Laptop Dell Vostro 5391, 13.3"FHD, Intel Core i5-10210U, 8GB, 256GB SSD, Intel UHD Graphics, Windows 10 Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Dell Vostro 5391, 13.3"FHD, Intel Core i5-10210U, 8GB, 256GB SSD, Intel UHD Graphics, Windows 10 Pro de la Dell

Laptop Dell Vostro 5391, 13.3-inch FHD (1920 x 1080) TrueLife LED Backlight Non-touch Narrow Border WVA Display, Urban Grey LCD Cover, Palmrest With Finger Print Reader, 10th Generation Intel(R) Core(TM) i5- 10210U Processor (6MB Cache, up to 4.2 GHz), 8GB, onboard, LPDDR3, 2133MHz, 256GB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive, Intel(R) UHD Graphics with shared graphics memory, Intel(R) 9462 Wireless Driver, Intel Wireless 9462AC Card (802.11ac + Bluetooth 5.0, Dual Band 2.45 GHz, MU- MIMO/80Mhz, 1x1), 65 Watt AC Adapter, 4-Cell Battery, 45 Whr (Integrated), English International Backlit Keyboard - Grey, No Media, I/O Ports: 1x MicroSD 3.0 Card Reader, 1x uSim Card Tray (Black PC Only), 1 x USB Type C 3.1 Gen 1 w/ Power Delivery & DisplayPort 1.2, 1 x USB 3.1 Gen 1, 1 x Universal Audio Jack (Headset/Mic combo), 1 x HDMI 1.4, 1 x DC-in, 4.5mm barrel, 1 x Optional Touch Fingerprint Reader in Power Button, Dimensions and weight: Height: 16.80 mm, Width: 307.6mm, Depth: 204.50 mm, Weight: 1.18 kg, Windows 10 Pro 64bit English, Arabic, French, Russian,Turkish, 3Y Basic Onsite Service Extension



Sistem de operare

Windows 10 Pro vă permite să vă concentrati asupra desfăsurării activitătii si nu asupra sistemului IT.
Mobilitate cu stil

Mobilitate cu stil

Greutate redusă:toate călătoriile dvs. tocmai s-au simplificat datorită acestui design compact si subtire de 14,9 mm, care se potriveste perfect în bagajul dvs., în rucsac sau în geantă.

Minimizarea distragerii atentiei: o bordură îngustă pe trei laturi scoate în evidentă ecranul, astfel încât să puteti colabora la întâlnirile online sau să lucrati cu stil la cele mai recente proiecte.

Finisaj diamantat: finisajul elegant, diamantat din jurul touchpadului oferă un aspect si o senzatie de calitate superioară.

Gata de lucru: un nou senzor de detectare a deschiderii capacului porneste laptopul, chiar si atunci când dispozitivul este complet oprit, astfel încât să puteti accesa ceea ce vă trebuie, atunci când aveti nevoie.

Balama reproiectată: laptopul dvs. se ridică usor de pe masă atunci când este deschis la un unghi de peste 135 de grade, ceea ce permite circulatia mai bună a aerului si o experientă de tastare mai confortabilă.

Sistem termic inteligent: acest laptop este suficient de inteligent pentru a sti când se află în mâinile dvs., în poală sau pe birou. Acest lucru îi permite să-si adapteze în mod inteligent profilurile termice pentru a mentine o temperatură redusă. Disconfortul este evitat atunci când laptopul se află în poala dvs., iar puterea completă este descătusată atunci când acesta este stationar pe birou, pentru productivitate maximă.
Conferinte în timpul deplasărilor

Conferinte în timpul deplasărilor

Performantă puternică: până la cele mai recente si mai impresionante procesoare Intel® Core i7 din a zecea generatie, cu placă grafică NVIDIA® GeForce MX250 cu memorie GDDR5 de 2 GB vă permit să vă prezentati proiectele cu viteză si performantă uluitoare.

Obiectiv cu 4elemente: noua cameră web miniaturizată are un obiectiv cu 4elemente care utilizează mai multe elemente decât camerele web tipice, pentru a oferi continut video clar în toate regiunile cadrului.

Waves MaxxAudio®: nu ratati niciun cuvânt cu experienta audio captivantă reglată profesional de Waves MaxxAudio® Pro, care include sunet pe 5.1 canale, volume amplificate si claritate de cristal.

Apeluri de înaltă calitate: prin software-ul SmartByte nou si îmbunătătit, se asigură că aplicatiile de conferinte video au prioritate pentru lătimea de bandă a retelei fată de alte aplicatii care consumă lătime de bandă, astfel încât să obtineti o claritate extraordinară în timpul apelurilor dvs. profesionale. Partea cea mai bună este că noile PC-uri Vostro si Inspiron comunică unul cu celălalt, permitând prezentări video clare chiar si atunci când mai multe computere din birou utilizează lătime de bandă pentru a rula actualizări sau pentru a descărca fisiere.

Certificat Skype: sustineti sau participati la prezentări din orice loc din întreaga lume, cu Skype for Business.

Reducerea zgomotului tranzitoriu: utilizând caracteristica de reducere avansată a zgomotului, calitatea video este îmbunătătită semnificativ, mai ales în conditii de lumină slabă.
Securitate pe care vă puteti baza

Securitate pe care vă puteti baza

Protejati-vă întreprinderea de dimensiuni mici cu modulul TPM 2.0: Trusted Platform Module 2.0 este o caracteristică de securitate de nivel comercial, care poate fi utilizată pentru crearea si gestionarea cheilor de criptare generate de computer. Vă permite să securizati si să criptati parolele, amprentele si cheile în afara hard diskului. Deoarece decriptările sunt blocate de TPM, atacatorii nu pot citi datele prin scoaterea unui hard disk si instalarea acestuia într-un alt computer. (** Serviciul nu este disponibil în China)

Securitate simplificată: cititorul de amprente optional cu Windows Hello vă permite să vă conectati în sigurantă cu o singură atingere, fără să fie nevoie de parolă.

Nu este nicio problemă dacă nu aveti personal IT: serviciile Dell ProSupport sau ProSupport Plus optionale oferă acces direct 24x7 la tehnicieni de nivel avansat, care vă ajută să depanati si să vă rezolvati imediat problemele.
 
Unificati-vă dispozitivele cu Dell Mobile Connect.

Unificati-vă dispozitivele cu Dell Mobile Connect.

Integrare perfectă între PC si smartphone: accesati mai multe dispozitive fără a vă distribui atentia. Dell Mobile Connect vă asociază smartphone-ul iOS sau Android cu laptopul.

Limitarea întreruperilor: prin intermediul Dell Mobile Connect, puteti să efectuati apeluri, să trimiteti mesaje SMS, să primiti notificări si chiar să oglinditi telefonul Android pe PC pentru a interactiona cu toate aplicatiile preferate.

Confidentialitate perfect protejată: telefonul se conectează la PC prin conexiunea securizată, punct la punct, oferită de Dell Mobile Connect, astfel încât datele dvs. să nu fie niciodată expuse prin conexiuni prin internet nesecurizate.

Transfer simplu: mutati rapid fotografiile, videoclipurile, muzica si documentele de pe PC-uri pe telefoane Android si viceversa, fără servicii de stocare de tip cloud complicate sau cabluri stânjenitoare.

*Dell Mobile Connect nu este disponibil pe Windows 10 în modul S.
Vezi mai mult

  • General
  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Model
      10210U
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.2
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      LPDDR3
  • Stocare
    • Tip Stocare
      SSD
    • Capacitate SSD (GB)
      256
    • Tip SSD
      M.2
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11ac
    • Bluetooth
      5.0
  • Porturi
    • USB 3.1
      1 x Type C
    • Iesire audio
      Combo (Audio+Microfon)
    • HDMI
      1
    • DisplayPort
      1 x 1.2
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.18
    • Baterie
      45 Whr
    • Tastatura iluminata
      Da
    • Cititor amprenta
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.