Dell Laptop Gaming Alienware M15 R3 cu procesor Intel® Core™ i9-10980HK pana la 5.30 GHz, 15.6", Full Hd, 144Hz, 32GB, 4TB SSD (2x 2TB PCIe M.2 SSD) RAID0 [Boot] + 512GB PCIe M.2 SSD [Storage], GeForce RTX 2080 SUPER 8GB GDDR6 | Windows 10 Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
25.642,73 lei
Pret 36 Rate Optimo: 939.96 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DAM15R3I9324512RWP

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Gaming Alienware M15 R3 cu procesor Intel® Core™ i9-10980HK pana la 5.30 GHz, 15.6", Full Hd, 144Hz, 32GB, 4TB SSD (2x 2TB PCIe M.2 SSD) RAID0 [Boot] + 512GB PCIe M.2 SSD [Storage], GeForce RTX 2080 SUPER 8GB GDDR6 | Windows 10 Pro de la Dell

S-A NASCUT O NOUA LEGENDA

Cu o greutate incepand de la 2.11 kg, cu o grosime sub 20,5 mm, 360,3 mm latime si 276,2 mm lungime, noul Alienware m15 este suplu si puternic. Proiectat de la zero, m15 are materiale din aliaj de magneziu de calitate superioara, care ofera economii in greutate, reducand in acelasi timp grosimea si asigurand un sasiu mai rigid, robust, totul cu o estetica eleganta. Aceasta generatie Alienware m15 include un invelis imbunatatit al suprafetei, proiectat pentru a reduce urmele de amprente si alte pete tipice, fara a schimba nuanta sau culoarea.  Aceasta solutie rezistenta la patare este o High Performance Clear Coat – o formula care va permite sa simtiti aliajul de magneziu rece si rezistent din strategia noastra premiata de culori cu contrast ridicat. 

 

Renastere in forta: Cu procesoare Intel® Core™ i9K din a 10-a generatie, care permit pana la 8 nuclee si 16 fire de performanta cu mai multe fire, noul Alienware m15 isi depaseste predecesorul.

 
 

ADVANCED ALIENWARE CRYO-TECH

Cea mai recenta tehnologie termica a noastra, Advanced Alienware Cryo-Tech, este o abordare de proiectare in care performanta in jocuri a sistemului Alienware nu este niciodata compromisa prin metode electrice si mecanice, mentinand totodata stabilitatea sistemului in cele mai inalte stari de performanta. Acest lucru este gestionat cu ajutorul metodelor precum, si fara a se limita la acestea, disiparea caldurii prin designuri creative ale modulelor termice, designul ventilatorului si al motoarelor ventilatorului, precum si prin configuratia evacuarii si admisiei aerului si a impedantei generice a fluxului de aer. De asemenea, aceasta generatie a fost modernizata cu o crestere de 9 mm a diametrului in cazul lamelor de ventilator de pe CPU si o crestere de 4 mm a diametrului la lamele ventilatorului de pe GPU. In plus, noul m15 ofera un flux de aer imbunatatit prin directionarea aerului mai rece spre cele mai sensibile nuclee ale sistemului.

Datorita tuturor imbunatatirilor de ultima generatie, va puteti astepta la o eficienta energetica crescuta si la viteze mai mari pentru perioade mai lungi de timp. Iata o vedere mai detaliata asupra solutiei noastre inovatoare de racire:

 

Tehnologie cu camera de vapori: Noua tehnologie cu camera de vapori de la Alienware utilizeaza metode avansate pentru disiparea eficienta a caldurii.  Noul Alienware m15 este proiectat cu o camera dedicata de vapori intre CPU si conductele de caldura din cupru.  Toate acestea sunt concepute pentru a gestiona fluxul termic si pentru a maximiza performanta.  Aceste camere utilizeaza natura de schimbare de faza a lichidului pentru a transfera caldura mai eficace decat o bucata solida de metal sau tevile de caldura din cupru.  Camerele de vapori sunt, de asemenea, mai versatile decat tevile de caldura din cupru, deoarece pot fi proiectate pentru a fi distribuite uniform pe un intreg cip care trebuie racit.  

Designul fluxului de aer cu doua admisii si doua evacuari: sasiul nostru subtire si usor prioritizeaza performanta, cu un design cu ventilator dual, care preia aer de la fantele sus si de jos si il elimina prin cele din spate si lateral, pentru o racire optima a componentelor principale.

Ventilator alimentat la tensiune inalta: lamele ventilatorului rezistent la foc, din polimer similar kevlarului cu cristale lichide are lagare inelare si comanda trifazica, pentru a crea mai putina frecare si a antrena aerul in mod mai eficient. In prezent, exista 132 de lame unice ale ventilatorului, pentru a raci atat CPU, cat si GPU.

Conducte de caldura care echilibreaza sarcina:  dinamica activitatii termice in componentele principale cum ar fi procesorul grafic si procesorul central este efectuata in mod inteligent prin patru conducte de caldura cupru-compozit de 3,5 mm.

Radiator lamelar din cupru dens: noul m15 are cea mai mare cantitate de material din cupru, in functie de greutate, dedicata furnizarii de disipare a caldurii pentru componentele de baza, fata de anteriorul m15. Noul m15 a crescut si dimensiunea tevilor de caldura cu 40 %, pentru a mari suprafata generala si disiparea caldurii.

 
 

REGLAREA TENSIUNII HYPEREFFICIENT

Reglarea tensiunii Hyper-Efficient este rezultatul proiectarii hardware care le permite placilor grafice si/sau procesoarelor sa functioneze la cele mai inalte niveluri de performanta pentru perioade lungi de timp. Acest lucru creste numarul total de faze de reglare, ceea ce duce astfel la cresterea eficientei semnalului de putere si eficienta termica per nucleu.

Nivelul de eficienta mai ridicat duce la capacitatea de sarcini de lucru mai mari in timp, cu pierdere redusa de energie prin caldura.

Povestea placii grafice: O premiera in industrie, m15 prezinta reglarea fara egal a tensiunii in 12 faze pe placa grafica pe configuratii care includ NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti sau superioara pentru a permite cea mai inalta performanta posibila pentru cel mai mult timp posibil. Oferim o crestere cu 50 % a fazelor de reglare a tensiunii pentru a crea cel mai eficient design de 15" din istoria Alienware. 

Povestea procesorului: Obtineti reglarea tensiunii de pana la 6 faze pe configuratii cu placa grafica NVIDIA GeForce pentru o experienta de joc cu performanta mai mare pentru perioade mai lungi de timp. Iar cu inductoarele CPU cu 25 % mai mari, performanta de top creste si mai mult.  Configuratiile bazate pe orice alte optiuni de placa grafica vor fi bazate pe reglarea tensiunii placii grafice cu 4 faze si pe reglarea tensiunii procesorului cu 4 faze.

 
 

TEHNOLOGII DE AFISARE FARA EGAL

Noul Alienware m15 ofera optiuni de afisaj incredibile si cel mai subtire cadru de o parte si de alta (5,6 mm) dintre toate laptopurile pentru jocuri Alienware, pentru jucatorii care isi doresc cele mai bune experiente vizuale.
 

Rata de reimprospatare rapida: pentru jucatorii care pun pe primul loc jocurile neintrerupte, extrem de rapide, acest Alienware m15 ofera optiunea de afisaj de 144 Hz. Panoul de 144 Hz are o gama cromatica NTSC de 72 %, raport de contrast de 800:1, luminozitate de 300 niti si timp de raspuns de 7 ms.

 

 

 

CARACTERISTICI CARE INSUFLETESC JOCURILE

Conectivitate rapida: Tehnologia Killer DoubleShot™ Pro permite gestionarea inteligenta a traficului pe Internet utilizand conexiunile cu fir si wireless in acelasi timp pentru a prioritiza pachetele.  Tehnologia Killer va identifica automat jocurile sensibile la latenta si traficul vocal si le va trimite pe cea mai rapida interfata. Aceasta noua tehnologie este posibila prin combinarea tehnologiei pentru retele cu fir Killer E3100 2,5 Gb/s, cu Killer Wi-fi 6 AX1650 (2x2) si Bluetooth 5.0

 

EXPERIENTA CAPTIVANTA INTUITIVA

Pregatit pentru orice: Largiti-va lumea cu ajutorul cititorului de carduri de stocare nou adaugat. Noul slot utilizeaza un slot micro-SD cu Push-Push, care accepta suporturi UHS-11 HD312.

Tastatura imbunatatita: Tastatura incredibil de rapida, cu o cursa de 1,7 mm, ofera o optiune personalizabila -  tastatura premium cu iluminare individuala a tastelor AlienFX.

Touchpad premium: Un touchpad precis din sticla ofera o experienta de joc de inalta calitate pe care o puteti simti.

 

 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.
Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel®
    • Tip
      i9
    • Model
      10980HK
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      5.3
  • Memorie
    • Capacitate
      32
    • Tip memorie RAM
      DDR4
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      2666
    • Numar sloturi
      2
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000/2500
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.1
  • Porturi
    • USB 3.1
      3 x
    • Thunderbolt
      1 x Thunderbolt v3
    • RJ-45
      1 x
    • HDMI
      1 x
    • DisplayPort
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.5
    • Baterie
      86Wh
    • Culoare
      Negru
    • Tastatura iluminata
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.