Ultrabook Huawei 13'' MateBook 13, 2K IPS, Intel Core i5-8265U, 8GB, 512GB SSD, GeForce MX250 2GB, Win 10 Home, Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Ultrabook Huawei 13'' MateBook 13, 2K IPS, Intel Core i5-8265U, 8GB, 512GB SSD, GeForce MX250 2GB, Win 10 Home, Grey de la Huawei

Laptop ultraportabil Huawei MateBook 13 cu procesor Intel® Core® i5-8265U pana la 3.90 GHz Whiskey Lake, 13", Full HD, IPS, 8GB, 512GB SSD, NVIDIA GeForce MX250 2GB, Windows 10 Home, Grey



 
Trebuie sa vezi pentru a crede
Ecranul HUAWEI FullView Display iti ofera un ecran mai mult decat impresionant; acest ecran aduce la viata o experienta vizuala captivanta. Cu un raport ecran-carcasa de 88% si o margine subtire de 4,4 mm, HUAWEI MateBook 13 iti ofera mai mult spatiu pentru a-ti asigura o grafica mai luminoasa, mai bogata si mai intensa, care sa-ti starneasca imaginatia. Lasa-te uimit.
 
 
Trup si suflet
Usor, dar cu toate acestea robust, HUAWEI MateBook 13 este conceput pentru o portabilitate optima. Creata cu meticulozitate, carcasa metalica subtire de 14,9 mm este prevazuta cu finisaj diamantat la fiecare colt, ceea ce ii confera un aspect si o senzatie premium, ultramoderna. Un dispozitiv elegant si performant.


 
 
Alege calea rapida
Eficientizeaza-ti viata de zi cu zi si intensifica-ti creativitatea. Dispozitivul ultra-subtire este dotat cu NVIDIA® GeForce® MX150 cu 2 GB GDDR5. Obtii o performanta de pana la 4 ori mai mare a graficii integrate pentru procesarea de imagini si editare video*. Grafica este sustinuta si de 25 W TDP, pentru ca editarea video si jocurile sa se deruleze cu usurinta, rapiditate si fiabilitate.
 

 
Putere Impresionanta
Viteza si puterea se imbina in HUAWEI MateBook 13 pentru a genera capacitati de functionare revolutionare. Dotat cu a 8a generatie de procesor Intel® core™ i5, dispozitivul ruleaza cu 40% mai rapid decat predecesorul sau si cu 10% mai rapid decat procesorul KBL-R. Din perspectiva puterii si longevitatii, reprezinta o revolutie in materie de tehnologie pentru laptopuri.


 
Bucura-te de el o perioada mai lunga de timp
Bateria de 42 Wh (TYP), cea mai buna din aceasta clasa, te tine incarcat o perioada mai indelungata. HUAWEI MateBook 13 cu grafica integrata poate rula materiale video locale la calitate 1080P timp de 10 ore, iar grafica separata poate rula materiale video locale la calitate 1080P timp de 9,6 ore
Fii gata, Apasa, Start
Butonul de pornire al HUAWEI MateBook 13, actionat cu o singura apasare si BIOS optimizat iti permite o pornire si o logare rapida. Sigur, rapid si usor de utilizat.


 
Incarcare rapida in deplasare
HUAWEI MateBook 13 vine cu un incarcator de buzunar care este mult mai mult decat un incarcator. Va poate incarca rapid laptopul si telefonul prin USB-C, oferindu-va 2,5 ore de utilizare a laptop-ului dintr-o incarcare de 15 minute, indiferent unde va aflati. Este rapid, ecologic si portabil; incape in buzunar si se potriveste cu viata ta.


Nu Asculta. Doar, Simte!
HUAWEI MateBook 13 dispune de un sunet impresionant Dolby Atmos®, creand o experienta uimitoare in casti, cu un sunet care se misca deasupra si in jurul tau. Veti simti ca si cum ati fi in interiorul actiunii, deoarece sunetul prinde viata cu bogatie si adancime, si se pare ca se misca intr-un spatiu tridimensional.


 
Placut la Vedere
Ecranul de ultima generatie al HUAWEI MateBook 13 poate filtra pana la 30% din lumina albastra care oboseste ochii in timp. Selecteaza pur si simplu optiunea Eye Comfort Mode (Modul Confort Ochi) pentru a regla automat tonurile de alb si de culoare, pentru a-ti proteja retina si a evita obosirea ochilor. Astfel, vei putea lucra si te vei putea juca intr-un mediu confortabil, cat de mult doresti.
 


 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.


PROCESOR

Producator procesor Intel®
Tip procesor i5
Model procesor 8265U
Arhitectura Whiskey Lake
Numar nuclee 4
Frecventa nominala 1.6 GHz
Cache 6144 KB
Frecventa Turbo Boost 3.9 GHz
Tehnologie procesor 14 nm
Procesor grafic integrat Intel® UHD Graphics 620

AFISARE

Diagonala display 13 inch
Format display WQHD
Tehnologie display IPS
Finisaj display Glare
Rezolutie 2160 x 1440

MEMORIE

Capacitate memorie 8 GB
Tip memorie LPDDR3
Memorie integrata 8192 MB

HARD DISK

Tip stocare SSD
Capacitate SSD 512 GB

PLACA VIDEO

Tip placa video Dedicata
Chipset video nVidia GeForce MX
Model placa video MX250
Capacitate memorie video 2048 MB
Tehnologii placa video DirectX 12
Tip memorie placa video GDDR5

MULTIMEDIA

Unitate optica Nu
Camera WEB Full HD
Audio Difuzoare stereo Microfoane duale
Tehnologii audio Dolby Atmos

CONECTIVITATE & PORTURI

Porturi 2 x USB 3.1 type C 1 x Audio Out/Microfon
Wireless 802.11 a/b/g/n/ac 2x2
Versiune Bluetooth 5.0

SOFTWARE

Sistem de operare Windows 10 Home

CARACTERISTICI GENERALE

Platforma producator Huawei Matebook 13
Tastatura numerica Nu
Dimensiuni (W x H x D) 286 x 14.9 x 211 mm
Greutate 1.3 Kg
Securitate Cititor de amprenta Parola BIOS Parola HDD
Limba tastatura Tastatura internationala
Accesorii incluse Adaptor 65W
Autonomie baterie 10 h
Culoare Gri
Caracteristici cheie Tastatura iluminata Touchpad care accepta gesturi de atingeri multiple Senzor de lumina ambientala Accelerometru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.