Laptop Lenovo ThinkPad T440p, 14.0" FHD, Intel Core i5-4300M, 8GB, 1TB, Intel HD 4600, Win 7 Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Laptop Lenovo ThinkPad T440p, 14.0" FHD, Intel Core i5-4300M, 8GB, 1TB, Intel HD 4600, Win 7 Pro de la Lenovo

T440p 14.0" FHD, WWAN Ready, I5-4300M, 8GB, 1000GB/5400rpm, Intel® HD 4600, DVD Rambo, INTEL 7260BN (2X2 BGN) AND BLUETOOTH 4.0; 720P HD CAMERA; 16GB M.2 SSD; NO MOBILE BROADBAND SUPPORT; THINKPAD NEW PRECISION Backlit KEYBOARD US ENGLISH INTERNATIONAL WITH A EURO SYMBOL;, Thinkpad Battery 6 Cell (56.16Whr) Cylindrical, Win 7 Professional, 3 Years Carry In

CADRU RANFORSAT

Un cadru ranforsat din fibra de carbon sau din magneziu, pentru a va proteja ideile

Lucrati din greu si doriti ca datele dvs. sa se afle in siguranta pe laptop, chiar daca il scapati pe jos.

Cadrele ranforsate ale dispozitivelor ThinkPad sunt realizate din aliaje de magneziu incredibil de rezistente si de usoare sau, in cazul modelului ThinkPad X1 Carbon, din fibra de carbon, care ofera o rezistenta maxima si o greutate minima. Acestea protejeaza de lovituri componentele interne ale sistemului si minimizeaza curbarea placii de baza, care ar putea slabi lipiturile pieselor. Cadrul ranforsat joaca si rolul unui sasiu rigid pentru balamalele si carcasa exterioara a dispozitivului ThinkPad.


FIBRA DE CARBON/MATERIALE

Mai subtire si mai usor, fara compromisuri

Pentru a construi cele mai rezistente, mai usoare si mai durabile laptopuri, inginerii nostri utilizeaza cele mai moderne materiale de pe planeta. Fibra de carbon utilizata pentru a construi un ThinkPad este similara celei utilizate pentru sateliti si este mai rezistenta decat materialul din care se realizeaza avioanele si masinile de Formula 1. Are doar o treime din greutatea aluminiului si o capacitate mai mare de a absorbi socuri.

Dar nu numai utilizarea fibrei de carbon face dispozitivele ThinkPad atat de durabile. La producerea carcasei si a sasiului si pentru componentele individuale rezistente si usoare se utilizeaza aliaj de magneziu si otel inoxidabil.

Aceasta combinatie de materiale perfecte pentru fiecare componenta este cea care face dispozitivele ThinkPad sa fie ultra subtiri, ultrausoare si ultrarezistente.

 

ARTICULATIE ROBUSTA

Rezistenta si flexibilitate acolo unde chiar conteaza

Articulatiile din otel inoxidabil cu pini patrati ai dispozitivelor ThinkPad se ancoreaza la cadrul ranforsat,

pentru a oferi un punct de pivotare foarte puternic intre ecranul LCD si baza.
Articulatiile sunt mecanismul cel mai frecvent utilizat al laptopurilor.

Deoarece se deschid si se inchid de cate ori intrerupeti lucrul, de aceea le testam pe ale noastre deschizandu-le si inchizandu-le, pe fiecare, de 30.000 de ori - ceea ce inseamna cu 50% mai mult decat este specificat prin standard.

Acestea sunt, de asemenea, proiectate special pentru a "cadea", astfel ca un ecran ThinkPad se poate inclina pe spate cu 180 grade, pentru o mai mare versatilitate a vizionarii.

TRACKPOINT®

Doar la ThinkPad


Dureaza o secunda si jumatate sa treceti cu mana de pe tastatura pe mouse si inapoi. In medie, mainile unui utilizator fac acest drum de 10 cm de peste 200 de ori pe zi, parcurgand peste 40 m, adica aproape lungimea unui bazin de inot olimpic..

Faimosul TrackPoint® ® rosu pentru ThinkPad a fost inventat pentru a va ajuta sa indicati, sa selectati si sa glisati in mod convenabil, fara a va misca degetele prea departe de tastatura, economisind timp valoros si un efort fizic surprinzator de mare. Asa ne-am gandit.

SISTEMUL ACTIVE PROTECTION (APS)

Protectie antisocuri pentru date

Sistemul APS va protejeaza datele importante atunci cand senzorul din interiorul unui ThinkPad detecteaza miscari bruste, care pot deteriora hard diskul. Acesta opreste temporar rotirea hard diskului, repornind operatiunea atunci cand senzorii de soc detecteaza un mediu stabil - intr-o fractiune de secunda. Astfel, datele dvs. sunt intotdeauna in siguranta, chiar si atunci cand apar evenimente neprevazute.
 

 

BATERIE/ RAPIDCHARGE

Gestionare optimizata a alimentarii care va sustine mobilitatea

Dispozitivele ThinkPad ofera pana la 10 ore de utilizare a computerului, de trei ori mai mult decat un laptop standard, astfel incat sa poata functiona oricat aveti nevoie. Tehnologia RapidCharge incarca 80% din baterie in doar 30 de minute, permitandu-va sa treceti de la o sedinta la alta si sa va pastrati mobilitatea mai mult timp.

THINKENGINE

Puterea din spatele eficientei ThinkPad

Disponibil exclusiv la modelele ThinkPad, sistemul ThinkEngine ofera eficienta, fiabilitate si securitate exceptionale, ceea ce inseamna ca un ThinkPad poate face lucruri pe care alte laptopuri nu le pot face. Comparativ cu alte dispozitive, un ThinkPad consuma cu 50% mai putina energie electrica atunci cand functioneaza pe baterie si cu 70% mai putina atunci cand este conectat la priza. Este atat de inteligent, incat maximizeaza economia de energie atunci cand nu functioneaza si ofera pana la 30 de zile in modul standby. ThinkEngine utilizeaza si 24 de senzori termici pentru a preveni supraincalzirea. Acesta monitorizeaza temperatura din toate circuitele de inalta tensiune, procesor, chipset si baterie, astfel incat sa functioneze intotdeauna cat de eficient se poate.

 

SECURITATE

Securitate maxima in orice ThinkPad

Noi, la Think, luam in serios securitatea, motiv pentru care dispozitivele ThinkPad au fost alegerea pietei corporatiste in fiecare an. Modelele liniei ThinkPad includ caracteristici precum securitatea biometrica si componente hardware incorporate care cripteaza datele de pe hard disk. Sistemul inovator ThinkEngine va supravegheaza dispozitivul ThinkPad chiar si atunci cand nu este in functiune.

Ne dam seama ca, pentru multi utilizatori de ThinkPad, datele lor sunt mult mai valoroase decat componentele hardware in sine si ultimul lucru de care au nevoie este ca acestea sa ajunga pe maini gresite.

CITITOR DE AMPRENTE

Securitate la fel de unica precum sunteti dvs.

Amprenta dvs. va apartine, la fel ca dispozitivul ThinkPad. Cititorul de amprente, o premiera mondiala atunci cand a debutat pe modelul ThinkPad T42 in 2004, ofera securitate imbatabila, permitandu-va exclusiv dvs. sa va accesati dispozitivul ThinkPad, cu o simpla miscare a degetului.


CIP DE SECURITATE TPM

Un nivel superior de securitate

Trusted Platform Module (TPM - Modulul Platforma de securitate) este un cip proiectat pentru a adauga nou nivel de securitate la ThinkPad. Fara a se baza pe sistem sau pe software proprietar, acesta impiedica atacatorii rau intentionati sa modifice starea computerului si a software-ului pentru a accesa date si parole importante.


USOR DE GESTIONAT

Gandim mereu cu un pas inainte

Fie ca sunteti un utilizator individual, o firma mica sau o intreprindere mare, recunoastem importanta unui flux de lucru lipsit de intreruperi. De aceea, dispozitivele ThinkPad includ tehnologie incorporata precum Intel® vPro™, pentru ca administratorii IT sa poata accesa un ThinkPad de la distanta ca sa efectueze activitati importante de intretinere.

ThinkEngine, microcipul nostru de gestionare a sistemului, face dispozitivul ThinkPad sa functioneze mai mult timp, mai rapid si mai in siguranta. Datorita tehnologiilor inteligente ca aceasta, se poate minimiza costul total al detinerii sale si se poate maximiza productivitatea.

 

O SOLUTIE ESTE INTOTDEAUNA LA INDEMANA

Intel® vPro™ - gestionati-va dintr-o locatie centrala dispozitivele ThinkPad aflate oriunde

Capacitatile incorporate de gestionare Intel® vPro™ va protejeaza productivitatea, diminuand intreruperile si timpul de nefunctionare a PC-ului si pot diminua costurile de intretinere a PC-ului cu pana la 50%*.

Chiar daca sistemul este oprit sau conectat printr-o retea LAN wireless, administratorii IT pot sa acceseze ThinkPad-ul de la distanta, sa diagnosticheze si sa repare sistemele sau sa automatizeze actualizarile si remediile de securitate, pentru ca sistemul sa fie permanent in stare de functionare.

 

 

Vezi mai mult

  • General
  • Display
    • Diagonala
      14
    • Rezolutie
    • Tehnologie ecran
      LED backlit
  • Procesor
    • Producator
      Intel
    • Tip
      i5
    • Numar Nuclee
      2
  • Memorie
    • Capacitate
      8
    • Tip memorie RAM
      DDR3
    • Frecventa Memorie RAM (MHz)
      1600
  • Stocare
    • Capacitate Hard Disk (GB)
    • Capacitate SSD (GB)
      16
    • Viteza de rotatie (RPM)
      5400
    • Tip SSD
      SATA
      M.2 SATA
  • Placa Video
  • Conectivitate
    • LAN
      Da
    • Wireless
      Da
  • Porturi
    • USB 2.0
      2
    • USB 3.0
      2
    • Iesire audio
      1
    • VGA
      1
    • RJ-45
      1
  • Altele
    • Greutate (kg)
      2.13
    • Baterie
      6 celule
    • Culoare
      Negru
  • Software

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.