Laptop Lenovo IdeaPad 3 15ITL6, 15.6" FHD, procesor Intel Core i5-1135G7, 8GB RAM, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, Windows 11 Home, Arctic Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Lenovo IdeaPad 3 15ITL6, 15.6" FHD, procesor Intel Core i5-1135G7, 8GB RAM, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, Windows 11 Home, Arctic Grey de la Lenovo

Performanta practica

Lenovo IdeaPad 3i a sasea generatie (15 "Intel) face ca sederea si studiul sau lucrul de acasa sa fie mai placut. Alimentat de un procesor puternic Intel® Core™ din a 11-a generatie, ofera functii inteligente pentru a ajuta la reducerea oboselii si distragerii ochilor. De asemenea, are un ecran FHD de 15 inchi cu o rama ultra-ingusta pe patru laturi, care prezinta o imagine impresionanta pentru munca si divertisment.

Eficienta fara limite

Laptopul IdeaPad 3i a 6-a generatie (15 inchi Intel) poate face fata oricarei sarcini si poate uimi cu viteza si inteligenta de neegalat ale procesoarelor Intel® Core™ din a 11-a generatie, afisand in acelasi timp un afisaj impresionant datorita graficii Intel® Iris® Xe incorporate. Aceste procesoare de ultima generatie sunt suficient de puternice pentru a gestiona chiar si cele mai solicitante aplicatii si jocuri AAA. De asemenea, sunt mult mai inteligenti decat inainte, astfel incat laptopul dumneavoastra poate functiona optim si poate oferi noi niveluri de divertisment si lucru de acasa.

Pune mai multe pe ecran

Ecranul FHD de 15,6" cu ecran tactil optional are o rama ingusta pe toate laturile, astfel incat sa puteti vedea mai multe detalii fara a va distra atentia. Este o experienta de vizionare mult mai placuta. IdeaPad 3i 6th Gen (15" Intel) are si unul dintre cele mai inalte ecrane active. raporturile de aspect ale zonei din aceasta clasa.

Starea de bine este baza

IdeaPad 3i a sasea generatie (Intel de 15 inchi) atenueaza efectele fizice si mentale ale petrecerii unor perioade lungi de timp in fata unui ecran. In acest scop, ofera caracteristici inteligente care reduc oboseala ochilor si distractia de la mediu. Modul Eye Care va protejeaza ochii in timpul sesiunilor lungi de ecran, in timp ce anularea zgomotului si a zgomotului de fundal este utila in timpul teleconferintelor.

In primul rand, confidentialitatea

Situatiile neasteptate cu camerele web se intampla din ce in ce mai des. Uneori sunt amuzante, alteori sunt jenante si adesea se incadreaza in ambele categorii. Preocupat de confidentialitatea dvs., IdeaPad 3i a sasea generatie (15 inchi Intel) are un obturator pentru camera incorporat care va asigura ca va terminati transmisia video cu conversatia.

Performanta grozava

Obtineti scoruri mari la jocurile preferate, editati videoclipuri si folositi alte aplicatii solicitante fara a va supraincalzi procesorul. Laptopul IdeaPad 3i 6th Gen (15" Intel) are caracteristici de racire mecanica si inteligenta pentru a mentine CPU-ul sa functioneze la optim si intr-un mediu rece in orice moment. Racirea poate fi reglata fin cu Q-Control, care va permite sa comutati viteza ventilatorului pentru eficienta sau economisire a energiei.

Vezi mai mult

  • Display
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Model
      1135G7
  • Memorie
    • Capacitate
      8
  • Stocare
    • Capacitate SSD (GB)
      512
  • Placa Video
  • Altele
    • Greutate (kg)
      1.65
    • Tastatura numerica
      Da
    • Culoare
      Gri
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.