tech + Tobii Eyetracking
      FHD
      IPS
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      9700K
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.9
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      2400
  • Stocare
  • Placa Video
    • Producator
    • Serie
      GeForce
    • Model
      RTX 2080 8GB
    • Placa video
  • Conectivitate
    • LAN
      Killer E3000 2.5Gbps
    • Wireless
      Killer 1550 802.11ac 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 3.0
      1x Type-A SuperSpeed USB 3.0 Port with PowerShare technology
      2x Type-A SuperSpeed USB 3.0 Port
    • Iesire audio
      Combo (Audio+Microfon)
    • Thunderbolt
      1x Thunderbolt™ 3 Port (USB Type-C™ with support for SuperSpeed USB 10Gbps, 40Gbps Thunderbolt, and DisplayPort)
  • Software
    • Sistem de operare
    • Altele
      Tastatura Alienware TactX cu iluminare AlienFX
      Antighosting, N-Key Rollover
      1x Alienware Graphics Amplifier Port

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.