Ultrabook DELL 13.4'' XPS 13 9300, FHD+ Touch InfinityEdge, Intel Core i7-1065G7, 16GB DDR4X, 1TB SSD, Intel Iris Plus, Win 10 Pro, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Ultrabook DELL 13.4'' XPS 13 9300, FHD+ Touch InfinityEdge, Intel Core i7-1065G7, 16GB DDR4X, 1TB SSD, Intel Iris Plus, Win 10 Pro, Silver de la Dell

Ultrabook Dell XPS 13 9300, 13.4'', 16:10, FHD+ (1920 x 1200) InfinityEdge Touch Anti-Reflective 500-Nit Display, Platinum Silver Machined Aluminum with Black Carbon Fiber Composite Palmrest, Black Palmrest for 79 key (Finger Print), 10th Generation Intel(R) Core(TM) i7-1065G7 Processor (8MB Cache, up to 3.9 GHz), 16GB 3733MHz LPDDR4x Memory Onboard, 1TB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive, Intel(R) Iris(R) Plus Graphics, No ODD, Killer AX1650 (2x2) built on Intel WiFi 6 + Bluetooth 5.0, Killer AX1650 Driver, No Out-of-Band Systems Management, ME Disable, Internal US/International Qwerty Backlit Keyboard, I/O Ports: 1x Thunderbolt 3 (USB Type-C) port with Power Delivery (Left), 1x Thunderbolt 3 (USB Type-C) port with Power Delivery(Right), 1x headset (headphone and microphone combo) port, 1x microSD-card slot, USB Type-C to DisplayPort adapter (sold separately), Height:Front height: 6.75 mm, Rear height: 9.58 mm x Width: 295.65 mm x Depth: 198.68 mm, Starting weight: 1.2 kg, 4-Cell, 52 WHr, Integrated battery, E5 45W Type-C Power Adapter, Windows 10 Pro 64bit English, Arabic, French, Russian, Turkish, 3 Years Onsite Hardware Service Extension

Maiestrie uluitoare
Productie de precizie: toata incinta este sculptata printr-un proces de prelucrare CNC (control numeric computerizat). Sasiul din aluminiu produs automat, cu inalta precizie, creeaza un design elegant, cu o calitate superioara a constructiei, mai puternica si mai rigida decat magneziul sau plasticul.

Racoros si luminos: suportul pentru maini negru, din fibra de carbon, inspirat de industria aerospatiala sau cel alb din fibra de sticla impletita permit o rezistenta maxima si o greutate minima. Echipa noastra de design a lucrat din greu pentru a obtine detaliile optime, cu iluminare de fundal atent proiectata, strat protector rezistent la ultraviolete si la pete, pentru a preveni ingalbenirea si patarea.

Ecran superior: cea mai recenta sticla Corning® Gorilla® 6 este puternica si rezistenta la impact si la zgarieturi.

Laturi stralucitoare: anodizarea asigura o suprafata superioara, rezistenta la zgarieturi, dar aici marginile sunt acoperite a doua oara pentru a preveni si mai mult deteriorarea cauzata de conectarea si deconectarea continua a perifericelor. Utilizarea acestui finisaj pe metal asigura culoarea perfecta fara utilizarea vopselei, care se poate desprinde pe alocuri in timp.

Cele mai dine detalii: siglele incrustate din inox sunt taiate cu laser dintr-o coala de otel inoxidabil.

Caracteristici esentiale superioare: elemente precum afisajul, tastele si touchpadul sunt tot mai mari, pentru o experienta de utilizare mai usoara si mai optimizata. XPS are un afisaj cu 6,8 % mai mare, afisaj de 16:10, un touchpad cu 17 % mai mare si o tastatura fara cadru, cu taste mai mari.

Mai usor de deschis: noua balama cu incuietoare dubla prin apasare este proiectata sa maximizeze raportul ecran/corp si sa permita designul InfinityEdge cu patru laturi. Noul design al balamalelor faciliteaza deschiderea si pastreaza stabilitatea atunci cand utilizati ecranul tactil.

Constructie revolutionara a camerei web: noua camera web XPS 13 nu este doar mai mica (doar 2,25 mm), ci si mai buna. Un nou obiectiv cu 4 elemente utilizeaza mai multe elemente decat o camera web tipica, pentru a asigura o imagine video clara in tot cadrul, iar reducerea temporala a zgomotului grafic utilizeaza o tehnologie avansata, imbunatatind in mod semnificativ calitatea video, mai ales in conditii de iluminare redusa. La final, obiectivul este asamblat cu masini extrem de precise, pentru a se asigura focalizarea in toate zonele imaginii.

Nu sacrifica nimic: un design cu 6 % mai subtire, cu mai multa putere si fara sacrificii esentiale, cum ar fi mufa pentru casti sau slotul pentru carduri microSD.
 
 
 
Laptop cu design compact, de 13 inchi
Designul uimitor InfinityEdge cu patru laturi ofera un afisaj de 16:10 cu 7 % mai mare la modelul de 13 inchi, cu o dimensiune cu 2 % mai mica decat cea anterioara, pentru un raport de 91,5 % intre ecran si corp.
 
 
Mic, dar puternic
Putere garantata: 
cu procesoarele mobile InteI® Core™ de a zecea generatie, acum va puteti bucura de divertisment incredibil de captivant, pe un laptop remarcabil de subtire si de usor. Sistemele cu procesoare Intel® Core™ de a zecea generatie, dotate cu cele mai recente placi grafice Intel® Iris® Plus fac un salt urias in ce priveste jocurile, streamingul si creativitatea, pentru o experienta mai lina, mai detaliata si mai vie ca oricand, pe dispozitive extrem de portabile. Pictograma „Proiectat pentru performanta mobila” afisata langa anumite configuratii arata ca ele au fost create pentru a tine pasul cu ritmul rapid al vietii dvs.

Dell Power Manager cu performanta adaptiva: acest laptop utilizeaza performante adaptive bazate pe cea mai recenta tehnologie Intel Dynamic Tuning. Cu acest nou motor predictiv si adaptiv, laptopul nostru isi schimba in mod activ puterea procesorului pentru a optimiza sarcinile de lucru specifice, crescand performanta cand este nevoie

Memorie mai rapida, mai mult spatiu de stocare: sistemul porneste si isi reia activitatea in numai cateva secunde datorita spatiului de stocare SSD de 1TB. Activitatile in regim multitasking devin mai rapide chiar si cand folositi aplicatii care utilizeaza intens resursele, datorita celor 16GB de memorie.

Killer™ Wireless: dotat cu tehnologie Wi-Fi 6 avansata si oferind viteze teoretice de pana la 2,4 Gb/s, placa Killer AX1650 este de aproape trei ori mai rapida decat generatia anterioara de produse de 80 MHz, 2x2 c.a. Prioritizeaza redarea in flux a continutului video, comunicarea si traficul efectuat de jocuri in sistem, pentru experiente online rapide si fluidizate.

Redesign termic avansat: de la doua ventilatoare separate pentru raspandirea caldurii pe o suprafata mai mare si o singura conducta de incalzire cu un singur evaporator si un condensator dublu, la orificii de evacuare ascunse prin balamale, designul termic va asigura ca aveti cel mai performant sistem in cel mai subtire factor de forma posibil. In plus, sistemul este dotat cu izolare termica GORE™, care ofera niveluri de conductivitate termica mai mici decat aerul, intr-un format subtire si flexibil, care contribuie la mentinerea unor temperaturi reduse ale componentelor.
 
 
Uimitor este putin spus
Culoare care iese in evidenta: echipat cu o gama cromatica de 100 % sRGB si 90 % DCI P3, ecranul ofera culori saturate, in timp ce un raport de contrast de 1500:1 va permite sa vedeti cele mai stralucitoare zone luminoase si cele mai intunecate zone obscure. Iar luminozitatea de 500 niti ofera mai multa claritate in lumina stralucitoare, cum ar fi in aer liber, in timp ce un strat antireflex de 0,65 % opreste reflexiile ecranului stralucitor.

Relaxant pentru ochi: afisajul Eyesafe® gestioneaza inteligent energia luminoasa, reducand in mod selectiv lumina albastra daunatoare si dispersand-o in spectrul de lumina. Solutia noastra unica imbina ajustarile RGB hardware si software pentru a proteja mai eficient impotriva luminii albastre, mentinand in acelasi timp integritatea culorilor vii.
 
 
CinemaSound
Tehnologia Waves MaxxAudio® Pro intensifica volumul si va ofera sunete extrem de clare, pentru a beneficia de calitate audio la nivel de studio.
   
CinemaStream
Placa wireless Killer™, care va ofera canale cu latime de banda maxima pentru o experienta fluida, fara efecte de stutter atunci cand vizionati videoclipuri sau ascultati muzica.
 
Gata de lucru odata cu dvs.
Incepeti imediat:
 senzorul de capac incorporat va permite sa deschideti capacul si sa porniti in cateva milisecunde, indiferent de starea de alimentare in care va aflati.

Parola sunteti chiar dvs.: Cititorul de amprente integrat in butonul de pornire va permite sa va conectati cu o singura atingere.

Mentineti-va energia: autonomie incredibila de functionare a bateriei – pana la 19 ore cu afisaj FHD atunci cand utilizati aplicatii de productivitate, cum ar fi Word sau Excel.
 
 
 
Protectie ecologica
Salvam marile:
 fiind premiate in cadrul CES® 2018 pentru cea mai buna inovatie, tavile noastre de ambalare de culoare neagra nu sunt pur si simplu reciclate. 25 % din materiale sunt mase plastice colectate din zonele de coasta ale oceanelor, iar restul de 75 % sunt alte mase plastice reciclate.

Consum eficient de energie: modelul XPS 13 are certificare ENERGY STAR®.

Materiale mai sigure: nu contine materiale precum cadmiu, plumb, mercur si anumiti ftalati, avand calificativ EPEAT®, si este lipsit de substante ignifuge pe baza de brom (BFR) si PVC.

Posibilitate de reciclare: 90 % dintre componentele laptopului pot fi usor reciclate sau reutilizate, iar tavile de ambalare din bambus sunt 100 % reciclabile.

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      LCD LED
      Anti-Reflective
    • Touchscreen
      Da
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      1065G7
    • Numar Nuclee
      4
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      3.9
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      DDR4X
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      3733
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • Iesire audio
      1 x Combo (Audio + Microfon)
    • Thunderbolt
      2 x Thunderbolt v3
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.2
    • Tastatura numerica
      Nu
    • Culoare
      Silver
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor amprenta
      Da
    • Cititor card
      Micro SD
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.