Laptop 2 in 1 Dell Latitude 9410 cu procesor Intel Core I7-10610U pana la 4.90 GHz, 14", Full HD, 16GB, 256GB SSD, Intel UHD 620 Graphics, Windows 10 Pro, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop 2 in 1 Dell Latitude 9410 cu procesor Intel Core I7-10610U pana la 4.90 GHz, 14", Full HD, 16GB, 256GB SSD, Intel UHD 620 Graphics, Windows 10 Pro, Silver de la Dell

Un dispozitiv portabil elegant, cu performanta inteligenta

Cel mai mic sistem 2 in 1 profesional de 14” din lume are o autonomie incredibila de functionare a bateriei si aplicatia unica Dell Optimizer, o functie IA care invata cum lucrati, oriunde v-ati afla.

 

PC-ul dvs. va cunoaste?

Dell Optimizer este o platforma IA de tip unic, care invata cum lucrati si se adapteaza continuu stilului dvs., pentru a crea o experienta mai inteligenta, mai personalizata si mai productiva.

ExpressResponse: lansati mai rapid aplicatiile utilizate cel mai frecvent. Utilizam functia incorporata IA si tehnologia Intel® Adaptix™ pentru a regla nivelul de performanta atunci cand aveti mai mare nevoie de aceasta.

ExpressCharge: functia IA imbunatateste performanta bateriei prin adaptarea la consumul tipic de energie si la modelele de incarcare. ExpressCharge incarca automat bateria pana la un nivel de 80 % intr-o ora. Iar daca nu va puteti incarca sistemul imediat, acesta regleaza subtil setarile pentru a conserva resursele, cum ar fi reducerea iluminarii ecranului sau dezactivarea functiei Bluetooth atunci cand nu o utilizati.

Intelligent Audio: functia Intelligent Audio de la Dell Optimizer va va regla automat sistemul prin ajustarea zgomotului de fundal, gestionarea volumului de vorbire si rafinarea experientei generale de sunet, astfel incat sa puteti auzi si sa fiti auzit mai bine, indiferent unde lucrati.

 
 

Conceput sa iasa in evidenta

Premium in interior si in exterior: suprafata din aluminiu fasonat de masini-unelte cu comanda numerica, cu un finisaj cu linii fine si marginile diamantate arata uimitor in orice mediu de utilizare. In plus, invelisul Gorilla® Glass de la o margine la cealalta, cu strat de acoperire antireflex, cu protectie impotriva urmelor va permite sa vedeti ecranul in orice lumina.

Realizati mai multe, cu un dispozitiv mai usor de transportat: cel mai mic sistem 2 in 1 profesional de 14” din lume are un afisaj de 14” intr-un design de 13”. Iar cu cele mai subtiri margini de ecran din lume pe un sistem 2 in 1 profesional de 14”, puteti vedea mai bine proiectele dvs.

La fel de flexibil ca ziua dvs. de munca: sistemul convertibil 2 in 1 accepta patru moduri diferite, pentru productivitate in orice unghi de vizualizare. Luati rapid notite si accesati proiectele profesionale cu ajutorul suportului tactil si al creionului activ.

Mentineti sistemul la o temperatura redusa sub presiune: datorita performantei termice adaptive, laptopul Latitude 9410 detecteaza mediul de utilizare si isi regleaza performanta pentru a controla temperatura in mod corespunzator. De asemenea, este dotat cu izolatie termica ultrasubtire GORE™, care ofera niveluri de conductivitate termica mai reduse decat aerul.

Angajamentul nostru pentru dezvoltarea durabila: pe componentele vopsite utilizam vopsea pe baza de apa, cu continut redus de COV, ceea ce are menirea de a crea un mediu de lucru mai sanatos. Pentru a contribui la lupta impotriva poluarii, toate tavile de ambalare pentru sistemele 2 in 1 sunt reciclabile, fiind realizate din materiale plastice care urmau sa fie eliminate in oceane (25 %) si din plastic reciclat din HDPE (75 %). Dell a impiedicat eliminarea in oceane a peste 60.000 lb sau 27 de tone metrice de material plastic.

 
 

Gata de lucru odata cu dvs.

Autonomie de functionare imbunatatita a bateriei: cu ajutorul panourilor cu consum extrem de redus de la Dell, dispozitivul poate ramane in functiune in mai multe zile de lucru.

 

Conexiune pe care va puteti baza: placa Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) ofera viteze de aproape trei ori mai mari si securitate de generatie urmatoare pentru PC-uri si retele wireless. 

 

Porturi numeroase: conectarea la proiectele dvs. nu a fost niciodata mai usoara datorita accesului la porturile moderne si de generatie veche, cum ar fi Thunderbolt ™ 3, USB-A si HDMI.
 

Performanta imbunatatita: procesoarele Intel® Core™ i7 de pana la cele mai recente modele din a zecea generatie ofera intreprinderilor performantele, flexibilitatea, caracteristicile de securitate integrate si stabilitatea platformei Intel® vPro®, asigurand alinierea la o foaie de parcurs de viitor.
 

Pornire instantanee: capacul se deschide cu usurinta, cu o singura mana, iar dispozitivul porneste automat.

 

Inteligenta incorporata. Modernizare integrata.

Stim ca dispozitivul adecvat inseamna doar inceputul unei zile de lucru extraordinare. Angajatii au nevoie de experiente inteligente, intuitive si cu reactie rapida, care sa le permita sa lucreze in mod productiv si fara intreruperi. Conform cercetarilor, 1 din 4 utilizatori si-ar pune sub semnul intrebarii locul de munca si compania pentru care lucreaza daca ar avea o experienta negativa in ceea ce priveste tehnologia.

 

Solutia Dell Technologies Unified Workspace transforma experienta angajatilor si se asigura ca departamentul IT are solutii proactive, predictive si automatizate pentru a onora promisiunea unei zile de lucru moderne, simplificand in acelasi timp capacitatea de implementare, de securizare, de gestionare si de asistenta a mediului.
 

Implementare: solutia ProDeploy in the Unified Workspace permite departamentului IT sa faca tranzitia de la implementarea manuala traditionala, cu un nivel ridicat de interactiune din partea utilizatorului si sa livreze dispozitivele preconfigurate cu aplicatiile si setarile companiei din fabrica Dell direct catre utilizatorii finali, ceea ce le permite acestora sa inceapa sa lucreze din prima zi.

Securizare: dispozitivele de incredere Dell ofera o baza unui mediu modern al fortei de munca, cu protectie invizibila si fara intreruperi, pentru a asigura experiente de utilizare mai inteligente si mai rapide. Utilizatorii finali isi mentin productivitatea, iar mediul IT isi pastreaza nivelul de siguranta cu solutiile de securitate moderne pentru dispozitivul de incredere Dell.

Gestionare: Dell Client Command Suite + VMware Workspace ONE ofera capacitati integrate, care asigura departamentului IT o experienta de gestionare unificata a terminalelor, astfel incat sa poata gestiona firmware-ul, sistemul de operare si aplicatiile de pe o singura consola, generand in acelasi timp experiente optime pentru utilizatorii finali.

Asistenta: ProSupport rezolva problemele legate de hardware de pana la 11 ori mai rapid decat concurenta. ProSupport pentru PC-uri ofera acces 24x7 la inginerii ProSupport din regiune, care contacteaza departamentul IT atunci cand apar probleme esentiale,9 astfel incat sa va puteti concentra asupra a ceea ce urmeaza, nu asupra celor intamplate.

ProSupport Plus ajuta departamentul IT sa fie cu un pas inainte si sa elimine practic durata de inactivitate neplanificata din cauza problemelor legate de hardware. Beneficiati de toate capacitatile serviciului ProSupport, precum si de alerte declansate de IA pentru a preveni defectiunile si reparatiile pentru accidente.

 
Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • Display
    • Diagonala
      14
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      LCD LED
    • Touchscreen
      Da
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Model
      10610U
    • Numar Nuclee
      4
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.9
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      LPDDR3
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      2133
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      256
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000 Mbps
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.1
  • Porturi
    • USB 3.1
      2
    • Iesire audio
      Combo (Audio+Microfon)
    • Thunderbolt
      2 x v3
    • HDMI
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.36
    • Tastatura numerica
      Nu
    • Culoare
      Silver
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software
    • Sistem de operare
    • Altele
      Dimensiuni 319.77 x 8.5 - 14.8 x 199.9 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.