Laptop Dell XPS 12 9250, 12.5"UHD, Touch, Intel Core m5-6Y57 4M Cache, up to 2.80 GHz, 8GB, 256GB M.2 SSD, Intel HD Graphics 515, Win10 Home 64

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Laptop Dell XPS 12 9250, 12.5"UHD, Touch, Intel Core m5-6Y57 4M Cache, up to 2.80 GHz, 8GB, 256GB M.2 SSD, Intel HD Graphics 515, Win10 Home 64 de la Dell

Ultrabook Dell XPS 12 9250, 12.5" 4K Ultra HD (3840 x 2160) Touch, 6th Generation Intel(R) Core(TM) m5 6Y57 (4M Cache, up to 2.8 GHz), Intel HD Graphics 515, 8GB LPDDR3-1600MHz, 256GB M.2 SSD, Intel 8260 Dual band 2x2 802.11ac 2.4/5GHz + Bluetooth 4.1, TPM Included, Primary 2-Cell (30Whr) battery, 30 Watt AC Adapter, Carrying Case - Dell Premier Magnetic Folio for Mobility keyboard+system, Dell Adapter USB-C to USB-A 3.0, Latitude 12 Premier Keyboard US English, Windows 10 Home (64bit) English, 3Y NBD On-site



Cu design genial.


Avand cel mai bun afisaj Ultra HD 4K din clasa respectiva si conectare magnetica inovatoare, XPS 12 trece fara probleme de la laptop la tableta, perfectionand experienta 2 in 1.

   
   

Inovator si elegant


Versatilitate suprema: designul inovator al laptopului XPS 12, care se conecteaza magnetic, nu are elemente mecanice si poate fi usor demontat cu o singura mana. Daca doriti mobilitate, scoateti tableta, iar daca doriti productivitate, puneti-o la loc in suport.
 

Laptop usor: are o baza subtire pentru mobilitate, care va ofera o experienta de tastatura traditionala atunci cand aveti nevoie de un plus de productivitate, cantarind in total doar 1,27 kg.
 

Tableta mare: are un afisaj generos, de 31,8 cm (12,5 inchi), care va ofera o calitate fascinanta. Utilizati creionul activ Dell optional pentru a lua notite sau a face schite cu usurinta in Microsoft OneNote dintr-un singur clic sau pentru a extrage continut din doar doua clicuri. Notati-va ideile, luati notite, faceti schite sau desenati in aplicatia Wacom Bamboo Paper.

   

Optimizati-va sistemul.


XPS 12 va ofera optiuni de tastatura cu carcasa pliabila magnetica eleganta, proiectate pentru sistemul dvs. Bucurati-va de o productivitate de laptop si de protectie pentru dispozitiv atunci cand calatoriti. Fiecare optiune include tastatura retroiluminata si touchpad de precizie.
 

Tastatura XPS 12 Premier cu carcasa pliabila magnetica Dell Premier – pentru experienta oferita de o tastatura traditionala, cu o deplasare de 1,9 mm a tastelor

   
   

Afisaj uimitor, ultramodern


Afisaj UltraSharp Ultra HD 4K cu detalii fascinante: optand pentru afisajul tactil UltraSharp cu rezolutie Ultra HD 4K (3.840 x 2.160), puteti beneficia de o tehnologie de afisare extraordinara. Primul afisaj Ultra HD 4K al unui sistem 2 in 1 are o rezolutie de peste 8 milioane de pixeli – de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD – permitandu-va sa vedeti tot ce faceti cu un nivel incredibil de detaliere. Afisajul de 400 de niti este mai stralucitor decat cel al unui laptop tipic, oferind o vizualizare excelenta chiar si la lumina puternica a zilei.
 

Partajare usoara: vedeti clar continutul din aproape orice unghi pe ecranul cu tehnologie de comutare in plan (IPS) IGZO, care va ofera un unghi larg de vizualizare, de pana la 170°.
 

Culori superbe: bucurati-va de culori bogate si saturate datorita gamei cromatice de 100%. Raportul de contrast ridicat, de 1.500:1, va permite sa vedeti cele mai intense nuante inchise sau deschise.
 

Rezistenta maxima: afisajul din sticla Corning Gorilla NBT este de pana la 10 ori mai rezistent decat cel din sticla calcosodica, contribuind la evitarea zgarieturilor cauzate de manipulare, curatare sau stergere.

   

Utilitate imbunatatita


Apropiati degetele, mariti sau micsorati imaginea si faceti clic cu precizie
Datorita touchpadului de precizie, cursorul nu mai sare si nu mai aluneca necontrolat, iar datorita caracteristicii de impiedicare a activarii accidentale, scapati de problema clicurilor nedorite, declansate de atingerea touchpadului cu palma.
 

Vedeti ce ati ratat
Tastatura standard retroiluminata va permite sa lucrati si in conditii de lumina slaba sau pe intuneric.

   

Conectivitate esentiala la indemana


Conectivitate de varf: portul multifunctional Thunderbolt 3 va permite sa incarcati laptopul, sa-l conectati la orice dispozitiv (sunt acceptate pana la doua afisaje 4K) si sa beneficiati de viteze de transfer al datelor de pana la 40 Gb/s, de 8 ori mai mari decat cele oferite de portul USB 3.0.
 

Andocare avansata: cele mai noi solutii de andocare Dell ofera conectare cu un singur cablu la alimentare, Ethernet, sunet si imagine. Adaugati statia de andocare Dell WD15 optionala pentru a conecta pana la doua afisaje Full HD si alte cinci dispozitive periferice.
 

Faceti poze si vizualizati: camera de 8 MP orientata spre lumea exterioara va permite sa faceti fotografii clare, de inalta rezolutie, iar camera de 5 MP orientata spre utilizator va permite sa discutati cu claritate prin chat web.

   
   

Creat pentru mediul profesional


Cea mai buna securitate din clasa respectiva, insotita de solutii de varf in domeniu la nivel de terminal, printre care se numara solutiile avansate de criptare, autentificare si protectie impotriva amenintarilor.
Protejati datele de pe mai multe terminale cu ajutorul solutiei Dell Data Protection | Encryption. Aceasta solutie instalata din fabrica le permite administratorilor IT sa gestioneze de la distanta politicile de criptare, pentru ca reglementarile sa fie respectate cu usurinta imediat dupa despachetare.
Solutia Dell Data Protection | Protected Workspace va securizeaza informatiile. In cazul unui atac, programul rau intentionat este izolat si securitatea mediului este restaurata in numai 20 de secunde.
Cel mai flexibil sistem XPS din lume permite personalului IT sa modifice setarile BIOS si sa configureze sistemele cu flexibilitatea extinsa de care are nevoie compania dvs.

Compatibilitate cu Dell Client Command Suite – instrumente gratuite care contribuie la automatizarea si optimizarea implementarii, monitorizarii si actualizarii sistemelor in mediile IT complexe
Instalata din fabrica, solutia Dell Command | Update elimina cautarea cronofaga a tastelor, minimizand totodata intreruperile sistemului.
Are instalate din fabrica solutia Dell Command | Power Manager si modul de extindere a autonomiei de functionare a bateriei.
Simplificati implementarile cu cicluri lungi de viata utilizand serviciile Dell de configurare si implementare si serviciile Dell pentru imagini.
Solutiile de gestionare a sistemelor Dell KACE raspund celor mai ambitioase cerinte de gestionare IT.

   

Cele mai ecologice laptopuri XPS de pana acum


Consum eficient de energie: XPS 12 are certificare ENERGY STAR.

Materiale mai inteligente: creat in spiritul protejarii mediului inconjurator, XPS 12 nu contine materiale precum cadmiul, plumbul, mercurul si anumiti ftalati. De asemenea, are calificativ EPEAT Gold si nu contine substante ignifuge pe baza de brom (BFR) si nici PVC.
 

Posibilitate de reciclare: nu mai putin de 90 % dintre componentele laptopului pot fi usor reciclate sau reutilizate, iar tavile de ambalare din bambus sunt 100% reciclabile.

Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      LED backlit
    • Touchscreen
      Da
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i7
    • Numar Nuclee
      2
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR3
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      1600
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      256
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      Da
  • Porturi
    • Iesire audio
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.27 Kg
      0.79 Kg
    • Baterie
      2 celule
    • Culoare
      Negru
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.