Desktop PC Lenovo Gaming Legion T5 26IAB7, Procesor Intel® Core™ i7-12700F 3.6GHz Alder Lake, 32GB RAM, 1TB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, no OS

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Desktop PC Lenovo Gaming Legion T5 26IAB7, Procesor Intel® Core™ i7-12700F 3.6GHz Alder Lake, 32GB RAM, 1TB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, no OS de la Lenovo

 

Construit pentru urmatoarea generatie de gaming

Cu nuclee revolutionare de performanta si eficienta, procesoarele Intel® Core™ de a 12-a generatie permit streaming, editare, jocuri si inregistrari fara intreruperi, oferind putere acolo unde aveti cea mai mare nevoie de ea. Intel® Thread Director si suportul pana la Intel® WiFi 6E* permit ca totul sa ramana fara intarzieri. In acelasi timp, tehnologia Intel® Turbo Boost sporeste framerate-ul cand se inregistreaza sarcini intense, astfel incat nimic nu va va incetini.

*Functionarea WiFi 6E de 6GHz depinde de suportul sistemului de operare, de routerele/AP/gateway-urile care accepta WiFi 6E, precum si de certificarile regionale de reglementare si de alocarea spectrului.

 

Jocul suprem

GPU-urile NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 30 ofera performante maxime pentru gameri si creatori. Acestea sunt alimentate de Ampere - arhitectura RTX de a doua generatie de la NVIDIA - cu noi RT Cores, Tensor Cores si multiprocesoare de streaming pentru cele mai realiste grafice ray-traced si functii AI de ultima generatie.

 

Mentine o temperatura optima

Ventilatoarele duble imbunatatite creeaza un flux de aer constant, mentinand Legion Tower 5i la o temperatura optima. Pana la 5 x 120 mm ARGB ofera un flux de aer flexibil si un plafon termic de pana la 170 W. Acest lucru inseamna ca puteti rula mai multe programe simultan fara sa va epuizati resursele. Iar ventilatoarele sunt atat de silentioase incat, precum un asasin, nu le vei auzi niciodata.

 

Design elegant, performanta impecabila

Exteriorul Raven Black al Legion Tower 5i prezinta un logo Legion cu LED-uri iluminate, in timp ce gameplay-ul este imbunatatit cu stocare SSD Gen 4, porturi USB-C si eficienta energetica imbunatatita de la memoria DDR5 la 4800MHz. De asemenea, va puteti arata componentele interne cu panouri laterale transparente optionale si iluminare ARGB integrata si personalizata, cu 16 milioane de culori si 12 efecte.

 

Imbunatatiti-va experienta de joc

Ori de cate ori aveti nevoie sa schimbati vitezele, Lenovo Vantage for Gaming va acopera. Selectati Performance Mode si device-ul dvs. va optimiza perforanta pentru a face fata titlurilor AAA. Treceti la modul Balance daca doar navigati, faceti streaming sau lucrati. BIOS-ul cu interfata grafica a utilizatorului (GUI) deblocheaza optiuni mai avansate pentru a minimiza lag-ul si pentru a creste FPS-ul, astfel incat sa puteti face mai multe sarcini fara sa incetiniti.

 

Elemente vizuale ce prind viata

Alaturati-va unei lumi de imagini fascinante si culori ultra vii prin intermediul portofoliului extins de ecrane Lenovo de clasa profesionala si curbate, care ofera rate de reimprospatare de pana la 165 Hz. De la monitoarele de dimensiuni medii la cele pentru profesionisti, monitoarele Lenovo dispun de tehnologii de ultima generatie si de cea mai buna calitate a imaginii din categoria lor.

 

Performanta absoluta in fiecare componenta

Fiecare componenta a echipamentului pe care il detineti ar trebui sa functioneze pentru a obtine performante mai bune. Portofoliul extins de accesorii de gaming Legion include un mouse de precizie pentru o mai buna tintire si reactie, tastaturi Lenovo legendare pentru o precizie de tip hair-trigger si genti rezistente pentru protectie in timpul transportului.

 

Vezi mai mult

  • Procesor
    • Producator Procesor
    • Tip procesor
      i7
    • Numar Nuclee
      12
  • Memorie
    • Capacitate memorie RAM (GB)
      32
    • Tip memorie RAM
      DDR5
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      4800
  • Hard Disk
    • Capacitate SSD (GB)
      1000
    • Interfata HDD
      PCI Express
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      10/100/1000
    • Wireless
      802.11 ax 2x2
    • Bluetooth
      5.2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.