Laptop HUAWEI MateBook D16, Intel Core i5-12450H pana la 4.4GHz, 16" Full HD 16:10, 16GB, SSD 512GB, Intel® UHD Graphics, Windows 11 Home, Space Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Laptop HUAWEI MateBook D16, Intel Core i5-12450H pana la 4.4GHz, 16" Full HD 16:10, 16GB, SSD 512GB, Intel® UHD Graphics, Windows 11 Home, Space Gray de la Huawei

 

 

 

 

Mai mult spatiu pentru navigare

Ecran vast de 16 inci, raport de aspect golden de 16:10 si raport ecran-corp de 90%, pentru o zona de vizualizare mai mare.

 

Certificare TÜV Rheinland pentru emisia redusa de lumina albastra (solutie hardware)

Filtreaza lumina albastra, afiseaza culori vibrante.

DC dimming, fara efect de palpaire

Mai confortabil pentru perioade lungi de vizionare.

Gama cromatica larga 100% sRGB6

Imagine si culori reale pe paginile web.

 

Sarcini de birou mobil fara efort

Ecran mare de 16 inci, la fel de usor ca un model de 15,6 inci. Corp metalic de 1,7 kg,7 permitand o experienta de birou mobil perfecta, pe un ecran vast.

 

Procesor de generatie urmatoare cu nuclee performante si eficiente

Hardware actualizat pentru viteza de rulare crescuta. Alimentat de procesorul Intel® Core™ pana la i7-12700H de a 12-a generatie si grafica Intel® Iris® Xe. Design complet nou al arhitecturii hibride, nuclee de performanta pentru sarcini solicitante si nuclee de eficienta pentru sarcinile zilnice, facand munca mai eficienta, lipsita de probleme.

 

Procesorul Intel® Core i7-12700H integreaza 14 nuclee,10 de 3,5 ori mai multe fata de generatia anterioara. Performanta procesorului este mult imbunatatita si ofera o experienta de operare rapida, complet noua.

Performanta procesorului multi-core imbunatatita cu 97.3%.

Performanta procesorului single-core imbunatatita cu 20%.

 

Ecran mare versatil, ce iti satisface toate nevoile

Ecranul mare de 16 inci este alimentat de procesorul Intel® CoreTM i7-12700H, accelerand analiza datelor, editarea video si compilarea codurilor, ceea ce permite procesarea fara intreruperi a mai multor pagini web, tabele si diapozitive.

 

 

Tastatura numerica, eficienta inalta

Noua tastatura numerica dubleaza eficienta in realizarea de rapoarte, scrierea documentelor si introducerea datelor. Butonul independent pentru camera protejeaza confidentialitatea, iar AI Search accepta cautari hibride de computere, telefoane mobile si pagini web, eficientizand sarcinile de birou.

 

Experienta inovatoare de introducere a textului

Cursa tastei de 1,5 mm si apasarea lina genereaza o revenire elastica si linistitoare a tastelor. Capacul acestora este fabricat din policarbonat rezistent si acoperit cu mai multe straturi de vopsea, sporind rezistenta la uzura13 si durabilitatea.

 

Conferinta inteligenta, cu camera AI si sunetul AI

Iata un nou instrument la indemana pentru intalniri online. Camera AI poate chiar sa ajusteze unghiul de vedere pe masura ce te deplasezi, pentru a te mentine mereu in cadru. Activeaza Fundalul virtual in timpul intalnirilor online, pentru a acoperi imprejurimile si pentru a-ti proteja mai bine confidentialitatea. Contactul vizual orienteaza in mod automat directia privirii, pentru a face comunicarea mai „de perspectiva”.

 

O perspectiva de vizionare mai larga

Camera AI 1080P si fotografierea cu unghi larg de 88° permit ca mai multe persoane sa intre in cadru, astfel incat sa ai parte de o conferinta video fara probleme in orice moment.

   
   

Microfon cu anulare inteligenta a zgomotului

Cele 4 microfoane sunt plasate pe margini pentru a nu fi blocate si pentru a capta sunetul la 360° la o distanta de pana la 5 metri. Anularea zgomotului AI poate filtra inteligent zgomotul, cum ar fi tonurile de apel si sunetele de tastare, pentru ca sunetul conferintei sa fie mai clar ca niciodata. Pentru a filtra si mai mult vocile din jur si a mentine claritatea apelurilor, poti purta castile si activa functia de imbunatatire a vocii.

   
   

Semnal solid prin antena HUAWEI Metaline

Antena HUAWEI Metaline asigura o retea stabila in medii complexe. Tehnologia Huawei inovatoare imbunatateste eficienta conversiei semnalului cu56% si stabilitatea si viteza retelei in conditii de semnal slab (cum ar fi distantele lungi si peretii multipli), ceea ce permite descarcarea gratuita si usoara a fisierelor mari, conferinte online si streaming live HD.

   
   

Durata de viata robusta a bateriei

Incarcatorul de buzunar de 65 W de a 2-a generatie are doar 137 g, este cu 30% mai mic si accepta SuperCharge pentru mai multe modele de telefoane Huawei.20 Bateria de 60 Wh ofera ore indelungate de lucru la birou.

   
   

Porturi multiple pentru o mai mare versatilitate

Laptopul usor HUAWEI MateBook D 16 reuseste sa integreze mai multe tipuri de porturi. Proiectoarele, tastaturile, mouse-urile si castile pot fi folosite fara adaptoare.

 

 

Drag-to-connect pentru conectarea la dispozitive multiple

Super Device faciliteaza colaborarea fara intreruperi intre dispozitive, permitand unei game largi de dispozitive inteligente sa functioneze ca o singura unitate coerenta. Pentru a forma un Super Device, deschide centrul de control de pe laptop, acceseaza ecranul Super Device si conecteaza dispozitivele prin drag-to-connect.

 

Colaborare intre dispozitive

 

Transferuri intre dispozitive

Transferi fisiere intre laptop si dispozitivele conectate intr-o clipa.

   
   

Cautare pe mai multe dispozitive

Cauti fisiere si imagini pe un dispozitiv conectat, direct de pe dispozitivul aflat la indemana.

   
   

Proiectie wireless

Imaginile laptopului pot fi proiectate wireless pe monitoare si televizoare Huawei.

 

Asociere pop-up, conexiuni instantanee

Dispozitivele precum castile, difuzoarele, mouse-urile, tastaturile si imprimantele sunt detectate imediat ce sunt plasate aproape de computer. Ferestrele pop-up automate faciliteaza conexiuni extrem de rapide.

Probat, testat, verificat

Supunem HUAWEI MateBook D 16 unor teste riguroase de calitate, pentru a garanta ca este echipat sa faca fata oricarei situatii.

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel®
    • Tip
      i5
    • Model
      12450H
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa Turbo Max (GHz)
      4.4
  • Memorie
    • Capacitate
      16
    • Tip memorie RAM
      LPDDR4X
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      512
    • Tip SSD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.1
  • Porturi
    • USB 2.0
      1 x
    • USB 3.2 Gen 1
      1 x USB 3.2 Type A Gen 1
    • USB-C
      2 x
    • Iesire audio
      1 x
    • HDMI
      1 x
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.7
    • Tastatura numerica
      Da
    • Baterie
      Baterie 60Wh
    • Culoare
      Gri
    • Cititor amprenta
      Da
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.